!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ σε νέους 18-25 ετών που θα εμβολιαστούν
- nik_killthemall
Re: Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ σε νέους 18-25 ετών που θα εμβολιαστούν
Ο κούλης αποδεικνύεται ομότιμος βλαξ του αλέξη και στην πράξη.
Το πρόβλημα με τους εμβολιασμούς είναι στους άνω των 65, που έχει εμβολιαστεί μόνο το 65% ! Το fatality ratio σε αυτές τις ηλικίες είναι κοντά στο 10% και αυτό το λές έκτακτη ανάγκη όπως δηλ. η άδεια χρήσης που έχουν όλα τα εμβόλια μέχρι στιγμής. Οι ΜΕΘ το φθινόπωρο θα ξαναγεμίσουν από το 35% των ηλικιωμένων το οποίο πληθυσμιακά είναι κοντά στο 1 εκ. ίσως και παραπάνω !
Ο πανέξυπνος κούλης κι η κυβέρνηση του όμως, θεωρεί πως κίνδυνο δεν αποτελούν οι άνωθεν, αλλά οι 18-25 στους οποίους το fatality ratio είναι 100 φορές μικρότερο (άρα καμιά έκτακτη ανάγκη). Έτσι είπε να κεράσει χορούς σε στριπ στους 18-25 που θα το κάνουν ("κινητρα" κοπι πεηστ αμερικα). Για το πουτσο καβάλα και απο Οκτ παλι οι ΜΕΘ πηγμένες και λοκνταουν παρωδιες κλπ
Το πρόβλημα με τους εμβολιασμούς είναι στους άνω των 65, που έχει εμβολιαστεί μόνο το 65% ! Το fatality ratio σε αυτές τις ηλικίες είναι κοντά στο 10% και αυτό το λές έκτακτη ανάγκη όπως δηλ. η άδεια χρήσης που έχουν όλα τα εμβόλια μέχρι στιγμής. Οι ΜΕΘ το φθινόπωρο θα ξαναγεμίσουν από το 35% των ηλικιωμένων το οποίο πληθυσμιακά είναι κοντά στο 1 εκ. ίσως και παραπάνω !
Ο πανέξυπνος κούλης κι η κυβέρνηση του όμως, θεωρεί πως κίνδυνο δεν αποτελούν οι άνωθεν, αλλά οι 18-25 στους οποίους το fatality ratio είναι 100 φορές μικρότερο (άρα καμιά έκτακτη ανάγκη). Έτσι είπε να κεράσει χορούς σε στριπ στους 18-25 που θα το κάνουν ("κινητρα" κοπι πεηστ αμερικα). Για το πουτσο καβάλα και απο Οκτ παλι οι ΜΕΘ πηγμένες και λοκνταουν παρωδιες κλπ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μπράβο γιατί ρε 'συ? Δεν φτάνει που οι μιλένιαλς τρώγαμε τα απόσκατα των μπούμερς και έξερς όλα αυτά τα χρόνια, τώρα τρώμε και τα ζουμερόσκατα. Μονιμως οι πιο παραγωγικοί, και μονίμως οι πιο αδικημένοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 28 Ιουν 2021, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπραβο στην πολιτεία, δείχνει τι είδους πολίτες θέλει.
Μπράβο και πάλι μπράβο. Α ξέχασα, να πω και ένα μπράβο.
Μπράβο και πάλι μπράβο. Α ξέχασα, να πω και ένα μπράβο.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Σου λεει ο κουλης με γιδια εχω να κανω
Τρεξανε να κανουν το μπολι επειδη ηταν δωρεαν οι περισσοτεροι(αν ειχε εστω και 1 ευρω χρεωση το ποσοστο θα ηταν αρκετα μειωμενο)
Τωρα αν δωσω κ λεφτα ποιος με πιανει θα τρεξει κ το τελευταιο γιδοπροβατο
Τρεξανε να κανουν το μπολι επειδη ηταν δωρεαν οι περισσοτεροι(αν ειχε εστω και 1 ευρω χρεωση το ποσοστο θα ηταν αρκετα μειωμενο)
Τωρα αν δωσω κ λεφτα ποιος με πιανει θα τρεξει κ το τελευταιο γιδοπροβατο
- wooded glade
Αυτές οι νεοδημοκρατιές δεν μ' αρέσουν.
Τόσες βλακείες ακούμε από τον Σύριζα, ένα σύρμα δεν μας έριξε ότι θα έχει προπληρωμένες κάρτες να κάνουμε όλοι νάζια για το εμβόλιο.
Τόσες βλακείες ακούμε από τον Σύριζα, ένα σύρμα δεν μας έριξε ότι θα έχει προπληρωμένες κάρτες να κάνουμε όλοι νάζια για το εμβόλιο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ναι αλλά για τον κάθε ένα από αυτούς που πεθαίνει γλιτώνεις λεφτά, ο νέος έχει χρόνια ακόμα να δώσει στο σύστημα οπότε συμφέρει να εμβολιαστεί και να μην πάθει τίποτα. Στους 65+ θα πει απλά "ας προσέχατε είχατε επτά μήνες να πάτε".nik_killthemall έγραψε: 28 Ιουν 2021, 14:19 Ο κούλης αποδεικνύεται ομότιμος βλαξ του αλέξη και στην πράξη.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Να ζήσει το Ταμείο Ανάκαμψης! 
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
"πιαksmyrn έγραψε: 28 Ιουν 2021, 13:31 Αηδία, εμετός, ρατσισμός, φασισμός, κομμουνισμός, λάδωμα, τί άλλο;
"Λεφτά σας δίνουμε να κάνετε αυτό που θέλουμε"!
Κάθε ημέρα όλο και πιο πολύ και πολλοί που έκαναν τον εμβολιασμό νιώθουν ΠΟΣΟ βλάκες ήταν που πίστεψαν τον... μητσοτάκη!
Πραγματικά, για όλη σας την ζωή θα βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη και θα λέτε: "Πόσο μαλάκας είσαι αγόρι μου;" Για τις γυναίκες ισχύει: "Πόσο πουτάνα ποια;"![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
γιατί εγώ είμαι μεγαλύτερος και θέλω κι εγώ μπαξίσι για να κάνω το εμβόλιοLord Brum έγραψε: 28 Ιουν 2021, 14:00Κάτσε ρε φίλε και τους γύφτους δεν τους πληρώνουν για να στέλνουν σχολείο τα παιδειά τους? Σαν γύφτους τους αντιμετωπίζει τους ανιεμβολ ο κουλης και καλά κάνει. Αν και θα προτιμούσα βούρδουλα
κορόιδο είμαι εγώ να το κάνω τζάμπα;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε θελω κι εγω καρτα!
Εμεις οι 40-44 στο πηγάδι κατουρησαμε?
Εμεις οι 40-44 στο πηγάδι κατουρησαμε?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Οι πολιτικοί θεωρούν τους πολίτες γίδια.adon99 έγραψε: 28 Ιουν 2021, 14:21 Σου λεει ο κουλης με γιδια εχω να κανω
Οι πολίτες θεωρούν τους πολιτικούς γίδια.
Μια χαρά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και τελικα ειμαστε ολοι γιδια?vagabondo έγραψε: 28 Ιουν 2021, 14:35Οι πολιτικοί θεωρούν τους πολίτες γίδια.adon99 έγραψε: 28 Ιουν 2021, 14:21 Σου λεει ο κουλης με γιδια εχω να κανω
Μια χαρά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Φραπέ ;; Όλοι φρέντο εσπρέσσο πίνουν.lafkiotis έγραψε: 28 Ιουν 2021, 13:41 Αφηστε ρε παπαρες να πιουνε τα μικρα ενα φραπε της προκοπης μπας και πηδηξουνε.
Εχουμε υπογεννητικοτητα λεμε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αμφότεροι έχουν δίκιοvagabondo έγραψε: 28 Ιουν 2021, 14:35Οι πολιτικοί θεωρούν τους πολίτες γίδια.adon99 έγραψε: 28 Ιουν 2021, 14:21 Σου λεει ο κουλης με γιδια εχω να κανω
Μια χαρά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2665 Προβολές