lyna έγραψε: 03 Απρ 2018, 09:16
Καλά, εγώ θ απαντήσω κυριολεκτικά.
Πας στο Tapatalk κ κανείς λογκ ιν με Google account του εμαιλ που είχες δηλώσει στο phorum.gr .
Σου στέλνει ο Σπύρος έναν κωδικό εδώ, σε πμ , τον οποίο ποσταρεις στο τσατ του τάπα που δουλεύει ακόμα. Αυτό.
Όσοι ουδέποτε χρησιμοποίησαν τάπα τον πούλο.
Τη λύση θα δώσει ο wooded .
Ρέ παίδες δεν έχω καταλάβει τί προσφέρει η πιστοποίηση.
Πιστεύω ότι για τους νεοεισερχόμενους θα σηματοδοτεί ότι θα έχουν διαφορετική μεταχείριση.
Άλοστε δεν νομίζω ότι είναι κάπου χρήσιμο να σφραγιζόμαστε σαν να είμαστε πρόβατα κάποιου κοπαδιού.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Εσύ δεν έχεις πιστοποιηθεί οπότε δεν κινδυνεύεις από το σφράγισμα του χαράγματος και τις συνέπειες του.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Φίλε Σπύρο δεν αναφέρθηκα σε συνέπειες.
Απλά δεν βρίσκω κάποια χρησιμότητα της πιστοποίησης.
Εάν υπάρχει θα ειθελα να μου την εξηγήσεις Εάν δέν βαριέσαι, για να καταλάβω σε τί εξυπηρετεί.
Το έχουμε γράψει 100 φορές αλλά ας το γράψω άλλη μια.
Τις μέρες της προσφυγιάς, κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση "άρπαξαν" nicknames μελών και παρουσιάζονταν έτσι σε άλλα φόρα. Για να μη συμβεί αυτό κι εδώ - για να προστατεύσουμε τα νικ - αποφάσισα τη διαδικασία της επαλήθευσης . Στην πρώτη φάση υπήρξε αντικειμενική διαδικασία μέσω της εφαρμογής tapatalk.
Στη δεύτερη φάση τα ήδη επαληθευμενα μέλη επαλήθευσαν τα υπόλοιπα. Εφόσον έρχονται ακόμα παλιά μέλη, η διαδικασία συνεχίζεται. Κάποια στιγμή θα τερματιστεί.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Φίλε Σπύρο δεν είχα καταλάβει ότι επρόκειτο για προστασία των nickname των συμπχορουμιτών.
Thanks Για την πληροφόρηση.
Κατά την εξήγησή σου έχεις δίκιο.
Απλά τα νεοεισερχόμενα μέλη θα το εκλάβουν ως το ότι οι παλιοί συμπφορουμίτες χαίρουν ιδιαίτερης μεταχείρισης.
Δεν πρόκειται για ιδιαίτερη μεταχείριση με την έννοια του ότι τα μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.com.gr είναι κατά βάση τα μέλη του Phorum.gr που έκλεισε. Τα μέλη αυτά ήταν γνωστά μεταξύ τους με ένα ή περισσότερα nicknames και αφού ο σκοπός του νέου αυτού φόρουμ ήταν η επανένωση τους σε έναν χώρο ήταν απαραίτητο να έχουμε τη σχετική βεβαιότητα για το ποιος είναι ποιος.
Τα νέα μέλη που γράφτηκαν εξ αρχής στο phorum.com.gr και δεν ήταν εγγεγραμμένα στο phorum.gr δεν χρειάζονται αυτή την προστασία. Ούτε τα υπόλοιπα μέλη υπάρχει ανάγκη να τους αναγνωρίζουν. Με λίγα λόγια δεν τους αφορά αυτή η διαδικασία. Δεν σημαίνει ότι αντιμετωπίζονται διαφορετικά από τα παλιά μέλη γενικώς.
Καλά, εγώ θ απαντήσω κυριολεκτικά.
Πας στο Tapatalk κ κανείς λογκ ιν με Google account του εμαιλ που είχες δηλώσει στο phorum.gr .
Σου στέλνει ο Σπύρος έναν κωδικό εδώ, σε πμ , τον οποίο ποσταρεις στο τσατ του τάπα που δουλεύει ακόμα. Αυτό.
Όσοι ουδέποτε χρησιμοποίησαν τάπα τον πούλο.
Τη λύση θα δώσει ο wooded .