Το ΠΑΣΟΚ ειναι κοσμοθεωρια υπερβαινει τα στενα ορια του κομματοςstavmanr έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:23
![]()
Στο ότι δεν είσαι πασόκος; Μπαμ κάνει.
Δεν έχεις γράψει ΠΟΤΕ οτιδήποτε που θα μπορούσε έστω και με πολλή ελαστικότητα να παραπέμπει σε θέσεις του ΠΑΣΟΚ.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μαρία Ιωαννιδου: Και μένα με βίασε ο θείος μου. Και τι να κάνουμε τώρα?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Obi Wan Iakobi
Re: Μαρία Ιωαννιδου: Και μένα με βίασε ο θείος μου. Και τι να κάνουμε τώρα?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Δηλαδή θα την κρίνεις για το πως νιώθει για κάτι που την αφορά άμεσα; Έχετε ξεφύγει πολύ. Μα πάρα πολύ όμως!George_V έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 11:58 Απομονώνω αυτό το κομμάτι από τις δηλώσεις της Ιωαννιδου καθώς τα υπόλοιπα αναφέρονται στον Φιλιππίδη και έχουν συζητηθεί.
Σα να σου λέει ότι ναι οκ με βίασαν αλλά δε γαμιεται και τι έγινε? Μη το κάνουμε και θέμα..Είμαι μαζί με τις κοπέλες, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Μου την έπεσε και εμένα. Βρήκα όμως τον τρόπο και το απέφυγα. Δε μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά, δεν με πίεσε όμως. Με βίασε και ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει; Μια λέξη, σιωπή, καταδικάστηκαν…
Τόσα χρόνια νόμιζα ότι στις ταινίες υποκρινοταν τη χαζη.
Αμ δε. Τελικά είναι χαζή με περικεφαλαια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δικός μου είσαι εσύ.Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:45Το ΠΑΣΟΚ ειναι κοσμοθεωρια υπερβαινει τα στενα ορια του κομματοςstavmanr έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:23
![]()
Στο ότι δεν είσαι πασόκος; Μπαμ κάνει.
Δεν έχεις γράψει ΠΟΤΕ οτιδήποτε που θα μπορούσε έστω και με πολλή ελαστικότητα να παραπέμπει σε θέσεις του ΠΑΣΟΚ.![]()
![]()
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι καν μέσα στο ελληνικό DNA. Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το ελληνικό DNA.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 30 Ιούλ 2021, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι αλλά να τη χέσω τη γνώμη σου. Τι να την κάνω αν είναι μία στις 5;Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:25 γιατι σας εντυπωσιαζει το να μπορει καποιος να ξεπερασει ευκολα ενα τραυμα;
δεν ειμαστε ολοι ιδιοι, καθενας αντιμετωπιζει τα προβληματα του διαφορετικα.
απο μενα μπραβο της αν αυτο εγινε στ αληθεια (ειμαι γενικα δυσπιστος σε οτι ακουω, πολλοι φτιαχνουν φανταστικες ιστοριες ετσι για να γινεται κουβεντα) δηλαδη αν μπορεσε πραγματι να πει, οκ, εγινε αυτο, life goes on.
Spoiler
Με λίγα λόγια η γαμωκοινή γνώμη μόνο για αφήγημά της σκάει. Να έχει ο άλλος τέτοια ζωή που να σου ικανοποιεί τα πρότυπα αλλιώς έχεις δικαίωμα να επιτεθείς.
Ρε άει γαμήσου!
Ρε άει γαμήσου!
- Obi Wan Iakobi
Συμφωνουμε απολυτα.Ανδρεας,Κουτσογιωργας κτλ θα πρεπει να τιμουνται ως γεννητορες της φυλης.stavmanr έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:48
Δικός μου είσαι εσύ.![]()
Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι καν μέσα στο ελληνικό DNA. Το ΠΑΣΟΚ δημιούργησε το ελληνικό DNA.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Κι εσύ που ξέρεις ότι κανείς δεν μπορεί εύκολα να ξεπεράσει το οτιδήποτε;Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:33Κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τα τραύματά του. Δεν υπάρχει κάποια μονιμη λύση σ'αυτό. Απλά επιβάλλεται να υπάρξει το σθένος, όσο δύσκολο κι αν είναι, να τα δεις κατάματα. Αν τα κρύψεις κάτω ''απ'το χαλάκι'', θα αναρωτιέσαι μια ζωή αν έκανες κάπου λάθος ο ίδιος.Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:25 γιατι σας εντυπωσιαζει το να μπορει καποιος να ξεπερασει ευκολα ενα τραυμα;
Τα τραύματα αυλακώνουν το δέρμα,Χαοτικός έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:53Κι εσύ που ξέρεις ότι κανείς δεν μπορεί εύκολα να ξεπεράσει το οτιδήποτε;Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:33Κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τα τραύματά του. Δεν υπάρχει κάποια μονιμη λύση σ'αυτό. Απλά επιβάλλεται να υπάρξει το σθένος, όσο δύσκολο κι αν είναι, να τα δεις κατάματα. Αν τα κρύψεις κάτω ''απ'το χαλάκι'', θα αναρωτιέσαι μια ζωή αν έκανες κάπου λάθος ο ίδιος.Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:25 γιατι σας εντυπωσιαζει το να μπορει καποιος να ξεπερασει ευκολα ενα τραυμα;
βυθίζονται στο ασυνείδητο,
ποτίζουν το DNA,
Νεκρώνουν τις νευρικές απολήξεις
και σαπίζουν, αιώνια, τη ψυχή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ακριβώς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ποιητικά ή νευροεπιστημονικά;AlienWay έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 19:07Τα τραύματα αυλακώνουν το δέρμα,Χαοτικός έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:53Κι εσύ που ξέρεις ότι κανείς δεν μπορεί εύκολα να ξεπεράσει το οτιδήποτε;Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:33
Κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τα τραύματά του. Δεν υπάρχει κάποια μονιμη λύση σ'αυτό. Απλά επιβάλλεται να υπάρξει το σθένος, όσο δύσκολο κι αν είναι, να τα δεις κατάματα. Αν τα κρύψεις κάτω ''απ'το χαλάκι'', θα αναρωτιέσαι μια ζωή αν έκανες κάπου λάθος ο ίδιος.
βυθίζονται στο ασυνείδητο,
ποτίζουν το DNA,
Νεκρώνουν τις νευρικές απολήξεις
και σαπίζουν, αιώνια, τη ψυχή.
(Βασικά και ποιητικά διαφωνώ. Δεν είναι έτσι)
Νομίζω πως διευκρύνισα πως δεν υπάρχει κάποια μόνιμη λύση. Βασικά για να γίνω περισσότερο σαφής, δεν τίθεται θέμα λύσης, αλλά σθένους. Ο εκάστοτε ψυχολόγος θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς τρόπους αντιμετώπισης. Δεν υπάρχει χρυσή τομή σε ψυχοσωματικό επίπεδο.Χαοτικός έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:53Κι εσύ που ξέρεις ότι κανείς δεν μπορεί εύκολα να ξεπεράσει το οτιδήποτε;Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:33Κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα τα τραύματά του. Δεν υπάρχει κάποια μονιμη λύση σ'αυτό. Απλά επιβάλλεται να υπάρξει το σθένος, όσο δύσκολο κι αν είναι, να τα δεις κατάματα. Αν τα κρύψεις κάτω ''απ'το χαλάκι'', θα αναρωτιέσαι μια ζωή αν έκανες κάπου λάθος ο ίδιος.Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 12:25 γιατι σας εντυπωσιαζει το να μπορει καποιος να ξεπερασει ευκολα ενα τραυμα;
Αυτό που είπα ισχύει, όσο κι αν κάποιοι κρυβόμαστε κατά καιρούς πίσω απ'την κουρτίνα του γαμάτου εαυτού μας, που όλα τα μπορεί. Η αλήθεια είναι πως πάντα κάτι θα υπολείπεται προκειμένου να αναδειχτεί το βέλτιστο της προσπάθειας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Να τα σφραγίσεις, διότι μας έχεις φλομώσει στην ανυπόστατη παπάρα.Καραμελίτσα έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:55Πατρινός αστός; Χμμμ. Σφραγίζω τα χείλη μου, γιατί όλες οι παρόμοιες εκφράσεις έχουν μείνει στην ιστορία ως ρατσιστικά αστεία.Πασιφάη έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 14:42Εντάξει, ο Πυργιώτης έχει σαφέστατα μια εσάνς τραγίλας, που δεν έχει ο Πατρινός αστός. Συμφωνώ.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το άβαταρ σου είναι πατριαρχικό.
Οι γονείς του Σύριζα;Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:53Συμφωνουμε απολυτα.Ανδρεας,Κουτσογιωργας κτλ θα πρεπει να τιμουνται ως γεννητορες της φυλης.stavmanr έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 18:48
Δικός μου είσαι εσύ.![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Obi Wan Iakobi
Ολων μας.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 1007 Προβολές