Ας μην κάνω υποθέσεις λοιπόν. Πες αυτό που θέλεις να πεις και που έχει σχέση με αυτό που λέω εγώ.ethereal έγραψε: 08 Αύγ 2021, 23:27 Διάβασες το άρθρο;
Δεν μπορώ να συζητώ σε υποθετική βάση. Αυτά τα "επισήμως και απέτρεπαν και να μη φανεί κλπ" μην τα βάζεις στο στόμα μου.
Έφερα ένα από τα δεκάδες λινκ που κυκλοφορούν και στα οποία οι ίδιοι επιστήμονες που τόσο καιρό πίνετε νερό στ' όνομά τους λένε ξεκάθαρα ότι είναι, το λιγότερο, ανώφελο να κάνεις έλεγχο αντισωμάτων μετά από εμβολιασμό. Τελεία και παύλα και ουδεμία σχέση έχει με αυτά που νομίζεις ότι θυμάσαι.
Η μόνη δική μου επέμβαση και άξια προς σημείωση είναι τα μπολνταρισμένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο εμβολιασμένος κι αν κολλήσει θα νοσήσει ήπια
Re: Ο εμβολιασμένος κι αν κολλήσει θα νοσήσει ήπια
Δεν ισχύει ή τουλάχιστον δεν λέγεται από την επίσημη γραμμή:ST48410 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 21:52 ... θυμάμαι αρκετές φορές να λέγεται ότι καλά είναι να γίνεται και ένας έλεγχος αντισωμάτων γιατί κάποιοι δεν κάνουν (ή δεν κάνουν αρκετά;).
https://www.tanea.gr/2021/04/30/health/ ... mvoliasmo/
Επίσης, από προσωπική γνώση, και τέτοιοι έλεγχοι γίνονταν είτε μεταξύ ειδικών και ελεγχόμενου προσωπικού είτε σε ενδιαφερόμενους από το κοινό και τα αποτελέσματα είχαν τεράστια ποικιλία που δεν οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα.
Καλύτερα τώρα;
Ναι, κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Νόμιζα ότι η διαφωνία σου αφορούσε αυτό που έγραψα για τους ηλικιωμένους και μου φάνηκε άσχετο.
Οι ηλικιωμένοι (άρα κυρίως εμβολιασμένοι του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου) εμπίπτουν στα μπολνταρισμένα όσων σου έγραψα. Αυτό κανείς δεν φαίνεται να το παίρνει στα σοβαρά. Κατά το φθινόπωρο θ' αρχίσουν να μας λένε για την 3η ενισχυτική και καλά θα κάνει ο νικ ο παντοφονιάς που θα σας τη λέει τότε.
Εγώ πάντως δεν μιλάω για τους 6 μήνες. Λέω για αυτόν τον ηλικιωμένο που κάνει εμβόλιο και 1 ή 2 μήνες μετά εξακολουθεί να μην είναι προστατευμένος.ethereal έγραψε: 08 Αύγ 2021, 23:52Οι ηλικιωμένοι (άρα κυρίως εμβολιασμένοι του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου) εμπίπτουν στα μπολνταρισμένα όσων σου έγραψα. Αυτό κανείς δεν φαίνεται να το παίρνει στα σοβαρά. Κατά το φθινόπωρο θ' αρχίσουν να μας λένε για την 3η ενισχυτική και καλά θα κάνει ο νικ ο παντοφονιάς που θα σας τη λέει τότε.
Μπορεί να υπάρξει και τέτοια περίπτωση, ναι.ST48410 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 23:54Εγώ πάντως δεν μιλάω για τους 6 μήνες. Λέω για αυτόν τον ηλικιωμένο που κάνει εμβόλιο και 1 ή 2 μήνες μετά εξακολουθεί να μην είναι προστατευμένος.ethereal έγραψε: 08 Αύγ 2021, 23:52Οι ηλικιωμένοι (άρα κυρίως εμβολιασμένοι του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου) εμπίπτουν στα μπολνταρισμένα όσων σου έγραψα. Αυτό κανείς δεν φαίνεται να το παίρνει στα σοβαρά. Κατά το φθινόπωρο θ' αρχίσουν να μας λένε για την 3η ενισχυτική και καλά θα κάνει ο νικ ο παντοφονιάς που θα σας τη λέει τότε.ST48410 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 23:46
Ναι, κατάλαβα τι θέλεις να πεις. Νόμιζα ότι η διαφωνία σου αφορούσε αυτό που έγραψα για τους ηλικιωμένους και μου φάνηκε άσχετο.
Γι' αυτό λέμε τόσο καιρό ότι ο εμβολιασμός από μόνος του δίνει μια αίσθηση "ανεμελιάς" τόσο σε εμβολιασμένους όσο και στον κύκλο τους.
Παραδείγματα οικτρά κι εδώ μέσα ακόμα, αν παρακολουθείς.
- nik_killthemall
Αυτό ακριβώς ! Στη πραγματικότητα όποιος εμβολιαζόταν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ακριβώς όπως και ο ανεμβολίαστος ! Αλλά τότε δεν θα έκανε κανείς το εμβόλιο γιατί ο πραγματικός λόγος εμβολιασμού είναι "να πάρουμε τη ζωή μας πίσω εδώ και τώρα" ... κι όχι τα υψηλα ιδανικά αλληλεγγύης και υπευθυνότητας.ethereal έγραψε: 08 Αύγ 2021, 23:57
Μπορεί να υπάρξει και τέτοια περίπτωση, ναι.
Γι' αυτό λέμε τόσο καιρό ότι ο εμβολιασμός από μόνος του δίνει μια αίσθηση "ανεμελιάς" τόσο σε εμβολιασμένους όσο και στον κύκλο τους.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- hellegennes
Ναι, έτσι ακριβώς.nik_killthemall έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:11 Αλλά τότε δεν θα έκανε κανείς το εμβόλιο γιατί ο πραγματικός λόγος εμβολιασμού είναι "να πάρουμε τη ζωή μας πίσω εδώ και τώρα" ... κι όχι τα υψηλα ιδανικά αλληλεγγύης και υπευθυνότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παρακολουθώ εδώ και δεκάδες σελίδες την επιχειρηματολογία σου, ειδικά περί στοχευμένου στις μεγάλες ηλικίες εμβολιασμού και απορώ απ' τη μια πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν μερικοί κολλημένοι κι απ' την άλλη με το κουράγιο σου να επιμένεις.nik_killthemall έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:11Αυτό ακριβώς ! Στη πραγματικότητα όποιος εμβολιαζόταν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ακριβώς όπως και ο ανεμβολίαστος ! Αλλά τότε δεν θα έκανε κανείς το εμβόλιο γιατί ο πραγματικός λόγος εμβολιασμού είναι "να πάρουμε τη ζωή μας πίσω εδώ και τώρα" ... κι όχι τα υψηλα ιδανικά αλληλεγγύης και υπευθυνότητας.ethereal έγραψε: 08 Αύγ 2021, 23:57
Θα αναφέρω και χαρακτηριστικά παραδείγματα κάποια στιγμή, κάποιων που μας έλεγαν ότι "έγκωσαν" (sic) και θέλουν να ξεμπερδεύουν χάρη στο τσιμπηματάκι κι από τότε έχουν επιδείξει χαρακτηριστική αμέλεια και σταρχιδισμό.
Περιμένω λίγο καιρό ακόμα μήπως και απαντηθεί η ερώτησή μου αν όσα διάβασα ήταν καθ'υπερβολή ή συνέβησαν έτσι όπως γράφτηκαν.
- nik_killthemall
Είμαι εθισμένος στη ματαιότητα γιαυτό επιμένω. Γνωρίζω το πρόβλημά μου.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Ο μέσος ανεμβολίαστος είναι επί της αρχής ανέμελος. Αλλιώς δεν θα ήταν ανεμβολίαστος.nik_killthemall έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:11Στη πραγματικότητα όποιος εμβολιαζόταν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ακριβώς όπως και ο ανεμβολίαστος !ethereal έγραψε: 08 Αύγ 2021, 23:57
Η όποια ανεμελιά των όποιων εμβολιασμένων δεν συγκρίνεται με την ιδεολογικά προερχόμενη ανεμελιά του ανεμβολίαστου.
Προσπαθείτε για άλλη μία φορά να τραβήξετε μία χαλαρότητα στα άκρα, και μία ακρότητα στη μέση, για να φτιάξετε επιχείρημα.
Έχε υπόψη ότι έλαβες συγχαρητήρια από κατά συρροή stalker και troll του φόρουμ.nik_killthemall έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:45 Είμαι εθισμένος στη ματαιότητα γιαυτό επιμένω. Γνωρίζω το πρόβλημά μου.
Μην το παίρνεις πάνω σου.
Τα εμβόλια έχουν συγκεκριμένα ποσοστά επιτυχίας στο γενικό πληθυσμό και προφανώς και διαφορετικό χρόνο επίδρασης σε κάθε άνθρωπο.ST48410 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 23:54Εγώ πάντως δεν μιλάω για τους 6 μήνες. Λέω για αυτόν τον ηλικιωμένο που κάνει εμβόλιο και 1 ή 2 μήνες μετά εξακολουθεί να μην είναι προστατευμένος.ethereal έγραψε: 08 Αύγ 2021, 23:52Οι ηλικιωμένοι (άρα κυρίως εμβολιασμένοι του Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου) εμπίπτουν στα μπολνταρισμένα όσων σου έγραψα. Αυτό κανείς δεν φαίνεται να το παίρνει στα σοβαρά. Κατά το φθινόπωρο θ' αρχίσουν να μας λένε για την 3η ενισχυτική και καλά θα κάνει ο νικ ο παντοφονιάς που θα σας τη λέει τότε.ST48410 έγραψε: 08 Αύγ 2021, 23:46
Πάντοτε θα υπάρχουν άνθρωποι που θα διαφεύγουν του ποσοστού προστασίας, ή και θα έχουν μειωμένη άμυνα ακόμη και μετά τον εμβολιασμό.
Το ίδιο συμβαίνει με κάθε είδους φάρμακο ή προστατευτικό πλαίσιο. Δεν είναι κάποια νέα ανακάλυψη.
- nik_killthemall
έκλασε κανείς ?
- hellegennes
Αρχή της φιλοσοφίας; Βλακεία του stavmanr; Χμμ...stavmanr έγραψε: 09 Αύγ 2021, 00:47 Ο μέσος ανεμβολίαστος είναι επί της αρχής ανέμελος. Αλλιώς δεν θα ήταν ανεμβολίαστος.
Η όποια ανεμελιά των όποιων εμβολιασμένων δεν συγκρίνεται με την ιδεολογικά προερχόμενη ανεμελιά του ανεμβολίαστου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο