!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάνε να στήσουν σκηνικό κοινωνικού αυτοματισμού για τους υγειονομικούς?
Πάνε να στήσουν σκηνικό κοινωνικού αυτοματισμού για τους υγειονομικούς?
Πιστεύετε οτι προκειμένου να καλύψουν τις ανεπάρκειές τους, βγάζουν σε αναστολή τους υγειονομικούς, προκειμένου να τους φορτώσουν τη κατάρρευση του συστήματους υγείας?
Το αποπειράθηκαν ήδη με τους λιμενεργάτες, που οι εταιρίες είπαν οτι θα λειτουργούσαν κανονικά τα δρομολόγια και πήγε ο κόσμος, αλλά φάγανε άκυρο, αφού ο κόσμος ήταν με το μέρος των λιμενεργατών. Τα αρδάκια που έστειλαν το πάλεψαν, αλλά δεν τους βγήκε.
Εδώ το απολαυστικό άκυρο που έφαγαν τα αρδάκια:
Το αποπειράθηκαν ήδη με τους λιμενεργάτες, που οι εταιρίες είπαν οτι θα λειτουργούσαν κανονικά τα δρομολόγια και πήγε ο κόσμος, αλλά φάγανε άκυρο, αφού ο κόσμος ήταν με το μέρος των λιμενεργατών. Τα αρδάκια που έστειλαν το πάλεψαν, αλλά δεν τους βγήκε.
Εδώ το απολαυστικό άκυρο που έφαγαν τα αρδάκια:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Πάνε να στήσουν σκηνικό κοινωνικού αυτοματισμού για τους υγειονομικούς?
Η πανδημία αποκάλυψε πολλούς επικίνδυνους και ακατάλληλους που δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις. Καλό είναι με αφορμή αυτά που είδαμε να εξεταστεί και γενικότερα πόσοι ακατάλληλοι έχουν γεμίσει ένα σωρό άλλες δημόσιες υπηρεσίες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Δηλαδή πρίν βγρεί το εμβόλιο ήταν ήρωες, όταν βγήκε έγιναν ακατάλληλοι. Μάλιστα.Awesomatic έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:49 Η πανδημία αποκάλυψε πολλούς επικίνδυνους και ακατάλληλους που δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις. Καλό είναι με αφορμή αυτά που είδαμε να εξεταστεί και γενικότερα πόσοι ακατάλληλοι έχουν γεμίσει ένα σωρό άλλες δημόσιες υπηρεσίες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πριν βγει το εμβόλιο τους χειροκροτούσαμε επειδή ήταν αυτοί που σήκωναν το βάρος της πανδημίας στις μεθ, όταν εμείς νοιώθαμε καταπιεσμένοι από την "κλεισούρα".Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:53Δηλαδή πρίν βγρεί το εμβόλιο ήταν ήρωες, όταν βγήκε έγιναν ακατάλληλοι. Μάλιστα.Awesomatic έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:49 Η πανδημία αποκάλυψε πολλούς επικίνδυνους και ακατάλληλους που δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις. Καλό είναι με αφορμή αυτά που είδαμε να εξεταστεί και γενικότερα πόσοι ακατάλληλοι έχουν γεμίσει ένα σωρό άλλες δημόσιες υπηρεσίες.
Τώρα δεν τους χειροκροτάμε γιατί μας φαίνεται παράλογο οι άνθρωποι που είδαν και έζησαν από κοντά, το τι σημαίνει η βαριά νόσηση από κόβιντ, οι άνθρωποι που έζησαν από κοντά την αγωνία των ασθενών και την εξάντληση των υγειονομικών, να αρνούνται να αποδεχθούν ή να θεωρούν κάτι ασήμαντο, τα δεδομένα που υπήρξαν στον αμιγώς δικό τους εργασιακό χώρο.
Δεν ψήφισα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να το γενικεύσεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κάτι μπορεί να ξέρουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:06
Πριν βγει το εμβόλιο τους χειροκροτούσαμε επειδή ήταν αυτοί που σήκωναν το βάρος της πανδημίας στις μεθ, όταν εμείς νοιώθαμε καταπιεσμένοι από την "κλεισούρα".
Τώρα δεν τους χειροκροτάμε γιατί μας φαίνεται παράλογο οι άνθρωποι που είδαν και έζησαν από κοντά, το τι σημαίνει η βαριά νόσηση από κόβιντ, οι άνθρωποι που έζησαν από κοντά την αγωνία των ασθενών και την εξάντληση των υγειονομικών, να αρνούνται να αποδεχθούν ή να θεωρούν κάτι ασήμαντο, τα δεδομένα που υπήρξαν στον αμιγώς δικό τους εργασιακό χώρο.
Μπορεί να μην είναι ασήμαντο γιά την υγεία τους.
Μακροπρόθεσμα, πολιτικώς ... θα είναι ολέθριο, αν χαθεί αυτή η άμυνα των 300
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κανένας ψεκ δεν έχει θέση στο εσυ και γενικά στο δημόσιο. Όπως δεν θα έπρεπε να διδάσκει γεωγραφία η αστρονομία κάποιος που πιστεύει ότι η γη είναι επιπεδη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ελα πολύ έκατσαν οι υγειονομικοί με τ ο πρόσχημα του ιου. Γαμήθηκαν στις άδειες και στα ρεπό. Οταν ερχόταν σε επαφή με κρούσμα (κατά δήλωση και μόνο) έπαιρναν 14 μέρες άδεια και έτρεχε ο μισθος κανονικά. Η μιση κοινωνία έγινε φόρου υποτελής στο κράτος την ωρα που αυτοί τα έκαναν μασούρια και αυτό πρέπει να σταματήσει. Οποιος δεν θέλει να πάει στη σπιτάρα του. Αλλωστε εχουν πάρει τοσα φράγκα που τους φτάνουν για δυο ζωές.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο τρόπος με τον οποίο το χειρίζονται είναι απλά εγκληματικός
υποστελεχώνεται το ΕΣΥ για ηλίθιο λόγο (λες και τόσους μήνες που είναι ανεμβολίαστοι υπήρξε θέμα), αποστερούν από εργαζόμενους το εισόδημά τους, καταστρέφουν οικονομικά οικογένειες, θέτουν σε κίνδυνο ζωές ασθενών και όλα αυτά για να κέρδη των φαρμακευτικών
και μη μου πει κανείς καμιά μαλακία, εγώ έχω εμβολιαστεί, άλλο όμως η επιλογή και άλλο ο εξαναγκασμός και η απειλή
και ως προς το ερώτημά σου kauldron, όχι πάνε να στήσουν, αλλά έχουν στήσει εδώ και μήνες τέτοιο σκηνικό σε ολόκληρη τη κοινωνία
και βέβαια τα κανάλια όχι μόνο κάνουν μόκο αλλά στηρίζουν φανατικά κι όλας γιατί τα έχουν πάρει χοντρά
υποστελεχώνεται το ΕΣΥ για ηλίθιο λόγο (λες και τόσους μήνες που είναι ανεμβολίαστοι υπήρξε θέμα), αποστερούν από εργαζόμενους το εισόδημά τους, καταστρέφουν οικονομικά οικογένειες, θέτουν σε κίνδυνο ζωές ασθενών και όλα αυτά για να κέρδη των φαρμακευτικών
και μη μου πει κανείς καμιά μαλακία, εγώ έχω εμβολιαστεί, άλλο όμως η επιλογή και άλλο ο εξαναγκασμός και η απειλή
και ως προς το ερώτημά σου kauldron, όχι πάνε να στήσουν, αλλά έχουν στήσει εδώ και μήνες τέτοιο σκηνικό σε ολόκληρη τη κοινωνία
και βέβαια τα κανάλια όχι μόνο κάνουν μόκο αλλά στηρίζουν φανατικά κι όλας γιατί τα έχουν πάρει χοντρά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ακριβώς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:24 ο τρόπος με τον οποίο το χειρίζονται είναι απλά εγκληματικός
Το ίδιο (αποψίλωση της ΕΜΑΚ εν όψει πυρκαγιών, με τη βλακώδη απαίτηση να... εμβολιαστούν οι άνδρες της ΕΜΑΚ) έκαναν και πριν, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να έρθουν απ' το εξωτερικό για να σβήσουν τις φωτιές (άραγε απ' τους πυροσβέστες που έρχονταν απ' έξω, απαιτούσαν να είναι εμβολιασμένοι?).
