!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί αναβάθμισε ο Μητσοτάκης άτομα που εμπλέκονταν με την τραγωδία στο Μάτι?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Γιατί αναβάθμισε ο Μητσοτάκης άτομα που εμπλέκονταν με την τραγωδία στο Μάτι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πασιφάη έγραψε: 13 Αύγ 2021, 00:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2021, 00:04
Πασιφάη έγραψε: 12 Αύγ 2021, 23:58 Εμένα πιάνεται άραγε η γνώμη μου όταν λέγω πως δεν θα υποστηρίξω κανέναν συμμορίτη που τόσα χρόνια έκανε αλλαξοκωλιές, ή παίρνω πούλο απ'το νήμα;
Σαφώς και πιάνεται. Η γνώμη αυτών που κάνουν αβαβά δηλώσεις σαν την κάτωθι, δεν πιάνεται.
«Εάν γράψεις για ευθύνες των ανωτέρων σου, όλοι θα μαζευτούμε και θα σε σκίσουμε»
Ανεξαρτήτως κόμματος, έτσι; :lol:
Σ'ευχαριστώ. Συμφωνούμε.
Η πλάκα ξέρεις ποια είναι ρε Πασιφάη;

Αν η ανωτέρω ρήση λέγεται από κάποιον αξιωματούχο της χ ή ψ κυβέρνησης και περνάει στα ψιλά γράμματα, είναι αίσχος, απαράδεκτο, αντιδημοκρατικό κλπ κλπ κλπ

Αν λέγεται ενδοκομματικά και επίσης περνάει στα ψιλά γραμμάτα, είναι συντροφικότητα, δέσιμο ατσαλιού, δέσιμο κορδονιών, δέσιμο σάλτσας κλπ κλπ κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: Γιατί αναβάθμισε ο Μητσοτάκης άτομα που εμπλέκονταν με την τραγωδία στο Μάτι?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

Kauldron έγραψε: 13 Αύγ 2021, 00:07 Απάντηση στο ερώτημα δε βλέπω.
Ειδικά για Τσουβαλά.
εδω εισαι
viewtopic.php?f=29&t=33211
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2021, 00:13
Πασιφάη έγραψε: 13 Αύγ 2021, 00:06
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2021, 00:04

Σαφώς και πιάνεται. Η γνώμη αυτών που κάνουν αβαβά δηλώσεις σαν την κάτωθι, δεν πιάνεται.

Ανεξαρτήτως κόμματος, έτσι; :lol:
Σ'ευχαριστώ. Συμφωνούμε.
Η πλάκα ξέρεις ποια είναι ρε Πασιφάη;

Αν η ανωτέρω ρήση λέγεται από κάποιον αξιωματούχο της χ ή ψ κυβέρνησης και περνάει στα ψιλά γράμματα, είναι αίσχος, απαράδεκτο, αντιδημοκρατικό κλπ κλπ κλπ

Αν λέγεται ενδοκομματικά και επίσης περνάει στα ψιλά γραμμάτα, είναι συντροφικότητα, δέσιμο ατσαλιού, δέσιμο κορδονιών, δέσιμο σάλτσας κλπ κλπ κλπ
Κάλυψη ευθυνών λογιέται, όπως κι αν το δεις. Και όλο αυτό το πανηγυράκι που παρατηρώ τόσα χρόνια, μ'έφτασε σε τέτοιο επίπεδο οργής που ειλικρινά πλέον δεν δίνω δεκάρα. Κι όταν εμένα η ψυχή μου στερεύει από δάκρυ και πόνο, βάζω ένα ωραιότατο χ, σε όλους εκείνους που το δημιούργησαν με τις ειδεχθείς πράξεις τους.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πασιφάη έγραψε: 13 Αύγ 2021, 00:21
Κάλυψη ευθυνών λογιέται, όπως κι αν το δεις. Και όλο αυτό το πανηγυράκι που παρατηρώ τόσα χρόνια, μ'έφτασε σε τέτοιο επίπεδο οργής που ειλικρινά πλέον δεν δίνω δεκάρα. Κι όταν εμένα η ψυχή μου στερεύει από δάκρυ και πόνο, βάζω ένα ωραιότατο χ, σε όλους εκείνους που το δημιούργησαν με τις ειδεχθείς πράξεις τους.
Εγώ είμαι σε χειρότερο σημείο.
Δεν οργίζομαι πια με τους παπάρες.
Τους θεωρώ πλέον φυσικό φαινόμενο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Αύγ 2021, 00:30
Πασιφάη έγραψε: 13 Αύγ 2021, 00:21
Εγώ είμαι σε χειρότερο σημείο.
Δεν οργίζομαι πια με τους παπάρες.
Τους θεωρώ πλέον φυσικό φαινόμενο.
Ακόμη κι έτσι να'ναι, εγώ δεν τους ανέχομαι λεπτό. Μου βγαίνει η σιχασιά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Skiouros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Skiouros »

