!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

stavmanr έγραψε: 11 Αύγ 2021, 12:16
adon99 έγραψε: 11 Αύγ 2021, 12:10 Μηπως χρωστας ακομα μαθηματικα απο το δημοτικο?
stavmanr έγραψε: 11 Αύγ 2021, 12:08

33,333333333333...%
ή
67,777777777777...% λιγότερα.
Με 30% θα ειχαμε 930 με το 300% που εχουμε ειναι 2100
Αν έχω τριπλάσια χρήματα από εσένα τότε εγώ έχω 300% σε σχέση με εσένα ή εσύ έχεις 33,333333% σε σχέση με εμένα.
Και συνήθως πληρώνεις περισσότερο φόρο εσύ.

Αν θέλεις να συγκρίνεις πόσο περισσότερο ή πόσο λιγότερο, τότε πρέπει να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις, το πλεονάζον ή υπολειπόμενο ποσό αντίστοιχα.
Πχ. αν έχω 300% των χρημάτων που έχεις εσύ, τότε έχω πλεονάζοντα 200% αυτών που διαθέτεις.
Έτσι, εσύ πχ. έχεις 100 ευρώ κι εγώ έγω 200%*100 = 200 ευρώ περισσότερα.
Ή αν έχω 300 ευρώ, εσύ έχεις 66,67777777%*300 = 200 ευρώ λιγότερα.

Απάντησε για να προχωρήσουμ' παρακάτ'.
:smt005: :smt005: :smt005:
Πουτανα τηλεκπαιδευση, δουλευει.
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

pikey25 έγραψε: 11 Αύγ 2021, 12:42
stavmanr έγραψε: 11 Αύγ 2021, 12:16
adon99 έγραψε: 11 Αύγ 2021, 12:10 Μηπως χρωστας ακομα μαθηματικα απο το δημοτικο?

Με 30% θα ειχαμε 930 με το 300% που εχουμε ειναι 2100
Αν έχω τριπλάσια χρήματα από εσένα τότε εγώ έχω 300% σε σχέση με εσένα ή εσύ έχεις 33,333333% σε σχέση με εμένα.
Και συνήθως πληρώνεις περισσότερο φόρο εσύ.

Αν θέλεις να συγκρίνεις πόσο περισσότερο ή πόσο λιγότερο, τότε πρέπει να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις, το πλεονάζον ή υπολειπόμενο ποσό αντίστοιχα.
Πχ. αν έχω 300% των χρημάτων που έχεις εσύ, τότε έχω πλεονάζοντα 200% αυτών που διαθέτεις.
Έτσι, εσύ πχ. έχεις 100 ευρώ κι εγώ έγω 200%*100 = 200 ευρώ περισσότερα.
Ή αν έχω 300 ευρώ, εσύ έχεις 66,67777777%*300 = 200 ευρώ λιγότερα.

Απάντησε για να προχωρήσουμ' παρακάτ'.
:smt005: :smt005: :smt005:
Πουτανα τηλεκπαιδευση, δουλευει.
Τι να κάνουμε; Αναγκαζόμαστε να επιστρέφουμε στα βασικά πού και πού.
:102:
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

stavmanr έγραψε: 11 Αύγ 2021, 11:53
Καdy έγραψε: 11 Αύγ 2021, 11:37
(...)
"We’ll probably never know why my husband had a stroke. We can only make the best decisions we can with the information we have. That means focusing our worrying where it can do the most good and giving our children their ticket out of the pandemic."

Εμβολίασε καί το παιδί, μετά τον σύζυγο.
Δεν συσχετίστηκε το εγκεφαλικό με το εμβόλιο.

Αν κατάλαβα καλά, τόσο καιρό προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι ο παιδικός σου φόβος προς τη βελόνα είναι στην πραγματικότητα συνειδητή επιλογή;
Δεν χρειάζεται. Όλοι αισθανόμαστε άβολα απέναντι στη βελόνα. Από τη φύση μας.
Δεν είσαι μόνος. Αντιμετώπισέ το γνωρίζοντας ότι η μισή Ελλάδα έχει ήδη ξεπεράσει αυτή τη φοβία για το ατομικό και κοινό καλό.
συμπτωση θα ναι που επαθε εγκεφαλικο :lol:
πολλες συμπτωσεις μετα τα εμπολια :lol:
Καdy

τωρα βεβαια γιατι να εμπολιαστει καποιος για εναν ακινδυνο ακακο ιο με εμβολιο αμφιβολου ποιοτητας που μπορει να σου προκαλεσουν θανατο ή αναπηρια δεν το εχω καταλαβει ακομα :smt017
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Καdy έγραψε: 11 Αύγ 2021, 14:22
stavmanr έγραψε: 11 Αύγ 2021, 11:53
Καdy έγραψε: 11 Αύγ 2021, 11:37
(...)
"We’ll probably never know why my husband had a stroke. We can only make the best decisions we can with the information we have. That means focusing our worrying where it can do the most good and giving our children their ticket out of the pandemic."

Εμβολίασε καί το παιδί, μετά τον σύζυγο.
Δεν συσχετίστηκε το εγκεφαλικό με το εμβόλιο.

