viewtopic.php?f=94&t=26017
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς επιβιώνουν οι φτωχοί στις ΗΠΑ;
Re: Πώς επιβιώνουν οι φτωχοί στις ΗΠΑ;
Τί χρώμα έχουν είπαμε αυτές οι πολιτείες; Όπως η Καλιφόρνια; Α ναι, μπλε! 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parrot την 10 Οκτ 2021, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γαμάτο, τύπε. Καλύτερα και από τον καπιταλισμό είναι. Φαγητό, διάβασμα, γυμναστική, διαλογισμό, όλα δωρεάν.talaipwros έγραψε: 10 Οκτ 2021, 14:58Feindflug έγραψε: 10 Οκτ 2021, 14:51Θα δεχτώ ότι γνωρίζεις τι γινόταν στις σοβιετικές χώρες και έχεις δίκιο, αλλά το ότι γνωρίζεις την κατάσταση στις φυλακές των ΗΠΑ και την θεωρείς και καλύτερη ρε τύπε, με ξεπερνάει.talaipwros έγραψε: 10 Οκτ 2021, 13:21
Οποιοσδηποτε "φτωχός " στις ΗΠΑ το επιθυμει, παει σε ενα αστυνομικό τμήμα, ριχνει ενα χαστούκι στον αξιωματικο υπηρεσιας και εχει εξασφαλίσει - στην φυλακη - φαΐ και διαμέρισμα καλυτερο απο την συντριπτική πλειοψηφια των σοβιετικων.
Και με περισσότερες ελευθερίες
Έχεις μπερδέψει το Netflix με την πραγματικότητα, δικέ μου. Κάνε διάλειμμα για κανένα χρόνο.
https://www.themarshallproject.org/2018 ... a-prisoner
Κόψε και το διαδίκτυο γενικά, μαζί με το Netflix.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
talaipwros
Α, καμία απάντηση δηλαδη.Feindflug έγραψε: 10 Οκτ 2021, 15:06Γαμάτο, τύπε. Καλύτερα και από τον καπιταλισμό είναι. Φαγητό, διάβασμα, γυμναστική, διαλογισμό, όλα δωρεάν.talaipwros έγραψε: 10 Οκτ 2021, 14:58Feindflug έγραψε: 10 Οκτ 2021, 14:51
Θα δεχτώ ότι γνωρίζεις τι γινόταν στις σοβιετικές χώρες και έχεις δίκιο, αλλά το ότι γνωρίζεις την κατάσταση στις φυλακές των ΗΠΑ και την θεωρείς και καλύτερη ρε τύπε, με ξεπερνάει.
Έχεις μπερδέψει το Netflix με την πραγματικότητα, δικέ μου. Κάνε διάλειμμα για κανένα χρόνο.
https://www.themarshallproject.org/2018 ... a-prisoner
Τι να κάνουμε ρε δικέ μου; Να σου φέρω τον άνθρωπο που μου τα έχει διηγηθεί; Να σου δείξω βίντεο από ανθρώπους που λένε την αλήθεια για το τι γίνεται εκεί μέσα; Δεν θα τα πιστέψεις. Ο τύπος από το άρθρο σου, μπορεί να μην λέει ψέματα, αλλά δεν λέει και όλη την αλήθεια.talaipwros έγραψε: 10 Οκτ 2021, 15:15Α, καμία απάντηση δηλαδη.Feindflug έγραψε: 10 Οκτ 2021, 15:06Γαμάτο, τύπε. Καλύτερα και από τον καπιταλισμό είναι. Φαγητό, διάβασμα, γυμναστική, διαλογισμό, όλα δωρεάν.
Μείνε στην άποψή σου ότι η φάση εκεί είναι μαμ, κακά και νάνι.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 1371 Προβολές
-