Να βρειτε και μια χωρα να σας φιλοξενησει.nikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:10Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια των παιδιών κι αφήνετε την αλλοίωση γενετικού υλικού με τεστ και μπόλια και την καταπάτηση των θρησκευτικών συνταγματικωννδικαιωμάτων τους.Στύγιος έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:32 Ες αύριον τα σπουδαία. Ο ψέκας "κηδεμόνας" απείλησε από τηλεφώνου ότι εκτός από μένα θα μηνύσει όλο τον σύλλογο και θα μπουκάρει να βάλει το παιδί του στην τάξη. Ενημερώθηκε η αστυνομία κι ο εισαγγελέας υπηρεσίας.
Τι ζούμε ρε πστη![]()
![]()
Αναγκαζόμαστε να γυρίσουμε στο κρυφό σχολειό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αρνητές εναντίον εκπαιδευτικών: «Στέλνουν μαζικά mail με 20σέλιδα έγγραφα» - Ανησυχία στους εκπαιδευτικούς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αρνητές εναντίον εκπαιδευτικών: «Στέλνουν μαζικά mail με 20σέλιδα έγγραφα» - Ανησυχία στους εκπαιδευτικούς
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- nikos_hellas
Re: Αρνητές εναντίον εκπαιδευτικών: «Στέλνουν μαζικά mail με 20σέλιδα έγγραφα» - Ανησυχία στους εκπαιδευτικούς
Έιμαστε πολύτεκνη οικογένεια ποτέ δεν υπήρχε τέτοια αναισθησία από δασκάλους για την ελευθερία και τον Χριστο μας παλιά.
Νεοταξιτες φουλ
Νεοταξιτες φουλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos_hellas την 21 Σεπ 2021, 17:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Ποιο θρησκευτικό δικαίωμα καταπατείται;nikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:10Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια των παιδιών κι αφήνετε την αλλοίωση γενετικού υλικού με τεστ και μπόλια και την καταπάτηση των θρησκευτικών συνταγματικωννδικαιωμάτων τους.Στύγιος έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:32 Ες αύριον τα σπουδαία. Ο ψέκας "κηδεμόνας" απείλησε από τηλεφώνου ότι εκτός από μένα θα μηνύσει όλο τον σύλλογο και θα μπουκάρει να βάλει το παιδί του στην τάξη. Ενημερώθηκε η αστυνομία κι ο εισαγγελέας υπηρεσίας.
Τι ζούμε ρε πστη![]()
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- nikos_hellas
Ως γνήσιος ορθόδοξος χριστιανός θελω να είναι το γενετικό μου υλικό όπως το έφτιαξε ο θεός και όχι όπως θέλει να το κάνει ο Γκέιτς και ο Σόρος.Δε δέχομαι παρεμβάσεις στον οργανισμό μου που είναι σπίτι του Θεού.Beria έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:15Ποιο θρησκευτικό δικαίωμα καταπατείται;nikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:10Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια των παιδιών κι αφήνετε την αλλοίωση γενετικού υλικού με τεστ και μπόλια και την καταπάτηση των θρησκευτικών συνταγματικωννδικαιωμάτων τους.Στύγιος έγραψε: 21 Σεπ 2021, 15:32 Ες αύριον τα σπουδαία. Ο ψέκας "κηδεμόνας" απείλησε από τηλεφώνου ότι εκτός από μένα θα μηνύσει όλο τον σύλλογο και θα μπουκάρει να βάλει το παιδί του στην τάξη. Ενημερώθηκε η αστυνομία κι ο εισαγγελέας υπηρεσίας.
Τι ζούμε ρε πστη![]()
![]()
Πίπες δηλαδή. Όπως το φανταζομουν.nikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:16Ως γνήσιος ορθόδοξος χριστιανός θελω να είναι το γενετικό μου υλικό όπως το έφτιαξε ο θεός και όχι όπως θέλει να το κάνει ο Γκέιτς και ο Σόρος.Δε δέχομαι παρεμβάσεις στον οργανισμό μου που είναι σπίτι του Θεού.Beria έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:15Ποιο θρησκευτικό δικαίωμα καταπατείται;nikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:10
Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια των παιδιών κι αφήνετε την αλλοίωση γενετικού υλικού με τεστ και μπόλια και την καταπάτηση των θρησκευτικών συνταγματικωννδικαιωμάτων τους.
Τα υποχρεωτικά εμβόλια δεν τα έχεις κάνει, εσύ και τα παιδιά σου;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- nikos_hellas
Εσύ με το γενετικό σου υλικό μπορείς να κάνεις οτι επιθυμείς!!! Εμένα είναι συνταγματικό μου θρησκευτικό δικαίωμα να τό διατηρήσω!Beria έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:17Πίπες δηλαδή. Όπως το φανταζομουνnikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:16Ως γνήσιος ορθόδοξος χριστιανός θελω να είναι το γενετικό μου υλικό όπως το έφτιαξε ο θεός και όχι όπως θέλει να το κάνει ο Γκέιτς και ο Σόρος.Δε δέχομαι παρεμβάσεις στον οργανισμό μου που είναι σπίτι του Θεού.
Συμπλήρωσα στην απάντηση μου παραπάνω κάτι. Αν θες μου απαντάςnikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:17Εσύ με το γενετικό σου υλικό μπορείς να κάνεις οτι επιθυμείς!!! Εμένα είναι συνταγματικό μου θρησκευτικό δικαίωμα να τό διατηρήσω!Beria έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:17Πίπες δηλαδή. Όπως το φανταζομουνnikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:16
Ως γνήσιος ορθόδοξος χριστιανός θελω να είναι το γενετικό μου υλικό όπως το έφτιαξε ο θεός και όχι όπως θέλει να το κάνει ο Γκέιτς και ο Σόρος.Δε δέχομαι παρεμβάσεις στον οργανισμό μου που είναι σπίτι του Θεού.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τέτοιο γενετικό υλικό πιο πάτο από τον πάτο που είναι, δεν μπορεί να πάει!nikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:16Ως γνήσιος ορθόδοξος χριστιανός θελω να είναι το γενετικό μου υλικό όπως το έφτιαξε ο θεός και όχι όπως θέλει να το κάνει ο Γκέιτς και ο Σόρος.Δε δέχομαι παρεμβάσεις στον οργανισμό μου που είναι σπίτι του Θεού.Beria έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:15Ποιο θρησκευτικό δικαίωμα καταπατείται;nikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:10
Είστε υπεύθυνοι για την ασφάλεια των παιδιών κι αφήνετε την αλλοίωση γενετικού υλικού με τεστ και μπόλια και την καταπάτηση των θρησκευτικών συνταγματικωννδικαιωμάτων τους.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Με τις τοσες ορμονες που τρως καθε μερα και αλλοιωνεται ο οργανισμος σου,δεν εχεις προβλημα;nikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:16Ως γνήσιος ορθόδοξος χριστιανός θελω να είναι το γενετικό μου υλικό όπως το έφτιαξε ο θεός και όχι όπως θέλει να το κάνει ο Γκέιτς και ο Σόρος.Δε δέχομαι παρεμβάσεις στον οργανισμό μου που είναι σπίτι του Θεού.Beria έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:15Ποιο θρησκευτικό δικαίωμα καταπατείται;nikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:10
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτός έχει γνήσιο παλαιοημερολογίτικο Ιχώρ!Thor έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:19Με τις τοσες ορμονες που τρως καθε μερα και αλλοιωνεται ο οργανισμος σου,δεν εχεις προβλημα;nikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:16Ως γνήσιος ορθόδοξος χριστιανός θελω να είναι το γενετικό μου υλικό όπως το έφτιαξε ο θεός και όχι όπως θέλει να το κάνει ο Γκέιτς και ο Σόρος.Δε δέχομαι παρεμβάσεις στον οργανισμό μου που είναι σπίτι του Θεού.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Θα το πω για πολλοστή φορά.Η εντολή γιατρού είναι όχι προς το παρόν.
Τραβιέμαι με ράπιντ αλλά στην ουρά γνωρίζεις και μ****ρες Daje
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 21 Σεπ 2021, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikos_hellas
Εγω δεν έχω παιδιά. Οι γονείς μας μεγάλωσαν φυσικά χωρίς εμβολια μεταλαξεις και τετοια.Beria έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:18Συμπλήρωσα στην απάντηση μου παραπάνω κάτι. Αν θες μου απαντάςnikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:17Εσύ με το γενετικό σου υλικό μπορείς να κάνεις οτι επιθυμείς!!! Εμένα είναι συνταγματικό μου θρησκευτικό δικαίωμα να τό διατηρήσω!
- Sid Vicious
Αρα δεν καπνιζεις και δεν βαζεις ζεστο φαγητο σε πλαστικο ταπερ και δεν πινεις ζεστα ροφηματα σε πλαστικο ποτηρι ποτε, σωστα;nikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:17Εσύ με το γενετικό σου υλικό μπορείς να κάνεις οτι επιθυμείς!!! Εμένα είναι συνταγματικό μου θρησκευτικό δικαίωμα να τό διατηρήσω!Beria έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:17Πίπες δηλαδή. Όπως το φανταζομουνnikos_hellas έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:16
Ως γνήσιος ορθόδοξος χριστιανός θελω να είναι το γενετικό μου υλικό όπως το έφτιαξε ο θεός και όχι όπως θέλει να το κάνει ο Γκέιτς και ο Σόρος.Δε δέχομαι παρεμβάσεις στον οργανισμό μου που είναι σπίτι του Θεού.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ακολουθούμε πιστά τις εντολές του γιατρού,ακόμη κι αν αλλάξουν μεθαύριο.Στύγιος έγραψε: 21 Σεπ 2021, 17:24 ...
Θα το πω για πολλοστή φορά.Η εντολή γιατρού είναι όχι προς το παρόν.
Τραβιέμαι με ράπιντ αλλά στην ουρά γνωρίζεις και μ****ρες ...Daje![]()
Οπότε να`σαι καλά και να απολαμβάνεις τις μ*****ρες όσο αντέχεις!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 887 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 16 Απαντήσεις