!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατι δεν υπαρχει καποιο αξιολογο κομμα στα δεξια περαν της Νεας Δημοκρατιας?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Re: Γιατι δεν υπαρχει καποιο αξιολογο κομμα στα δεξια περαν της Νεας Δημοκρατιας?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

talaipwros έγραψε: 28 Αύγ 2021, 11:47
Έλα, στό φτιαξα
Να το φτιαξουμε λιγο ακομα καλυτερα?
"Δεν υπαρχει αλλο κομμα που η ιδεολογια του ειναι να κανουμε οσο γινετε ποιο γρηγορα αυτα που απαιτουνε οι Γερμανοι και οι Αμερικανοι"

Πατριωτες
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: Γιατι δεν υπαρχει καποιο αξιολογο κομμα στα δεξια περαν της Νεας Δημοκρατιας?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Αύγ 2021, 12:25
Έλα, στό φτιαξα
Να το φτιαξουμε λιγο ακομα καλυτερα?
"Δεν υπαρχει αλλο κομμα που η ιδεολογια του ειναι να κανουμε οσο γινετε ποιο γρηγορα αυτα που απαιτουνε οι Γερμανοι και οι Αμερικανοι"

Πατριωτες
Καλά ρε δε ντρέπεστε?
Ούτε 2-3 χρόνια δεν πέρασαν :lol:
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Yochanan έγραψε: 28 Αύγ 2021, 11:56
Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Αύγ 2021, 11:01 Γιατι δεν υπαρχει καποιο αξιολογο κομμα στα δεξια περαν της Νεας Δημοκρατιας?
Ούτε στα αριστερά της ΝΔ υπάρχει κάποιο αξιολογο κομμα.
Μονο η Νδ ειναι αξιολογο κομμα.

Τα αρφανα του Σιμιτη γινηκαν γαλάζιοι γενίτσαροι κύριοι.

Πώς έπεσαν οι δυνατοί εν τω μέσω της μαχης
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Αύγ 2021, 12:00 Ωραιο ανεκδοτο? Ο τυπος ειναι αρκετα γνωστος στο εξωτερικο. Σιγουρα πολυ περισσοτερο γνωστος απο οποιονδηποτε ηγετη πολιτικου κομματος που δεν εχει γινει πρωθυπουργος. Και εχει και διασυνδεσεις. Εχει γραψει βιβλια και εχει δωσει απειρες διαλεξεις στο εξωτερικο. Ποτε δεν ειχε την ευκαιρια να εφαρμοσει αυτα που ειχε στο μυαλο του γιατι ο Τσιπρας εκανε κωλοτουμπα. Τα καναλια των εχουν λοιδωρησει ως "μπαρουφακη" αλλα ειναι ο μονος απο τους πολιτικους ηγετες που εχει πληρη καταρτηση στα οικονομικα.
Εάν εγώ έχω πλήρη κατάρτιση στα οικονομικά και είμαι άφραγκος και σχεδιάζω φανταστικές πολιτικές με λεφτά που δεν έχω,τι πολιτικός είμαι;
Αλλά ας τον αφήσουμε αυτόν.Τον Τσίπρα που έκανε την κωλοτούμπα εξακολουθείς να τον θεωρείς σοβαρό;
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Επειδή πιο βλάκας (δλδ δεξιός) από τη ΝΔ πεθαίνεις.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Έλα, στό φτιαξα

Εικόνα
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

H δήθεν εναλλακτική δεξιά του Φιλιππάκη είναι αυτή.