Μια απορία την εχω αυτός ο άριστος κι απόλυτος ΠΘ που εκανε σημαία του το Μάτι,αν ο σύριζα εκανε τόσο μεγάλο ατόπημα να προάγει τους Κολοκούρη-Τσουβαλα γιατί δεν τους απέπεμψε;
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

σκεφτείτε όπως η αστυνομία στην προσπάθεια της να εξιχνιάσει ένα 'εγκλημα ακολουθεί τα κλοπιμαία
οι αρχηγοί των σωμάτων στο ματι ανακλήθηκαν και ξανατοποθετήθηκαν στα ιδιες υπηρεσιες για να μην κανουν τιποτα απολυτως
για την προετοιμασία και την κατάσβεση των πυρκαγιών ...το εγκλημα ήταν προμελετημένο
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Κανα αρθρο απο το pronews ρε παιδια υπαρχει να μαθουμε τι γινεται με αυτη την υποθεση?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

lafkiotis έγραψε: 13 Αύγ 2021, 09:37 Κανα αρθρο απο το pronews ρε παιδια υπαρχει να μαθουμε τι γινεται με αυτη την υποθεση?
τα σωστα δεντρα. λυθηκε. κοιμησου ησυχος
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

πήζον bot έγραψε: 13 Αύγ 2021, 09:38
lafkiotis έγραψε: 13 Αύγ 2021, 09:37 Κανα αρθρο απο το pronews ρε παιδια υπαρχει να μαθουμε τι γινεται με αυτη την υποθεση?
τα σωστα δεντρα. λυθηκε. κοιμησου ησυχος
Να, φύτρωσαν κιόλας:
Εικόνα
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Υδράργυρος έγραψε: 12 Αύγ 2021, 22:22 Γιατι στις καταθεσεις τους στηριχθηκε το αφηγημα των πολιτικων ευθυνων για το ματι.
Αμα βοηθησεις τη ΝΔ, σε βοηθαει. Και αυτοι βοηθησαν πολυ
Νοουπ ! Πολύ απλά επειδή στις καταθέσεις τους καίνε τους ίδιους τους, τους εαυτούς ως κοπανατζήδες σύμφωνα πάντα με τον ανακριτή.

Δεν φτιάχνεις πολιτικό αφήγημα περί πολιτικών ευθυνών λέγοντας "έλειπα από τη θέση μου", αλλά το αντίστροφο. Άλλος πρέπει να είναι ο λόγος.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Ισως το κανανε επιτηδες επειδη τα "πηρανε" απο τις μεγαλες κατασκευαστικες εταιρειες ανεμογεννητριων που θελου να κανουν επενδυσεις στα καμμενα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

lafkiotis έγραψε: 13 Αύγ 2021, 10:12 Ισως το κανανε επιτηδες επειδη τα "πηρανε" απο τις μεγαλες κατασκευαστικες εταιρειες ανεμογεννητριων που θελου να κανουν επενδυσεις στα καμμενα.
ηταν ηδη υπολογοι σαν υπεύθυνοι στο ματι .. τι το καλυτερο υπηρχε στο να τους χρησιμοποιήσουν παλι ;
διαφωνείς σε κατι;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

nik_killthemall έγραψε: 13 Αύγ 2021, 09:55
Υδράργυρος έγραψε: 12 Αύγ 2021, 22:22 Γιατι στις καταθεσεις τους στηριχθηκε το αφηγημα των πολιτικων ευθυνων για το ματι.
Αμα βοηθησεις τη ΝΔ, σε βοηθαει. Και αυτοι βοηθησαν πολυ
Νοουπ ! Πολύ απλά επειδή στις καταθέσεις τους καίνε τους ίδιους τους, τους εαυτούς ως κοπανατζήδες σύμφωνα πάντα με τον ανακριτή.

Δεν φτιάχνεις πολιτικό αφήγημα περί πολιτικών ευθυνών λέγοντας "έλειπα από τη θέση μου", αλλά το αντίστροφο. Άλλος πρέπει να είναι ο λόγος.
Αυτοί που την κοπάνησαν ξέρανε τι κάνανε, δεν ήταν κορόιδα. Εκέινη την ώρα "έκαναν κάτι άλλο", και δεν ανέλαβαν καμιά ευθύνη. Με τη στάση τους και τις καταθέσεις τους βοήθησαν στο αφήγημα του μπάχαλου και των κυβερνητικών ευθυνών. Για αυτο και το Κόμμα όταν ήρθε στην εξουσία τους αντάμειψε. Είχε φροντίσει εκείνη την ώρα να πει οτι οι πυροσβέστες είναι ήρωες, και η ηγεσία τους μέσα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”