Θέλει παλιό αυτοκίνητο εντός πόλης. Σκέψου το για lada niva με σωλήνες μπροστά.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:24 σε διασταύρωση που ο μονόδρομος (από τον οποίον ερχόταν ανάποδα) έχει και στοπ. Είχε ψιλοκόψει αλλά όταν με είδε να έρχομαι γκάζωσε και χώθηκε να στρίψει, οπότε φρέναρα εγώ που πήγαινα κανονικά και είχα προτεραιότητα (έπιασαν ABS για την ακρίβεια). Πέρασε τα τρία επόμενα στοπ χωρίς να σταματήσει και πάρκαρε έξω από το μαγαζί που πήγαινε, πάνω σε διάβαση. Όλα αυτά με το ένα χέρι γιατί με το άλλο κράταγε τσιγάρο που το πέταξε έξω μόλις πάρκαρε. Ευθεία απόσταση μαγαζιού από το σπίτι του γύρω στα 150 μέτρα. Σταμάτησα δίπλα και ξεκίνησα να του απαριθμώ όλα αυτά που έκανε. Μου λέει "σιγά ρε φίλε". Του είπα ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ κι έφυγα.
Έχασα το δίκιο μου, ή κανονικά έπρεπε στην πρώτη διασταύρωση να τον είχα τρακάρει πλαγιομετωπικά για να μου πληρώνει τον καινούριο προφυλακτήρα (ο παλιός έχει ψιλοστραβώσει) και πάλι δε θα είχα βρει ούτε το μισό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ερχόταν ανάποδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ερχόταν ανάποδα
- omg kai 3 lol
foscilis έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:59Νομίζω έγινα νευριασμένος κάπου μετά την χιλιοστή φορά που κινδύνεψε να σκοτωθεί το παιδί μου 20 μέτρα από το σπίτι του επειδή κάποιος αρχίδης της ράτσας "έλα μωρέ τώρα" γούσταρε να εξοικονομήσει η πάρτη του 4.5 σεντς βενζίνη και 15 δευτερόλεπτα χρόνου.omg kai 3 lol έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:51Feindflug έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:13
Έχεις δίκιο, δικέ μου. Εν τέλει, δεν αξίζει να χαλάσεις την ζωή σου για έναν ασυνείδητο. Δεν ξέρεις αν θα καταλήξει η φάση σε μερικούς μώλωπες και θιγμένους εγωισμούς ή θα κλαινε μανάδες στα μνήματα.
Κάνε τους μια αγκαλιά, χαμογέλα και πες όλα καλά. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στην ζωή για να διοχετεύσεις θυμό και ενέργεια.
![]()
foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:24 σε διασταύρωση που ο μονόδρομος (από τον οποίον ερχόταν ανάποδα) έχει και στοπ. Είχε ψιλοκόψει αλλά όταν με είδε να έρχομαι γκάζωσε και χώθηκε να στρίψει, οπότε φρέναρα εγώ που πήγαινα κανονικά και είχα προτεραιότητα (έπιασαν ABS για την ακρίβεια). Πέρασε τα τρία επόμενα στοπ χωρίς να σταματήσει και πάρκαρε έξω από το μαγαζί που πήγαινε, πάνω σε διάβαση. Όλα αυτά με το ένα χέρι γιατί με το άλλο κράταγε τσιγάρο που το πέταξε έξω μόλις πάρκαρε. Ευθεία απόσταση μαγαζιού από το σπίτι του γύρω στα 150 μέτρα. Σταμάτησα δίπλα και ξεκίνησα να του απαριθμώ όλα αυτά που έκανε. Μου λέει "σιγά ρε φίλε". Του είπα ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ κι έφυγα.
Έχασα το δίκιο μου, ή κανονικά έπρεπε στην πρώτη διασταύρωση να τον είχα τρακάρει πλαγιομετωπικά για να μου πληρώνει τον καινούριο προφυλακτήρα (ο παλιός έχει ψιλοστραβώσει) και πάλι δε θα είχα βρει ούτε το μισό;
- για να γινει ενα ατυχημα συνηθως πρεπει να γινουν 2 ή 3 μαλακιες ταυτοχρονα, γιαυτο οδηγουμε εχοντας στο πισω μερος του μυαλου μας οτι παντα μπορει να συμβει ενα απροοπτο για να το αποφυγουμε, διορθωσουμε, αυτο δηλαδη που εσυ εκανες
- μαλακες παντα θα υπαρχουν αυτο ειναι δεδομενο, δεν θα τους αλλαξεις εσυ εκτος κι αν θες να γινεις vigilant εκδικητης πολεων, αυτο που μπορεις να αλλαξεις ειναι η σταση σου απεναντι σε αυτα τα αναποφευκτα φαινομενα και ειναι αυτο που συνηθως ρωταω:
ξυπνησες ή γεννηθηκες νευριασμενος;
![]()
ουτε στη Καμπουλ να εμενες δηλαδη...
- EKPLIKTIKOS
Τέτοιο έχω, 15 χρονών.
Άμα μου επισκευάσει κάποιος ολόκληρη τη μούρη παίζει να πληρώσει περισσότερα από την ασφαλιστέα αξία.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Seat δεν έχω παρατηρήσει. Ωστόσο θα μπει στο ραντάρ και θα προσέχω.elchav έγραψε: 27 Αύγ 2021, 12:24viewtopic.php?f=39&t=21560#p1266465Belisarius έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:22ΒΜW ή Alpha Romeo οι μεγαλύτεροι μαλάκες.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Αύγ 2021, 15:21 να φανταστω κατοχος οχηματος υψηλου κυβισμου ο εμπλεκομενος?![]()
Και αυτό σωστό, τους λες μετά του φίλου, ε σιγά μωρέ πως κάνεις έτσι, πέρασες λίγο παράνομα σε όλους μας συμβαίνει, έπεσες λίγο πάνω μου δεν έπαθε και μεγάλη ζημιά το λάντα, σε δύο τρεις μήνες θα μπορέσεις σιγά σιγά να αρχίζεις να περπατάς θα φτιάξω και γω το φαναράκι μου, όλα καλά φίλε μου, μην αγχώνεσαι, εσύ να είσαι καλά να συνεχίσεις να μπαίνεις ανάποδα σε μονόδρομους.nyxtovios έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:02Θέλει παλιό αυτοκίνητο εντός πόλης. Σκέψου το για lada niva με σωλήνες μπροστά.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:24 σε διασταύρωση που ο μονόδρομος (από τον οποίον ερχόταν ανάποδα) έχει και στοπ. Είχε ψιλοκόψει αλλά όταν με είδε να έρχομαι γκάζωσε και χώθηκε να στρίψει, οπότε φρέναρα εγώ που πήγαινα κανονικά και είχα προτεραιότητα (έπιασαν ABS για την ακρίβεια). Πέρασε τα τρία επόμενα στοπ χωρίς να σταματήσει και πάρκαρε έξω από το μαγαζί που πήγαινε, πάνω σε διάβαση. Όλα αυτά με το ένα χέρι γιατί με το άλλο κράταγε τσιγάρο που το πέταξε έξω μόλις πάρκαρε. Ευθεία απόσταση μαγαζιού από το σπίτι του γύρω στα 150 μέτρα. Σταμάτησα δίπλα και ξεκίνησα να του απαριθμώ όλα αυτά που έκανε. Μου λέει "σιγά ρε φίλε". Του είπα ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ κι έφυγα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Βασικά το παλιό σώζει πάντα μέσα στην πόλη. Δε λέω να ψάχνεις να κάνεις ατύχημα αλλά σε αρκετές περιπτώσεις μετράει.sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:09Και αυτό σωστό, τους λες μετά του φίλου, ε σιγά μωρέ πως κάνεις έτσι, πέρασες λίγο παράνομα σε όλους μας συμβαίνει, έπεσες λίγο πάνω μου δεν έπαθε και μεγάλη ζημιά το λάντα, σε δύο τρεις μήνες θα μπορέσεις σιγά σιγά να αρχίζεις να περπατάς θα φτιάξω και γω το φαναράκι μου, όλα καλά φίλε μου, μην αγχώνεσαι, εσύ να είσαι καλά να συνεχίσεις να μπαίνεις ανάποδα σε μονόδρομους.nyxtovios έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:02Θέλει παλιό αυτοκίνητο εντός πόλης. Σκέψου το για lada niva με σωλήνες μπροστά.foscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 14:24 σε διασταύρωση που ο μονόδρομος (από τον οποίον ερχόταν ανάποδα) έχει και στοπ. Είχε ψιλοκόψει αλλά όταν με είδε να έρχομαι γκάζωσε και χώθηκε να στρίψει, οπότε φρέναρα εγώ που πήγαινα κανονικά και είχα προτεραιότητα (έπιασαν ABS για την ακρίβεια). Πέρασε τα τρία επόμενα στοπ χωρίς να σταματήσει και πάρκαρε έξω από το μαγαζί που πήγαινε, πάνω σε διάβαση. Όλα αυτά με το ένα χέρι γιατί με το άλλο κράταγε τσιγάρο που το πέταξε έξω μόλις πάρκαρε. Ευθεία απόσταση μαγαζιού από το σπίτι του γύρω στα 150 μέτρα. Σταμάτησα δίπλα και ξεκίνησα να του απαριθμώ όλα αυτά που έκανε. Μου λέει "σιγά ρε φίλε". Του είπα ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ κι έφυγα.
![]()
Φίλος προχτες τον έχει κλέισει στο παρκινγ ένας με bmw. Ο φίλος οδηγάει ένα αρχαίο οπελ. Ξεπάρκαρε σπρώχνοτας λίγο το bmw.
Τις προάλλες ηλίθιος κολόγερος πάλι με Bmw έχει μπει ανάποδα σε μονόδρομο και έχει σταματήσει γιατί δεν θέλει να μπει στον κόπο να βρει πάρκινγκ. Είμαι εγώ με τη μηχανή και ένας ντελιβεράς. Ο κολόγερος αρνέιται να φύγει γιατί λέει πως δεν μπορεί να βρει πάρκινγκ αλλού και θα κάνει ένα λεπτό και ότι χωράμε να φύγουμε γιατί μπορούμε να ανέβουμε στα κράσπεδα 30 εκατοστών. Ο ντελιβεράς χώνεται και του κάνει μια καλή γρατζουνια-βαθούλωμα στο φτερό καθώς φεύγει. Ο κολόγερος φωνάζει, το πάπιας τον γράφει και φέυγει, εγώ γελάω.
- EKPLIKTIKOS
Ιεροσυλία να γράφεις την Alfa Romeo με ph
Ιεροσυλία είναι που οι κάγκουρες οι ιταλιάνοι το έγραψαν εξαρχής με δίγαμμα.
.
.
nyxtovios έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:17Βασικά το παλιό σώζει πάντα μέσα στην πόλη. Δε λέω να ψάχνεις να κάνεις ατύχημα αλλά σε αρκετές περιπτώσεις μετράει.sys3x έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:09Και αυτό σωστό, τους λες μετά του φίλου, ε σιγά μωρέ πως κάνεις έτσι, πέρασες λίγο παράνομα σε όλους μας συμβαίνει, έπεσες λίγο πάνω μου δεν έπαθε και μεγάλη ζημιά το λάντα, σε δύο τρεις μήνες θα μπορέσεις σιγά σιγά να αρχίζεις να περπατάς θα φτιάξω και γω το φαναράκι μου, όλα καλά φίλε μου, μην αγχώνεσαι, εσύ να είσαι καλά να συνεχίσεις να μπαίνεις ανάποδα σε μονόδρομους.nyxtovios έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:02
Θέλει παλιό αυτοκίνητο εντός πόλης. Σκέψου το για lada niva με σωλήνες μπροστά.
![]()
Φίλος προχτες τον έχει κλέισει στο παρκινγ ένας με bmw. Ο φίλος οδηγάει ένα αρχαίο οπελ. Ξεπάρκαρε σπρώχνοτας λίγο το bmw.
Τις προάλλες ηλίθιος κολόγερος πάλι με Bmw έχει μπει ανάποδα σε μονόδρομο και έχει σταματήσει γιατί δεν θέλει να μπει στον κόπο να βρει πάρκινγκ. Είμαι εγώ με τη μηχανή και ένας ντελιβεράς. Ο κολόγερος αρνέιται να φύγει γιατί λέει πως δεν μπορεί να βρει πάρκινγκ αλλού και θα κάνει ένα λεπτό και ότι χωράμε να φύγουμε γιατί μπορούμε να ανέβουμε στα κράσπεδα 30 εκατοστών. Ο ντελιβεράς χώνεται και του κάνει μια καλή γρατζουνια-βαθούλωμα στο φτερό καθώς φεύγει. Ο κολόγερος φωνάζει, το πάπιας τον γράφει και φέυγει, εγώ γελάω.
.
.
Πρεπει να δουνε το φως της δημοσιοτητας μερικα περιστατικα MacDougall PowerWood. Αλλα να γινουν πανελληνίως γνωστα απο τα πορνοκαναλα.
Θα δεις μετα πως θα τηρουν κοκ οι παντες.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τι μου θυμίσατε τωρα! Οδηγοτσαμπουκάδες και χαρντκορ καβγαδιλίκια έχω να ζήσω εδώ και πανω απο 6 χρόνια. Εχω ζενιάσει εντελως τωρα, δεν ασχολούμαι και μου τυχαινουν ολο και πιο σπανια, καθως εχω μειωσει κατα πολύ την οδηγηση με αμαξι εντος πολης. Εως τότε, ηταν καθημερινότητά μου. Από το αμάξι κατέβαινα μόνο όταν και αν έβλεπα τον άλλον να κατεβαίνει. Συνηθως έπεφτα σε χέστουλες και αποκλιμάκωναν οι ιδιοι μετά απο λιγο, αλλα καποιες φορές ειχα αρπαχτεί και καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 27 Αύγ 2021, 13:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- EKPLIKTIKOS
Ναι αυτό λείπει από τη χώρα μας, αυτοκλητοι ραμπο με ρόπαλα στο χέρι να επιβάλουν την οδική τάξη κ την ασφάλειαlafkiotis έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:24 Πρεπει να δουνε το φως της δημοσιοτητας μερικα περιστατικα MacDougall PowerWood. Αλλα να γινουν πανελληνίως γνωστα απο τα πορνοκαναλα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κεδρόξυλο κάνει τίποτα? Υπάρχει και σχετική ταινία.lafkiotis έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:24 Πρεπει να δουνε το φως της δημοσιοτητας μερικα περιστατικα MacDougall PowerWood. Αλλα να γινουν πανελληνίως γνωστα απο τα πορνοκαναλα.

Τι νομιζεις οτι θα γινει με τετοια ελλειψη τροχαιας? Η ειναι καλυτερη η αναρχια που υπαρχει τωρα?EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:27Ναι αυτό λείπει από τη χώρα μας, αυτοκλητοι ραμπο με ρόπαλα στο χέρι να επιβάλουν την οδική τάξη κ την ασφάλειαlafkiotis έγραψε: 27 Αύγ 2021, 13:24 Πρεπει να δουνε το φως της δημοσιοτητας μερικα περιστατικα MacDougall PowerWood. Αλλα να γινουν πανελληνίως γνωστα απο τα πορνοκαναλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lafkiotis την 27 Αύγ 2021, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση