!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΕΊΜΑΙ ΠΟΛΥ ΈΞΑΛΛΟΣ...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΕΊΜΑΙ ΠΟΛΥ ΈΞΑΛΛΟΣ...
Ρε μαλάκες, τί σκατά είναι η προσαύξηση φόρου αποδείξεων γαμώ τα ξύλα μου;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
τίποτα δεν πλήρωσες ακόμη. Το Σεπτέμβριο θα σας τα πάρουν χοντρά, όπου θα φορολογηθούν τα αναδρομικά που πήρατε.
αγγουρι καλυβιωτικοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:13 Ρε μαλάκες, τί σκατά είναι η προσαύξηση φόρου αποδείξεων γαμώ τα ξύλα μου;
βαλε βουτυρο , θα σε σκισουν
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Είναι αυτό το όριο ηλεκτρονικών συναλλαγών που πρέπει να πιάσει κάποιος αγοράζοντας κάτι άλλο εκτός από τούβλα, αλλιώς του παίρνουν τα λεφτά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:13 Ρε μαλάκες, τί σκατά είναι η προσαύξηση φόρου αποδείξεων γαμώ τα ξύλα μου;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το ελέγχουν αυτόματα ή πρέπει ο φορολογούμενος να εισάγει την πληροφορία;
- I know just what you re sayin
σε έφαγαν τα ίντερνετς και η ποζεριά και την πάτησες σαν νουμπάςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:32 Το ελέγχουν αυτόματα ή πρέπει ο φορολογούμενος να εισάγει την πληροφορία;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τουλάχιστον πήρα την έκπτωση τρία τα εκατό.
ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ
ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥΣ
- Dwarven Blacksmith
Και τα δύο αν θυμάμαι καλά, δηλαδή πρέπει να πατήσεις το κίτρινο κελί όπου σου γράφει την πληροφορία, να την αντιγράψεις και να τη βάλεις στο κελί του κωδικού. Αν την έκανες μόνος σου τη δήλωση.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:32 Το ελέγχουν αυτόματα ή πρέπει ο φορολογούμενος να εισάγει την πληροφορία;
Επίσης οι τράπεζες σου γράφουν στο ebanking πόσο αφορολόγητο έχεις χτίσει από την καθεμία.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ευχαριστώ. Την έκανε ο τριμαλάκας ο λογιστής μου, ο οποίος αύριο το πρωί θα λάβει ένα πολύ δυσάρεστο τηλεφώνημαDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:37Και τα δύο αν θυμάμαι καλά, δηλαδή πρέπει να πατήσεις το κίτρινο κελί όπου σου γράφει την πληροφορία, να την αντιγράψεις και να τη βάλεις στο κελί του κωδικού. Αν την έκανες μόνος σου τη δήλωση.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:32 Το ελέγχουν αυτόματα ή πρέπει ο φορολογούμενος να εισάγει την πληροφορία;
Επίσης οι τράπεζες σου γράφουν στο ebanking πόσο αφορολόγητο έχεις χτίσει από την καθεμία.
ti έκανε δηλαδή;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:40Ευχαριστώ. Την έκανε ο τριμαλάκας ο λογιστής μου, ο οποίος αύριο το πρωί θα λάβει ένα πολύ δυσάρεστο τηλεφώνημαDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:37Και τα δύο αν θυμάμαι καλά, δηλαδή πρέπει να πατήσεις το κίτρινο κελί όπου σου γράφει την πληροφορία, να την αντιγράψεις και να τη βάλεις στο κελί του κωδικού. Αν την έκανες μόνος σου τη δήλωση.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:32 Το ελέγχουν αυτόματα ή πρέπει ο φορολογούμενος να εισάγει την πληροφορία;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Φίλε ανειάν, στεντορεία τη φωνή ενώνω την οργίλη κραυγή μου με τη δική σου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δε μου είπε ο μαλάκας να μην κάνω όλα τα έξοδα από τους οφσόρ λ/μους, αλλά να έχω και μερικά εδώI know just what you re sayin έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:41ti έκανε δηλαδή;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:40Ευχαριστώ. Την έκανε ο τριμαλάκας ο λογιστής μου, ο οποίος αύριο το πρωί θα λάβει ένα πολύ δυσάρεστο τηλεφώνημαDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:37
Και τα δύο αν θυμάμαι καλά, δηλαδή πρέπει να πατήσεις το κίτρινο κελί όπου σου γράφει την πληροφορία, να την αντιγράψεις και να τη βάλεις στο κελί του κωδικού. Αν την έκανες μόνος σου τη δήλωση.
Επίσης οι τράπεζες σου γράφουν στο ebanking πόσο αφορολόγητο έχεις χτίσει από την καθεμία.![]()
ούτε 10κ για τα καθημερινά έξοδα δεν εμπιστεύεσαι να φερεις στην Ελλάδα του Κούλη;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 22:43
δε μου είπε ο μαλάκας να μην κάνω όλα τα έξοδα από τους οφσόρ λ/μους, αλλά να έχω και μερικά εδώ
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Βαρούμ νιχτ;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 10 Απαντήσεις