!!! DEVELOPMENT MODE !!!
UEFA EURO 2020/1
-
Mitharadir
Re: UEFA EURO 2020/1
Η UEFA απαγόρευσε διαφημίσεις με σημαίες ουρανίου τόξου σε Ρωσία και Αζερμπαϊτζάν λόγω του φόβου ότι οι διαφημίσεις αυτές παραβιάζουν την τοπική νομοθεσία των χωρών: https://m.dw.com/en/euro-2020-uefa-bans ... a-58143155
Ιταλοφοβικοι πονατε?
Τρέλανε μας ρε Σεβα σήμερα το βράδυ...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Στο απoγευματινό με ποιον είμαστε ;
Τσεχία ή Δανία ;
Τσεχία ή Δανία ;
Με την Δανία
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μονο ΠΑΟΚ
Με τη Δανια γιατι δειχνει να εχει περισσοτερες πιθανοτητες ν'αντισταθει στις αδερφαρες.
Ωστοσο, σε αγωνες νοκ αουτ και με φανελες πουπουλα (οπως ολες οι ομαδες απο τη δεξια πλευρα του ταμπλο), ποτε δεν ξερεις τι να ευχηθεις.
Ωστοσο, σε αγωνες νοκ αουτ και με φανελες πουπουλα (οπως ολες οι ομαδες απο τη δεξια πλευρα του ταμπλο), ποτε δεν ξερεις τι να ευχηθεις.
- BigChiefWahoo
- BigChiefWahoo
Πρέπει να δούμε τι θα πει και ο Δάσκαλος.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μου είναι συμπαθείς και οι δύο. Λίγο περισσότερο είμαι με Δανία, μόνο και μόνο επειδή μπορεί να αποτελέσει δυσκολότερος αντίπαλος για την εκτρωματικη Αγγλία, και να υπάρχει έστω και 1% ενδεχόμενο να μην βρεθούν τελικό οι Άγγλοι, η έστω να βρεθούν όλο και πιο κουρασμενοι. Τους Τσέχους θα τους έπαιρναν πολύ πιο εύκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Ιούλ 2021, 17:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο δασκαλος εχει την ψωλη του Στερλινγκ στο στομα και δεν μπορει ακομα να μιλησει.
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Ουκρανία - Τσεχία ημιτελικός.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Δικαιούται να πει ότι η πρόβλεψη για ήττα της Αγγλίας από Γερμανία είχε γίνει στη βάση ότι η Αγγλία θα κατέβαινε με δύο στόπερ. Ο Σάουθγκέιτ κατέβηκε όμως με τριάδα κάτι που άλλαξε τα δεδομένα.Daje έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:20 Ο δασκαλος εχει την ψωλη του Στερλινγκ στο στομα και δεν μπορει ακομα να μιλησει.
Ναι αλλα χτες εχασε και το Βελγιο,νομιζω του εχει μεινει μονο η Αγγλια απο οσες εχει βγαλει φαβορι για την κατακτησηMaspoli έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:26Δικαιούται να πει ότι η πρόβλεψη για ήττα της Αγγλίας από Γερμανία είχε γίνει στη βάση ότι η Αγγλία θα κατέβαινε με δύο στόπερ. Ο Σάουθγκέιτ κατέβηκε όμως με τριάδα κάτι που άλλαξε τα δεδομένα.Daje έγραψε: 03 Ιούλ 2021, 17:20 Ο δασκαλος εχει την ψωλη του Στερλινγκ στο στομα και δεν μπορει ακομα να μιλησει.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Συμπαθής και η Τσεχία αλλά είμαι με Δανία πρώτα λόγω της ανάμνησης της φοβερή ομάδας που είχαν το 86 και δευτερευόντως λόγω του μικρού θαύματος το 92.
ΥΓ. Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω τι μπλακ άουτ έπαθαν ομαδικά σε εκείνο το καταραμένο παιχνίδι με την Ισπανία.
ΥΓ. Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω τι μπλακ άουτ έπαθαν ομαδικά σε εκείνο το καταραμένο παιχνίδι με την Ισπανία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 03 Ιούλ 2021, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
-
- 3 Απαντήσεις