Δεν είπα είχε μόνο αυτό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Aiuto ενέσεις ηπαρίνης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Aiuto ενέσεις ηπαρίνης
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
ποια?
και ο κοβιντ υποτιθεται ειναι ''κακος'',οποτε λογικο να σε σκοτωνει(λεμε τωρα)
το καλο εμβολιο γιατι σκοτωνει,προκαλει αναπηριες κτλ?
περιμενω ονομα της ''νεας κοπελας'' που πεθανε απο '''''''''κοβιντ'''''''
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καdy έγραψε: 13 Αύγ 2021, 15:31 τα συλληπητηρια μου βελβι
τουλαχιστον τωρα εχεις ανοσια στον ''covid-19''(γνωστο πριν το 2019 ως κοινο κρυολογημα)

Μετά από 2 μήνες αυτή η τιμή δεν δικαιολογείται από το εμβόλιο.
Συλλυπητήρια για ποιο πράγμα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:27Καdy έγραψε: 13 Αύγ 2021, 15:31 τα συλληπητηρια μου βελβι
τουλαχιστον τωρα εχεις ανοσια στον ''covid-19''(γνωστο πριν το 2019 ως κοινο κρυολογημα)
εχεις δικιο,ετυχε
για τη θρομβωση.περαστικαΣυλλυπητήρια για ποιο πράγμα;
ντροπη σου σκουπιδι
This information applies to common human coronaviruses and should not be confused with coronavirus disease 2019 (formerly referred to as 2019 Novel Coronavirus).
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

Ο γιατρός που παρεμπιπτόντως είναι αντιεμβολιαστής αυτό είπε.Καdy έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:33Gherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:27Καdy έγραψε: 13 Αύγ 2021, 15:31 τα συλληπητηρια μου βελβι
![]()
![]()
![]()
![]()
εχεις δικιο,ετυχε
για τη θρομβωση.περαστικαΣυλλυπητήρια για ποιο πράγμα;
Εσύ ξέρεις καλύτερα;
-
περαστική
Kady το πας στο άλλο άκρο και τα άκρα δεν είναι καλό πράγμα. Ούτε στο άλλο νήμα μου απάντησες. Είδα με τα μάτια μου νέους ανθρώπους (18-26 ετών) με σοβαρά κουσούρια από τον κόβιντ και η μια κοπέλα 21 ετών ήταν ένα βήμα πριν την νοσηλεία. Στα νοσοκομεία όντως νοσηλεύονται νέοι άνθρωποι. Δεν το πίστευα, δεν το περίμενα, αλλά το βλέπω με τα μάτια μου. Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει (λέμε τώρα, μιας και δεν σε αφήνουν) αλλά είναι διαφορετικό αυτό που κάνεις. Σκέψου να λες σε κάποιον να μην πάει να βάλει το εμβόλιο, ότι θα περάσει ανώδυνα τον ιό (δεν το γνωρίζεις για κανέναν, και όσοι το πέρασαν μου λένε πως δεν είναι απλή γρίπη - που και η γρίπη σκοτώνει) και στο τέλος να καταλήγει σε ΜΕΘ. Ειλικρινά ποτέ δεν θα καταλάβω τις αντιπαραθέσεις και των 2 πλευρών.
ειναι παλιο αρθρο,τοτε που ελεγαν και καμια αληθειαYochanan έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:34ντροπη σου σκουπιδι
This information applies to common human coronaviruses and should not be confused with coronavirus disease 2019 (formerly referred to as 2019 Novel Coronavirus).
τωρα εχουν ενωσει ολες τις παναρχαιες λοιμωξεις του αναπνευστικου(γριππη,κρυολογημα) και τις βαφτισαν '''κοβιντ''
γιατι βριζετε btw κυριε?
αντιεμπολιαστης?εχει εμβολιαστει ομως?Gherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:37
Ο γιατρός που παρεμπιπτόντως είναι αντιεμβολιαστής αυτό είπε.
Εσύ ξέρεις καλύτερα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι. Θες να σου δώσω τηλέφωνο να επιβεβαιώσεις;Καdy έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:45αντιεμπολιαστης?εχει εμβολιαστει ομως?Gherschaagk έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:37
Ο γιατρός που παρεμπιπτόντως είναι αντιεμβολιαστής αυτό είπε.
Εσύ ξέρεις καλύτερα;![]()
Είσαι καλά;
μα εγω δεν αμφισβητω πως μια λοιμωξη του αναπνευστικου μπορει να σου προκαλεσει κουσουρια ή και θανατοπεραστική έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:38 Kady το πας στο άλλο άκρο και τα άκρα δεν είναι καλό πράγμα. Ούτε στο άλλο νήμα μου απάντησες. Είδα με τα μάτια μου νέους ανθρώπους (18-26 ετών) με σοβαρά κουσούρια από τον κόβιντ και η μια κοπέλα 21 ετών ήταν ένα βήμα πριν την νοσηλεία. Στα νοσοκομεία όντως νοσηλεύονται νέοι άνθρωποι. Δεν το πίστευα, δεν το περίμενα, αλλά το βλέπω με τα μάτια μου. Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει (λέμε τώρα, μιας και δεν σε αφήνουν) αλλά είναι διαφορετικό αυτό που κάνεις. Σκέψου να λες σε κάποιον να μην πάει να βάλει το εμβόλιο, ότι θα περάσει ανώδυνα τον ιό (δεν το γνωρίζεις για κανέναν, και όσοι το πέρασαν μου λένε πως δεν είναι απλή γρίπη - που και η γρίπη σκοτώνει) και στο τέλος να καταλήγει σε ΜΕΘ. Ειλικρινά ποτέ δεν θα καταλάβω τις αντιπαραθέσεις και των 2 πλευρών.
πχ δες το παρακατω αρθρο,ιανουαριος του 20,πριν την ψευτοπανδημια
4 χρονων νεκρο,2 χρονων διασωληνωμενο.γιατι κανεις δεν πανικοβληθηκε λογω γριππης και δεν εκαναν υποχρεωτικο το εμβολιο της γριππης?που σε αντιθεση με τα σαβουροκοβιντ ειναι δοκιμασμενο δεκαετιες?
https://www.ethnos.gr/ellada/84571_grip ... apo-ton-io
ναι
οσο δεν κανω εμβολιο ναι,καλα θα ειμαιΕίσαι καλά;
μη νευριαζεις βελβι,σ αγαπω,περαστικα
?Καdy έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:50ναι
οσο δεν κανω εμβολιο ναι,καλα θα ειμαιΕίσαι καλά;
![]()
μη νευριαζεις βελβι,σ αγαπω,περαστικα![]()
Spoiler

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
περαστική
Εδώ συμφωνώ αλλά μ' αυτό:Καdy έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:49μα εγω δεν αμφισβητω πως μια λοιμωξη του αναπνευστικου μπορει να σου προκαλεσει κουσουρια ή και θανατοπεραστική έγραψε: 13 Αύγ 2021, 16:38 Kady το πας στο άλλο άκρο και τα άκρα δεν είναι καλό πράγμα. Ούτε στο άλλο νήμα μου απάντησες. Είδα με τα μάτια μου νέους ανθρώπους (18-26 ετών) με σοβαρά κουσούρια από τον κόβιντ και η μια κοπέλα 21 ετών ήταν ένα βήμα πριν την νοσηλεία. Στα νοσοκομεία όντως νοσηλεύονται νέοι άνθρωποι. Δεν το πίστευα, δεν το περίμενα, αλλά το βλέπω με τα μάτια μου. Είναι δικαίωμα του καθενός να κάνει ό,τι θέλει (λέμε τώρα, μιας και δεν σε αφήνουν) αλλά είναι διαφορετικό αυτό που κάνεις. Σκέψου να λες σε κάποιον να μην πάει να βάλει το εμβόλιο, ότι θα περάσει ανώδυνα τον ιό (δεν το γνωρίζεις για κανέναν, και όσοι το πέρασαν μου λένε πως δεν είναι απλή γρίπη - που και η γρίπη σκοτώνει) και στο τέλος να καταλήγει σε ΜΕΘ. Ειλικρινά ποτέ δεν θα καταλάβω τις αντιπαραθέσεις και των 2 πλευρών.
πχ δες το παρακατω αρθρο,ιανουαριος του 20,πριν την ψευτοπανδημια
4 χρονων νεκρο,2 χρονων διασωληνωμενο.γιατι κανεις δεν πανικοβληθηκε λογω γριππης και δεν εκαναν υποχρεωτικο το εμβολιο της γριππης?που σε αντιθεση με τα σαβουροκοβιντ ειναι δοκιμασμενο δεκαετιες?![]()
https://www.ethnos.gr/ellada/84571_grip ... apo-ton-io
περιμενω ονομα της ''νεας κοπελας'' που πεθανε απο '''''''''κοβιντ'''''''
..τι ακριβώς εννοείς; Αμφισβητείς τους θανάτους νέων ανθρώπων από κόβιντ; Αμφισβητείς και το ότι πέθαναν από κόβιντ; Έπειτα λες πως γρίππη και κρυολόγημα ταυτίζονται με κόβιντ. Αρκετοί άνθρωποι που πέρασαν τον ιό περιγράφουν διαφορετικά συμπτώματα. Αλλά τι να σου πω. Εσύ μπορεί να ξέρεις καλύτερα.