ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:10 Ότι είναι κούκλος είναι αλλά αν δεν ακούει τη μανούλα, μπαίνει στο κλουβί για τιμωρία.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάτες.... μιάου!
Re: Γάτες.... μιάου!
Αγαπημένο μου πουλί, είναι καλή η θειά Γαλή,
και σε κλουβιά δεν μπαίνει.
Ελευθέρωσε το Γαλάκι..ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:10 Ότι είναι κούκλος είναι αλλά αν δεν ακούει τη μανούλα, μπαίνει στο κλουβί για τιμωρία.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Είναι θέμα οπτικής, το ποιος είναι μέσα στο κλουβί και ποιος από έξω.
Υπάρχει και ένα όμορφο τραγουδάκι που λέει, που είναι εκείνο το τραίνο που έβλεπε, που είναι εκείνο το τραίνο που έβλεπε, τα άλλα τραίνα να περνούν, τα άλλα τραίνα να περνούν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το ενα ματι απο το γατακι μου κοκκινισε και βγαζει λίγο αιμα, του εκανα κομπρεσα με ζεστο νερο και του εβαλα αντιβιοτικο κολυριο. Τα γατακια απο τετοια προβληματα μπορει να μεινουν και τυφλα.
Ποιό είναι το άσμα; Έψαξα λίγο αλλά..sys3x έγραψε: 25 Ιουν 2021, 12:01Είναι θέμα οπτικής, το ποιος είναι μέσα στο κλουβί και ποιος από έξω.
Υπάρχει και ένα όμορφο τραγουδάκι που λέει, που είναι εκείνο το τραίνο που έβλεπε, που είναι εκείνο το τραίνο που έβλεπε, τα άλλα τραίνα να περνούν, τα άλλα τραίνα να περνούν.
Επικοινωνησες με τον κτηνίατρο;Αλητάκι88 έγραψε: 25 Ιουν 2021, 12:06 Το ενα ματι απο το γατακι μου κοκκινισε και βγαζει λίγο αιμα, του εκανα κομπρεσα με ζεστο νερο και του εβαλα αντιβιοτικο κολυριο. Τα γατακια απο τετοια προβληματα μπορει να μεινουν και τυφλα.
Αγαπώ Τρύπες.
Οχι, αλλα μου εδωσε οδηγιες ο φαρμακοποιος μου που ειχε και αυτος ενα γατακι με το ιδιο προβλημα. Εχεις δικαιο ομως, θα του τηλεφωνησω!
Περαστικά να ευχηθώ.Αλητάκι88 έγραψε: 25 Ιουν 2021, 12:11Οχι, αλλα μου εδωσε οδηγιες ο φαρμακοποιος μου που ειχε και αυτος ενα γατακι με το ιδιο προβλημα. Εχεις δικαιο ομως, θα του τηλεφωνησω!
Μολις του τηλεφωνησα, μου θυμισε ότι μπορει να εχει χορτο μεσα στο ματακι του. Μαλλον θα πρεπει να του το παω, δεν γινεται να το κανω εγω αυτο, ο γιατρος εχει ειδικη λαβιδα που μπορει να το κανει.
Σ ευχαριστω Πασιφάη!
Να σε "ακούσει"; ποιος; ο γάτος; Σιγά μην σε "ακούσει"...ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Ιουν 2021, 10:10 Ότι είναι κούκλος είναι αλλά αν δεν ακούει τη μανούλα, μπαίνει στο κλουβί για τιμωρία.![]()
Και τον λες και Μίσα (αρκούδα)...
Μια φορά κι έναν καιρό, οι γάτες λατρεύονταν ως θεότητες...δεν το έχουν ξεχάσει...
Αλητάκι88
Περσαστικά στο γατάκι σου.
Και να χαίρεσαι το κοκόνι σου. Πραγματικά ζηλευτή ράτσα.
Και να χαίρεσαι το κοκόνι σου. Πραγματικά ζηλευτή ράτσα.
Σ ευχαριστω Λοξια! Προσπαθησα να βαλω μια φωτογραφία αλλα δεν την δεχεται, πρεπει να την μικρυνω. Μπορεις να με βοηθησεις μηπως;Λοξίας έγραψε: 25 Ιουν 2021, 13:45 Αλητάκι88
Και να χαίρεσαι το κοκόνι σου. Πραγματικά ζηλευτή ράτσα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1116 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
-
- 9 Απαντήσεις