Το αντιθετο εγινε βρε.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:27 Καλή ιδέα να απομακρύνεις πυροσβέστες εν μέσω φουλ σεζόν πυρκαγιάς. Γιατί ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι μη και τυχόν τους βρει ο κορωνοϊός μέσα στο δάσος και τους κολλήσει long covid πονοκέφαλο για 3 μήνες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Και το αντίθετο πάλι με εμάς είναι. Δεν το έχεις καταλάβει;Thor έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:37Το αντιθετο εγινε βρε.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:27 Καλή ιδέα να απομακρύνεις πυροσβέστες εν μέσω φουλ σεζόν πυρκαγιάς. Γιατί ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι μη και τυχόν τους βρει ο κορωνοϊός μέσα στο δάσος και τους κολλήσει long covid πονοκέφαλο για 3 μήνες.
https://www.news247.gr/koinonia/iera-sy ... 00818.html
Ιερά Σύνοδος προς τους πιστούς: "Κάντε το εμβόλιο, είναι το δώρο του Θεού"
- hellegennes
Λογικό, εβραϊκή θρησκεία είναι ο χριστιανισμός, το δώρο του εβραίου κτηνίατρου είναι δώρο θεού.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:19 https://www.news247.gr/koinonia/iera-sy ... 00818.html
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
psek reflexhellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:27 Καλή ιδέα να απομακρύνεις πυροσβέστες εν μέσω φουλ σεζόν πυρκαγιάς. Γιατί ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι μη και τυχόν τους βρει ο κορωνοϊός μέσα στο δάσος και τους κολλήσει long covid πονοκέφαλο για 3 μήνες.
Σημειώνεται ότι, σε λίγες ημέρες θα γίνει η αντικατάστασή τους ενώ οι ίδιοι θα μετακινηθούν σε υπηρεσίες που επιθυμούν οι ίδιοι.
Επίσης, τονίζεται ότι αν κάποιος κάνει την πρώτη δόση του εμβολιασμού και θέλει να επιστρέψει στην ΕΜΑΚ τότε όπως αναφέρουν πηγές «η πόρτα είναι ανοικτή».
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- Dwarven Blacksmith
Ναι αλλά χάνουμε max level πυροσβέστες που βγάζουν νερό και απ' τα αυτιά και τους αντικαθιστούμε με εμβολιασμένους νιούμπηδες.Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:10psek reflexhellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:27 Καλή ιδέα να απομακρύνεις πυροσβέστες εν μέσω φουλ σεζόν πυρκαγιάς. Γιατί ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι μη και τυχόν τους βρει ο κορωνοϊός μέσα στο δάσος και τους κολλήσει long covid πονοκέφαλο για 3 μήνες.
Σημειώνεται ότι, σε λίγες ημέρες θα γίνει η αντικατάστασή τους ενώ οι ίδιοι θα μετακινηθούν σε υπηρεσίες που επιθυμούν οι ίδιοι.![]()
Επίσης, τονίζεται ότι αν κάποιος κάνει την πρώτη δόση του εμβολιασμού και θέλει να επιστρέψει στην ΕΜΑΚ τότε όπως αναφέρουν πηγές «η πόρτα είναι ανοικτή».![]()
- Bill Hicks
hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 21:49Λογικό, εβραϊκή θρησκεία είναι ο χριστιανισμός, το δώρο του εβραίου κτηνίατρου είναι δώρο θεού.stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 20:19 https://www.news247.gr/koinonia/iera-sy ... 00818.html

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Αν στο μεταξύ προκύψει κάτι, δεν τρέχει τίποτα. Η πόρτα είναι ανοιχτή (μετάφραση: θα τους φέρουμε πίσω κλαίγοντας γιατί είμαστε πιο ανακόλουθοι από τους τίτλους της σειράς Fast and Furious).Bill Hicks έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:10psek reflexhellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 16:27 Καλή ιδέα να απομακρύνεις πυροσβέστες εν μέσω φουλ σεζόν πυρκαγιάς. Γιατί ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι μη και τυχόν τους βρει ο κορωνοϊός μέσα στο δάσος και τους κολλήσει long covid πονοκέφαλο για 3 μήνες.
Σημειώνεται ότι, σε λίγες ημέρες θα γίνει η αντικατάστασή τους ενώ οι ίδιοι θα μετακινηθούν σε υπηρεσίες που επιθυμούν οι ίδιοι.![]()
Επίσης, τονίζεται ότι αν κάποιος κάνει την πρώτη δόση του εμβολιασμού και θέλει να επιστρέψει στην ΕΜΑΚ τότε όπως αναφέρουν πηγές «η πόρτα είναι ανοικτή».![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 12:29 Ο άντρας ο βαρύς κάνει Άστραζενεκα.
Δεν αλλάζει και το DNA με αποτέλεσμα να παραμένει βαρύς.
LONDON, June 28 (Reuters) - A third shot of the Oxford-AstraZeneca (AZN.L) COVID-19 vaccine produces a strong immune response, researchers said on Monday, adding there was not yet evidence that such shots were needed, especially given shortages in some countries.
The Oxford University study found that a third dose of the vaccine increases antibody and T-cell immune responses, while the second dose can be delayed up to 45 weeks and also lead to an enhanced immune response.
The British government has said it is looking at plans for an autumn vaccine booster campaign, with three-fifths of adults already having received both doses of a COVID vaccine.

https://www.reuters.com/business/health ... 021-06-28/
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απομακρυνονται μεν,δεν μπορουν να ταξιδεψουν στο εξωτερικο γιατι αυτος ηταν ο λογος που εγινε υποχρεωτικο αλλα,αν υπαρχει αναγκη στην υπηρεσια εγχωρια,μπορουν να τους χρησιμοποιησουν.hellegennes έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 22:26
Αν στο μεταξύ προκύψει κάτι, δεν τρέχει τίποτα. Η πόρτα είναι ανοιχτή (μετάφραση: θα τους φέρουμε πίσω κλαίγοντας γιατί είμαστε πιο ανακόλουθοι από τους τίτλους της σειράς Fast and Furious).
Εχεις κανει τη τριχα,τριχια.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- Υδράργυρος
Πολλοί γιατροί συνιστούν στους ασθενείς τους που κάνουνε θεραπείες να μην εμβολιαστούν.
Ένας λόγος παραπάνω να εμβολιαστούν όλοι οι υπόλοιποι για να μην τους κολλήσουν.Υδράργυρος έγραψε: 21 Ιούλ 2021, 14:41 Πολλοί γιατροί συνιστούν στους ασθενείς τους που κάνουνε θεραπείες να μην εμβολιαστούν.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Εγώ πάντως κάνω τα (αγορασμένα) τεστ μου κανονικά ,προσέχω ,τηρώ αποστάσεις και πάω πάντα με μάσκα στους υπερήλικες γονείς μου.
- hellegennes
Κάντε το κι αυτό. Μπορεί να πιάνει την Σίγμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 10 Απαντήσεις