!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συντροφισσα απαλλοτριωθηκε σωματικα απο Αφους!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Re: Συντροφισσα απαλλοτριωθηκε σωματικα απο Αφους!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 18 Φεβ 2021, 16:18 Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσω όσα έχω να πω είναι με το όνομα του βιαστή. Γιάννης Καφούρος.

Ο Γιάννης Καφούρος ,που έγραφε για το Παλινωδίαι/ Palinodiae , Πριν περίπου πέντε χρόνια με βίασε στο σπίτι του στο Μπραχάμι παρέα με φίλους και τον αδερφό του, Γιώργο Καφούρο.

Ο Γιάννης Καφούρος λοιπόν μου είχε προτείνει να φωνάξει τους φίλους του να με "ξεφτιλισουν" παρέα .
Διάβασα μέχρι εδώ και αποφάσισα να συνεχίσω το διάβασμα.

υ.γ. Στην αρχή του είπα εντάξει αλλά γρήγορα άλλαξα γνώμη και του είπα πως δεν θέλω . Παλιότερα άλλωστε είχε παραβιάσει τα όρια μου όταν είχαμε πει να κάνουμε τρίο και αντί για ένα άτομο έφερε δύο :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Καταγγελία για παραβιαστικές συμπεριφορές "συντρόφου"

από πρωτοβουλία αντισεξιστριών για μια φεμ αντεπίθεση

https://athens.indymedia.org/post/1613138/

Μέσα στις τόσες καταγγελίες που γνωστοποιούνται καθημερινά, έρχεται να προστεθεί άλλη μία, για ένα άτομο ενεργό στον α/α χώρο.

Ο Γιώργος Ανδρ., γνωστός και με το ψευδώνυμο apatsi,

:smt017

Εικόνα

ή

Εικόνα

(πρώην μέλος του Αυτόνομου Σχήματος ΦΜΣ) έχει επί πολλά χρόνια και επανειλημμένα προβεί σε παραβιαστικές συμπεριφορές κάθε είδους απέναντι σε θηλυκότητες.
:o

Χρησιμοποιώντας το προσωπείο του "αντισεξιστή" και του "αντιεξουσιαστή", δε διστάζει να σεξουαλικοποιεί τα σώματά μας χωρίς τη δική μας συναίνεση. Εκμεταλλευόμενος την κοινωνικότητά του και με το πρόσχημα της πλάκας ή του φλερτ ξεπερνάει τα όρια των θηλυκοτήτων, παρενοχλώντας με κάθε τρόπο πολλές από εμάς.

Ο Γιώργος, ως χειριστικό άτομο,ασκεί συναισθηματική πίεση -ακόμα και μέσω εκβιασμών- βάζοντας πάνω απ' όλα τα δικά του θέλω χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα τραύματα που προκαλεί. Η παραβίαση δε μένει στο λεκτικό/ψυχολογικό κομμάτι, αλλά είναι πολλά τα περιστατικά στα οποία ο Γιώργος έχει υπάρξει και σωματικά κακοποιητικός απέναντί μας.

Εικόνα

Είναι εμφανές ότι δε σέβεται ούτε εκτιμά τις θηλυκότητες, καθώς έχει συχνά υποτιμήσει τη σεξουαλικότητά μας με λόγο ομοφοβικό ή μισογύνικο, αλλά υποτιμάει και τις ζωές μας γενικότερα. Η συνήθης τακτική του είναι να αδιαφορεί για την ύπαρξη συναίνεσης και να μη λαμβάνει το "όχι" ως απάντηση. Η σιωπή δεν αποτελεί συναίνεση και απάντηση δεν υπάρχει μέχρι να τη δώσουμε εμείς. Το “όχι” δεν κρύβει ενδόμυχα ένα “ναι”. Υπάρχει “ναι” και “όχι” κάθε ώρα, κάθε λεπτό και κάθε στιγμή. Και οτιδήποτε άλλο πλην του “ναι” είναι “όχι”.

Η στάση αυτή εχει συνεχιστεί εδώ και πολλά χρόνια και παρόλο που έχει πολιτικοποιηθεί και του έχουν δοθεί ευκαιρίες να ζυμωθεί σε φεμινιστικού χαρακτήρα ζητήματα, ο Γιώργος επέλεξε να μην το κάνει.

Σε διάφορους πολιτικούς/κοινωνικούς χώρους, ο τύπος έχει προσπαθήσει να δικαιολογήσει τις πράξεις του με γελοίους τρόπους και ένας από αυτούς ήταν η χρήση αλκοόλ. Οι συμπεριφορές αυτές, αλλά και η συγκάλυψή τους δε μας ξαφνιάζουν.

Εικόνα

Το μοτίβο του συντρόφου "αντισεξιστή"-"προστάτη" που παραβιάζει τα όρια μας είναι συχνό στο χώρο. Για πολλούς είναι εύκολο να δείξουν και να κρίνουν τον άγνωστο σεξιστή και βιαστή, αλλά όταν το έμφυλο φτάνει στους χώρους μας και έχει να κάνει με άτομα που κινούνται στους κύκλους μας, έχουν την τάση να αμφισβητούν, να διστάζουν, μέχρι και να δικαιολογούν τους κακοποιητές μας. Έχουμε ακούσει άπειρες δικαιολογίες του στυλ "τον ξέρω, δε θα το έκανε", "είναι καλό παιδί", "είναι στο στέκι" οι οποίες ξεπλένουν πολύ καλά τους παραβιαστές . Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι στο έμφυλο, όπως και σε κάθε αγώνα χειραφέτησης, δεν υπάρχει ενδιάμεση στάση.

Εικόνα

Είτε είσαι με τα καταπιεζόμενα είτε με τους καταπιεστές. Για το λόγο αυτό, δε θα μπούμε στη διαδικασία να περιγράψουμε κανένα μας βίωμα διότι η ίδια η διαδικασία της καταγγελίας είναι από μόνη της επανατραυματική. Εξάλλου η λογική της κλειδαρότρυπας που ζητάει από τις καταγγέλουσες να προβούν σε ανάλυση των τραυματικών τους εμπειριών προκειμένου να γίνουν πιστευτές δε μας εκφράζει. Δεν ψάχνουμε κριτές να αξιολογήσουν και να ζυγίζουν τα τραύματά μας, αλλά συντρόφια να μας πιστέψουν και να μας στηρίξουν.

Σε τέτοια ζητήματα τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς, γι'αυτό δεν έχουμε ανάγκη από κανέναν αυτόκλητο προστάτη ή καλοθελητή. Αρρενωπότητες που αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους ως αντισεξιστές, πρέπει να αναλογιστούν τα προνόμιά τους και τα κατάλοιπα που έχουν και οι ίδιοι και να κοιτάξουν ποιούς ανθρώπους έχουν κοντά τους και ποιούς εν τέλει συγκαλύπτουν. Στον φεμινιστικό αγώνα θέλουμε να είστε δίπλα μας, αλλά όχι μπροστά μας.

Εικόνα

Ο Γιώργος δεν είναι ένας, ξέρουμε πολλούς παραβιαστές και δεν θα σταματήσουμε να τους στοχοποιούμε και να τους διώχνουμε όπου τους πετυχαίνουμε. Τέτοιες συμπεριφορές δεν θα μείνουν αναπάντητες, είμαστε σε άμεση επίθεση με κάθε κακοποιητή μας μέχρι την εξαφάνιση και του τελευταίου. Ο φεμινιστικός είναι ένας αγώνας,στον οποίο είμαστε πολλές και δε θα σταματήσουμε μέχρι να τον νικήσουμε. Δεν υποχωρούμε, θα μας βρίσκετε πάντα απεναντί σας.

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΕΞΙΣΤΗ

ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΘΑ ΚΟΒΕΤΑΙ

ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΤΣΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ «ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ».

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ

*Εφιστούμε την προσοχή σας, καθώς πέρα από τους χώρους μας κινείται και σε πλατφόρμες dating.

**Σε περίπτωση που κάποια θηλυκότητα θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, μπορεί να μας στείλει εδώ : Pagmfa@riseup.net

Πρωτοβουλία αντισεξιστριών για μια φεμ αντεπίθεση
Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Kauldron έγραψε: 24 Μαρ 2021, 16:43 Οι άνδρες που πηγαίνουν στο φεμινιστικό κούνημα το κάνουν για τον ίδιο λόγο με τους άνδρες που πηγαίνουν χορό.
Να αρχίσω να πηγαίνω σε φεμινιστικές διαδηλώσεις μπας και μου κάτσει κάποια όμορφη φεμινίστρια; :roll: :003:
ΑΙΝΕΙΑΝ06

georgebi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:32
. Η συνήθης τακτική του είναι να αδιαφορεί για την ύπαρξη συναίνεσης και να μη λαμβάνει το "όχι" ως απάντηση. Η σιωπή δεν αποτελεί συναίνεση και απάντηση δεν υπάρχει μέχρι να τη δώσουμε εμείς. Το “όχι” δεν κρύβει ενδόμυχα ένα “ναι”. Υπάρχει “ναι” και “όχι” κάθε ώρα, κάθε λεπτό και κάθε στιγμή. Και οτιδήποτε άλλο πλην του “ναι” είναι “όχι”.
Άβαταρ μέλους
georgebi

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:55
. Η συνήθης τακτική του είναι να αδιαφορεί για την ύπαρξη συναίνεσης και να μη λαμβάνει το "όχι" ως απάντηση. Η σιωπή δεν αποτελεί συναίνεση και απάντηση δεν υπάρχει μέχρι να τη δώσουμε εμείς. Το “όχι” δεν κρύβει ενδόμυχα ένα “ναι”. Υπάρχει “ναι” και “όχι” κάθε ώρα, κάθε λεπτό και κάθε στιγμή. Και οτιδήποτε άλλο πλην του “ναι” είναι “όχι”.
:smt017 και εγώ :roll:

γιατί δεν ρωτάς την καταλληλότερη να σου απαντήσει; :8)
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ΑΙΝΕΙΑΝ06

georgebi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:59

Σοβαρά τώρα :D
Εσύ τι καταλαβαίνεις από αυτό το απόσπασμα;
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Και κάτι άλλο
Τοσοι και τόσοι έφηβοι που πάνε σε τέτοια αναρχικά μέρη και εκδηλώσεις μπαε και βρουν γκομενα να γαμησουν :roll: .. τι θα γίνουν; :003:

Τζάμπα το παίζεις επαναστατης αντιεξουσιαστης εάν δεν έχεις τον θαυμασμό μιας γκομενας ;
Άβαταρ μέλους
georgebi

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:01

Μη με μπλέκεις....

σ αυτά τα θέματα εγώ φίλε μου :D , προτιμώ να κάνω τον....

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 06 Ιούλ 2021, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spoiler
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Και θα προσθέσω και κάτι άλλο
Πραγματικό βιασμό με την ακριβή έννοια του όρου , ΔΕΝ έχω αντιληφθεί στις πιο πάνω αναρτήσεις
Απλά κάποιοι νεαροί αναρχικοί. ..κανουν και καμάκι σε "θηλυκότητες" στον πολιτικό τους χώρο
ΑΙΝΕΙΑΝ06

georgebi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:07

Μη με μπλέκεις....

[img]https://i.postimg.cc/RZYpJ7jM/gero ... .jpg[/img]
Κοίτα :D
Αν μία γυναίκα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρη στην σταση της απέναντι σου και το παίζει τραβατε με και ας κλαίω, λέω όχι που μπορεί να μετατραπεί σε ναι κλπ κλπ
Δεν μπορούμε να μιλάμε για έλλειψη συναίνεσης και τα συναφή
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Το ότι είναι υστερικές με μαλακισμένη ιδεολογία δεν σημαίνει ότι η εν λόγω κατηγορούμενη μαλαγάνα δεν τις εκμεταλλεύτηκε με όποιο τρόπο τον έπαιρνε ... :102:

Ο τύπος είναι ανάρχα γιά να γαμεί και να καλοπερνά όχι να συμμορφωθεί με ιδεολογίες
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μπίστης έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:18 Το ότι είναι υστερικές με μαλακισμένη ιδεολογία δεν σημαίνει ότι η εν λόγω κατηγορούμενη μαλαγάνα δεν τις εκμεταλλεύτηκε με όποιο τρόπο τον έπαιρνε ... :102:

Ο τύπος είναι ανάρχα γιά να γαμεί και να καλοπερνά όχι να συμμορφωθεί με ιδεολογίες
Τις ιδεολογίες τις χρησιμοποιούμε , δεν πιστεύουμε σε αυτές
Άβαταρ μέλους
georgebi

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:11

Μη με μπλέκεις....

Αν μία γυναίκα δεν είναι απολύτως ξεκάθαρη στην σταση της απέναντι σου και το παίζει τραβατε με και ας κλαίω, λέω όχι που μπορεί να μετατραπεί σε ναι κλπ κλπ
Ηδη απο την αρχή της πρότασης σου, η χρήση της λέξης ''γυναίκα'' και οχι '' θηλυκότητα'' δείχνει την σεξιστική δυσωδία της προσέγγισης σου στο θέμα :e040:

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ :D

Εικόνα
Spoiler
ΑΙΝΕΙΑΝ06

georgebi έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:21
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 16:11

Μη με μπλέκεις....

Ηδη απο την αρχή της πρότασης σου, η χρήση της λέξης ''γυναίκα'' και οχι '' θηλυκότητα'' δείχνει την σεξιστική δυσωδία της προσέγγισης σου στο θέμα :e040:

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ :D

Εικόνα
Και ΣΕΞΙΣΤΗΣ και .. πατριαρχικός στην συμπεριφορά μου είμαι !!! :smt005:
Παρακάτω :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”