!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα γυναικοκτονία στη Δάφνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Re: Νέα γυναικοκτονία στη Δάφνη
Εμένα η συγκεκριμένη φράση δεν μου ακούγεται και τόσο αστεία.
Πλάκα έχουν τα «σταμάτα, θα σε καρυδώσω» ή «σκάσε ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΣ» (κυρίως το 2ο)
Αυτό με τα 4 λεπτά το βρίσκω ανησυχητικό.
Πλάκα έχουν τα «σταμάτα, θα σε καρυδώσω» ή «σκάσε ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΣ» (κυρίως το 2ο)
Αυτό με τα 4 λεπτά το βρίσκω ανησυχητικό.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:53Ε ναι, αλλά κάπου το έχουμε κάνει ίσωμα, δεν νομίζεις;
Πατριαρχία εδώ, πατριαρχία εκεί, πατριαρχία παραπέρα.
Έτσι, για να ´χουμε να λέμε. Αλλά για τα νομικά δικαιώματα την γυναικών εδώ, εκεί η παραπέρα, ούτε κουβέντα.
Πρέπει για εκεί να γίνεται κουβέντα, γιατί αυτή τη στιγμή, εκεί είναι που υπάρχει η πραγματική πατριαρχία. Δεν πρέπει να αποσιωπείται.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ε ναι ρε συ, τα μεταξύ σας αστειάκια, είναι υπερβολές, τα τσιρλιντιδίζικα τσιτάτα για τη νοοτροπία των άλλων, είναι εγγύηση.Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:51Σιγά μη ξέρει πόσο χρόνος χρειάζεται για να με πνίξει, αυτό του ρθεOtto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:01Α,οκ, που να μου πάει το μυαλό ότι θέλει 4 λεπτά για να πνιξει κάποιον![]()
Τέλος πάντων, αυτα δεν είναι εκφράσεις που λέγονται, ούτε για πλάκα. Έχει δίκιο ο νάνος.![]()
Δεν μου το λέει πει ποτέ στα σοβαρά.
Εσύ δεν έχεις πει ποτέ σε άνθρωπο θα σε σκοτώσω; εντάξει μη τα βλέπουμε όλα υπερβολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γιατί και από ποιους αποσιωπείται;AlienWay έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:55ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:53Ε ναι, αλλά κάπου το έχουμε κάνει ίσωμα, δεν νομίζεις;AlienWay έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:31
Βασικά πρόκειται για κοινωνίες που δεν γνωρίζουν τι εστί "ανθρώπινα δικαιώματα".
Η δύση θα λύσει αυτά τα ζητήματα με τελείως άλλο τρόπο.
Έτσι, για να ´χουμε να λέμε. Αλλά για τα νομικά δικαιώματα την γυναικών εδώ, εκεί η παραπέρα, ούτε κουβέντα.
Πρέπει για εκεί να γίνεται κουβέντα, γιατί αυτή τη στιγμή, εκεί είναι που υπάρχει η πραγματική πατριαρχία. Δεν πρέπει να αποσιωπείται.
Αυτό που βλέπω εγώ πάντως, είναι ότι αποσιωπείται από αυτούς που ψάχνουν ψύλλους στο άχυρα μόνον σε ό,τι αφορά στη δυτική λευκή πατριαρχία. Οι αναφορές στην ορίτζιναλ προβάλλονται ως μισαλλοδοξία.
Παίζει ψιλοπαράνοια στη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Γιάννης
Στην επαρχία της ηπειρωτικής Ελλάδας ναι, στάνταρ. Όσο πιο βόρεια, τόσο περισσότερο.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 12:04
Θεωρείς ότι κάποιος Έλληνας μπορεί να ισχυρισθεί στα σοβαρά ότι η γυναίκα του είναι ιδιοκτησία του και ότι έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω της, είτε σε κάποια συζήτηση είτε στο δικαστήριο;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Άντε μιλήστε βρε σεις, είπα κι εγώ το πρωί που το είδα, 'μόνο σ' εμένα ακούγεται κάπως αυτό';Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:01Α,οκ, που να μου πάει το μυαλό ότι θέλει 4 λεπτά για να πνιξει κάποιον![]()
Τέλος πάντων, αυτα δεν είναι εκφράσεις που λέγονται, ούτε για πλάκα. Έχει δίκιο ο νάνος.
- Highlander
Τελείως αρρωστημένο είναι.Green Dragon έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 16:04Άντε μιλήστε βρε σεις, είπα κι εγώ το πρωί που το είδα, 'μόνο σ' εμένα ακούγεται κάπως αυτό';Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:01Α,οκ, που να μου πάει το μυαλό ότι θέλει 4 λεπτά για να πνιξει κάποιον![]()
Τέλος πάντων, αυτα δεν είναι εκφράσεις που λέγονται, ούτε για πλάκα. Έχει δίκιο ο νάνος.
Σωστά το βλέπεις και μάλιστα στις ΗΠΑ το παραδέχονται ωμά. "Αυτά συμβαίνουν στην άλλη άκρη του κόσμου". Το επιχείρημα αυτό, γίνεται copy-paste και στη χώρα μας, ωστόσο δεν στέκει, διότι η Μέση Ανατολή είναι εδώ δίπλα.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 16:02Γιατί και από ποιους αποσιωπείται;AlienWay έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:55ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:53
Ε ναι, αλλά κάπου το έχουμε κάνει ίσωμα, δεν νομίζεις;
Αυτό που βλέπω εγώ πάντως, είναι ότι αποσιωπείται από αυτούς που ψάχνουν ψύλλους στο άχυρα μόνον σε ό,τι αφορά στη δυτική λευκή πατριαρχία. Οι αναφορές στην ορίτζιναλ προβάλλονται ως μισαλλοδοξία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Highlander
Δεν υπάρχει ορίτζιναλ και μη, μία είναι η πατριαρχία.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 16:02Γιατί και από ποιους αποσιωπείται;AlienWay έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:55ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:53
Ε ναι, αλλά κάπου το έχουμε κάνει ίσωμα, δεν νομίζεις;
-
Δημοκράτης
μάλλον λόγω καραντίνας τις είχαν μαντρωμένες 1.5 χρόνο και τώρα που τις βλέπουν να βγαίνουν πάλι από το σπίτι την άκουσαν στέρεο όλα τα αρρωστάκια μαζιΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:46 Τι γίνεται ρε σεις;
Επιδημία δολοφονιών από "συντρόφους";
Κρίμα την κοπέλα.
Φυσικά και είναι αστειάκια μεταξύ μας. Κάνουμε και πιο ακραία. Υπερβολή είναι το να το θεωρώ απειλή.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:56Ε ναι ρε συ, τα μεταξύ σας αστειάκια, είναι υπερβολές, τα τσιρλιντιδίζικα τσιτάτα για τη νοοτροπία των άλλων, είναι εγγύηση.Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:51Σιγά μη ξέρει πόσο χρόνος χρειάζεται για να με πνίξει, αυτό του ρθεOtto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:01
Α,οκ, που να μου πάει το μυαλό ότι θέλει 4 λεπτά για να πνιξει κάποιον![]()
Τέλος πάντων, αυτα δεν είναι εκφράσεις που λέγονται, ούτε για πλάκα. Έχει δίκιο ο νάνος.![]()
Εσύ δεν έχεις πει ποτέ σε άνθρωπο θα σε σκοτώσω; εντάξει μη τα βλέπουμε όλα υπερβολικά.![]()
Οι νοοτροπίες των άλλων που εφαρμόζονται ναι είναι πρόβλημα και απειλή.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Οκ, αυτά ακριβώς λέγανε ή πιστεύανε και όσες δεν μπορούν να πουν πια τίποτα.Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 16:11Φυσικά και είναι αστειάκια μεταξύ μας. Κάνουμε και πιο ακραία. Υπερβολή είναι το να το θεωρώ απειλή.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:56Ε ναι ρε συ, τα μεταξύ σας αστειάκια, είναι υπερβολές, τα τσιρλιντιδίζικα τσιτάτα για τη νοοτροπία των άλλων, είναι εγγύηση.Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:51
Σιγά μη ξέρει πόσο χρόνος χρειάζεται για να με πνίξει, αυτό του ρθε![]()
Εσύ δεν έχεις πει ποτέ σε άνθρωπο θα σε σκοτώσω; εντάξει μη τα βλέπουμε όλα υπερβολικά.![]()
Οι νοοτροπίες των άλλων που εφαρμόζονται ναι είναι πρόβλημα και απειλή.
Ότι κάποια πράγματα, συμβαίνουν μόνον στους άλλους.
Προτείνω λοιπόν να κάνεις πρώτα πρακτική στα εν οίκω και μετά να συνεχίσεις με κηρύγματα για τη νοοτροπία του δήμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σαφώς και υπάρχει ορίτζιναλ πατριαρχία και όποιος δεν το παραδέχεται είναι ψεύτης ή χέστης.Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 16:06Δεν υπάρχει ορίτζιναλ και μη, μία είναι η πατριαρχία.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 16:02Γιατί και από ποιους αποσιωπείται;AlienWay έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 15:55
Παίζει και σε συνδυασμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αμα ο αλλος ειναι απαθης ο φονος για αυτον δεν ειναι τιποτα
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Highlander
Φυσικά και δεν υπάρχει "οριτζιναλ" και "μη οριτζιναλ".ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 16:28Σαφώς και υπάρχει ορίτζιναλ πατριαρχία και όποιος δεν το παραδέχεται είναι ψεύτης ή χέστης.Highlander έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 16:06Δεν υπάρχει ορίτζιναλ και μη, μία είναι η πατριαρχία.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2021, 16:02
Γιατί και από ποιους αποσιωπείται;
Παίζει και σε συνδυασμό.
Η πατριαρχία είναι πατριαρχία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-