!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποιός ο λόγος να βρίσκεται το ΚΚΕ στην βουλη?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Ποιός ο λόγος να βρίσκεται το ΚΚΕ στην βουλη?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2021, 15:09
Golden Age έγραψε: 24 Αύγ 2021, 15:00
Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:45

Κάνεις λάθος. Η ΧΑ δεν απαρτίζεται από Εθνικούς ευεργέτες, γι'αυτό και αυτή τη στιγμή είναι στη φυλακή. Δεν έσωσαν την Πατρίδα, απλά την έριξαν στον πάτο της σήψης με τις πομπές τους. Μια κουστωδία από μάγκες που δήλωναν πως θα γαμήσουν τα πάντα όλα ήσαν.
Δεν θέλω να ξεσπάσω κανένα ιδεολογικό απωθημένο ρε καημένε, που διαβάζεις επιλεκτικά. Απλά απάντησε με σαφήνεια στην ερώτηση που σου έκανα και άσε το σπεκουλάρισμα. Δε μασάω φλούδες.
Απο εθνικούς ευεργέτες απαρτίζεται και γι' αυτό ακριβώς βρίσκεται στη φυλακή.

Την έσωσαν, όπως και την ελληνική κοινωνία. Και μάλιστα την έσωσαν ακριβώς απο τη σήψη και την παρακμή. Οι "πολιτικές" κουστωδίες απο "μάγκες" είναι πολιτικό χαρακτηριστικό της Μεταπολίτευσης. Η ΧΑ δεν ήταν κάτι τέτοιο.

Θέλεις και παραθέλεις να ξεσπάσεις το πλήθος ιδεολογικών σου απωθημένων.. Σε ένα νήμα που έγραψα για το ΚΚΕ, μου απαντάς για τη...ΧΑ.

Κι έχεις το θράσος να επικαλείσαι, ποσοστά κοινοβουλευτικής εκπροσώπισης, εσύ που ήθελες ένα κόμμα της βουλής στη φυλακή.
Θα απαντήσεις στην ερώτησή μου; Αν έχει δικαίωμα λόγου η ΧΑ στη Βουλή, γιατί να μην έχει και το ΚΚΕ; Ποιός είσαι εσύ που το αποφασίζεις, δίχως την έγκριση του Ελληνικού λαού, βάσει ψήφου;

Εγώ τους ήθελα στη φυλακή απ'την εποχή που ήταν 0,25%, εν έτει 1988- 89. Τότε που δήλωναν απερίφραστα και ξεδιάντροπα Ναζί. Κάνε μας τη χάρη.
Τους ήθελες όμως φυλακή και όταν ήταν στη βουλή.

Την απάντηση στην ερώτησή σου τη δίνεις εσύ η ίδια. Η ΧΑ...δεν έχει δικαίωμα λόγου στη βουλή.
Άβαταρ μέλους
Freelancer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Freelancer »

Εαν δεν υπηρχε το ΚΚΕ θα επρεπε να το ειχαμε εφευρει.Καποιος πρεπει να αντιπολιτευεται τους συγκυβερνωντες.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Freelancer έγραψε: 24 Αύγ 2021, 15:43 Εαν δεν υπηρχε το ΚΚΕ θα επρεπε να το ειχαμε εφευρει.Καποιος πρεπει να αντιπολιτευεται τους συγκυβερνωντες.
παντα ειναι αναγκαιος ενας Γελωτοποιος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Freelancer

Αγις έγραψε: 24 Αύγ 2021, 15:46
Freelancer έγραψε: 24 Αύγ 2021, 15:43 Εαν δεν υπηρχε το ΚΚΕ θα επρεπε να το ειχαμε εφευρει.Καποιος πρεπει να αντιπολιτευεται τους συγκυβερνωντες.
Εαν δεν θες να γελαμε μαζι σου σοβαρεψου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Freelancer έγραψε: 24 Αύγ 2021, 15:47
νουθεσιες αλλου καραγκιοζη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Freelancer

Αγις έγραψε: 24 Αύγ 2021, 15:49

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

Δεν σοβαρευεσαι... :smt038
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Αγις έγραψε: 24 Αύγ 2021, 15:49

:lol: :smt023
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
Ju-87

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ju-87 »

Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:40
Ju-87 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:36
Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2021, 14:31

Γι'αυτό είναι στη μπουζού. Διότι με την ''προσπάθεια'' της αναγεννήσεως, έριχνε και 10 σφαλιάρες πέρα δώθε, έκανε και κάτι μαγκιές, έφτιαξε και μια ωραιότατη συμμορία, ενεπλάκη και σε δολοφονία και σε απόπειρες. Ξαναρωτώ. Αν εσύ θεωρείς πως δεν υπάρχει λόγος εκπροσώπισης του ΚΚΕ στη Βουλή, γιατί να υπάρχουν άλλα βδελύγματα του πεζοδρομίου και να αρθρώνουν λόγο; Κι αυτοί εκπροσωπούνται από ένα 4 ή 5% του λαού.
Και ο Κολοκοτρώνης στην φυλακή μπήκε. Και ο Νικηταράς ο τουρκοφάγος στην φυλακή μπήκε. Και η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα εξορίστηκε. Και ο Μιλτιάδης από την μάχη του Μαραθώνα στην φυλακή πέθανε. Γενικά κάτι ανθυποϋποκειμενα σαν εσένα έχουν την τάση να φωνάζουν "άρον άρον σταυρώσον αυτόν" για τους Άριστους αυτής της χώρας...
Προσωπικά σέβομαι την Ιστορία και τον Πολιτισμό μου σε επίπεδο που προφανώς η δική σου αντιληπτική ικανότητα δεν δύναται να κατανοήσει. Ακριβώς γι'αυτό το λόγο, όσοι έχουν νοσταλγικές διαθέσεις περί ναζισμού, θεωρούνται απλά ανθέλληνες και προδότες της Πατρίδος μου. Τράβα να λιβανίσεις το εικόνισμα λέμε και μην μου απευθύνεις το λόγο, έμεσμα.
Απλά σε ενημερώνω ότι οι αυθεντικοί Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές (και όχι οι γερμανοτσολιάδες τύπου Μητσοτάκη και Μερκούρη) που υπήρχαν σαν κόμμα από το 1933 πολέμησαν πρώτη γραμμή στα οχυρά Μεταξά...

Εσύ θειτσα δεν ξέρω αλλά προς Μελίνα Μερκούρη μεριά σε κόβω...
Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:42Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι ψήφισα μαλακα
AlienWay έγραψε: 05 Οκτ 2021, 22:00 Η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.

Επαναλαμβάνω, η ΝΔ είναι βαθιά δεξιά.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

ρε παιδακια μιας και ειστε εκτος θεματος, δεν πατε και εκτος νηματος να τα συζητηστε?
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Golden Age έγραψε: 24 Αύγ 2021, 15:29
Golden Age έγραψε: 24 Αύγ 2021, 15:00

Απο εθνικούς ευεργέτες απαρτίζεται και γι' αυτό ακριβώς βρίσκεται στη φυλακή.

Την έσωσαν, όπως και την ελληνική κοινωνία. Και μάλιστα την έσωσαν ακριβώς απο τη σήψη και την παρακμή. Οι "πολιτικές" κουστωδίες απο "μάγκες" είναι πολιτικό χαρακτηριστικό της Μεταπολίτευσης. Η ΧΑ δεν ήταν κάτι τέτοιο.

Θέλεις και παραθέλεις να ξεσπάσεις το πλήθος ιδεολογικών σου απωθημένων.. Σε ένα νήμα που έγραψα για το ΚΚΕ, μου απαντάς για τη...ΧΑ.

Κι έχεις το θράσος να επικαλείσαι, ποσοστά κοινοβουλευτικής εκπροσώπισης, εσύ που ήθελες ένα κόμμα της βουλής στη φυλακή.
Θα απαντήσεις στην ερώτησή μου; Αν έχει δικαίωμα λόγου η ΧΑ στη Βουλή, γιατί να μην έχει και το ΚΚΕ; Ποιός είσαι εσύ που το αποφασίζεις, δίχως την έγκριση του Ελληνικού λαού, βάσει ψήφου;

Εγώ τους ήθελα στη φυλακή απ'την εποχή που ήταν 0,25%, εν έτει 1988- 89. Τότε που δήλωναν απερίφραστα και ξεδιάντροπα Ναζί. Κάνε μας τη χάρη.

Την απάντηση στην ερώτησή σου τη δίνεις εσύ η ίδια. Η ΧΑ...δεν έχει δικαίωμα λόγου στη βουλή.
Όχι, λανθάνεις. Το τι γουστάρω εγώ ως μονάδα, δεν μπορεί να στείλει ένα κόμμα στη φυλακή. Πρέπει να υπάρχουν βάσιμες κατηγορίες για να γίνει αυτό. Δεν τίθεται θέμα γούστου, δεν είναι πιάτο, για να κρίνεις αν είναι μέτριο, κακό ή χείριστο. Μιλάμε για πράξεις. Και δη, παράνομες.

Γι'αυτό, άσε τα σάπια και απάντησε στην ερώτηση. Υπεκφεύγεις διαρκώς.

Αν έχει δικαίωμα λόγου η ΧΑ στη Βουλή, γιατί να μην έχει και το ΚΚΕ; Ποιός είσαι εσύ που το αποφασίζεις, δίχως την έγκριση του Ελληνικού λαού, βάσει ψήφου;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ju-87 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 16:14

Και ο Κολοκοτρώνης στην φυλακή μπήκε. Και ο Νικηταράς ο τουρκοφάγος στην φυλακή μπήκε. Και η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα εξορίστηκε. Και ο Μιλτιάδης από την μάχη του Μαραθώνα στην φυλακή πέθανε. Γενικά κάτι ανθυποϋποκειμενα σαν εσένα έχουν την τάση να φωνάζουν "άρον άρον σταυρώσον αυτόν" για τους Άριστους αυτής της χώρας...
Προσωπικά σέβομαι την Ιστορία και τον Πολιτισμό μου σε επίπεδο που προφανώς η δική σου αντιληπτική ικανότητα δεν δύναται να κατανοήσει. Ακριβώς γι'αυτό το λόγο, όσοι έχουν νοσταλγικές διαθέσεις περί ναζισμού, θεωρούνται απλά ανθέλληνες και προδότες της Πατρίδος μου. Τράβα να λιβανίσεις το εικόνισμα λέμε και μην μου απευθύνεις το λόγο, έμεσμα.
Απλά σε ενημερώνω ότι οι αυθεντικοί Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές (και όχι οι γερμανοτσολιάδες τύπου Μητσοτάκη και Μερκούρη) που υπήρχαν σαν κόμμα από το 1933 πολέμησαν πρώτη γραμμή στα οχυρά Μεταξά...

Μ'αρέσει που με ''κόβεις'' κι όλας..Ουστ. :078:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ju-87 έγραψε: 24 Αύγ 2021, 16:14

Ποιοι είναι οι 'αυθεντικοί έλληνες Ε/Σ', Ju;
Οι Τριεψιλίτες, η Τρίαινα, η ΟΕΕΚ, το κόμμα του Μερκούρη, η ...ΕΣΠΟ :smt005:

Οι περισσότεροι από αυτούς έκαναν χιτλερική προπαγάνδα, όταν δεν ήταν ορντινάτσες των ναζί, σαν την ΕΣΠΟ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2021, 16:16
Golden Age έγραψε: 24 Αύγ 2021, 15:29

Όχι, λανθάνεις. Το τι γουστάρω εγώ ως μονάδα, δεν μπορεί να στείλει ένα κόμμα στη φυλακή. Πρέπει να υπάρχουν βάσιμες κατηγορίες για να γίνει αυτό. Δεν τίθεται θέμα γούστου, δεν είναι πιάτο, για να κρίνεις αν είναι μέτριο, κακό ή χείριστο. Μιλάμε για πράξεις. Και δη, παράνομες.

Γι'αυτό, άσε τα σάπια και απάντησε στην ερώτηση. Υπεκφεύγεις διαρκώς.

Αν έχει δικαίωμα λόγου η ΧΑ στη Βουλή, γιατί να μην έχει και το ΚΚΕ; Ποιός είσαι εσύ που το αποφασίζεις, δίχως την έγκριση του Ελληνικού λαού, βάσει ψήφου;
Στον ολοκληρωτισμό θέμα πολτικού γούστου είναι. Πλέον έγινε και στη Μεταπολίτευση.

Μα σου είπα... Δεν έχει δικαίωμα λόγου η ΧΑ στη βουλή. Τί αν και κλαν; Αφου δεν έχει.

Εσεις ποιοι είστε που αποφασίσατε δίχως την έγκριση του ελληνικού λαού (βάσει ψήφου) να κλείσετε ένα κόμμα στη φυλακή.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

πήζον bot έγραψε: 24 Αύγ 2021, 16:16 ρε παιδακια μιας και ειστε εκτος θεματος, δεν πατε και εκτος νηματος να τα συζητηστε?
Εγώ επι του νήματος σχολίασα...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

οταν λεμε αριστους, περιλαμβανουμε και τον "εγερθουτου";
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”