Εσύ πριν λίγες ημέρες έλεγες ότι δεν ασχολείσαι ξανά μαζί μου, τώρα γιατί με ταγκάρεις; Το θες το γιουχάρισμα σου μου φαίνεται.BigChiefWahoo έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:23Ασέβαστος,Πασιφάη,Λεγεών,talaipwros,foscilis etc, approve this (post)georgebi έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:46
Από την άλλη όμως, επειδή υπάρχουν και πολλές ενστάσεις, νομίζω ότι για εμάς (σημ.: την Εκκλησία) επειδή έχουμε φορτωθεί πολύ και κατακρινόμαστε από όλους, περπατάμε σε τεντωμένο σκοινί και αν μπούμε σ’ αυτή τη λογική, τελικά θα μείνουμε μόνοι μας στις εκκλησίες χωρίς κανέναν πιστό”, πρόσθεσε ο κ. Γεώργιος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Re: Αντίο, ψέκες: όχι αλλά οριζόντια μέτρα για χάρη των ανεμβολίαστων
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Απλά σε πήρε η μπάλλα.Λεγεών έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:31
Εσύ πριν λίγες ημέρες έλεγες ότι δεν ασχολείσαι ξανά μαζί μου, τώρα γιατί με ταγκάρεις; Το θες το γιουχάρισμα σου μου φαίνεται.![]()
Στη θέση σου θα μπορούσε να είναι ο Πρετεντέρης,ο Nandros,ο Lord Brum...
- BigChiefWahoo
Το έχω πει εδώ και καιρό,η επανάστα από τους ΔΥ και τους εμβολιασμένους θα ξεκινήσει.Citroenakias έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:10 ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ.. Μόνο καθήμενοι και με αποστάσεις θα επιτρέπονται στους covid free χώρους, χαχαχα
- hellegennes
MSc Portsmouth Structural vs PhD NTUA... electrical? Δεν είμαι σίγουρος για τον τίτλο του. Τώρα τι σχέση έχουν αυτά με αυτό που είπα, εσύ το ξέρεις μόνο.Lord Brum έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 18:38ΒEng Surrey vs PhD NTUA: είσαι σίγουρος ότι σε παίρνει?hellegennes έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:05... είναι γιατί η φωτιά καίει το ίδιο χαλαρά και τα χλωρά, σε αντίθεση με τον κορωνοϊό που καίει μόνο όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και ηλικιωμένους και αφήνει τα χλωρά στην ησυχία τους.foscilis έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:41 Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω γιατί πολιτικοποιείται τόσο πολύ. Όταν λέει η κυβέρνηση "απαγορεύεται να καις ξερόχορτα ιούλιο"...
Το ότι δεν καταλαβαίνεις δεν με εκπλήσσει. Εδώ δεν ξέρεις βασικές μαθηματικές πράξεις. Χειροκροτώ όμως την ειλικρίνειά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Γεμίσαμε "σωτήρες" . Στον Μεσαίωνα με autodafe θα μας έκαιγαν στην πυρά. Kαι τώρα κάτι ανάλογο γίνεται.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:52Τι εννοείς να τα βλέπουν; Αυτοί ασκούν την προσπάθεια για να σας σώσουν.
- Dwarven Blacksmith
Άλλο το κάψιμο για απολύμανση, άλλο για τιμωρία.Στύγιος έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 21:07Γεμίσαμε "σωτήρες" . Στον Μεσαίωνα με autodafe θα μας έκαιγαν στην πυρά. Kαι τώρα κάτι ανάλογο γίνεται.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:52Τι εννοείς να τα βλέπουν; Αυτοί ασκούν την προσπάθεια για να σας σώσουν.Στύγιος έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 19:35
Γουάου. Φοβερό τσιτάτο.
Αυτά να τα βλέπουν οι ΨΕΚ φασίστες ,εμβολιολάγνοι.
Τέλος η ανοχή , είστε άξιοι της μοίρας σας οι ψεκ σκατόψυχοι εμβολιασμένοι. Δε σας λυπάμαι πλέον.
Πριν λίγο φλάσαρα.
Τι να κάνει ο αγαπητός και φιλήσυχος ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- BigChiefWahoo
Το άλλο με τον Τοτό...
