!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Ωραίος ο Φάιντ.
Είμαι σίγουρος πως έισαι από ένα απο τα καλύτερα χωριά! Το ήθος σου και η ευγενική φρασεολογία σου είναι η καλύτερη απόδειξη!Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:39Το χωρίο μου είναι από τα καλύτερα χωριά, ευτυχώς όχι καμμένο. Και κάτι βλάκες σαν εσένα τους έχουμε ταράξει στις μπάτσες.dtri2020 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:37Θα το ξαναγράψω!. Αν με τα παραπάνω θέλεις να μου δείξεις το χωριό σου και τα λόγια που ακουγες στην κούνια που σε νανούριζε, τα καταφέρνεις πολύ καλά!Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:35 Damage control με τη σύγκριση με την Αυστραλία. Μήπως να επικαλεστούμε και την απλή αναλογική για την καμμένη έκταση σε σχέση με την έκταση της χώρας; Επίσης, τύπε, δάση κάηκαν, όχι οι παρυφές της Καμπέρας...
Όπως πας θα χάσεις και τα τριαντάλεπτα. Βλάκα.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
Ναι και με όσο περισσεύει βάζεις στον κωλο σου κλάνεις και γκρεμίζεις το μέτωπο της πυρκαγιάς.Ασέβαστος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 10:39ενταξει, εδω ειπες κοτσανα.foscilis έγραψε: 09 Αύγ 2021, 13:54Είναι όντως παράνομο αλλά συζήταμε για τη φάση που καίγεται το μουνί μας, όχι προληπτικά το χειμώνα.Cecily Anne έγραψε: 09 Αύγ 2021, 13:30
Μα ειπώθηκε ότι είναι παράνομο λέει να κόβεις πεύκα. Χωρίς πλάκα.
Η απάντηση είναι ότι ένα πεύκο που ξεπερνα τα 3-4 μέτρα δεν το κόβεις έτσι εύκολα, θέλει συνεργείο και σοβαρή δουλειά. Αν πας να το κόψεις με το αλυσσοπριονο (υποθέτοντας ότι έχεις ρεύμα αν είναι με ρεύμα ή αρκετή βενζίνη στην αντίθετη περίπτωση) αν δεν κάνεις κακό στον εαυτό σου ρίχνοντας κάνα κορμό στη μάπα σου, απλά κάποια στιγμή το αλυσσοπριονο θα στομωσει.
οποιοσδηποτε τυχαιος εχει χειριστει αλυσοπριονο 10 φορες, κατεβαζει το πευκο σε λιγοτερο απο 5 λεπτα. και με μισο λιτρο βενζινη κατεβαζεις 5 δεντρα.
Απορώ γιατί δεν το κάνανε. Επόμενος ακροατής Μάκης από Κορυδαλλό, Βαζελος αλλά αντικειμενικός. Σε ακούμε Μάκη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 10 Αύγ 2021, 12:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Aprilianos
Έμειναν χωριά στην Ελλάδα;dtri2020 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:45Είμαι σίγουρος πως έισαι από ένα απο τα καλύτερα χωριά! Το ήθος σου και η ευγενική φρασεολογία σου είναι η καλύτερη απόδειξη!Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:39Το χωρίο μου είναι από τα καλύτερα χωριά, ευτυχώς όχι καμμένο. Και κάτι βλάκες σαν εσένα τους έχουμε ταράξει στις μπάτσες.dtri2020 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:37
Θα το ξαναγράψω!. Αν με τα παραπάνω θέλεις να μου δείξεις το χωριό σου και τα λόγια που ακουγες στην κούνια που σε νανούριζε, τα καταφέρνεις πολύ καλά!
Περίεργο. Κάτι φαντάσματα βλέπεις, με το 90% των σπιτιών ακατοίκητα.
-
Εμπεδοκλής
Για το ήθος βεβαίως, για την φρασεολογία, απλά δεν είμαστε κωλογλύφτες για τριάντα λεπτά...dtri2020 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:45Είμαι σίγουρος πως έισαι από ένα απο τα καλύτερα χωριά! Το ήθος σου και η ευγενική φρασεολογία σου είναι η καλύτερη απόδειξη!Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:39Το χωρίο μου είναι από τα καλύτερα χωριά, ευτυχώς όχι καμμένο. Και κάτι βλάκες σαν εσένα τους έχουμε ταράξει στις μπάτσες.dtri2020 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:37
Θα το ξαναγράψω!. Αν με τα παραπάνω θέλεις να μου δείξεις το χωριό σου και τα λόγια που ακουγες στην κούνια που σε νανούριζε, τα καταφέρνεις πολύ καλά!

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Υδράργυρος
Οι πολιτες ανταμείβουν τους δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους
φυσικα και το αναιρει.stavmanr έγραψε: 10 Αύγ 2021, 11:38Το πρόβλημα είναι ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Ασέβαστος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 11:21οτι το εσωσαν οι πυροσβεστες, οχι οι προσευχες.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 20:13
Μ' αρέσει η μπλούζα του αιώνιου μπεμπέκου. Τι μας είπε δηλαδή; ότι κακώς έσωσαν το μοναστήρι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Το ήθος και η πολιτισμένη φρασεολογία πάνε μαζί! Στον πολιτισμένο κόσμο! Τώρα, αν κάποιος έχει μεγαλώσει ακούγοντας, από τα γενοφάσκια του, την φρασεολογία που χρησιμοποιείτε πολλοί εδώ μέσα δεν έχει το δικαίωμα να μιλάει για ήθος! Και για βαζελίνες θα μιλάει και για μαμήσια θα μιλάει και όλες τις χυδαιότητες και τις καφρίλες θα κάνει!Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:49Για το ήθος βεβαίως, για την φρασεολογία, απλά δεν είμαστε κωλογλύφτες για τριάντα λεπτά...dtri2020 έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:45Είμαι σίγουρος πως έισαι από ένα απο τα καλύτερα χωριά! Το ήθος σου και η ευγενική φρασεολογία σου είναι η καλύτερη απόδειξη!Εμπεδοκλής έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:39
Το χωρίο μου είναι από τα καλύτερα χωριά, ευτυχώς όχι καμμένο. Και κάτι βλάκες σαν εσένα τους έχουμε ταράξει στις μπάτσες.![]()
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
μην εισαι τοσο ταριφας. ασε να υπαρχει και κατι που δεν ξερεις.foscilis έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:46Ναι και με όσο περισσεύει βάζεις στον κωλο σου κλάνεις και γκρεμίζεις το μέτωπο της πυρκαγιάς.Ασέβαστος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 10:39ενταξει, εδω ειπες κοτσανα.foscilis έγραψε: 09 Αύγ 2021, 13:54
Είναι όντως παράνομο αλλά συζήταμε για τη φάση που καίγεται το μουνί μας, όχι προληπτικά το χειμώνα.
Η απάντηση είναι ότι ένα πεύκο που ξεπερνα τα 3-4 μέτρα δεν το κόβεις έτσι εύκολα, θέλει συνεργείο και σοβαρή δουλειά. Αν πας να το κόψεις με το αλυσσοπριονο (υποθέτοντας ότι έχεις ρεύμα αν είναι με ρεύμα ή αρκετή βενζίνη στην αντίθετη περίπτωση) αν δεν κάνεις κακό στον εαυτό σου ρίχνοντας κάνα κορμό στη μάπα σου, απλά κάποια στιγμή το αλυσσοπριονο θα στομωσει.
οποιοσδηποτε τυχαιος εχει χειριστει αλυσοπριονο 10 φορες, κατεβαζει το πευκο σε λιγοτερο απο 5 λεπτα. και με μισο λιτρο βενζινη κατεβαζεις 5 δεντρα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ασέβαστος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 13:58μην εισαι τοσο ταριφας. ασε να υπαρχει και κατι που δεν ξερεις.foscilis έγραψε: 10 Αύγ 2021, 12:46Ναι και με όσο περισσεύει βάζεις στον κωλο σου κλάνεις και γκρεμίζεις το μέτωπο της πυρκαγιάς.Ασέβαστος έγραψε: 10 Αύγ 2021, 10:39
ενταξει, εδω ειπες κοτσανα.
Ακομη γελαω με τις δυο ατακες που σου αφιερωσε ο φος.
.
Πάχυνε ο ποκοπίκος. Σίγουρα τού κάνει καλό που δεν έχει άγχη, δεν δείχνει να πολυθέλει να ξαναμπεί στα βάσανα της ζωής 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 853 Απαντήσεις
- 21580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 5 Απαντήσεις