ST48410 έγραψε: 15 Αύγ 2021, 21:58
Δεν σου δικαιολόγησα τις πολιτικές του. Απλά σαν άνθρωπος ήταν πιο συγκροτημένος και μορφωμένος. Τι συγκρίνουμε τώρα; Ο Μπάιντεν λόγω ηλικίας και ο Τραμπ έχουν πρόβλημα ακόμα και να σταθούν σε μία συνέντευξη.
Ναι ο Τραμπ έχει πρόβλημα με τις συνεντεύξεις
Κατι για Λιβύη έγραψες, επαναλαμβάνω
Αλλά αν τρως την παραμυθα δεν πειράζει, αφού είναι μορφωμένος ο Ομπαμα και όμορφη η Μισέλ
Αρκετοί εδώ έχετε διαλέξει πλευρά στην Αμερικανική πολιτική σκηνή και ανάγετε τα πάντα στο δίπολο. Εγώ δεν αναφέρθηκα καν στο αν ήταν ορθή η πολιτική των Ρεπουμπλικάνων ή των Δημοκρατικών. Έχω ξαναγράψει και στο παρελθόν ότι θα περίμενα να αναδείξουν και τα δύο κόμματα σοβαρότερες προσωπικότητες στις ηγεσίες τους. Και πως δεν θεωρώ το καλύτερο δυνατό ούτε τον Τράμπ, ούτε τον Μπάιντεν. Ούτε ο Μπους γιος ενέπνεε εμπιστοσύνη για ένα τέτοιο αξίωμα. Αν τώρα πω πως ο Ομπάμα μου φαίνεται πιο συγκροτημένο άτομο εσύ θα συμπεράνεις ότι αναγκαστικά επικροτώ τις πολιτικές της Χίλαρι;
Απλά έχεις φάει το παραμύθι της αγιογραφίας.
Να τώρα φταίει η κακία Χίλαρι, ο άλλος απλά προηδρευε, α λα Αντρικος για τους παλιούς.
Lugozzi έγραψε: 15 Αύγ 2021, 22:47
Απλά έχεις φάει το παραμύθι της αγιογραφίας.
Να τώρα φταίει η κακία Χίλαρι, ο άλλος απλά προηδρευε, α λα Αντρικος για τους παλιούς.
Τι σχέση έχει αν κάποιος είναι συγκροτημένος ή μορφωμένος με το αν οι πολιτικές του είναι αποδεκτές ή κατακριτέες;
Μολονότι η Ελλάδα δεν διαθέτει διπλωματική Αρχή, αλλά εξυπηρετείται από το Πακιστάν, αγώνας δρόμου γίνεται αυτήν την ώρα, ώστε Αφγανοί πολίτες που υπηρετούσαν ως μεταφραστές στον ελληνικό στρατό να επιστρέψουν σώοι και αβλαβείς στην Ελλάδα, μαζί με τις ευρωπαϊκές διπλωματικές αποστολές.
Δεν γινεται να νικησεις ολοκληρωτικα εχθρο που αυτος που θα σε πυροβολησει κρυβεται μεσα σε 100 αμαχους, κανει επιθεσεις αυτοκτονιας και χρησιμοποιεί γυναικοπαιδα.
Μαλλον μπορεις, αλλα μονο αν δεν αφηνεις ζωντανες ουτε τις μύγες και τετοιοι πολεμοι δεν γινονται πια.
Σαν πολύ φλώροι μας βγήκαν για ταλιμπανια, αυτοί. Πολύ περίεργο μου ακούγεται όλο αυτό, έως σενάριο επιστημονικής φαντασίας για τα δικά τους δεδομένα.
Το πιθανότερο βέβαια είναι να πρόκειται για παραμύθια από τον εν λόγω "κύριο", ώσπου να σκάσουν οι 5-6 πρώτες επίσημες διεθνείς αναγνωρίσεις, και μετά καλως τα ταλιμπανια που όλοι ξέρουμε.
Σαν πολύ φλώροι μας βγήκαν για ταλιμπανια, αυτοί. Πολύ περίεργο μου ακούγεται όλο αυτό, έως σενάριο επιστημονικής φαντασίας για τα δικά τους δεδομένα.
Το πιθανότερο βέβαια είναι να πρόκειται για παραμύθια από τον εν λόγω "κύριο", ώσπου να σκάσουν οι 5-6 πρώτες επίσημες διεθνείς αναγνωρίσεις, και μετά καλως τα ταλιμπανια που όλοι ξέρουμε.
Καλα άτομα φαίνονται, εχω αρχισει να ψηνομαι για καμια βδομάδα διακοπες στην Καμπουλ.