Όλα αυτά θα γίνουν stranded assets, όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο. Μέχρι και την τελευταία στιγμή πηγαίνουν να χτίσουν stranded assets στην Πτολεμαΐδα. Ολοκαίνουριες μονάδες που δεν θα έκαναν απόσβεση ποτέ. Με αυτό το σαφές πλάνο τα κόβεις αυτά ώστε όλες οι επενδύσεις σου να έχουν το σωστό ορίζοντα.Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:21Σοφά; Μπορείς να το εξηγήσεις πέραν ιδεολογικών πιστεύω, οικονομοτεχνικά;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:17 Καταρχάς τεχνικά μπορείς να εξορύξεις όσο θες, το κάψιμο είναι που πρέπει να σταματήσει. Η Γερμανία έχει βάλει στόχο να σταματήσει να τον καίει μέχρι το 2038, αργά κατά τη γνώμη μου. Η Ελλάδα το 2028, σοφά κατά τη γνώμη μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γ.Τράγκας: «Έτσι κλείστηκε η αντεθνική συμφωνία Μέρκελ – Κυριάκου που έφερε τα αιολικά πάρκα στην Ελλάδα»
- Dwarven Blacksmith
Re: Γ.Τράγκας: «Έτσι κλείστηκε η αντεθνική συμφωνία Μέρκελ – Κυριάκου που έφερε τα αιολικά πάρκα στην Ελλάδα»
Re: Γ.Τράγκας: «Έτσι κλείστηκε η αντεθνική συμφωνία Μέρκελ – Κυριάκου που έφερε τα αιολικά πάρκα στην Ελλάδα»
Δεν εχει και πολυ νοημα αυτη η συγκρισηDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:17Η πραγματικότητα:Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:02 H Γερμανία εξορύσσει περισσότερο λιγνίτη από την Κίνα, αλλά επιβάλλει στους υπόλοιπους Ευρωπαίους να σταματήσουν να το εξορύσσουν κι αυτοί.
Καταρχάς τεχνικά μπορείς να εξορύξεις όσο θες, το κάψιμο είναι που πρέπει να σταματήσει. Η Γερμανία έχει βάλει στόχο να σταματήσει να τον καίει μέχρι το 2038, αργά κατά τη γνώμη μου. Η Ελλάδα το 2028, σοφά κατά τη γνώμη μου. Σήμερα έχουμε 2021 και σχεδόν κανένας που έκαιγε λιγνίτη δεν έχει σταματήσει ακόμα εντελώς.
Οι χωρες εχουν δεσμευτει με διεθνεις συμφωνιες να μειωσουν τις εκπομπες αερίων του θερμοκηπίου
Πως θα το καταφερει καθε χωρα ειναι σε μεγαλο βαθμο δικη της υποθεση, αρκει να πιανει τους στοχους
Για παραδειγμα οι μεταφορες διεθνως ειναι πολυ μεγαλυτερο προβλημα απο τα εργοστασια λιγνιτη
Τα εργοστασια λιγνιτη εχουν προβληματα που δεν αφορουν μονο τα αερια του θερμοκηπιου και διεθνεις συμφωνιες αλλα και τις υγειονομικες συνεπειες στις τοπικες κοινωνιες απο την καυση
Δεν μπορουμε να προβλεψουμε πως θα εξελιχθει το κλιμα και ολη αυτη η ιστορια, αλλα μη σας κανει εντυπωση αν επανελθουν δυναμικα τα πυρηνικα αν δε βρεθουν νεες τεχνολογικες λυσεις
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Ωραίος. Με έπεισες. Απλά νομίζω ότι εφόσον έχουν δοθεί τρελά χρήματα στη Πτολεμαΐδα ακόμα και αν δε γίνει απόσβεση μήπως θα παίρναμε τουλάχιστον μέρος των χρημάτων;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:29Όλα αυτά θα γίνουν stranded assets, όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο. Μέχρι και την τελευταία στιγμή πηγαίνουν να χτίσουν stranded assets στην Πτολεμαΐδα. Ολοκαίνουριες μονάδες που δεν θα έκαναν απόσβεση ποτέ. Με αυτό το σαφές πλάνο τα κόβεις αυτά ώστε όλες οι επενδύσεις σου να έχουν το σωστό ορίζοντα.Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:21Σοφά; Μπορείς να το εξηγήσεις πέραν ιδεολογικών πιστεύω, οικονομοτεχνικά;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:17 Καταρχάς τεχνικά μπορείς να εξορύξεις όσο θες, το κάψιμο είναι που πρέπει να σταματήσει. Η Γερμανία έχει βάλει στόχο να σταματήσει να τον καίει μέχρι το 2038, αργά κατά τη γνώμη μου. Η Ελλάδα το 2028, σοφά κατά τη γνώμη μου.
- Λίνο Βεντούρα
Τι σε έπεισε; Αυτά θα περιέλθουν σε αχρηστία όχι επειδή είναι άχρηστα αλλά επειδή το ζητά το τραστ των Βρυξελλών, δηλαδή οι Γερμανοί. «Πολιτική» απόφαση είναι, δεν είναι συμπαντικός κανόνας.Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:40Ωραίος. Με έπεισες. Απλά νομίζω ότι εφόσον έχουν δοθεί τρελά χρήματα στη Πτολεμαΐδα ακόμα και αν δε γίνει απόσβεση μήπως θα παίρναμε τουλάχιστον μέρος των χρημάτων;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:29Όλα αυτά θα γίνουν stranded assets, όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο. Μέχρι και την τελευταία στιγμή πηγαίνουν να χτίσουν stranded assets στην Πτολεμαΐδα. Ολοκαίνουριες μονάδες που δεν θα έκαναν απόσβεση ποτέ. Με αυτό το σαφές πλάνο τα κόβεις αυτά ώστε όλες οι επενδύσεις σου να έχουν το σωστό ορίζοντα.Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:21
Σοφά; Μπορείς να το εξηγήσεις πέραν ιδεολογικών πιστεύω, οικονομοτεχνικά;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- Dwarven Blacksmith
Προσωπικά δε με νοιάζει τόσο αν επανέλθουν αλλά δεν το πιστεύω καθόλου. Απλά δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικά τα πυρηνικά στη Δύση. Οι ΑΠΕ προσφέρουν πολύ πιο γρήγορη απόσβεση, πολύ μεγαλύτερη σιγουριά στο κόστος, στο χρονοδιάγραμμα, απλά υπερέχουν οικονομικά για τον επενδυτή.Zelda έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:30Δεν εχει και πολυ νοημα αυτη η συγκρισηDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:17Η πραγματικότητα:Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:02 H Γερμανία εξορύσσει περισσότερο λιγνίτη από την Κίνα, αλλά επιβάλλει στους υπόλοιπους Ευρωπαίους να σταματήσουν να το εξορύσσουν κι αυτοί.
Καταρχάς τεχνικά μπορείς να εξορύξεις όσο θες, το κάψιμο είναι που πρέπει να σταματήσει. Η Γερμανία έχει βάλει στόχο να σταματήσει να τον καίει μέχρι το 2038, αργά κατά τη γνώμη μου. Η Ελλάδα το 2028, σοφά κατά τη γνώμη μου. Σήμερα έχουμε 2021 και σχεδόν κανένας που έκαιγε λιγνίτη δεν έχει σταματήσει ακόμα εντελώς.
Οι χωρες εχουν δεσμευτει με διεθνεις συμφωνιες να μειωσουν τις εκπομπες αερίων του θερμοκηπίου
Πως θα το καταφερει καθε χωρα ειναι σε μεγαλο βαθμο δικη της υποθεση, αρκει να πιανει τους στοχους
Για παραδειγμα οι μεταφορες διεθνως ειναι πολυ μεγαλυτερο προβλημα απο τα εργοστασια λιγνιτη
Τα εργοστασια λιγνιτη εχουν προβληματα που δεν αφορουν μονο τα αερια του θερμοκηπιου και διεθνεις συμφωνιες αλλα και τις υγειονομικες συνεπειες στις τοπικες κοινωνιες απο την καυση
Δεν μπορουμε να προβλεψουμε πως θα εξελιχθει το κλιμα και ολη αυτη η ιστορια, αλλα μη σας κανει εντυπωση αν επανελθουν δυναμικα τα πυρηνικα αν δε βρεθουν νεες τεχνολογικες λυσεις
Το μόνο που έχουν υπέρ τους τα πυρηνικά είναι η σταθερότητα. Αλλά αυτό δεν λέει κάτι στον επενδυτή, πέφτει στο κράτος να το επιδοτήσει. Οπότε πιστεύω θα επικρατήσουν πάλι οι πιο ευέλικτες λύσεις τύπου μπαταρίας. Που αν και δεν είναι ώριμη τεχνολογία (για αυτή τη χρήση) έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Είναι δέσμευση μέχρι το 30.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:44Τι σε έπεισε; Αυτά θα περιέλθουν σε αχρηστία όχι επειδή είναι άχρηστα αλλά επειδή το ζητά το τραστ των Βρυξελλών, δηλαδή οι Γερμανοί. «Πολιτική» απόφαση είναι, δεν είναι συμπαντικός κανόνας.Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:40Ωραίος. Με έπεισες. Απλά νομίζω ότι εφόσον έχουν δοθεί τρελά χρήματα στη Πτολεμαΐδα ακόμα και αν δε γίνει απόσβεση μήπως θα παίρναμε τουλάχιστον μέρος των χρημάτων;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:29
Όλα αυτά θα γίνουν stranded assets, όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο. Μέχρι και την τελευταία στιγμή πηγαίνουν να χτίσουν stranded assets στην Πτολεμαΐδα. Ολοκαίνουριες μονάδες που δεν θα έκαναν απόσβεση ποτέ. Με αυτό το σαφές πλάνο τα κόβεις αυτά ώστε όλες οι επενδύσεις σου να έχουν το σωστό ορίζοντα.
Υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να τον εξάγουμε;
Αν κρίνω από την αγανάκτηση κατά του άρθρου και οι ανεμοτέτοιες είναι ιερές και ακαταδίωκτες !

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Λίνο Βεντούρα
λελDwarven Blacksmith έγραψε: 09 Αύγ 2021, 18:45 δεν είναι καθόλου ανταγωνιστικά τα πυρηνικά στη Δύση. Οι ΑΠΕ απλά υπερέχουν οικονομικά για τον επενδυτή.
(...) πέφτει στο κράτος να το επιδοτήσει.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Πρόεδρος Κοινότητας Ροβιών: Η Εύβοια κάηκε επίτηδες για να φυτέψουν ανεμογεννήτριες
Απίστευτες καταγγελίες έκανε στον αέρα του MEGA ο πρόεδρος της Κοινότητας Ροβιών, Θοδωρής Κέρης.
«Η εικόνα είναι καμένη γη παντού. Το δύσκολο είναι από εδώ και μετά.
»Εμείς έχουμε παράπονα από την Πυροσβεστική, από την Πολιτεία, ότι δεν ήρθε κανένα εναέριο σκάφος.
»Πρέπει να μπει Εισαγγελέας στην υπόθεση, κάηκε ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου.
»Οικονομική καταστροφή σε όλους τους πολίτες. Η περιοχή ήταν πλούσια από τουρισμό και από αγροτικά. Όλα αυτά τελείωσαν».
«Το Μαξίμου έκαψε επίτηδες την Εύβοια. Δεν πέταξε ούτε αεροπλανάκι.
»Γιατί; Για να τη φυτέψουν, όπως όλη την Ελλάδα, ανεμογεννήτριες», κατήγγειλε.
«Δεν είμαι ειδικός, ξέρω ότι είμαι Πρόεδρος της Κοινότητας και ξέρω ότι ήμουν στην πρώτη γραμμή με μπουλντόζες στις αντιπυρικές ζώνες.
»Ορισμένα πληρώματα πυροσβεστικής μα είπαν πως έχουν εντολές να κοιτάμε και να μην μπαίνουμε μέσα, και να μας τραβάνε σέλφι.
»Δεν είναι όλοι πυροσβέστες έτσι, γιατί υπήρχαν κι εκείνοι που έδιναν το αίμα τους να σβήσουν τη φωτιά.
»Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα πάω σε δικηγόρο και να κάνω σαν κοινότητα να μπει Εισαγγελέας.
»Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, να καίει από τον Ευβοϊκό μέχρι το Αιγαίο, και να γυρνάει πάλι πίσω».
«Το ξέρω ότι μπορούν να μου κάνουν μηνύσεις, αλλά εγώ λέω την πραγματικότητα. Έχω απογοητευτεί», πρόσθεσε.
Το δάσος της Κοινότητας Ροβιών έχει καεί 100%, τόνισε ο κ. Κέρης.
«Ο μόνος που στάθηκε δίπλα μας ήταν ο κ. Τσαπουρνιώτης και ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός», δήλωσε ο κ. Κέρης.
https://www.tribune.gr/greece/news/arti ... tries.html
.
Απίστευτες καταγγελίες έκανε στον αέρα του MEGA ο πρόεδρος της Κοινότητας Ροβιών, Θοδωρής Κέρης.
«Η εικόνα είναι καμένη γη παντού. Το δύσκολο είναι από εδώ και μετά.
»Εμείς έχουμε παράπονα από την Πυροσβεστική, από την Πολιτεία, ότι δεν ήρθε κανένα εναέριο σκάφος.
»Πρέπει να μπει Εισαγγελέας στην υπόθεση, κάηκε ο τελευταίος πνεύμονας πρασίνου.
»Οικονομική καταστροφή σε όλους τους πολίτες. Η περιοχή ήταν πλούσια από τουρισμό και από αγροτικά. Όλα αυτά τελείωσαν».
«Το Μαξίμου έκαψε επίτηδες την Εύβοια. Δεν πέταξε ούτε αεροπλανάκι.
»Γιατί; Για να τη φυτέψουν, όπως όλη την Ελλάδα, ανεμογεννήτριες», κατήγγειλε.
«Δεν είμαι ειδικός, ξέρω ότι είμαι Πρόεδρος της Κοινότητας και ξέρω ότι ήμουν στην πρώτη γραμμή με μπουλντόζες στις αντιπυρικές ζώνες.
»Ορισμένα πληρώματα πυροσβεστικής μα είπαν πως έχουν εντολές να κοιτάμε και να μην μπαίνουμε μέσα, και να μας τραβάνε σέλφι.
»Δεν είναι όλοι πυροσβέστες έτσι, γιατί υπήρχαν κι εκείνοι που έδιναν το αίμα τους να σβήσουν τη φωτιά.
»Μόλις τελειώσει όλο αυτό θα πάω σε δικηγόρο και να κάνω σαν κοινότητα να μπει Εισαγγελέας.
»Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, να καίει από τον Ευβοϊκό μέχρι το Αιγαίο, και να γυρνάει πάλι πίσω».
«Το ξέρω ότι μπορούν να μου κάνουν μηνύσεις, αλλά εγώ λέω την πραγματικότητα. Έχω απογοητευτεί», πρόσθεσε.
Το δάσος της Κοινότητας Ροβιών έχει καεί 100%, τόνισε ο κ. Κέρης.
«Ο μόνος που στάθηκε δίπλα μας ήταν ο κ. Τσαπουρνιώτης και ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός», δήλωσε ο κ. Κέρης.
https://www.tribune.gr/greece/news/arti ... tries.html
.
Σημερα η εφημεριοδα Δημοκρατια ειχε δηλωση της Αγλαϊας Κισκούκη απο τις Ροβιες που εχει επιχειρηση στην περιοχη.
"Μας άφησαν να καούμε για να βάλουνε στα βουνά μας ανεμογεννήτριες. Πάνω από τα πτώματά μας θα περάσουν για να βάλουν ανεμογεννήτριες".
.
"Μας άφησαν να καούμε για να βάλουνε στα βουνά μας ανεμογεννήτριες. Πάνω από τα πτώματά μας θα περάσουν για να βάλουν ανεμογεννήτριες".
.
Σατανά, σταμάτα, είσαι πολύ κακός.elchav έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:43 Ένα κείμενο γεμάτο ψέματα
Ενδεικτικά:
-Η νουμερο 1 τεχνολογία ΔΕΝ είναι η βιομάζα (η οποία είναι και πανάκριβη)
-Η Vestas που έχει τις πιο πολλές Α/Γ στην Ελλάδα είναι δανέζικη και όχι γερμανική, ΛΟΛ
-Ανεμογεννητριες μπαίνουν στην Ελλάδα από τα 90's και μάλιστα ήμασταν η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που εγκατέστησε αιολικό το 1982, στην Κύθνο https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%91% ... E%BF%CF%85
-Το δεύτερο μεγάλο μπαμ των ΑΠΕ (το πρώτο ήταν στα mid 00s) συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ το 2017
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Βίντεο-σοκ: Διοικητικός σύμβουλος έλεγε πως «θα κάψουν την Εύβοια» λόγω ανεμογεννητριών 10 μέρες πριν ξεσπάσει η φωτιά!
Πολλά ερωτήματα δημιουργεί ένα βίντεο από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαντουδίου, καθώς ο δημοτικός σύμβουλος Στάθης Λιαγκάκης, είχε προειδοποιήσει τότε ότι η αδειοδότηση ανεμογεννητριών από Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας θα επιφέρει στην περιοχή την πύρινη λαίλαπα
Σταράτες κουβέντες από έναν άνθρωπο που φαίνεται ότι πονάει τον τόπο του και δυστυχώς δικαιώθηκε πλήρως. Τώρα τον λόγο οφείλει να έχει η ελληνική δικαιοσύνη.
Δείτε το βίντεο:
https://twitter.com/Marka149133376/stat ... apsoyn-tin
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/p ... apsoyn-tin
.
Πολλά ερωτήματα δημιουργεί ένα βίντεο από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαντουδίου, καθώς ο δημοτικός σύμβουλος Στάθης Λιαγκάκης, είχε προειδοποιήσει τότε ότι η αδειοδότηση ανεμογεννητριών από Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας θα επιφέρει στην περιοχή την πύρινη λαίλαπα
Σταράτες κουβέντες από έναν άνθρωπο που φαίνεται ότι πονάει τον τόπο του και δυστυχώς δικαιώθηκε πλήρως. Τώρα τον λόγο οφείλει να έχει η ελληνική δικαιοσύνη.
Δείτε το βίντεο:
https://twitter.com/Marka149133376/stat ... apsoyn-tin
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/p ... apsoyn-tin
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Θα σου πω τι βρωμάει - αφ ενός είναι η φυσική τάση των αγροτών να βλέπουν με καχυποψία κάθε τι καινούργιο - ας μη ξεχνάμε ότι ο Τρικούπης έχασε την έδρα του από βοσκό που κατέβηκε με σύνθημα να σταματήσει η ανάπτυξη του σιδηροδρόμου που τρομάζει τα πρόβατα.Belisarius έγραψε: 09 Αύγ 2021, 17:35Πάντως κάτι βρωμάει με την εμμονή στις ανεμογεννήτριες και στο κόψιμο του λιγνίτη. Δεδομένου ότι δεν παρουσιάζονται εξηγήσεις ακόμα και ο Τράγκας είναι ευπρόσδεκτος για την ώρα.
Αφ ετέρου όμως αυτή την τάση την εκμεταλεύονται επιτήδειοι που εμφανίζονται να επιχειρούν μία ενσωμάτωση κακήν κακώς της αντισυστημικής δεξιάς στο αντι ΑΠΕ μέτωπο της αντίθεσης στις θεωρίες της κλιματικής αλλαγής.
Ποιά είναι τώρα η διαφορά και γιατί οι Τράγκες ακόμη και αν ανεβούν στην εξουσία - όπως ανέβηκαν ως Καμμένοι το 2015 - θα κάνουν κωλοτούμπα αλά Τσίπρας - εάν είσαι Αμερική μπορείς να επιλέξεις αν δέχεσαι τη συνθήκη των Παρισίων ή όχι,ο Τραμπ δεν τη δεχόταν,ο Μπάιντεν επέστρεψε,το ίδιο και αν είσαι Ρωσία ή Κίνα.
Εάν είσαι μικρή χώρα μέλος της ΕΕ ΔΕΝ μπορείς να φύγεις από τη συνθήκη για την κλιματική αλλαγή διότι την υποστηρίζει η ΕΕ.Δεν υπάρχει επί του προκειμένου γερμανική ηγεμονία μόνον αλλά γαλλογερμανική.
Ο κάθε Τράγκας λοιπόν ή θα πληρώνει ακατέβατα τα πρόστιμα για τον λιγνίτη ή θα φύγει από την ΕΕ.
Το ερώτημα λοιπόν για την αντισυστημική δεξιά όπως και τη ριζοσπαστική αριστερά είναι το ίδιο όπως και σε πολλά άλλα θέματα - ΣΑΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΕ;
Eιδικά για λαμόγια σαν τον Τράγκα το ερώτημα είναι και λίγο ανέκδοτο,βέβαια ανέκδοτο αποδείχθηκε και για το asset.
Eφ όσον λοιπόν μένεις μέσα θα πληρώνεις πρόστιμα για τον λιγνίτη όσο τον καις.
https://www.protagon.gr/apopseis/editor ... 4341610031
Οι συριζανέλ και οι διάδοχοί τους είναι μια ζωή αντιμνημόνιο και κωλοτούμπα.Αντιπολιτευτικός θόρυβος για να καταλάβει μια θέση στη βουλή ο Τράγκας και αν χρειασθεί να κάνει την κωλοτούμπα.
Μα ακριβως οτι η ΕΕ θα βαλει προστιμο σε μια χωρα που ζει απο το λιγνιτη δειχνει οτι κατι βρωμαει (και οχι δεν ειναι ο λιγνιτης). Γιατι η ΓΕρμανια θα ξηλωσει το λιγνιτη το 2038 και κανεις δεν της εβαλε προστιμο.
.
.
- nik_killthemall
Μουγκα για το τελευταιο ο πικο απικο. Το 25% της συνολικης εγκατεστημενης ισχύος σε ανεμογεννητριες στη χώρα, επί Σύριζα φυτεύτηκε, αλλά ο πικο αρίστο κάνει πως δεν ακούει.elchav έγραψε: 09 Αύγ 2021, 15:43 Ένα κείμενο γεμάτο ψέματα
Ενδεικτικά:
-Η νουμερο 1 τεχνολογία ΔΕΝ είναι η βιομάζα (η οποία είναι και πανάκριβη)
-Η Vestas που έχει τις πιο πολλές Α/Γ στην Ελλάδα είναι δανέζικη και όχι γερμανική, ΛΟΛ
-Ανεμογεννητριες μπαίνουν στην Ελλάδα από τα 90's και μάλιστα ήμασταν η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που εγκατέστησε αιολικό το 1982, στην Κύθνο https://el.m.wikipedia.org/wiki/%CE%91% ... E%BF%CF%85
-Το δεύτερο μεγάλο μπαμ των ΑΠΕ (το πρώτο ήταν στα mid 00s) συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ το 2017
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 53 Απαντήσεις