https://twitter.com/KourtakisJohn/statu ... 9832205312

Δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με την παραδοσιακή δεξιά.Από τότε που άρχισε η ιστορία των εισαγωγικών εξετάσεων η θέση όλων των εκδοχών τη δεξιάς ήταν υπέρ των αδιάβλητων εξετάσεων και φυσικά ή άρνηση να μπαίνουν στα πανεπιστήμια σκράπες.
Η πιο λαική δεξιά τόνιζε την ανάγκη να είναι δωρεάν η παιδεία ώστε να φοιτούν και τα παιδιά των φτωχών αλλά αφού περάσουν τις εξετάσεις.Πολιτική τάση υπέρ αυτών που γράφουν για 3 υπήρχε μόνο στον αυριανικό χώρο του ΠΑΣΟΚ που νομίμως κληρονόμησε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Scouser έγραψε: 28 Αύγ 2021, 11:39
πατησιωτης έγραψε: 28 Αύγ 2021, 11:35Ωραίο ανέκδοτο.Κατά τα λοιπά ο λόγος που δεν υπάρχει σοβαρό κόμμα δεξιότερα της ΝΔ είναι διότι δεν υπάρχει εναλλακτικό πρόγραμμα με κάποια δυνατότητα εφαρμογής στα δεξιά.
Υπάρχει των Τζήμερου-Φαήλου, αλλά τα τζιμάνια του χώρου προτιμούν τις κηραλοιφές, τους εγερθουτούς και τους μπουμπούκους.
Η Χρυσή Αυγή και το κόμμα του Ηλία δεν είναι ούτε αριστερά ούτε δεξιά (κυρίως επειδή τα αριστερά και τα δεξιά κόμματα δημιουργήθηκαν από μασονικές στοές μετά την γαλλική επανάσταση).
Η Χρυσή Αυγή και το κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ είναι δεξιά στα οικονομικά και αριστερά στα κοινωνικά.

Συνεπώς άκυροι και άσχετοι όσοι μιλάνε για αυτά τα δύο κόμματα σε αυτό το νήμα.
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Η Νέα Δημοκρατία από το 1981 και μετά γίνεται εξουσία όταν κάνει άνοιγμα στον κεντρώο χώρο.

1) Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 1985, ιστορικός κεντρώος βουλευτής με πολλές αψιμαχίες με βουλευτές της δεξιάς και πρωταγωνιστής του ανένδοτου αγώνα το 1961 με κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον σημαντικό επίσης κεντρώο πολιτικό Μιχάλη Παπακωνσταντίνου.

2) Κώστας Καραμανλής 2004, μετριοπαθής πολιτικός της κεντροδεξιάς με τάση για παροχές. Θυμάμαι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να κατακρίνουν την κυβέρνηση Σημίτη για παροχές-ψίχουλα!
Και όντως ο Καραμανλής ως γαλάζιο ΠΑΣΟΚ πάτησε γκάζι σε παροχές και κρατισμό.

3) Κυριάκος Μητσοτάκης 2019, σε μεγάλο βαθμό κεντρώος πολιτικός που στελεχώνει το κόμμα με αρκετά στελέχη προερχόμενα από το ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ ενώ ταυτοχρόνως λειτουγεί ως γαλάζιο ΠΑΣΟΚ και σε αποστροφές ως ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτα.

Ουσιαστικά λοιπόν η δεξιά έρχεται στην εξουσία όταν αμβλύνει ακριβώς αυτή τη θέση της και μετατρέπεται σε γαλάζιο ΠΑΣΟΚ.
Άλλωστε οι διαρροές ΠΑΣΟΚικών ψήφων δεν είναι μόνο προς τα αριστερά.
Εκλογές 2015 και μετακινήσεις ψηφοφόρων έγραψε: . Είναι γνωστό από τις αναλύσεις και τις έρευνες όλου του προηγούμενου διαστήματος ότι υπήρξαν διαρροές από όλα τα κόμματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Τη μερίδα του λέοντος είχε η ΔΗΜΑΡ με 34,8%, το ΠαΣοΚ με 24,4%, οι ΑΝΕΛ με 24%, το ΚΚΕ με 20,7% και το Ποτάμι με 20,5%, ενώ η ΧΑ απώλεσε ένα 10,7% προς τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ 8,6% και ο ΛΑΟΣ 7,6%.
«Κέρδη» κατέγραψε από άλλους εκλογικούς χώρους και η ΝΔ, η οποία κατόρθωσε να αποσπάσει ένα 50,1% από τον ΛΑΟΣ, 20,8% από το Ποτάμι, 15,3% από τη ΧΑ, 12,5% από το ΠαΣοΚ και μόλις 2,6% από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμα και ο Σαμαράς πήρε ψήφους από το ΠΑΣΟΚ.

https://www.tovima.gr/2015/01/31/politi ... on-syriza/
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

πατησιωτης έγραψε: 28 Αύγ 2021, 12:47
Στρακαστρουκας έγραψε: 28 Αύγ 2021, 12:00 Ωραιο ανεκδοτο? Ο τυπος ειναι αρκετα γνωστος στο εξωτερικο. Σιγουρα πολυ περισσοτερο γνωστος απο οποιονδηποτε ηγετη πολιτικου κομματος που δεν εχει γινει πρωθυπουργος. Και εχει και διασυνδεσεις. Εχει γραψει βιβλια και εχει δωσει απειρες διαλεξεις στο εξωτερικο. Ποτε δεν ειχε την ευκαιρια να εφαρμοσει αυτα που ειχε στο μυαλο του γιατι ο Τσιπρας εκανε κωλοτουμπα. Τα καναλια των εχουν λοιδωρησει ως "μπαρουφακη" αλλα ειναι ο μονος απο τους πολιτικους ηγετες που εχει πληρη καταρτηση στα οικονομικα.
Εάν εγώ έχω πλήρη κατάρτιση στα οικονομικά και είμαι άφραγκος και σχεδιάζω φανταστικές πολιτικές με λεφτά που δεν έχω,τι πολιτικός είμαι;
Αλλά ας τον αφήσουμε αυτόν.Τον Τσίπρα που έκανε την κωλοτούμπα εξακολουθείς να τον θεωρείς σοβαρό;
Το τι σκεφτεσαι εσυ δεν εχει σημασια. Και εγω θεωρω ζωα το 40% που ψηφισε την ΝΔ, που ηταν το κομμα που χρεωκοπησε την χωρα. Αλλα προφανως αυτο το 40% διαφωνει μαζι μου. Το Συριζα περαν του οτι ειχε την εξουσια για τεσσερα χρονια αλλα και 30% στις τελευταιες εκλογες, ειναι στο κοινοβουλιο απο την δεκαετια του 80. Πες μου ενα δεξιο κομμα περαν της ΝΔλας που εκλεγεται συνεχως απο τους Ελληνες απο την δεκαετια του 80. Εγω μπορω να σου βρω τρια αριστερα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

πατησιωτης έγραψε: 28 Αύγ 2021, 11:35Ωραίο ανέκδοτο.Κατά τα λοιπά ο λόγος που δεν υπάρχει σοβαρό κόμμα δεξιότερα της ΝΔ είναι διότι δεν υπάρχει εναλλακτικό πρόγραμμα με κάποια δυνατότητα εφαρμογής στα δεξιά.
Υπάρχει των Τζήμερου-Φαήλου, αλλά τα τζιμάνια του χώρου προτιμούν τις κηραλοιφές, τους εγερθουτούς και τους μπουμπούκους.
Μα οι φαηλοτζημεροι δεν είναι ακροδεξιοί. Κεντρώοι νεοφιλελεύθεροι είναι. Εγώ δεν πιστεύω σε μια εντελώς ελεύθερη οικονομία. Ο Κασιδιάρης κάνει μια προσπάθεια να ενώσει τους παραδοσιακούς ακροδεξιούς και τους χρυσαυγιτες σε μια παράταξη. Τον προτιμώ
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Aprilianos έγραψε: 28 Αύγ 2021, 13:06
Μα οι φαηλοτζημεροι δεν είναι ακροδεξιοί. Κεντρώοι νεοφιλελεύθεροι είναι. Εγώ δεν πιστεύω σε μια εντελώς ελεύθερη οικονομία. Ο Κασιδιάρης κάνει μια προσπάθεια να ενώσει τους παραδοσιακούς ακροδεξιούς και τους χρυσαυγιτες σε μια παράταξη. Τον προτιμώ
Ποιος είπε ότι είναι ακροδεξιοί?

Δεξιά της κεντρωας ΝΔ είναι.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Ju-87 έγραψε: 28 Αύγ 2021, 13:03 Η Χρυσή Αυγή και το κόμμα του Ηλία δεν είναι ούτε αριστερά ούτε δεξιά (κυρίως επειδή τα αριστερά και τα δεξιά κόμματα δημιουργήθηκαν από μασονικές στοές μετά την γαλλική επανάσταση).
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Lugozzi έγραψε: 28 Αύγ 2021, 13:08
Aprilianos έγραψε: 28 Αύγ 2021, 13:06
Ποιος είπε ότι είναι ακροδεξιοί?

Δεξιά της κεντρωας ΝΔ είναι.
Υπάρχουμε και οι ακροδεξιοί ψηφοφόροι. Ας είναι ότι θέλουν οι φαηλοτζημεροι. Εγώ είμαι πολύ πιο δεξιά από αυτούς οπότε θα προτιμήσω άλλη παραταξη
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Ένα shit που το έχω βάλει στην λίστα αγνόησης με παρέθεσε. Το ενημερώνω ότι δεν βλέπω τα μηνύματα του και το αφήνω στον βόθρο της black list

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”