Το είδαμε και στους λιμενεργάτες, όπου δεν τσίμπησε ο κόσμος, και τους γύρισε μπούμερανγκ.
Ενδιαφέρον θα έχει τί θα κάνουν όταν θα πρέπει υποχρεωτικά να εμβολιαστούν οι μπάτσοι, που χωρίς αυτούς θα είχαν εξαφανιστεί εδώ και πολύ καιρό.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Παλεύει όλη η κοινωνία να λειτουργήσει και μερικά τσογλάνια που πληρώνονται βρέξει χιονίσει δηλώνουν ότι χέστηκαν.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
talaipwros
Ακόμα να απολυθούν οι ψέκες;
Το κυρίως πρόβλημα είναι η αναζήτηση του επικού στοιχείου ως δεκανίκι στην κάθε κινηματική δράση.Μπίστης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:19Κάτι μπορεί να ξέρουν.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:06
Πριν βγει το εμβόλιο τους χειροκροτούσαμε επειδή ήταν αυτοί που σήκωναν το βάρος της πανδημίας στις μεθ, όταν εμείς νοιώθαμε καταπιεσμένοι από την "κλεισούρα".
![]()
Μπορεί να μην είναι ασήμαντο γιά την υγεία τους.
Μακροπρόθεσμα, πολιτικώς ... θα είναι ολέθριο, αν χαθεί αυτή η άμυνα των 300
Αν ταυτίζεις τους υγειονομικούς -και εμμέσως τον εαυτό σου- με τους 300, τι να πω;
Το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι οι τελευταίοι Λακεδαιμόνιοι και Θεσπιείς έμειναν, όντας πεπεισμένοι ότι οι Μήδοι θα περάσουν.
Θα δούμε λοιπόν, πόσοι είναι αποφασισμένοι να πέσουν ενδόξως χωρίς αρωγή από τις περιφερειακές συμμαχικές δυνάμεις.
ΥΓ. Ναι βρε ξέρω, ότι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε είναι κάτι του τύπου "α, ώστε παραδέχεσαι ότι η εμβολιαστική χούντα είναι οι Μήδοι"... ή κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Philip Mortimer
Πλάκα κάνεις; Πληρώνω εγώ τόνους φόρων για υποτιθέμενη δημόσια υγεία και θα έχω τους άλλους ανεμβολιαστους να με φροντίσουν αν εισαχθω σε περίοδο πανδημίας; Ένα σωρό άνεργοι υπάρχουν πού δεν έχουν κανένα ψεκασμενο κόλλημα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:24 ο τρόπος με τον οποίο το χειρίζονται είναι απλά εγκληματικός
Είναι ντροπή που τόσους μήνες που πέθαναν κάτι χιλιάδες άνθρωποι και έχει βγει το εμβόλιο τους άφηναν ανεμβολιαστους..
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ότι είναι ανεμβολίαστοι είναι δικό τους θέμα, εσένα δεν σε επηρεάζει πουθενάPhilip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:35Πλάκα κάνεις; Πληρώνω εγώ τόνους φόρων για υποτιθέμενη δημόσια υγεία και θα έχω τους άλλους ανεμβολιαστους να με φροντίσουν αν εισαχθω σε περίοδο πανδημίας; Ένα σωρό άνεργοι υπάρχουν πού δεν έχουν κανένα ψεκασμενο κόλλημα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:24 ο τρόπος με τον οποίο το χειρίζονται είναι απλά εγκληματικός
Είναι ντροπή που τόσους μήνες που πέθαναν κάτι χιλιάδες άνθρωποι και έχει βγει το εμβόλιο τους άφηναν ανεμβολιαστους..
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση