!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Εντωμεταξύ βγάζουν σε αναστολή εργασίας τώρα υγειονομικούς που αρνούνται να εμβολιαστούν (κακώς βέβαια) γιατί αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία ενώ η πλειοψηφία των συναδέλφων τους που εμβολιάστηκε Γενάρη και Φλεβάρη και ήδη δεν έχει αντισώματα δεν αποτελεί κίνδυνο. Και ας έχουν προστασία από συμπτωματική λοίμωξη μόνο 20% σύμφωνα με τους Ισραηλινούς.
μια χαρά είναι και το 6μηνες, και τρεις που θα γίνει ένας καλά θα είναι, ξέρουν τι κάνουν, το εκανα και εγώ αυτο, όταν χτύπαγα λιγο ελεγα οτι εσπασα το πόδι μου, μετά που έλεγα την αλήθεια δεν με μάλωνε κανείς.adon99 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 23:49 δω οι εμβολιο πλασιε ειναι ακομα στην παλια κασετα "καντε εμβολιο και θα τρεχετε ανεμελοι στα λιβαδεια"
Ακομα να γινει βιαιη προσαγωγη του τζιμιτζοτετοιου για να κανει την τριτη δοση;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Υδράργυρος
Αμα τα εμβολια δεν ηταν ασφαλη, και δεν ηταν πολυτιμα που σωζουν ζωες, δε θα ετρεχαν να τα κανουν πρωτα στους δικους τους.adon99 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 23:49 Αφιερωμενο στα ψεκο χαμστερακια απο τον προεδρο του ισραηλ
https://twitter.com/VictoryDay_Hope/sta ... 8992476186
εδω οι εμβολιο πλασιε ειναι ακομα στην παλια κασετα "καντε εμβολιο και θα τρεχετε ανεμελοι στα λιβαδεια"
- hellegennes
Μα δεν έχει καθόλου υπερβάλλουσα θνησιμότητα από τον Φεβρουάριο και μετά:GoBack έγραψε: 24 Αύγ 2021, 20:55 Φανταζομαι οτι ειναι να φανει θα φανει στην υπερβαλλουσα θνησιμοτητα αλλα κανενας δεν ασχολειται πλεον με τους Σουηδους ολοι κοιτανε Ισραηλ που το εχει μαγκωσει ο κτηνιατρος και UK που τα αφησε ολα χυμα προσφατα.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, επειδή έχει υποδομές που οι άλλοι δεν έχουν.hellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:04Μα δεν έχει καθόλου υπερβάλλουσα θνησιμότητα από τον Φεβρουάριο και μετά:GoBack έγραψε: 24 Αύγ 2021, 20:55 Φανταζομαι οτι ειναι να φανει θα φανει στην υπερβαλλουσα θνησιμοτητα αλλα κανενας δεν ασχολειται πλεον με τους Σουηδους ολοι κοιτανε Ισραηλ που το εχει μαγκωσει ο κτηνιατρος και UK που τα αφησε ολα χυμα προσφατα.
![]()
Ordem e Progresso.
Η Γερμανια πως παει.Ετοιμαζονται και για κυμαhellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:04Μα δεν έχει καθόλου υπερβάλλουσα θνησιμότητα από τον Φεβρουάριο και μετά:GoBack έγραψε: 24 Αύγ 2021, 20:55 Φανταζομαι οτι ειναι να φανει θα φανει στην υπερβαλλουσα θνησιμοτητα αλλα κανενας δεν ασχολειται πλεον με τους Σουηδους ολοι κοιτανε Ισραηλ που το εχει μαγκωσει ο κτηνιατρος και UK που τα αφησε ολα χυμα προσφατα.
![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Φοβάται ο κορωνοϊός τις υποδομές και αποφασίζει να μην σκοτώσει κόσμο;Cavaliere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:05Ναι, επειδή έχει υποδομές που οι άλλοι δεν έχουν.hellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:04Μα δεν έχει καθόλου υπερβάλλουσα θνησιμότητα από τον Φεβρουάριο και μετά:GoBack έγραψε: 24 Αύγ 2021, 20:55 Φανταζομαι οτι ειναι να φανει θα φανει στην υπερβαλλουσα θνησιμοτητα αλλα κανενας δεν ασχολειται πλεον με τους Σουηδους ολοι κοιτανε Ισραηλ που το εχει μαγκωσει ο κτηνιατρος και UK που τα αφησε ολα χυμα προσφατα.
![]()
Όπως και να 'χει, σημασία έχει ότι οι Σουηδοί, χωρίς λοκντάουν, έχουν ίδιους ή και λιγότερους νεκρούς από εμάς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν μπορεί να αρκεί αυτό. Στο πρώτο κύμα έχασαν πάρα πολλούς. Ίσως να έχασαν ποσοστιαία περισσότερους ηλικιωμένους στην αρχή και τώρα η νόσος να μεταδίδεται περισσότερο σε νεότερους δημιουργώντας μικρότερες απώλειες.
Αλλά το θέμα με τους Σουηδούς δεν είναι αυτό. Στοιχεία δίνουν; Καταγράφουν αναλυτικά και ενημερώνουν για όλες τις περιπτώσεις ή μετά το χακάρισμα στη βάση τους τον Ιούνιο τα παράτησαν;
- hellegennes
Πολύ χειρότερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
από φβ
Μαύρη μέρα.....
Ρεκόρ κρουσμάτων...
Και πολλοί άλλοι βαρύγδουποι σημερινοί τίτλοι.
Γράφει ένας μια μ@λ@κι@ κι ακολουθούν όλοι κατά πόδας (οργανωμένα ή από λάθος;) .
Τι πραγματικά έχουμε λοιπόν;
Σήμερα 122000 τεστ, 4608 κρούσματα. Δηλαδή 3,77%.
Χθες 45000 τεστ, 2628 κρούσματα. Δηλαδή 5,84%.
Οπότε ο σημερινός δείκτης θετικότητας είναι μικρότερος σήμερα. Έλεος με την τρομολαγνεία και τη παραπληροφόρηση.
Απλή μέθοδος των τριών , μέχρι και οι μαθητές δημοτικού γελάνε
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- hellegennes
Μα δεν βλέπεις ότι δεν έχουν έξτρα θανάτους;ST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:09 Αλλά το θέμα με τους Σουηδούς δεν είναι αυτό. Στοιχεία δίνουν; Καταγράφουν αναλυτικά και ενημερώνουν για όλες τις περιπτώσεις ή μετά το χακάρισμα στη βάση τους τον Ιούνιο τα παράτησαν;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο ιός δεν έχει δικά του αισθήματα. Αλλά οι υποδομές περιθάλπτουν καλύτερα τους ασθενείς. Εσύ, πού το αποδίδεις;hellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:08Φοβάται ο κορωνοϊός τις υποδομές και αποφασίζει να μην σκοτώσει κόσμο;Cavaliere έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:05Ναι, επειδή έχει υποδομές που οι άλλοι δεν έχουν.hellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:04
Μα δεν έχει καθόλου υπερβάλλουσα θνησιμότητα από τον Φεβρουάριο και μετά:
![]()
Όπως και να 'χει, σημασία έχει ότι οι Σουηδοί, χωρίς λοκντάουν, έχουν ίδιους ή και λιγότερους νεκρούς από εμάς.
Ordem e Progresso.
- hellegennes
Στο ότι δεν έχουν ασθενείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ας μην αποκλεισουμε να τα μαγειρευουν και αυτα,εχουν δειξει πως ειναι αδιστακτοιhellegennes έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:11Μα δεν βλέπεις ότι δεν έχουν έξτρα θανάτους;ST48410 έγραψε: 25 Αύγ 2021, 00:09 Αλλά το θέμα με τους Σουηδούς δεν είναι αυτό. Στοιχεία δίνουν; Καταγράφουν αναλυτικά και ενημερώνουν για όλες τις περιπτώσεις ή μετά το χακάρισμα στη βάση τους τον Ιούνιο τα παράτησαν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 129 Απαντήσεις