Κάνε τα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
- hellegennes
Είμαι βέβαιος ότι πιστεύεις και ο ίδιος ότι στοιχειοθετώ ό,τι λέω με λογική.Thor έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 17:22Ευχαριστω για την επισημανση.hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 16:48 Αντί να χρησιμοποιείς λέξεις πασπαρτού, που δεν σημαίνουν πλέον τίποτα, προσπάθησε να στοιχειοθετείς ό,τι λες με λογική, γιατί παραπάνω δεν τα κατάφερες πολύ καλά.
Θα την ακολουθησω ομως οταν,πρωτα κανεις εσυ την αρχη,για να δω πως γινεται βρε αδερφε.
Μου επιτρεπεις βεβαια να κραταω καποιες επιφυλαξεις.
Παρακαλω,ξεκινα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια σύνταξη της οποίας την ορθογραφία ξέρεις. Δεν θα σε πει κανείς παρακατιανό. Εκτός από κάτι Μαντάμ Σουσούδες, αλλά ποιος χέστηκε γι' αυτές;waldorf έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 17:51 Ελλείψη* επιχειρημάτων,πιάσαμε την ορθογραφία.Μιά χαρά.
*Δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν αυτό που έγραψα είναι σωστό.Ας αφιερώσουμε 3 σελίδες να το λύσουμε το ζήτημα.
Το ξέρω ότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός του ποστ σου, αλλά αν η λογική σου είναι ότι θα λύσουμε ένα ζήτημα στο φόρουμ, έχεις πολύ μεγάλη πίστη στο φόρουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εγώ είμαι συνεπής. Δεν οδηγώ.Navis έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 19:31 Το φαινομενο Ντανινγκ-Κρουγκερ παει συννεφο βλεπω. Οταν ειναι να πχ να αγορασετε κανενα αυτοκινητο, που θα βαλετε την οικογενεια σας και θα τρεχετε με 200, εκει οι επιστημονες και μηχανικοι ειναι καλοι, τους εμπιστευεστε. Με τη βιοστατιστικη ειναι αλμπανηδες και αχρηστοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
BigChiefWahoo έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 14:47Γραφικό μεν,μη καταδικαστέο δε.
Όποιον θέλει θα βάζει στο μαγαζί του ο καθένας.
Κοινωνικό διχασμό δεν θέλουν ; Ας τον λουστούν.

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Bill Hicks
hellegennes έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 00:59Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια σύνταξη της οποίας την ορθογραφία ξέρεις. Δεν θα σε πει κανείς παρακατιανό. Εκτός από κάτι Μαντάμ Σουσούδες, αλλά ποιος χέστηκε γι' αυτές;waldorf έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 17:51 Ελλείψη* επιχειρημάτων,πιάσαμε την ορθογραφία.Μιά χαρά.
*Δεν έχω την παραμικρή ιδέα αν αυτό που έγραψα είναι σωστό.Ας αφιερώσουμε 3 σελίδες να το λύσουμε το ζήτημα.
Το ξέρω ότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός του ποστ σου, αλλά αν η λογική σου είναι ότι θα λύσουμε ένα ζήτημα στο φόρουμ, έχεις πολύ μεγάλη πίστη στο φόρουμ.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Τα κανα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Παντα ξεκινας με τη λογικη και καταληγεις σε γινατια που δεν εχουν καμμια σχεση με τη λογικη.hellegennes έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 00:35Είμαι βέβαιος ότι πιστεύεις και ο ίδιος ότι στοιχειοθετώ ό,τι λέω με λογική.Thor έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 17:22Ευχαριστω για την επισημανση.hellegennes έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 16:48 Αντί να χρησιμοποιείς λέξεις πασπαρτού, που δεν σημαίνουν πλέον τίποτα, προσπάθησε να στοιχειοθετείς ό,τι λες με λογική, γιατί παραπάνω δεν τα κατάφερες πολύ καλά.
Θα την ακολουθησω ομως οταν,πρωτα κανεις εσυ την αρχη,για να δω πως γινεται βρε αδερφε.
Παρακαλω,ξεκινα.
Αυτο ειναι το προβλημα,ξεκιναμε μια σοβαρη συζητηση κι οταν βλεπεις οτι εχεις αδικο,αρχιζεις τις τρολιες.
Ε,και γω οταν βλεπω οτι ο αλλος τρολαρει,ακολουθω σε πιο εντονο ρυθμο.
- Bill Hicks
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, φιλική μου σκανδιναβική θεότητα:Thor έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 11:49Παντα ξεκινας με τη λογικη και καταληγεις σε γινατια που δεν εχουν καμμια σχεση με τη λογικη.hellegennes έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 00:35Είμαι βέβαιος ότι πιστεύεις και ο ίδιος ότι στοιχειοθετώ ό,τι λέω με λογική.Thor έγραψε: 09 Ιούλ 2021, 17:22
Ευχαριστω για την επισημανση.
Παρακαλω,ξεκινα.
Αυτο ειναι το προβλημα,ξεκιναμε μια σοβαρη συζητηση κι οταν βλεπεις οτι εχεις αδικο,αρχιζεις τις τρολιες.
1. Δεν έχω ποτέ άδικο.
Θα πάμε στο 2 όταν αποδεχτείς αυτήν την παγκόσμια αλήθεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 12:36Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, φιλική μου σκανδιναβική θεότητα:Thor έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 11:49Παντα ξεκινας με τη λογικη και καταληγεις σε γινατια που δεν εχουν καμμια σχεση με τη λογικη.hellegennes έγραψε: 10 Ιούλ 2021, 00:35
Είμαι βέβαιος ότι πιστεύεις και ο ίδιος ότι στοιχειοθετώ ό,τι λέω με λογική.
1. Δεν έχω ποτέ άδικο.
Θα πάμε στο 2 όταν αποδεχτείς αυτήν την παγκόσμια αλήθεια.
Το μονο που θα διορθωνα ειναι στο παγκοσμια,συμπαντικη ειναι πιο σωστη προσεγγιση.

talaipwros
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- NewModelArmy
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... Covid.html
Τους βαζουν ΜΕ κορωνοιο και οχι ΑΠΟ.
Τα εμβολια δουλευουν.Παντως αμα βαλεις το αντιστοιχο διαγραμμα των θανατων με το ζορι θα καταλαβεις οτι εχουν νεο κυμα.
seems legit
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
talaipwros
Υπαρχουν πολλοι ανεμβολίαστοι . Αυτοί θα κολλήσουν ολοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές