Ο ξάδερφός μου πέρασε τον κοβιντ πριν μια βδομάδα, του έβγαλαν πιστοποιητικό ανάρρωσης για 180 μέρες, ενώ αυτοί που έκαναν το εμβόλιο δεν έχουν ημερομηνία λήξης.ST48410 έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:32γιατί είναι παράλογο αν κάποιος έχει αρκετά αντισώματα να μη θέλει να κάνει και το εμβόλιο; Οι έρευνες δείχνουν ότι η φυσική ανοσία δεν αρκεί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
talaipwros
Ειναι παραλογο να μην θελει να κανει το εμβολιο και τελος. Πολυ ανοχη εχει δειξει η κοινωνίαST48410 έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:32γιατί είναι παράλογο αν κάποιος έχει αρκετά αντισώματα να μη θέλει να κάνει και το εμβόλιο; Οι έρευνες δείχνουν ότι η φυσική ανοσία δεν αρκεί;
Και στο 6μηνο επαναληπτική
Αυτό που ο κάθε μισερός βγαίνει μπροστά ως το "υγιές" κομμάτι της κοινωνίας και μας κάνει και χάρη με την ανοχή του...
Φρίκη ε;
Τι κρίμα. Για δεν πας σε ένα δάσος λοιπόν να φτιάξεις μια ωραία κοινωνία χωρίς εμβόλια;
Τι κρίμα. Για δεν πας σε ένα δάσος λοιπόν να φτιάξεις μια ωραία κοινωνία χωρίς εμβόλια;
ethereal έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:51 Αυτό που ο κάθε μισερός βγαίνει μπροστά ως το "υγιές" κομμάτι της κοινωνίας και μας κάνει και χάρη με την ανοχή του...
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτό κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αν κάποιος έχει νοσήσει και έχει πρόσφατο τεστ αντισωμάτων, θεωρητικώς είναι καλυμμένος.ST48410 έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:32γιατί είναι παράλογο αν κάποιος έχει αρκετά αντισώματα να μη θέλει να κάνει και το εμβόλιο; Οι έρευνες δείχνουν ότι η φυσική ανοσία δεν αρκεί;
Αλλά τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι
α) πόσοι από τους υγειονομικούς, που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία και
β) αν το ζητούμενο τους είναι να εξαιρεθούν από την αναστολή που επιβάλλεται στους άλλους που δεν νόσησαν και δεν έκαναν το αντίστοιχο τεστ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Αν το ζητούμενο είναι να προστατευθεί η δημόσια υγεία, γιατί δεν κάνουν τεστ αντισωμάτων σε όλους και να βγάλουν σε αναστολή όσους δεν έχουν αρκετά, εμβολιασμένους ή μη;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:57Αυτό κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αν κάποιος έχει νοσήσει και έχει πρόσφατο τεστ αντισωμάτων, θεωρητικώς είναι καλυμμένος.ST48410 έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:32γιατί είναι παράλογο αν κάποιος έχει αρκετά αντισώματα να μη θέλει να κάνει και το εμβόλιο; Οι έρευνες δείχνουν ότι η φυσική ανοσία δεν αρκεί;
α) πόσοι από τους υγειονομικούς, που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία και
β) αν το ζητούμενο τους είναι να εξαιρεθούν από την αναστολή που επιβάλλεται στους άλλους που δεν νόσησαν και δεν έκαναν το αντίστοιχο τεστ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κατάλαβες [user]ST48410[/user] τώρα; Είναι παράλογο επειδή είναι παράλογο και τέλος. Τι δεν καταλαβαίνεις;talaipwros έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:46Ειναι παραλογο να μην θελει να κανει το εμβολιο και τελος. Πολυ ανοχη εχει δειξει η κοινωνίαST48410 έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:32γιατί είναι παράλογο αν κάποιος έχει αρκετά αντισώματα να μη θέλει να κάνει και το εμβόλιο; Οι έρευνες δείχνουν ότι η φυσική ανοσία δεν αρκεί;
Και στο 6μηνο επαναληπτική
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κι αυτό πάλι με το κάθε αυτόκλητο σκουπίδι που θεωρεί ότι η "δική του" κοινωνία πρέπει να εμπεριέχει μόνο τους ομοίους του...
- hellegennes
Νομίζω ότι δεν ήταν ο Κυριάκος πρωθυπουργός όταν έφυγες στην Αγγλία.talaipwros έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:28 ενας ψεκ λιγοτερος στην Δημοσια υγεια
Να Αγιασει το χερακι του Κυριακου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σαφώς και έχουν ημερομηνία λήξης από τη στιγμή που ήδη προγραμματίζονται αναμνηστικές δόσεις για τους άνω των 60.vagabondo έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:41Ο ξάδερφός μου πέρασε τον κοβιντ πριν μια βδομάδα, του έβγαλαν πιστοποιητικό ανάρρωσης για 180 μέρες, ενώ αυτοί που έκαναν το εμβόλιο δεν έχουν ημερομηνία λήξης.ST48410 έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:32γιατί είναι παράλογο αν κάποιος έχει αρκετά αντισώματα να μη θέλει να κάνει και το εμβόλιο; Οι έρευνες δείχνουν ότι η φυσική ανοσία δεν αρκεί;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κοίτα, οι υγειονομικοί και βασικά οι συνδικαλιστές που θα βγουν μπροστά μπορεί να παίξουν παιχνιδάκι για χ,ψ λόγους. Το τι θα κάνουν είναι λιγότερο σημαντικό από το να έχουν λογική οι αποφάσεις της συντεταγμένης πολιτείας. Αν αυτές έχουν θα στηριχθούν από την υπόλοιπη κοινωνία. Αν όχι, καλή τύχη.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:57 Αυτό κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αν κάποιος έχει νοσήσει και έχει πρόσφατο τεστ αντισωμάτων, θεωρητικώς είναι καλυμμένος.
Αν το έκαναν, δεν θα είχα ένσταση.hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:59Αν το ζητούμενο είναι να προστατευθεί η δημόσια υγεία, γιατί δεν κάνουν τεστ αντισωμάτων σε όλους και να βγάλουν σε αναστολή όσους δεν έχουν αρκετά, εμβολιασμένους ή μη;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:57Αυτό κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αν κάποιος έχει νοσήσει και έχει πρόσφατο τεστ αντισωμάτων, θεωρητικώς είναι καλυμμένος.ST48410 έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:32
γιατί είναι παράλογο αν κάποιος έχει αρκετά αντισώματα να μη θέλει να κάνει και το εμβόλιο; Οι έρευνες δείχνουν ότι η φυσική ανοσία δεν αρκεί;
Εσύ όμως θα είχες, έτσι δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί δεν έχει ο εμβολιασμένος; Και τι θα πει άνω των 60;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2021, 01:01Σαφώς και έχουν ημερομηνία λήξης από τη στιγμή που ήδη προγραμματίζονται αναμνηστικές δόσεις για τους άνω των 60.vagabondo έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:41Ο ξάδερφός μου πέρασε τον κοβιντ πριν μια βδομάδα, του έβγαλαν πιστοποιητικό ανάρρωσης για 180 μέρες, ενώ αυτοί που έκαναν το εμβόλιο δεν έχουν ημερομηνία λήξης.ST48410 έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:32
γιατί είναι παράλογο αν κάποιος έχει αρκετά αντισώματα να μη θέλει να κάνει και το εμβόλιο; Οι έρευνες δείχνουν ότι η φυσική ανοσία δεν αρκεί;
Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των 60+ θα έχουν ημερομηνία λήξης, ενώ αυτά των κάτω των 60, θα είναι δια βίου;
Occasio facit furem
- hellegennes
Γιατί; Υγειονομικός είμαι; Δεν έχω αντίρρηση να εμβολιάζονται όσοι έρχονται σε επαφή με ασθενείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2021, 01:04Αν το έκαναν, δεν θα είχα ένσταση.hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:59Αν το ζητούμενο είναι να προστατευθεί η δημόσια υγεία, γιατί δεν κάνουν τεστ αντισωμάτων σε όλους και να βγάλουν σε αναστολή όσους δεν έχουν αρκετά, εμβολιασμένους ή μη;ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:57
Αυτό κι εγώ δεν το καταλαβαίνω. Αν κάποιος έχει νοσήσει και έχει πρόσφατο τεστ αντισωμάτων, θεωρητικώς είναι καλυμμένος.
Εσύ όμως θα είχες, έτσι δεν είναι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις