!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:09 Πριν το 15αυγουστο ολοκληρωσα τη β δοση του εμβολιου του κτηνιατρου. Εναμισι μηνα μετα, και ενω ακομα με ποναει το χερι μου απο το τσιμπημα, ειμαι θετικος στον κορονοιο. Ηπια συμπτωματα προς το παρον, λιγο πυρετο, πονο στα κοκκαλα, καταβολη. Και 10 μερες καραντινα που με καταστρεφουν επαγγελματικα. Και φυσικα καζουρα απο τους αντιεμβολιαστες του περιβαλλοντος μου, που δεν ειναι λιγοι.
Τι στο διαολο μας ζαλιζουν τα @@ με τα εμβολια που δεν προστατευουν εναμισι μηνα μετα;
Σημειοτεον εχω πολυ καλη φυσικη κατασταση για την ηλικια μου.
Ελπιζω να μη βρεθω σε καμια εντατικη
Περαστικά. Τα εμβόλια μέχρι στιγμής έχει φανεί να χρησιμεύουν σε ένα πράγμα: να αποτρέπουν μέρος των θανάτων στις μεγάλες ηλικίες, που είναι η συντριπτική πλειονότητα των θανάτων. Στις μικρότερες ηλικίες φαίνεται να είναι για τα πανηγύρια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Η γυναικα σου ειναι super spreader και σου μετεδωσε τοσο πολυ ιικο φορτιο που ξεπερασε την αντισταση του εμβολιου.Επισης υπαρχει περιπτωση να επεσες σε ψεκασμενη νοσηλευτρια που σου εδωσε πλασιμπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NewModelArmy την 03 Οκτ 2021, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Αμα εισαι λεει εμβολιασμενος δε μπαινεις σε καραντινα αμα εισαι σε στενη επαφη με κρουσμα. Κακως, και εγκληματικο. Κυκλοφορουσα τοσες μερες. Ποιος ξερει σε ποσους το εχω μεταδωσει.
Την παρασκευη ειχα παει για κουρεμα. Δεν την βλεπω καλα την κομμωτρια
Άβαταρ μέλους
hellegennes

NewModelArmy έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:38 Η γυναικα σου ειναι super spreader και σου μεταδωσε τοσο πολυ ιικο φορτιο που ξεπερασε την αντισταση του εμβολιου.Επισης υπαρχει περιπτωση να επεσες σε ψεκασμενη νοσηλευτρια που σου εδωσε πλασιμπο.
Άλλη δικαιολογία της πούτσας για τα εμβόλια της πούτσας, με την χειρότερη εμβολιαστική απόδοση στην ιστορία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:39 Αμα εισαι λεει εμβολιασμενος δε μπαινεις σε καραντινα αμα εισαι σε στενη επαφη με κρουσμα. Κακως, και εγκληματικο. Κυκλοφορουσα τοσες μερες. Ποιος ξερει σε ποσους το εχω μεταδωσει.
Ναι κι εμένα φίλος μου που κόλλησαν τα κοριτσάκια του κυκλοφορεί κανονικά, γιατί τού είπαν από τον ΕΟΔΥ ότι αφού είναι εμβολιασμένος δεν μπαίνει σε καραντίνα.

Αυτό παρότι η πιθανότητα να έχει κολλήσει τον ιό και η πιθανότητα να τον μεταδώσει είναι μόνο ελαφρώς πιο μικρή από ό,τι αν ήταν ανεμβολίαστος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy »

Οι ψεκασμενοι γιατροι/ νοσοκομοι ειναι πραγματικοι και καταγεγραμμενοι.Εδω στο πχορουμ εχουμε τον Akirav που ανεβαζει οτι ψεκασμενια βρει και εχει παραδεχτει οτι εμβολιαζει ανυποψιαστους πολιτες.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:26

Ειπα να το κανω δηθεν για να εχω το κεφαλι μου ησυχο :lol:
Αμα εξαφανιστω ξαφνικα ξερετε τι εχει γινει :P
Δεν θα πάθεις τίποτα,κούλαρε.
Περαστικά και στους δυο σας.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

