Πρωινη αναφορά-προσκλητηριο κανεις?Cavaliere έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:17Σε αυτά είμαι πολύ free. Πατριάρχης είμαι σε άλλα θέματα. Καθόμαστε όλοι στο τραπέζι, και δίνω το σύνθημα να φάμε, και εγώ επίσης λύνω την τράπεζα. Τις σημαντικές αποφάσεις τις παίρνει η Γυναίκα, εκτός αν το ένστικτό μου λέει κάτι πολύ δυνατά, οπότε το κάνω. Συνήθως στα επενδυτικά και σε κρίσεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:12κανείς δεν είναι υπέρ νοοτροπιών του 50 και του 60 που θέλουν τις γυναίκες κλειδωμένες σπίτι και να απολαμβάνουν λιγότερα δικαιώματα
με εξαίρεση ίσως τον cavaliere![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχορουμική Πατριαρχία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Πχορουμική Πατριαρχία
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πρωινή γυμναστική καμιά φορά. Όταν είμαστε διακοπές, καλώ το πρωί για ρόφημα και μετά κίνηση. Στην καθημερινότητα πρέπει να ξυπνήσω 5,00 το πρωί και τους αφήνω.George_V έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:19Πρωινη αναφορά-προσκλητηριο κανεις?Cavaliere έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:17Σε αυτά είμαι πολύ free. Πατριάρχης είμαι σε άλλα θέματα. Καθόμαστε όλοι στο τραπέζι, και δίνω το σύνθημα να φάμε, και εγώ επίσης λύνω την τράπεζα. Τις σημαντικές αποφάσεις τις παίρνει η Γυναίκα, εκτός αν το ένστικτό μου λέει κάτι πολύ δυνατά, οπότε το κάνω. Συνήθως στα επενδυτικά και σε κρίσεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:12
κανείς δεν είναι υπέρ νοοτροπιών του 50 και του 60 που θέλουν τις γυναίκες κλειδωμένες σπίτι και να απολαμβάνουν λιγότερα δικαιώματα
![]()
![]()
![]()
Ordem e Progresso.
Της οικογένειας ή της χώρας;Cavaliere έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:17Σε αυτά είμαι πολύ free. Πατριάρχης είμαι σε άλλα θέματα. Καθόμαστε όλοι στο τραπέζι, και δίνω το σύνθημα να φάμε, και εγώ επίσης λύνω την τράπεζα. Τις σημαντικές αποφάσεις τις παίρνει η Γυναίκα, εκτός αν το ένστικτό μου λέει κάτι πολύ δυνατά, οπότε το κάνω. Συνήθως στα επενδυτικά και σε κρίσεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:12κανείς δεν είναι υπέρ νοοτροπιών του 50 και του 60 που θέλουν τις γυναίκες κλειδωμένες σπίτι και να απολαμβάνουν λιγότερα δικαιώματα
![]()
![]()
Είσαι μεγάλο μούτρο πατριάρχα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:27Της οικογένειας ή της χώρας;Cavaliere έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:17Σε αυτά είμαι πολύ free. Πατριάρχης είμαι σε άλλα θέματα. Καθόμαστε όλοι στο τραπέζι, και δίνω το σύνθημα να φάμε, και εγώ επίσης λύνω την τράπεζα. Τις σημαντικές αποφάσεις τις παίρνει η Γυναίκα, εκτός αν το ένστικτό μου λέει κάτι πολύ δυνατά, οπότε το κάνω. Συνήθως στα επενδυτικά και σε κρίσεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:12
κανείς δεν είναι υπέρ νοοτροπιών του 50 και του 60 που θέλουν τις γυναίκες κλειδωμένες σπίτι και να απολαμβάνουν λιγότερα δικαιώματα
![]()
![]()
![]()
Είσαι μεγάλο μούτρο πατριάρχα.
Ordem e Progresso.
Όχι μόνο. Είναι πάρα πολλές οι εκδηλώσεις της πατριαρχικής νοοτροπίας που σε κάποιους είναι το φυσιολογικό, δεν το καταλαβαίνουν ότι η συμπεριφορά; τους είναι κατάλοιπο της πατριαρχίας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:16τι άλλο; να θεωρείς ότι μια γυναίκα δε μπορεί να δουλέψει λιμενεργάτης;Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:15Πατριαρχική νοοτροπία δεν είναι μόνο το να κλειδώνουν τις γυναίκες σπίτι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:12
![]()
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Δηλωνω επισης Πατριαρχης! Της φραξιας WMS!
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ο μεγαλύτερος, μακράν, χρήστης που αναμεταδίδει και κράτα δυνατή και άσβεστη τη φλόγα της Πατριαριαρχιάς στο πχώρουμ είναι
Spoiler
η Naida, μπαρ ναν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ έχω μιαν ανυπομονησία.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Οταν είναι η σειρά μου να κάνω τις δουλειές δυσφορώ.
Σήμερα έκαψα τους κεφτέδες και αναγκάστηκα να κάνω δεύτερο φαγητό.
Η πατριαρχία μέσα μου, δεν μου επιτρέπει να αποδίδω καλά στα οικιακά και να τα ευχαριστιέμαι, αλλά προσπαθώ.
Σήμερα έκαψα τους κεφτέδες και αναγκάστηκα να κάνω δεύτερο φαγητό.
Η πατριαρχία μέσα μου, δεν μου επιτρέπει να αποδίδω καλά στα οικιακά και να τα ευχαριστιέμαι, αλλά προσπαθώ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Είμαι ... Πατριάρχης στην νοοτροπία και σκέφτομαι μάλιστα να ανοιξω και .. Πατριαρχείο!!!ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 09:36 Μπορείτε να αναφέρετε ποιους πχορουμίτες θεωρείτε πραγματικούς πατριάρχες;![]()
Ισχύει για γυναίκες και άντρες το ερώτημα.
Μπορεις σε δυο σειρες να γραψεις ενα-δυο παραδειγματα να καταλαβουμε τι εννοεις πατριαρχια;
Ευχαριστω. :-)
Ευχαριστω. :-)
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
μαλάκα μου!!!!Cavaliere έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:18Είναι και να τις ξεκλειδώνουν.Naida έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:15Πατριαρχική νοοτροπία δεν είναι μόνο το να κλειδώνουν τις γυναίκες σπίτι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Ιούλ 2021, 10:12
![]()
![]()
πάνω που θα έγραφα:
είναι και το να μην τις ξεκλειδώνουν
τελικά μας έχει κάνει πολύ κακό τόσα χρόνια πχόρουμ
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
καταρχην, define: "πατριαρχης"
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 165 Απαντήσεις
- 6643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
-
- 16 Απαντήσεις