!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
adon99

Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:20 Αυτό που ξέρω εγώ πάντως είναι το μεγαλύτερο άγχος για τη μετάδοση, τα μέτρα, την υγεία τους κλπ το έχουν οι ανεμβολίαστοι και όχι οι εμβολιασμένοι.

Καλό είναι λοιπόν να το αντιμετωπίσουν.

Σε κάθε περίπτωση, τους εύχομαι καλή τύχη. :)

Μόνον σ' αυτήν μπορούν να ελπίζουν.
Αυτες τις παπαριες ελεγε και ο ψεκας ο αδωνης και κατεληξε να κολλησει και να εχει πυρετο
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:05
foscilis έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:44 Θα δούμε στις εκλογές.

Αυτοι οι μαφιόζοι παντως συνειδητά θυσιάζουν τη συνεπή πλειοψηφία στο συμφέρον ή το καπρίτσιο των πελατών τους, αρα πρέπει να φύγουν. Αρκετά κλέψανε.
Υπεκφεύγεις και κυρίως καρφώνεσαι ως Δούρειος ψήφος.
Καθόλου δεν υπεκφεύγω. Θυσιάσανε το μέλλον των παιδιών μου για τα φράγκα των πελατών τους τα οποία με βάζουν σε τελική ανάλυση να πληρώνω (με προσωπικό κόστος όλο το χειμώνα). Δεν τους ψηφίζω. Εσύ άμα θες ψήφισε με κριτήριο ποιος παραχώρησε το κοπυράιτ του Βουκεφάλ και όχι ποιος καταδίκασε μια γενιά να είναι ανειδίκευτες καθαρίστριες σε ρουμστουλέτ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 21 Αύγ 2021, 15:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:31
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:25
Βασικά, δεν το πιστεύω.

Για την ακρίβεια πιστεύω ότι είσαι χέστης και αποφεύγεις την πολυκοσμία και τους συγχρωτισμούς, πουλώντας ταυτοχρόνως θεωρίες για στέρηση ελευθερίας, αξίες της ζωής κλπ

Το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα, μ' απασχολεί μόνον ως δικός μου προσδιορισμός για τους άλλους.

Εχω κανει 71 μπανια με το σημερινο και δεν ξερω αν αυτο δειχνει οτι ειμαι χεστης. Καθε μερα σε ξαπλωστρα και καθε μερα καφε διπλα σε αλλους. Εννοειται ομως πως δεν θα πηγαινα σε πορειες υπερ του Κουφοντινα η κατα της Χρυσης Αυγης. Λογικη χρειαζεται και οχι υστεριες.

.
Ειλικρινά, έχω καιρό να δω κάποιον που μετράει τα μπάνια. :lol:

Το "ξαπλώστρα" δεν μου λέει κάτι ούτε το "δίπλα σε άλλους". Το "δίπλα" μπορεί να σημαίνει κολλητά με πολλούς ή σε απόσταση ασφαλείας ξαπλώστρας ή καρέκλας.

Το ζητούμενο όμως των ανεμβολίαστων δεν είναι αυτό. Οι περισσότεροι δεν αποδέχονται την επικινδυνότητα και θεωρούν καταπίεση τις μάσκες και τις αποστάσεις. Αυτούς τους χρεώνεστε και όσοι θεωρείτε υστερίες τους κουφοντινισμούς.

Και οι χρυσαυγιτισμοί/τραγκιτισμοί στο ίδιο ακριβώς πρακτικό και θεωρητικό πλαίσιο παίζουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 21 Αύγ 2021, 12:33 Δεν πρόκειται να φορέσω μάσκα όταν βγάζω βόλτα τον σκύλο
Παραδοχή παρανομίας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Αυτοι οι μαφιόζοι παντως συνειδητά θυσιάζουν τη συνεπή πλειοψηφία στο συμφέρον ή το καπρίτσιο των πελατών τους, αρα πρέπει να φύγουν. Αρκετά κλέψανε.
Σνιφ, κλαψ. Εμβολιάστηκα αποκλειστικά για να έχω προνόμια και τώρα μου τα στερούν. :a040:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