NewModelArmy έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:38 Η γυναικα σου ειναι super spreader και σου μετεδωσε τοσο πολυ ιικο φορτιο που ξεπερασε την αντισταση του εμβολιου.Επισης υπαρχει περιπτωση να επεσες σε ψεκασμενη νοσηλευτρια που σου εδωσε πλασιμπο.
Η γυναίκα του τα κανόνισε, νερακι του δωσανε.
Περαστικά!
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

NewModelArmy έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:38 Η γυναικα σου ειναι super spreader και σου μεταδωσε τοσο πολυ ιικο φορτιο που ξεπερασε την αντισταση του εμβολιου.Επισης υπαρχει περιπτωση να επεσες σε ψεκασμενη νοσηλευτρια που σου εδωσε πλασιμπο.
Εγω θα την λεω τη μαλακια μου και ας με κραζουν ολοι: τα εμβολια mrna που παραληφθηκαν το καλοκαιρι με τους καυσωνες, δεν εχουν μεταφερθει σε σωστες συνθηκες. Θελουν αποθηκευση σε -70, και σε 0 βαθμους διατηρουνται 3 μερες. Το καλοκαιρι με τους καυσωνες αυτα πηγαν περιπατο.
Αν ηρθαν με πρωινη πτηση, και πεσανε και στο διαλειμμα του οδηγου του κλαρκ, η θερμοκρασια τους εφτασε τους 50. Εχουν γινει νερακι
Άβαταρ μέλους
hellegennes

NewModelArmy έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:42 Οι ψεκασμενοι γιατροι/ νοσοκομοι ειναι πραγματικοι και καταγεγραμμενοι.Εδω στο πχορουμ εχουμε τον Akirav που ανεβαζει οτι ψεκασμενια βρει και εχει παραδεχτει οτι εμβολιαζει ανυποψιαστους πολιτες.
Άρνηση της πραγματικότητας λέγεται αυτό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:09 Ηπια συμπτωματα προς το παρον, λιγο πυρετο, πονο στα κοκκαλα, καταβολη.
Αυτά τα συμπτώματα έχουν και οι ανεμβολίαστοι.
Με 0,2 θνητότητα βγάζω κι εγώ εμβόλια με 95% αποτελεσματικότητα.
Αν πεθάνει --> έτυχε στο 5%
Αν αρρωστήσει --> τον έσωσε από βέβαιο θάνατο
Αν δεν έχει συμπτώματα --> απέτρεψε την βαριά νόσηση
:003:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Αποτεφρωση θελω
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Κ γω ανέβασα δεκατα αποψε, θα ενημερώσω όταν κάνω τεστ :102:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:54 Κ γω ανέβασα δεκατα αποψε, θα ενημερώσω όταν κάνω τεστ :102:
Famous last words την εποχη του κοβιντ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

hellegennes έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:40
Υδράργυρος έγραψε: 03 Οκτ 2021, 23:39 Αμα εισαι λεει εμβολιασμενος δε μπαινεις σε καραντινα αμα εισαι σε στενη επαφη με κρουσμα. Κακως, και εγκληματικο. Κυκλοφορουσα τοσες μερες. Ποιος ξερει σε ποσους το εχω μεταδωσει.
Ναι κι εμένα φίλος μου που κόλλησαν τα κοριτσάκια του κυκλοφορεί κανονικά, γιατί τού είπαν από τον ΕΟΔΥ ότι αφού είναι εμβολιασμένος δεν μπαίνει σε καραντίνα.

Αυτό παρότι η πιθανότητα να έχει κολλήσει τον ιό και η πιθανότητα να τον μεταδώσει είναι μόνο ελαφρώς πιο μικρή από ό,τι αν ήταν ανεμβολίαστος.
Ποιον ένοιαξε και πότε το να μην μεταδίδεται ο ιός; Η κάψα μας είναι να πουλήσουμε εμβόλια λέμε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”