BigChiefWahoo έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 20:26Αυτό βρίσκεται σε εφαρμογή εδώ και χρόνια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:23 Θα γίνω αρνητής της καθαριότητας στο σαντουιτσαδικο κ μετά το σκούπισμα του κωλου θα σας φτιάχνω σαντουιτσακι χωρίς γάντια.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Citroenakias έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 16:10 ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ.. Μόνο καθήμενοι και με αποστάσεις θα επιτρέπονται στους covid free χώρους, χαχαχα

Η πολιτικοποίηση της όλης φάσης προέρχεται κυρίως απο την καμένη ακροδεξιά. Ειναι φανερό και απο τις σκατόφατσες που συγκεντρώθηκαν σήμερα στο σύνταγμα.foscilis έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:41Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω γιατί πολιτικοποιείται τόσο πολύ. Όταν λέει η κυβέρνηση "απαγορεύεται να καις ξερόχορτα ιούλιο" δεν ξεκινάει συζήτηση "επιτέλους κάποιος βάζει στη θέση τους αυτούς που καίνε ξερόκλαδα" ούτε από την άλλη μεριά "είναι δικαίωμά μου να καίω ξερόχορτα στον κήπο μου προσέχοντας, τι μας τσουβαλιάζετε όλους" και κανένας κουλτουρομαλάκας δε γράφει "ο αληθινός διαχωρισμός δεν είναι κωλόγεροι που καίνε ξερόχορτα και ευσυνείδητοι που δεν τα καίνε, αλλά όσοι φοβούνται παραλυτικά τις πυρκαγιές και όσοι απολαμβάνουν το καλοκαίρι".gassim έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:26Ακριβώς και αυτό έπρεπε να έχει γίνει απο την πρώτη μέρα, πριν προλάβει να τεθεί το θέμα σε συζήτηση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 15:23 Η κυβέρνηση έχει αποδειχθεί ατολμη. Με πορδές δε βάφονται αυγά. Θέλει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους όσους δουλεύουν στην εκπαίδευση, περίθαλψη κάθε είδους, εστίαση, μεταφορές (οδηγοί ταξί κτλ), φαρμακεία, τράπεζες και γενικά κάθε δουλειά κάθε είδους που έχει επαφή με κόσμο. Τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε κ να χαμε να πούμε για δικαιώματα κ τ αρκιδια μας κουνιούνται. Αλλιώς θα αρχίσω κ γω να το παίζω αρνητής της μυωπίας άμα λάχει να ούμε κ να οδηγαω χωρίς γυαλιά ή φακούς κ όποιον πάρει ο χάρος. Θα γίνω αρνητής της καθαριότητας στο σαντουιτσαδικο κ μετά το σκούπισμα του κωλου θα σας φτιάχνω σαντουιτσακι χωρίς γάντια. Κ χίλια δυο αλλά τέτοια. Αν για σένα ο αντιεμβολιασμος είναι τόσο σημαντικός, πιο σημαντικός από τη δουλειά σου, βρες άλλη δουλειά. Όπως για μένα αν ηταν πιο σημαντικό να μη φοράω γυαλιά δε θα οδηγούσα.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... %2CO%2CP-R
Κακώς παρουσιάζονται σαν αιτία όλων των δεινών οι αρνητές από την κυβέρνηση και κακώς παρουσιάζονται σαν μάρτυρες των συνταγματικών δικαιωμάτων από τους εαυτούς τους και τους παλαβούς δικαιωματικούς. Είναι απλά βλάκες που υποχρεώνονται με το ζόρι να κάνουν το αυτονόητο για την προστασία του εαυτού τους και του κοινωνικού συνόλου και ειδικά για τα επαγγέλματα που ανακοινώθηκαν χθες αποτελεί εν πολλοίς τεράστια έκπληξη το ότι δεν ήταν ήδη υποχρεωμένοι. Πάμε παρακάτω.
Ο Σύριζα δεν εκφράζεται ανοιχτά υπερ των ψεκ (εκτός απο τον πολάκη που είναι ψεκ ορίτζιναλ) αλλά όπου μπορεί σαμποτάρει διακριτικά (ή και πιο χοντροκομμένα με τις πορείες) προκειμένου να έχει το χαρτί "αποτύχατε στην πανδημία" όταν έρθουν εκλογές. Αυτό είναι κατά την γνώμη μου χειρότερο ηθικά και απο αυτο που κάνουν οι καμένοι, που στο κάτω κάτω έχουν το ακαταλόγιστο λόγω βλακείας.
Πέραν τούτου η υποχρέωση της κυβέρνησης είναι να παρέχει εύκολη πρόσβαση σε δωρεάν εμβόλια σε όλους, κανονικά αυτό έπρεπε να είναι αρκετό αλλά τελικά όπως αποδεικνύεται δεν είναι. Ε ναι τι να κάνουμε τώρα, όπως αν δεν ξέρεις κολύμπι δεν μπορείς να γίνεις ναυαγοσώστης έτσι και αν δεν πιστεύεις στα εμβόλια δεν μπορείς να είσαι νοσοκόμος. Αυτό δεν είναι ούτε φιλελέ, ούτε αριστερό, ούτε τίποτα, είναι η κοινή λογική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 15 Ιούλ 2021, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλό καλό.... Δεν το ήξερα αυτό το μεμε.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
εννοειται πως ναι.Juno έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:27Και δεν χρειάζεται.foscilis έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:04 Ή απλά οι εκπαιδευτικοί δεν είναι γενικός πληθυσμός αλλά λειτουργοί που έρχονται σε καθημερινή πολύωρη επαφή με το μόνο κομμάτι του πληθυσμού που αδυνατεί να εμβολιαστεί.
Ή θα τρέξεις να τα εμβολιάσεις αν ανακοινώσουν να εμβολιαστούν οι ηλικίες 6-15;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 940 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
-
- 53 Απαντήσεις