foscilis έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:38 Θυσιάσανε το μέλλον των παιδιών μου για τα φράγκα των πελατών τους τα οποία με βάζουν σε τελική ανάλυση να πληρώνω.
Κ πυρηνική βόμβα να πέσει στην Αθήνα ο τουρισμός στην Ελλάδα θα δουλεύει. Η ζημιά έγινε πέρυσι το καλοκαίρι, όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι αφελής, μην πω ανόητος. Σαφώς με πιο μετρημένο κ προσεκτικό άνοιγμα θα μπορούσαμε να έχουμε μια ελεγχόμενη κατάσταση τον τελευταίο χρόνο. Κ με σχολεία ανοιχτά, με μέτρα.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

περαστική έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:22
πατησιωτης έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:42
περαστική έγραψε: 21 Αύγ 2021, 14:33 Ο εμβολιασμένος βάζοντας 2 δόσεις εμβολίου σταματάει αυτόματα τα τεστς, νιώθει προστατευμένος και κυκλοφορεί στους χώρους εργασίας και εστίασης ανενόχλητος, με την δικαιολογία έτοιμη στο στόμα αν του κάνουν παρατήρηση για τα στοιχειώδη μέτρα. Δεν είναι παράλογο;
Εξηγησα ότι στους κλειστούς χώρους και ο εμβολιασμένος θα έχει την υποχρέωση να φοράει μάσκα.Αυτή είναι η μέση οδός.
Υπάρχουν γιατροί - τους έχω ακούσει στην τηλεόραση - που ζητάνε να μην επιτρέπεται ούτε σε λεωφορεία να μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι αλλά αυτό δεν θα γίνει.
Θα υπάρξει όπως στο πρώτο λοκντάουν διαχωρισμός αναγκαίων χώρων και χώρων αναψυχής.Οι πρώτοι θα είναι για όλους ( με μάσκα) και οι δεύτεροι μόνο για εμβολιασμένους.
Τα μέτρα αυτά ήδη εφαρμόζονται.Σε ένα εστιατόριο στην Κηφισιά που πήγαμε πριν μία εβδομάδα για να μπούμε στον κλειστό χώρο ήθελαν πιστοποιητικό εμβολιασμού.Φυσικά ο χώρος ήταν σχεδόν άδειος επειδή όλοι προτιμούσαν να είναι έξω αλλά τον Δεκέμβριο δεν θα είναι έτσι.
Ναι, δυστυχώς. Τα δυο μέτρα και δυο σταθμά που λέγαμε. 0 τεστς για εμβολιασμένους, ελεύθερη πρόσβαση παντού (ακόμη κι' αν νοσούν χωρίς να το γνωρίζουν, αφού λένε πως το περνάνε ελαφριά - ελαφριά θα μπορούσαν να το περάσουν και από πριν το εμβόλιο, ε με το εμβόλιο θα το περάσουν ασυμπτωματικά δηλαδή, έτσι; ) vs πληρωμή 2 τεστς ανά βδομάδα με περιορισμένες προσβάσεις για ανεμβολίαστους. Ακόμη κι' αν δεν νοσούν και δεν μεταδίδουν με τον ίδιο τρόπο οι πρώτοι (που αναφέρει ο Νάνος) σημασία έχει πως ισχύει σαν δεδομένο και τα μέτρα είναι εντελώς απάνθρωπα και αδικαιολόγητα για τους δεύτερους. Είτε το βλέπετε είτε όχι.
Θα τους γειωσει η πραγματικοτητα, ηδη καθε μερα κανουν δειλα βηματακια πισω.
Να σε ρωτησω μια που ξες και πηγαινεις συνεχεια για τα κωλοτεστ.
Οταν κανεις μονος το τεστ ειναι self-test και οταν στο κανουν αυτοι ειναι rapid test ? Εχω καταλαβει καλα ? :lol:
Τα σελφ τεστ που κανουν 2-3ε το ενα και αν σου κανουν αυτη τη δειγματοληψια και το τεστ παει στα 40ε ?
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Εχω κανει 71 μπανια με το σημερινο και δεν ξερω αν αυτο δειχνει οτι ειμαι χεστης. Καθε μερα σε ξαπλωστρα και καθε μερα καφε διπλα σε αλλους.
Δε με εκπλήσσει πως οι ψεκες είναι κατά κανόνα τεμπελχανάδες.
Πόσο μάλλον ο Βασιλιάς Ψέκας του Ιδρύματος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Αρίστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:31 Εχω κανει 71 μπανια με το σημερινο
και πόσα παγωτά έχεις φάει?
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:43
Εχω κανει 71 μπανια με το σημερινο και δεν ξερω αν αυτο δειχνει οτι ειμαι χεστης. Καθε μερα σε ξαπλωστρα και καθε μερα καφε διπλα σε αλλους.
Αργία μήτηρ πασης μαλακιας αδερφέ. Θέλει χρόνο να κάθεσαι κ να αραδιάζεις μαλακιες
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:42
foscilis έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:38 Θυσιάσανε το μέλλον των παιδιών μου για τα φράγκα των πελατών τους τα οποία με βάζουν σε τελική ανάλυση να πληρώνω.
Κ πυρηνική βόμβα να πέσει στην Αθήνα ο τουρισμός στην Ελλάδα θα δουλεύει. Η ζημιά έγινε πέρυσι το καλοκαίρι, όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι αφελής, μην πω ανόητος. Σαφώς με πιο μετρημένο κ προσεκτικό άνοιγμα θα μπορούσαμε να έχουμε μια ελεγχόμενη κατάσταση τον τελευταίο χρόνο. Κ με σχολεία ανοιχτά, με μέτρα.
Δεν ειναι απαραιτητα κακο να διατηρειτε ολο το χρονο μια καλη ροη ασθενων στα νοσοκομεια για κοβιντ.
Αποσυμφορηση αργοτερα σημαινει.
Οπως επισης δεν ειναι κακο να υπαρχει αυξηση των κρουσματων στους νεους + στα παιδια.
Θα συμβαλουν με την φυσικη τους ανοσια.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Εχω κλεισει πληθος διαφημισεις και συμβολαια απο την ξαπλωστρα με ενα κινητο, believe me. Ωστοσο τις περισσοτερες φορες παω για μπανιο μετα τη δουλεια.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:05

