!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνέπειες εμβολίων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Συνέπειες εμβολίων
Είπανε στις γυναίκες προξένουν στείρωση και ότι αλλοιώνουν το ντιενεη.
και στύση γιοκ μου είπαν παθόντες. Λες ρε παγκόσμια στείρωση ;Αλητάκι88 έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 14:54 Είπανε στις γυναίκες προξένουν στείρωση και ότι αλλοιώνουν το ντιενεη.
Soul Asylum
για να δουμε ποσοι απο τους εμπολιασμενος θα ειναι ζωντανοι ή μη αναπηροι σε 2-3 χρονια 
Καdy έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:04 για να δουμε ποσοι απο τους εμπολιασμενος θα ειναι ζωντανοι ή μη αναπηροι σε 2-3 χρονια![]()
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Όταν δεν είναι θα βγεις και θα πεις δημόσια "έλεγα μαλακίες γιατί ήμουν ψεκασμένος και πήρα στο λαιμό μου κόσμο";Καdy έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:04 για να δουμε ποσοι απο τους εμπολιασμενος θα ειναι ζωντανοι ή μη αναπηροι σε 2-3 χρονια![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
ποιός να παίξει; το σχέδιο είναι να μπολιαστούν όλοι νανοσωματίδιο μέσα σε δύο τρία χρόνια, το πολύ πέντε, έτσι μειώνουν τον πληθυσμό της γης . Μετά αν θέλουν να τον μειώσουν κι άλλο, με τα νανοσωματίδια θα ρίχνουν μία εντολή στον υπερυπολογιστή που θα είναι κλάουντ οι πληροφορίες και θα πηγαίνεις στον αγύριστο
Soul Asylum
Bull Dawg έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:08ποιός να παίξει; το σχέδιο είναι να μπολιαστούν όλοι νανοσωματίδιο μέσα σε δύο τρία χρόνια, το πολύ πέντε, έτσι μειώνουν τον πληθυσμό της γης . Μετά αν θέλουν να τον μειώσουν κι άλλο, με τα νανοσωματίδια θα ρίχνουν μία εντολή στον υπερυπολογιστή που θα είναι κλάουντ οι πληροφορίες και θα πηγαίνεις στον αγύριστο

Τα έρμα είχαν εμβολιαστεί.
εαν γινει αυτο θα ζητησω δημοσιως και μεσω του πχορουμ επισης συγγνωμηAwesomatic έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:06Όταν δεν είναι θα βγεις και θα πεις δημόσια "έλεγα μαλακίες γιατί ήμουν ψεκασμένος και πήρα στο λαιμό μου κόσμο";Καdy έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:04 για να δουμε ποσοι απο τους εμπολιασμενος θα ειναι ζωντανοι ή μη αναπηροι σε 2-3 χρονια![]()
επισης,εαν γινει αυτο τοτε θα εμβολιαστω κι εγω
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν φτάνει.Καdy έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:36εαν γινει αυτο θα ζητησω δημοσιως και μεσω του πχορουμ επισης συγγνωμηAwesomatic έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:06Όταν δεν είναι θα βγεις και θα πεις δημόσια "έλεγα μαλακίες γιατί ήμουν ψεκασμένος και πήρα στο λαιμό μου κόσμο";Καdy έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:04 για να δουμε ποσοι απο τους εμπολιασμενος θα ειναι ζωντανοι ή μη αναπηροι σε 2-3 χρονια![]()
Αν γίνει αυτό θα σου δώσω ένα χέρι ξύλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:38Δεν φτάνει.Καdy έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:36εαν γινει αυτο θα ζητησω δημοσιως και μεσω του πχορουμ επισης συγγνωμηAwesomatic έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:06
Όταν δεν είναι θα βγεις και θα πεις δημόσια "έλεγα μαλακίες γιατί ήμουν ψεκασμένος και πήρα στο λαιμό μου κόσμο";
Αν γίνει αυτό θα σου δώσω ένα χέρι ξύλο.
δεχομαι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μ' εκνευρίζεις τα μάλα.Καdy έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:39Gherschaagk έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:38Δεν φτάνει.Καdy έγραψε: 06 Ιούλ 2021, 15:36
εαν γινει αυτο θα ζητησω δημοσιως και μεσω του πχορουμ επισης συγγνωμη
Αν γίνει αυτό θα σου δώσω ένα χέρι ξύλο.![]()
![]()
δεχομαι
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 11 Απαντήσεις