Γιατί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Γιατι χειμωνας και δελτα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η ουσία είναι οτι ακόμα και όλοι να σηκώνανε το μανίκι, είναι αδύνατον να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός με τέτοιες περιόδους ανοσίας (που δεν είναι καν ανοσία, αλλά ας πούμε).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μα και την δεύτερη δόση έναντι τής Δ την μετράμε. Γιά δε τον χειμώνα, είπε κάποιος ότι τον χειμώνα δεν παράγονται αντισώματα;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Αν οι ψέκες δεν πάτε στα εμβολιαστικά κέντρα, είναι ακόμη δυσκολότερο.Kauldron έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:10 Η ουσία είναι οτι ακόμα και όλοι να σηκώνανε το μανίκι, είναι αδύνατον να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός με τέτοιες περιόδους ανοσίας (που δεν είναι καν ανοσία, αλλά ας πούμε).
1.
Ακόμα και όλοι να πήγαιναν δεν είναι δυνατόν να εμβολιαστούν όλοι.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:12Αν οι ψέκες δεν πάτε στα εμβολιαστικά κέντρα, είναι ακόμη δυσκολότερο.Kauldron έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:10 Η ουσία είναι οτι ακόμα και όλοι να σηκώνανε το μανίκι, είναι αδύνατον να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός με τέτοιες περιόδους ανοσίας (που δεν είναι καν ανοσία, αλλά ας πούμε).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν ειναι σκετα αντισωματα η ανοσια παιζουν ρολο πολλοι παραγοντες.Oι κλινικες δοκιμες τι λενε για την τριτη δοση;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αν και το λογικό είναι πως ο κορεσμός αντισωμάτων δημιουργεί αυτοάνοσα, ωστόσο θα δείξει. Δεν έχει ξαναγίνει πείραμα τέτοιας ευρείας κλίμακας με εμβολιασμό τόσο υψηλής συχνότητας.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:06Τόσο ο ψεκογένες όσο και ο Αρίστος θεωρούν δεδομένο ότι οι παρενέργειες είναι εντελώς τυχαίες, κάτι σαν να ρίχνεις ζάρι.wooded glade έγραψε: 06 Σεπ 2021, 23:45Το εμβόλιο δε σε έφαγε αφού λες ότι έχεις φτάσει στην 4η-7η-8η δόση.
Πως θα σε φάει μετά ;
Εγώ δεν ξέρω αν είναι έτσι ή αντιθέτως οι παρενέργειες εμφανίζονται γιά κάποιο λόγο σχετικό με τον οργανισμό που τις υφίσταται. Αν ισχύει το δεύτερο, ο κίνδυνος παρενέργειας δεν αυξάνει, όσες φορές και αν κάνεις μία δόση.
Οι μέχρι στιγμής ενδείξεις είναι πως το δεύτερο όντως ισχύει και φαίνεται από το ότι οι αναφερθείσες παρενέργειες μετά την δεύτερη δόση τής Astra - Zeneca ήταν απειροελάχιστες.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Αν υπάρχουν εμβόλια, σε 3 μήνες με 100.000 εμβολιασμούς την ημέρα, εμβολιάζονται όλοι. Με 165.000 την ημέρα, γίνεται το ίδιο σε δύο μήνες. 165.000 δεν πιάσαμε ποτέ, αλλά αυτό ήταν μάλλον λόγω ψεκασμού. 100.000 είναι piece of cakeKauldron έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:13Ακόμα και όλοι να πήγαιναν δεν είναι δυνατόν να εμβολιαστούν όλοι.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:12Αν οι ψέκες δεν πάτε στα εμβολιαστικά κέντρα, είναι ακόμη δυσκολότερο.Kauldron έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:10 Η ουσία είναι οτι ακόμα και όλοι να σηκώνανε το μανίκι, είναι αδύνατον να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός με τέτοιες περιόδους ανοσίας (που δεν είναι καν ανοσία, αλλά ας πούμε).
1.
Σιγά μη πιάσεις και 300 χιλιάδες.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:17Αν υπάρχουν εμβόλια, σε 3 μήνες με 100.000 εμβολιασμούς την ημέρα, εμβολιάζονται όλοι. Με 165.000 την ημέρα, γίνεται το ίδιο σε δύο μήνες. 165.000 δεν πιάσαμε ποτέ, αλλά αυτό ήταν μάλλον λόγω ψεκασμού. 100.000 είναι piece of cake
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Και οι αλλεργίες εμφανίζονται για κάποιον λόγο σχετικό με τον οργανισμό που τις υφίσταται, αλλά δεν μένει σταθερός ο κίνδυνος όσες φορές κι αν εκτεθείς στο ίδιο αλλεργιογόνο. Βασικά μπορεί να τρως μια ζωή γαρίδες και στα 50 σου να βγάλεις αλλεργική αντίδραση, γιατί έτσι.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:06Τόσο ο ψεκογένες όσο και ο Αρίστος θεωρούν δεδομένο ότι οι παρενέργειες είναι εντελώς τυχαίες, κάτι σαν να ρίχνεις ζάρι.wooded glade έγραψε: 06 Σεπ 2021, 23:45Το εμβόλιο δε σε έφαγε αφού λες ότι έχεις φτάσει στην 4η-7η-8η δόση.
Πως θα σε φάει μετά ;
Εγώ δεν ξέρω αν είναι έτσι ή αντιθέτως οι παρενέργειες εμφανίζονται γιά κάποιο λόγο σχετικό με τον οργανισμό που τις υφίσταται. Αν ισχύει το δεύτερο, ο κίνδυνος παρενέργειας δεν αυξάνει, όσες φορές και αν κάνεις μία δόση.
Βασικά η κοκκινισμένη φράση είναι βιολογικά ηλίθια. Είναι σαν να λες «όσο είναι ζωντανός ένας οργανισμός, είναι εν ζωή». Κανείς δεν λέει ότι οι παρενέργειες εμφανίζονται γιατί έτσι αποφάσισε ο Θεός μια μέρα. Για κάποιον λόγο εμφανίζονται και αυτός ο λόγος θα έχει να κάνει με τον οργανισμό που τις υφίσταται, όχι με τον οργανισμό του Μότσαρτ.
Τι ηλίθια ταυτολογία είναι αυτή που έγραψες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Philip Mortimer
Τον Μάιο υπήρχαν μέρες που έγιναν και 115.000 εμβολιασμοίKauldron έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:18Σιγά μη πιάσεις και 300 χιλιάδες.Leporello έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:17Αν υπάρχουν εμβόλια, σε 3 μήνες με 100.000 εμβολιασμούς την ημέρα, εμβολιάζονται όλοι. Με 165.000 την ημέρα, γίνεται το ίδιο σε δύο μήνες. 165.000 δεν πιάσαμε ποτέ, αλλά αυτό ήταν μάλλον λόγω ψεκασμού. 100.000 είναι piece of cakeKauldron έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:13 Ακόμα και όλοι να πήγαιναν δεν είναι δυνατόν να εμβολιαστούν όλοι.
- NewModelArmy
Ανοιξτε την πλατφορμα.Δεν μπορω να περιμενω.Θελω την 3η δοση μου.
Λοιπόν μαλάκες και μαλάκια,θα το πω μια φορά και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.Λόγω ιδιότητας έχω εμβολιαστεί από τους πρώτους (7 Ιανουαρίου πρώτη δόση Pfizer,28 η δεύτερη) και στις 26 Αυγούστου βγήκα θετικός covid με κύριο σύμπτωμα μπούκωμα και τρεις μέρες πυρετό max 38,7 τη δεύτερη μέρα.Η γυναίκα είχε κάνει δεύτερη δόση ένα μήνα μετά από μένα και το πέρασε επίσης ελαφρά με μπούκωμα αλλά χωρίς πυρετό.
Δεν ξέρω τι λένε οι μεν και οι δε,ψεκ ή ξεψέκ,αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό το πουστρόπραμα ήρθε για να μείνει και θέλει σοβαρότητα στην αντιμετώπιση γιατί δεν είναι ένας απλός ιός που χτυπά στο αναπνευστικό και κάνει μια γριπούλα.Για περισσότερες λεπτομέρειες στο τι προκαλεί ο ιός υπάρχουν πιο ειδικοί γιατροί να τα πούνε.Για μένα είναι απόλυτα φυσικό κάποια πράγματα να μην είναι ακόμα γνωστά και να ανακαλύπτουμε καινούργια δεδομένα χρόνο με το χρόνο.
Οπότε ξεκολλάτε και δείτε το θέμα του εμβολίου σοβαρά και αυτό το λέω έχοντας ίδια πείρα και έχοντας πάντα την πεποίθηση ότι αργά ή γρήγορα η συντριπτική πλειοψηφία θα έλθει τελικά σε επαφή με τον ιό.
Όποιος γιατρός ή άλλος εδώ μέσα θέλει να με ρωτήσει ας μου στείλει πμ,τα στοιχεία μου μπορεί να τα διασταυρώσει και μέσω ΕΟΔΥ
Δεν ξέρω τι λένε οι μεν και οι δε,ψεκ ή ξεψέκ,αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό το πουστρόπραμα ήρθε για να μείνει και θέλει σοβαρότητα στην αντιμετώπιση γιατί δεν είναι ένας απλός ιός που χτυπά στο αναπνευστικό και κάνει μια γριπούλα.Για περισσότερες λεπτομέρειες στο τι προκαλεί ο ιός υπάρχουν πιο ειδικοί γιατροί να τα πούνε.Για μένα είναι απόλυτα φυσικό κάποια πράγματα να μην είναι ακόμα γνωστά και να ανακαλύπτουμε καινούργια δεδομένα χρόνο με το χρόνο.
Οπότε ξεκολλάτε και δείτε το θέμα του εμβολίου σοβαρά και αυτό το λέω έχοντας ίδια πείρα και έχοντας πάντα την πεποίθηση ότι αργά ή γρήγορα η συντριπτική πλειοψηφία θα έλθει τελικά σε επαφή με τον ιό.
Όποιος γιατρός ή άλλος εδώ μέσα θέλει να με ρωτήσει ας μου στείλει πμ,τα στοιχεία μου μπορεί να τα διασταυρώσει και μέσω ΕΟΔΥ
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Θα φτασεις 50 χρονων και θα εχουν βαλει οριο στις 25 δοσεις και θα τραβας τα μαλλια σου.NewModelArmy έγραψε: 07 Σεπ 2021, 00:31 Ανοιξτε την πλατφορμα.Δεν μπορω να περιμενω.Θελω την 3η δοση μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 3 Απαντήσεις