Υπεκφεύγεις και κυρίως καρφώνεσαι ως Δούρειος ψήφος.
Καθόλου δεν υπεκφεύγω. Θυσιάσανε το μέλλον των παιδιών μου για τα φράγκα των πελατών τους τα οποία με βάζουν σε τελική ανάλυση να πληρώνω (με προσωπικό κόστος όλο το χειμώνα). Δεν τους ψηφίζω. Εσύ άμα θες ψήφισε με κριτήριο ποιος παραχώρησε το κοπυράιτ του Βουκεφάλ και όχι ποιος καταδίκασε μια γενιά να είναι ανειδίκευτες καθαρίστριες σε ρουμστουλέτ.
Σαφώς και υπεκφεύγεις. Και δεν το συνηθίζεις ρε φόσι.

Δεν είσαι ο μόνος που θα πληρώσεις με προσωπικό κόστος τον κάθε παπάρα.

Τα πρώτα θύματα της πανδημίας ήταν οι πολιτικές ιδεολογίες.

Οπότε, άσε τους Βουκεφάλ και πιάσε κανένα τεφάλ να τηγανίσεις τα αμελέτητα σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Αρίστος έγραψε: 21 Αύγ 2021, 15:49

Εχω κλεισει πληθος διαφημισεις και συμβολαια απο την ξαπλωστρα με ενα κινητο, believe me. Ωστοσο τις περισσοτερες φορες παω για μπανιο μετα τη δουλεια.

.
Να αλλάζεις καμιά φανέλα πού κ πού.
Μην πλευριτωθείς απ'τον ιδρώτα κ σε καταγράψουνε ως κρούσμα κόβιδ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”