!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πείτε μου ένα καλό που έκανε η νδ.
Re: Πείτε μου ένα καλό που έκανε η νδ.
Είσαστε άξιοι της μοίρας σας παιδιά, συγγνώμη κιόλας δηλαδή ή μάλλον αρχίδια, τι συγγνώμη, καλά να πάθουμε και ακόμη χειρότερα αξίζουμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- EKPLIKTIKOS
Καραγκιόζηδες, δεν αντιλέγω. Αλλά είπαμε, 1 καλόsys3x έγραψε: 02 Σεπ 2021, 13:05
Αυτό είναι αλήθεια.
Αλλά κλείσε τα μάτια σου τώρα και βάλε στο μυαλό σου τι έφερε, κάντο τώρα που έφερε να χαμογελάει στο μυαλό σου.
Αν δεν σε φτάνει αυτό, άνοιξε τα μάτια σου.
Απόλαυσε 50% αύξηση στο ρεύμα και γενναίες αυξήσεις σε βενζίνη και όλα τα αγαθά πρώτης ανάγκης.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Το εδιωξε τους Ζαιους για να κανει χειροτερα απο τους Ζαιους το λες και μεγαλυτερη ηττα και απο το αν δεν τους εδιωχνε.
.
.
ποναει, αλλα οχι οσο τα καπιταλ κοντρολς.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ρε πούστη μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τα σάπιταλ κοντρόλς ήταν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, και τον περισσότερο κόσμο δεν τον πόνεσαν. Να πληρώσεις με κάρτα μπορούσες οποιοδήποτε ποσό, μετρητά δε μπορούσες να βγάλεις πάνω από 80 την ημέρα.
Τις αυξήσεις στο ρεύμα και τη μπενζίνα ακόμα δεν τις ένιωσες (ειδικά τις πρώτες), γιατί δεν ήρθε ακόμα η λυπητερή απ' τη λειτουργία του κλιματιστικού το καλοκαίρι. Τώρα που θ' αρχίσουν να έρχονται μαζεμένες οι λυπητερές, θα δούμε τί θα λές.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το μεγαλυτερο κακο απ ολα που εκανε η νδ ειναι που εδιωξε τον συριζα.
Γιατι ειναι σαν 80 κακα μαζι μονομιάς...
Τους ρωτας ενα καλο που εκανε τ κομμα τους και δεν εχουν να πουν τιποτα
Ρε καταλαβαινεις τι δουλεμα σου ριχνουν?

Γιατι ειναι σαν 80 κακα μαζι μονομιάς...
Τους ρωτας ενα καλο που εκανε τ κομμα τους και δεν εχουν να πουν τιποτα
Ρε καταλαβαινεις τι δουλεμα σου ριχνουν?
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Καλύτερα είναι, παρά την αποτυχία στις πυρκαγιές και κάποια παρατράγουδα τύπου σκοίλ ελικίκου. Γίνεται σοβαρή δουλειά σε κάποιους τομείς (Πιερακάκης πχ και επένδυση Ελληνικού), και προσπάθειες για να νικηθεί η αριστερή ιδεοληψία σε κάποιους άλλους (πρότυπα σχολεία, πειθαρχικά στα πανεπιστήμια). Η δε οικονομία πάει λιγάκι καλύτερα (χθες δανειστήκαμε με 0 επιτόκιο) ενώ οι διεθνείς συνθήκες είναι άκρως χειρότερες (χειρότερη πανδημία του αιώνα, έναντι ανάπτυξης μετά από έξοδο από την κρίση την περίοδο των ζαίων), και κυρίως επανήλθε μια ηρεμία και ένα κάποιο επίπεδο στον πολιτικό βίο αφού δε βλέπουμε Ραχήλ Μακρή και Μεγαλοοικονόμου.Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2021, 14:25 Το εδιωξε τους Ζαιους για να κανει χειροτερα απο τους Ζαιους το λες και μεγαλυτερη ηττα και απο το αν δεν τους εδιωχνε.
.
Παρατράγουδα είδαμε και θα δούμε κι άλλα γιατί αυτό είναι το μέσο επίπεδο στην Ελληνική πολιτική σκηνή, οι ζαίοι όμως ήταν ο πάτος και το ότι έφυγαν το λες σίγουρα βελτίωση.
-_-
Ναι, ναι, άντε στην Τεχνόπολη τώρα να ετοιμάσεις τα σκηνικά για την παράσταση της Αμαλ.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 02 Σεπ 2021, 16:35Καλύτερα είναι, παρά την αποτυχία στις πυρκαγιές και κάποια παρατράγουδα τύπου σκοίλ ελικίκου. Γίνεται σοβαρή δουλειά σε κάποιους τομείς (Πιερακάκης πχ και επένδυση Ελληνικού), και προσπάθειες για να νικηθεί η αριστερή ιδεοληψία σε κάποιους άλλους (πρότυπα σχολεία, πειθαρχικά στα πανεπιστήμια). Η δε οικονομία πάει λιγάκι καλύτερα (χθες δανειστήκαμε με 0 επιτόκιο) ενώ οι διεθνείς συνθήκες είναι άκρως χειρότερες (χειρότερη πανδημία του αιώνα, έναντι ανάπτυξης μετά από έξοδο από την κρίση την περίοδο των ζαίων), και κυρίως επανήλθε μια ηρεμία και ένα κάποιο επίπεδο στον πολιτικό βίο αφού δε βλέπουμε Ραχήλ Μακρή και Μεγαλοοικονόμου.Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2021, 14:25 Το εδιωξε τους Ζαιους για να κανει χειροτερα απο τους Ζαιους το λες και μεγαλυτερη ηττα και απο το αν δεν τους εδιωχνε.
.
Παρατράγουδα είδαμε και θα δούμε κι άλλα γιατί αυτό είναι το μέσο επίπεδο στην Ελληνική πολιτική σκηνή, οι ζαίοι όμως ήταν ο πάτος και το ότι έφυγαν το λες σίγουρα βελτίωση.
Συμπράττει ο Δήμος Αθηναίων.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Φραγμένος_Τελεστής
Δεν έχω ασχοληθεί με το ζήτημα. Προωθεί κανέναν εξτρεμισμό ή κανένα βίαιο κίνημα η συγκεκριμένη εκδήλωση και θα έπρεπε να με ενοχλεί; Γιατί κάτι για εκδήλωση συμπαράστασης σε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα διαβάζω, μικρά παιδιά που έμειναν ολομόναχα σε μια ξένη χώρα δηλαδή.Kauldron έγραψε: 02 Σεπ 2021, 16:39Ναι, ναι, άντε στην Τεχνόπολη τώρα να ετοιμάσεις τα σκηνικά για την παράσταση της Αμαλ.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 02 Σεπ 2021, 16:35Καλύτερα είναι, παρά την αποτυχία στις πυρκαγιές και κάποια παρατράγουδα τύπου σκοίλ ελικίκου. Γίνεται σοβαρή δουλειά σε κάποιους τομείς (Πιερακάκης πχ και επένδυση Ελληνικού), και προσπάθειες για να νικηθεί η αριστερή ιδεοληψία σε κάποιους άλλους (πρότυπα σχολεία, πειθαρχικά στα πανεπιστήμια). Η δε οικονομία πάει λιγάκι καλύτερα (χθες δανειστήκαμε με 0 επιτόκιο) ενώ οι διεθνείς συνθήκες είναι άκρως χειρότερες (χειρότερη πανδημία του αιώνα, έναντι ανάπτυξης μετά από έξοδο από την κρίση την περίοδο των ζαίων), και κυρίως επανήλθε μια ηρεμία και ένα κάποιο επίπεδο στον πολιτικό βίο αφού δε βλέπουμε Ραχήλ Μακρή και Μεγαλοοικονόμου.Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2021, 14:25 Το εδιωξε τους Ζαιους για να κανει χειροτερα απο τους Ζαιους το λες και μεγαλυτερη ηττα και απο το αν δεν τους εδιωχνε.
.
