!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΕΚ
Re: ΑΕΚ
Ανακαλυψατε την Αμερικη ρε μαλακες.Προφανως και δεν ισχυει.Και btw για να κλεισε ο παλαιμαχος με 1,1 σε σας σημαινει οτι δεν εβρισκε ουτε 700 χιλιαρικα σε κανονικη ομαδα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν πρεπει να περασαν ουτε απ εξω απο το γυμναστηριο στην προετοιμασια.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καλα κοιτα να περασεις τη Μπερνλι εσυ γιατι θελει να παρει πισω και ενα πλοιο ο Βαγγελας που του το κρατανε ομηρο οι Κορεατες.
Την Μπερνλι θα την περασω γιατι η φανελα μας ειναι τονους βαρυτερη απ αυτη της Μπερνλι.
Το πραγματικο γελιο θα πεσει οταν σας αποκλεισει το βιντεοκλαμπ.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Bookmarked
http://www.aek365.com/a-607144/mprabo-o ... roatia.htmΚόκκορας έγραψε: 17 Αύγ 2018, 16:24 βερνμπλουμ εσεις;λιβαγια εμεις
οποιον θελουμε τον κραταμε(με εξαιρεση την μιση περσινη εντεκαδα και τον προπονητη)![]()
στο επικοινωνιακο πρωτοι ειναι,θυμαμαι τι διαρροες βγαιναν εκεινο το βραδυ της... τρομοκρατιας
δινω 20% να ισχυει η ειδηση
Μπράβο: Ο Λιβαγια στην Εθνική Κροατίας!
Ο 25χρονος επιθετικός δεν έχει καταγράψει επίσημη συμμετοχή στην πρώτη ομάδα παρά μόνο στα παίδων και νέων αντρών, ωστόσο κόντρα σε Πορτογαλία (φιλική αναμέτρηση στις 6/9) ή την Ισπανία (πρεμιέρα για το Nations League στις 11/9) θα μπορέσει να σημειώσει την πρώτη του παρουσία με το εθνόσημο.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πριν τον αγώνα ζυγίζουν τις φανέλες και η ομάδα που την έχει βαρύτερη περνάει χωρίς ματςAlbrecht έγραψε: 19 Αύγ 2018, 12:11 Την Μπερνλι θα την περασω γιατι η φανελα μας ειναι τονους βαρυτερη απ αυτη της Μπερνλι.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Θέλω κι'εγώ pm γιά Μπεργκ
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Θα σου πω εγω, χωρις pm.Leporello έγραψε: 22 Αύγ 2018, 13:51Θέλω κι'εγώ pm γιά Μπεργκ
Κυκλοφορει στην πιατσα οτι εχουμε stand by τον σουηδο. Μολις μπουμε ομιλους παιρνει το πρωτο αεροπλανο για Αθηνα.
Winter is coming
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μην υποτιμας ποτε την γκρινια της μπεργκαινας
ασε που ο τιγρης μπορει να τον φερει και δανεικο
ασε που ο τιγρης μπορει να τον φερει και δανεικο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.