Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Η ΓΑΛΗ θέλει η γυναίκα να είναι πάντα διαθέσιμη στον άντρα να εκτονωνει τις ορμές του και το όχι της είναι απλά χαζομαριτσες που δεν πρέπει να εισακουστουν.
σταμάτα να γράφεις μαλακίες, σούργελο
Βουλωστο ζωάκι.
αναδιατυπώνω
συνέχισε να γράφεις μαλακίες σούργελο, αυτή είναι η στόφα σου
στο στόμα άλλων συνομιλητών σου, μην βάζεις μόνο, τις δικές σου μαλακίες
the comet the course the tail έγραψε: 22 Μάιος 2021, 00:59
μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
Αν εγώ μπω σε αυτοκίνητο αγνώστου, για να πάω για χαλαρό ποτάκι και αυτός με κακοποιήσει σεξουαλικά, δεν έχω καμμία ευθύνη για το ότι μπήκα στο γαμημένο το αυτοκίνητό του, όντας ηλίθια; Ο βιαστής μου θα είναι κάθαρμα, βρωμόπουστας που με εκμεταλλεύτηκε. Δεν επικροτούμε τέτοιες πρακτικές.
Όμως. Εγώ τί δουλειά είχα να μπω εξ'αρχής μέσα;
Σε αυτό και μόνο το εξής απλό, θα μου απαντήσει κάποιος; Σ'αυτό, ξανατονίζω. Για να λήγουμε μια- μια τις περιπτώσεις.
Σ' αυτή την περίπτωση
"Τα ήθελε ο πισινός σου" Πασιφάη μου...
Εκτός αν ο τύπος έχει τόση πειθώ και τον γουστάρεις λιγουλάκι.. σε βρήκε χαλαρή που πείστηκες να τον εμπιστευτείς
Αυτό δε ρωτάς;
.,
Προφανώς αυτό ερωτώ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αν εγώ μπω σε αυτοκίνητο αγνώστου, για να πάω για χαλαρό ποτάκι και αυτός με κακοποιήσει σεξουαλικά, δεν έχω καμμία ευθύνη για το ότι μπήκα στο γαμημένο το αυτοκίνητό του, όντας ηλίθια; Ο βιαστής μου θα είναι κάθαρμα, βρωμόπουστας που με εκμεταλλεύτηκε. Δεν επικροτούμε τέτοιες πρακτικές.
Σε αυτό και μόνο το εξής απλό, θα μου απαντήσει κάποιος; Σ'αυτό, ξανατονίζω. Για να λήγουμε μια- μια τις περιπτώσεις.
Σ' αυτή την περίπτωση
Εκτός αν ο τύπος έχει τόση πειθώ και τον γουστάρεις λιγουλάκι.. σε βρήκε χαλαρή που πείστηκες να τον εμπιστευτείς
Θα σου απαντήσω εγώ.
Σου άρεσε, δεν το καλοσκέφτηκες, σου φάνηκε νορμάλ, δεν εκτιμήσες καλά το άτομο του, φέρθηκες με αφέλεια, ήξερες όλα του τα στοιχεία, είχες πιει ένα ποτό ήσουν χαλαρή κτλ κτλ. Χίλιοι λόγοι.
Πες μου εσύ τώρα τι σχέση έχει το γιατί μπήκες στο αυτοκίνητο με το ότι έχεις ευθύνη που σε βίασε.
Τί εννοείς δεν το καλοσκέφτηκες; Έτσι μπαίνεις εσύ σε αυτοκίνητα αγνώστων; Εδώ αναλύεις σε φιλοσοφικό επίπεδο καταστάσεις και πράγματα και δεν έχεις την εξυπνάδα να αντιληφθείς τα αυτονόητα;
Άσε μας κυρά μου.
O I έγραψε: 28 Ιουν 2021, 17:06
Σ' αυτή την περίπτωση
Αυτό δε ρωτάς;
.,
Προφανώς αυτό ερωτώ.
Αν τα ήθελε ο πισινός της ρωτάς;
Νιάου. Μην ξεχνάς πως έχω κάμει συγκεκριμένη ερώτηση. Συνέχισε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
O I έγραψε: 28 Ιουν 2021, 17:06
Σ' αυτή την περίπτωση
Αυτό δε ρωτάς;
.,
Προφανώς αυτό ερωτώ.
Αν τα ήθελε ο πισινός της ρωτάς;
Βρε κοπέλα μου, τα θέλει κι εσένα ο πισινός σου μου φαίνεται...
Θεωρητικό είναι το ερώτημα καλή μου Νάντια
Μην αρπάζεσαι χωρίς λόγο
μη!!
κακόοοο
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Θα σου απαντήσω εγώ.
Σου άρεσε, δεν το καλοσκέφτηκες, σου φάνηκε νορμάλ, δεν εκτιμήσες καλά το άτομο του, φέρθηκες με αφέλεια, ήξερες όλα του τα στοιχεία, είχες πιει ένα ποτό ήσουν χαλαρή κτλ κτλ. Χίλιοι λόγοι.
Πες μου εσύ τώρα τι σχέση έχει το γιατί μπήκες στο αυτοκίνητο με το ότι έχεις ευθύνη που σε βίασε.
Τί εννοείς δεν το καλοσκέφτηκες; Έτσι μπαίνεις εσύ σε αυτοκίνητα αγνώστων; Εδώ αναλύεις σε φιλοσοφικό επίπεδο καταστάσεις και πράγματα και δεν έχεις την εξυπνάδα να αντιληφθείς τα αυτονόητα;
Άσε μας κυρά μου.