-_-
Α, τέτοιος δεξιός είσαι. Και δε μου λές, εσύ τώρα σε τί ακριβώς διαφέρεις απ' τους ζαίους?Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 02 Σεπ 2021, 17:11Δεν έχω ασχοληθεί με το ζήτημα. Προωθεί κανέναν εξτρεμισμό ή κανένα βίαιο κίνημα η συγκεκριμένη εκδήλωση και θα έπρεπε να με ενοχλεί; Γιατί κάτι για εκδήλωση συμπαράστασης σε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα διαβάζω, μικρά παιδιά που έμειναν ολομόναχα σε μια ξένη χώρα δηλαδή.Kauldron έγραψε: 02 Σεπ 2021, 16:39Ναι, ναι, άντε στην Τεχνόπολη τώρα να ετοιμάσεις τα σκηνικά για την παράσταση της Αμαλ.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 02 Σεπ 2021, 16:35
Καλύτερα είναι, παρά την αποτυχία στις πυρκαγιές και κάποια παρατράγουδα τύπου σκοίλ ελικίκου. Γίνεται σοβαρή δουλειά σε κάποιους τομείς (Πιερακάκης πχ και επένδυση Ελληνικού), και προσπάθειες για να νικηθεί η αριστερή ιδεοληψία σε κάποιους άλλους (πρότυπα σχολεία, πειθαρχικά στα πανεπιστήμια). Η δε οικονομία πάει λιγάκι καλύτερα (χθες δανειστήκαμε με 0 επιτόκιο) ενώ οι διεθνείς συνθήκες είναι άκρως χειρότερες (χειρότερη πανδημία του αιώνα, έναντι ανάπτυξης μετά από έξοδο από την κρίση την περίοδο των ζαίων), και κυρίως επανήλθε μια ηρεμία και ένα κάποιο επίπεδο στον πολιτικό βίο αφού δε βλέπουμε Ραχήλ Μακρή και Μεγαλοοικονόμου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το πρόβλημα είναι ότι γίνεται στα πλαίσια φιλοϊσλαμιστικής προπαγάνδας.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 02 Σεπ 2021, 17:11Δεν έχω ασχοληθεί με το ζήτημα. Προωθεί κανέναν εξτρεμισμό ή κανένα βίαιο κίνημα η συγκεκριμένη εκδήλωση και θα έπρεπε να με ενοχλεί; Γιατί κάτι για εκδήλωση συμπαράστασης σε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα διαβάζω, μικρά παιδιά που έμειναν ολομόναχα σε μια ξένη χώρα δηλαδή.Kauldron έγραψε: 02 Σεπ 2021, 16:39Ναι, ναι, άντε στην Τεχνόπολη τώρα να ετοιμάσεις τα σκηνικά για την παράσταση της Αμαλ.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 02 Σεπ 2021, 16:35
Καλύτερα είναι, παρά την αποτυχία στις πυρκαγιές και κάποια παρατράγουδα τύπου σκοίλ ελικίκου. Γίνεται σοβαρή δουλειά σε κάποιους τομείς (Πιερακάκης πχ και επένδυση Ελληνικού), και προσπάθειες για να νικηθεί η αριστερή ιδεοληψία σε κάποιους άλλους (πρότυπα σχολεία, πειθαρχικά στα πανεπιστήμια). Η δε οικονομία πάει λιγάκι καλύτερα (χθες δανειστήκαμε με 0 επιτόκιο) ενώ οι διεθνείς συνθήκες είναι άκρως χειρότερες (χειρότερη πανδημία του αιώνα, έναντι ανάπτυξης μετά από έξοδο από την κρίση την περίοδο των ζαίων), και κυρίως επανήλθε μια ηρεμία και ένα κάποιο επίπεδο στον πολιτικό βίο αφού δε βλέπουμε Ραχήλ Μακρή και Μεγαλοοικονόμου.
- Φραγμένος_Τελεστής
Ότι πχ θέλω πανεπιστήμια που να μη κλείνουν το μισό χρόνο λόγω καταλήψεων, να "κόβονται" τα χέρια σε αληταράδες που μπαίνουν σε αυτά για να δείρουν, να σπάσουν και να κάψουν, και πρότυπα σχολεία για να μπορούν οι καλύτεροι να βρίσκονται διαρκώς σε ένα περιβάλλον υψηλού επιπέδου και απόλυτης αριστείας.Kauldron έγραψε: 02 Σεπ 2021, 17:12Α, τέτοιος δεξιός είσαι. Και δε μου λές, εσύ τώρα σε τί ακριβώς διαφέρεις απ' τους ζαίους?Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 02 Σεπ 2021, 17:11Δεν έχω ασχοληθεί με το ζήτημα. Προωθεί κανέναν εξτρεμισμό ή κανένα βίαιο κίνημα η συγκεκριμένη εκδήλωση και θα έπρεπε να με ενοχλεί; Γιατί κάτι για εκδήλωση συμπαράστασης σε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα διαβάζω, μικρά παιδιά που έμειναν ολομόναχα σε μια ξένη χώρα δηλαδή.Kauldron έγραψε: 02 Σεπ 2021, 16:39
Ναι, ναι, άντε στην Τεχνόπολη τώρα να ετοιμάσεις τα σκηνικά για την παράσταση της Αμαλ.
Επίσης, το να μη δίνεις δεκάρα για παιδιά που έχασαν τους γονείς τους και βρέθηκαν ολομόναχα σε μια ξένη χώρα, ενώ μπορείς να βοηθήσεις έναν εύλογο αριθμό από αυτά, δε είναι χαρακτηριστικό του δεξιού αλλά ενός ψυχρού και πιθανότατα κακού ανθρώπου. Και μη Χριστιανού επίσης, μιας και η δεξιά στην Ελλάδα ταυτίζεται σε μεγάλο βαθμό με τον Χριστιανισμό.
-_-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 59 Απαντήσεις
- 2960 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-