Αν κατάλαβα καλά, τόσο καιρό προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι ο παιδικός σου φόβος προς τη βελόνα είναι στην πραγματικότητα συνειδητή επιλογή;
Δεν χρειάζεται. Όλοι αισθανόμαστε άβολα απέναντι στη βελόνα. Από τη φύση μας.
Δεν είσαι μόνος. Αντιμετώπισέ το γνωρίζοντας ότι η μισή Ελλάδα έχει ήδη ξεπεράσει αυτή τη φοβία για το ατομικό και κοινό καλό.
συμπτωση θα ναι που επαθε εγκεφαλικο
πολλες συμπτωσεις μετα τα εμπολια
Βρε πουλάκι μου, ο μισός πληθυσμός έχει πλέον εμβολιαστεί.
Άρα στο μισό αυτό πληθυσμό θα βρεις από κεραυνοπληξίες μέχρι κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω σκουντουφλήματος σε καπάκι από ανοιχτό φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ.

Το να ποστάρεις συνέχεια "πέθανε ο τάδε μετά τον εμβολιασμό του" δεν παράγει αποτέλεσμα δεδομένου ότι οι μισοί σχεδόν που πεθαίνουν από οποιοδήποτε αίτιο είναι εμβολιασμένοι.
Το κατάλαβες;
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

NewModelArmy έγραψε: 11 Αύγ 2021, 12:10
adon99 έγραψε: 11 Αύγ 2021, 12:01 H βουλγαρια με 15% εμβολιασμενων
Εχει 300% λιγοτερα κρουσματα απο εμας που ειμαστε στο 51%
H Ρουμανια με 25% γυρω στα 200 κρουσματα την μερα

Που ειναι ο τηλεπλασιε εμβολιων ευαγγελατος να μας το εξηγησει?
Μηπως επειδη δεν φερνουν μια επιπλεον Βουλγαρια καθε καλοκαιρι χωρις κανενα μετρο οπως γινεται εδω;
Το θέμα είναι πόσο καταγράφονται σωστά κρούσματα και θάνατοι σε μια χώρα σαν τη Βουλγαρία, ή ποσά τεστ γίνονται.
Καdy

stavmanr έγραψε: 11 Αύγ 2021, 14:26

Άρα στο μισό αυτό πληθυσμό θα βρεις από κεραυνοπληξίες μέχρι κρανιοεγκεφαλική κάκωση λόγω σκουντουφλήματος σε καπάκι από ανοιχτό φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ.

Το να ποστάρεις συνέχεια "πέθανε ο τάδε μετά τον εμβολιασμό του" δεν παράγει αποτέλεσμα δεδομένου ότι οι μισοί σχεδόν που πεθαίνουν από οποιοδήποτε αίτιο είναι εμβολιασμένοι.
Το κατάλαβες;
μα δεν αναφερομαι σε αυτους που ετυχε να πεθανουν μετα το μπολι,αλλα σε οσους πεθαναν/εμειναν αναπηροι ΕΞΑΙΤΙΑΣ του εμβολιου :hammer:
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Αίγαγρος έγραψε: 11 Αύγ 2021, 14:27

Μηπως επειδη δεν φερνουν μια επιπλεον Βουλγαρια καθε καλοκαιρι χωρις κανενα μετρο οπως γινεται εδω;
Το θέμα είναι πόσο καταγράφονται σωστά κρούσματα και θάνατοι σε μια χώρα σαν τη Βουλγαρία, ή ποσά τεστ γίνονται.
ρωσια 799 νεκροι σημερα
Russia reports 799 Covid deaths - hitting all-time high for fourth time in a month

Russia reported 799 Covid deaths on Wednesday – hitting an all-time high for the fourth time in the last month.

Meanwhile, there were 21,571 new coronavirus cases, which are gradually declining after peaking last month, reports Reuters.

Authorities have blamed the surge in infections on the Delta variant.
https://www.theguardian.com/world/live/ ... 081f6d2e54
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

και για οσους αναρωτιουνται για την πηγη της αντιβαξ ψεκιας πληροφορησης

August 11, 2021
Updated at 10.17am BST
FacebookTwitter
4h ago
08:46
Facebook removes hundreds of accounts from Russia linked to 'disinformation laundromat' spreading anti-vax disinformation
Facebook has said that it has removed hundreds of accounts from Russia that were linked to a marketing firm that tried to recruit social media influencers to push anti-vaccine disinformation about coronavirus.

The social media company said on Tuesday that it had banned accounts connected to Fazze, a subsidiary of UK-registered company AdNow, for violating its policy against foreign interference.

Facebook said the campaign, which investigators called a “disinformation laundromat”, targeted audiences largely in India, Latin America and the US.

It said it created misleading articles and petitions on forums like Reddit, Medium and Change.org and used fake accounts on Facebook and Instagram to promote them.
https://www.theguardian.com/world/live/ ... 859fec4297
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Αίγαγρος έγραψε: 11 Αύγ 2021, 14:27

Σωστοτερα απο μια χωρα του χαρδαλια της παγωνη και ολου του θιασου
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Καdy έγραψε: 11 Αύγ 2021, 14:29
stavmanr έγραψε: 11 Αύγ 2021, 14:26

Το κατάλαβες;
μα δεν αναφερομαι σε αυτους που ετυχε να πεθανουν μετα το μπολι,αλλα σε οσους πεθαναν/εμειναν αναπηροι ΕΞΑΙΤΙΑΣ του εμβολιου :hammer:
Δεν γνωρίζουμε τέτοιες συσχετισμένες περιπτώσεις.
Όσες περιπτώσεις αναφέρεις γράφουν "μετά τον εμβολιασμό" κι όχι "από τον εμβολιασμό".
Επομένως, ορθώς ως τώρα μιλάμε για περιπτώσεις μετά τον εμβολιασμό κι όχι από τον εμβολιασμό.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

foscilis έγραψε: 11 Αύγ 2021, 11:00
Arisvilla έγραψε: 11 Αύγ 2021, 10:58
foscilis έγραψε: 11 Αύγ 2021, 01:27 Ο επικεφαλής της ερευνητικης ομάδας της Οξφόρδης πάτησε στους πολιτικους ένα χεσιδι ότι η τρίτη δόση είναι μέτρο για το θεαθηναι από τη στιγμή που οι δύο δόσεις αποτυπώνονται για δεκαετιες στο ανοσοποιητικό.

https://www.bbc.com/news/health-58159573
Λεει και άλλα βέβαια: prof Pollard also warned that herd immunity was "not a possibility" because the delta variant would continue to infect people who had been vaccinated. Even if all children were vaccinated, that wouldn't stop transmission of the virus, he said.
Άρα χρειαζόμαστε καθολική ανοσία.
Μα αυτή τη καθολική ανοσία, την απορρίπτει ο τύπος στο άρθρο με την δικαιολογία πως αφού ο ιος θα συνεχίζει να μεταδίδεται ανάμεσα στους εμβολιασμένους, καθίσταται απίθανη.

"The time we would need to boost is if we see evidence that there was an increase in hospitalisation - or the next stage after that, which would be people dying - amongst those who are vaccinated," he said.
"And that is not something we are seeing at the moment."

Prof Pollard also warned that herd immunity was "not a possibility" because the delta variant would continue to infect people who had been vaccinated.
Even if all children were vaccinated, that wouldn't stop transmission of the virus, he said.

Ουσιαστικά πλέον το εμβόλιο προορίζεται όχι για φτιάξιμο ανοσίας, αλλά για αντιμετώπιση σοβαρής νόσησης έχοντας δεδομένο πως ξεχνάμε την ανοσία.
Το εμβολιο εν ολιγοις αποκτά χρήση φαρμακευτικής αγωγής. Στον κάδο οι παπάτζες περί ανοσίας.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

Ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε από το "με κορονοϊό / από κορονοϊό" στο "από το εμβόλιο / μετά το εμβόλιο".
Άτιμη ζωή...απροετοίμαστοι οι εμβολιοκλάστες.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

ethereal έγραψε: 11 Αύγ 2021, 17:16 Ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε από το "με κορονοϊό / από κορονοϊό" στο "από το εμβόλιο / μετά το εμβόλιο".
Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Το ένα αφορά επιστημονική συσχέτιση μεταξύ δύο καταστάσεων και το άλλο όχι.
Πχ. αν σκοτωθείς σε τροχαίο, στην ουσία πεθαίνεις από ανακοπή ή άλλη τελική κατάσταση (αφού έχεις χάσει το αίμα του αιώνα και μερικά όργανα). Εντούτοις, το τροχαίο ήταν εκείνο που προκάλεσε/επιδείνωσε τη φυσική σου κατάσταση για να καταλήξεις. Δεν θα καταγράψεις έναν νεκρό από τροχαίο ως "νεκρός από ανακοπή" επειδή το τέλος της ζωής του συνέβη με ανακοπή.

Όταν μιλάμε για νεκρούς από κορωνοϊό, εννοούμε φυσικά περιπτώσεις στις οποίες η νόσος δημιούργησε ή επιδείνωσε μία κατάσταση μέχρι θανάτου.

Αντίθετα, στις περιπτώσεις που κάποιοι καταλογίζετε κατά βούληση στα εμβόλια, δεν υπάρχει επιστημονική συσχέτιση μεταξύ του εμβολιασμού και του αιτίου θανάτου. Το "μετά" δεν εμφανίζει οποιαδήποτε αιτιακή σχέση με το "από".

Απορώ που δεν το έχετε καταλάβει ακόμα...
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

Ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε από το "με κορονοϊό / από κορονοϊό" στο "από το εμβόλιο / μετά το εμβόλιο".
Άτιμη ζωή...απροετοίμαστοι οι εμβολιοκλάστες.

Και ούτε μια παράθεση σωστή δεν κάνουν και γκομπιουτεράκι χαλασμένο έχουν και περιφέρουν και την ασχετοσύνη τους από νήμα σε νήμα...
Πουτάνα κενωνία που δεν τους έδωσες ένα σκαλοπατάκι ν' ανεβούν μια στάλα παραπάνω...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”