elchav έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 13:40
Εν τω μεταξύ μιλάει για φλώρους, ο τύπος που κλαίγεται 15 μήνες στο πχορουμ και φοράει μάσκα μόνος του ακόμα και όταν πηγαίνει στην τουαλέτα του σπιτιού για να τραβήξει μαλακία με τον Καραπαπά ενώ θεωρεί ότι ούτε τα εμβόλια τον προφυλάσσουν από τον ιό και θέλει να περάσει την υπόλοιπη δεκαετία σε πλαστική φούσκα
τι ζούμε
Xαχαχα και νεοφιλ ψέκας και λαγός. Τι σχέση έχει η δημόσια υγεία ρε λαγέ με τη φλωριά στα γήπεδα? Εσύ θεωρείς "ανδρισμό" να μην φοράς μάσκα ε? Φυσικά αφού ψεκ κουλολάτρης είσαι.
Μάσκα φοράω παντού, απλά όχι σε μέρη που είμαι μόνος μου υποχόνδριο σκουλήκι (the irony)
Ούτε ελπίζω να με βρει το 2025 σε καραντίνα, τρικαλινό γαλότυρο που θα τρέξεις τους φλωρολαγους (βγάλε τη μάσκα μη λαχανιασεις )
Thor έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 13:17
Εφυγε ο ΓΓ που κρατουσε ενα επιπεδο,εκανε τη πλακα του,δεχοταν αντιστοιχα τις πλακες που του καναμε κι εμεινε η σαβουρα πισω των 3 ανερματιστων σκουληκιων που μουγκανιζουν και βγαζουν αναρθρες κραυγες.
Κριμα,πολυ κριμα.
Θα ειμαστε παντως εδω γυρω να ανεβαζουμε ελαφρως το επιπεδο,γιατι για παραπανω πρεπει να γινουν θαυματα.
καλά εσύ είσαι τόσο μπετοβλακας που νομίζεις ότι έχεις και κανένα επίπεδο της προκοπης
Μιλάμε για επίπεδο οι βάζελοι χαχαχαχαχα . Εχουν ξεπεράσει σε ουγκανιά και τους φίλους τους τους ταμτάκους. Τους τρέχουν όλους από το πληκτρολόγιο. Και δεν φοράνε και μάσκα
Παλαιοελλαδίτης έγραψε: 14 Ιούλ 2021, 14:11
Η αλήθεια είναι πως ο ΓΓ λείπει. Ξέρουμε ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι;
η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν ξέρω και θα ήθελα να μάθω.παντως σίγουρα δεν τα πάει καλά με τον μπέρια αν και δεν νομίζω να τα πηγαίνει καλά με κανένα από τον συντονισμό..
Εφυγε ο ΓΓ που κρατουσε ενα επιπεδο,εκανε τη πλακα του,δεχοταν αντιστοιχα τις πλακες που του καναμε κι εμεινε η σαβουρα πισω των 3 ανερματιστων σκουληκιων που μουγκανιζουν και βγαζουν αναρθρες κραυγες.
Κριμα,πολυ κριμα.
Θα ειμαστε παντως εδω γυρω να ανεβαζουμε ελαφρως το επιπεδο,γιατι για παραπανω πρεπει να γινουν θαυματα.
καλά εσύ είσαι τόσο μπετοβλακας που νομίζεις ότι έχεις και κανένα επίπεδο της προκοπης
Kαημενη μου αμοιβαδα ολο στη γκλιτσα του τσοπανη τριβεσαι,σου αρεσουν τα μπινελικια,φτιαχνεσαι.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Κριμα,πολυ κριμα.
Kαημενη μου αμοιβαδα ολο στη γκλιτσα του τσοπανη τριβεσαι,σου αρεσουν τα μπινελικια,φτιαχνεσαι.
καλά αγόρι μου εσύ είσαι μεγάλος στόκος..λογικό για βαζελο,έχετε χαζεψει με τα χάλια που έχετε..