!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούλης και Μαρεβα διακοπές μ ελικόπτερα και σε βιλες
-
Συριζαίος
Κούλης και Μαρεβα διακοπές μ ελικόπτερα και σε βιλες
http://www.documentonews.gr/article/oi- ... kai-mareba
Με ελικόπτερο του ΑΝT1, πήγαν στο Πόρτο Χέλι από τα Χανιά, Κυριάκος και Μαρέβα.
Ένα ελικόπτερο του ομίλου ΑΝΤ1 προσγειώθηκε στα Χανιά στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και σε αυτό επιβιβάστηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη.
Το απόγευμα, ακόμα ένα ελικόπτερο, του ίδιου ομίλου έχοντας τον ίδιο προορισμό, παρέλαβε από το ίδιο σημείο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Με ελικόπτερο του ΑΝT1, πήγαν στο Πόρτο Χέλι από τα Χανιά, Κυριάκος και Μαρέβα.
Ένα ελικόπτερο του ομίλου ΑΝΤ1 προσγειώθηκε στα Χανιά στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου και σε αυτό επιβιβάστηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη.
Το απόγευμα, ακόμα ένα ελικόπτερο, του ίδιου ομίλου έχοντας τον ίδιο προορισμό, παρέλαβε από το ίδιο σημείο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Re: Κούλης και Μαρεβα διακοπές μ ελικόπτερα και σε βιλες
ναι και???
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Δεν πήγε με το ελικόπτερο του Σκάι. 
Μία ακόμη κοινωνική ενημέρωση από τους δαιμόνιους ρεπόρτερς του στοκουμέντο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Συριζαίος
Oύτε τα προσχήματα δεν κρατάνε
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μα αυτοί είναι δεξιοί. Του κεφαλαίου. Φυσικά και θα κάνουν διακοπές με ελικόπτερα. Το πρόβλημα είναι όταν επιβαίνοντες είναι αριστεροί και παιδιά της εργατιάς. Πολέμιοι της διαφθοράς, ικανοί, βάρβάτοι μαχητές του μαρξ.
Δεν θυμάμαι αν ήταν ο τόσκας εκείνος που είπε το κομμουνιστικά ιστορικό: αφού ο ελληνικός λαός θα μου πληρώσει το νέο κινητό τηλέφωνο τι πειράζει αν μου πληρώσει τη θήκη και τα ακουστικά του. Θέλω να πω ρε φίλε, εντάξει, το κινητό στο αγοράσαμε, σου πληρώνουμε τους λογαριασμούς, τη θήκη ρε αριστερέ μαρξιστή γύφτε αγόρασέ τη μόνος σου. Τέλοσπαντων, έτσι κερδίζονται οι επαναστάσεις.
Δεν θυμάμαι αν ήταν ο τόσκας εκείνος που είπε το κομμουνιστικά ιστορικό: αφού ο ελληνικός λαός θα μου πληρώσει το νέο κινητό τηλέφωνο τι πειράζει αν μου πληρώσει τη θήκη και τα ακουστικά του. Θέλω να πω ρε φίλε, εντάξει, το κινητό στο αγοράσαμε, σου πληρώνουμε τους λογαριασμούς, τη θήκη ρε αριστερέ μαρξιστή γύφτε αγόρασέ τη μόνος σου. Τέλοσπαντων, έτσι κερδίζονται οι επαναστάσεις.
Ο Νταουλιέρης όταν πάει διακοπές με την οικογένεια, χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και σκάφη του λιμενικού.
Τα πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι.
Τέτοιος γύφτος δεν έχει ξανακυβερνήσει την Ελλάδα.
-
Συριζαίος
Λες μαλακιες όπως πάνταΜηχανικός έγραψε: 16 Αύγ 2018, 09:56 Ο Νταουλιέρης όταν πάει διακοπές με την οικογένεια, χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και σκάφη του λιμενικού.
Μια χαρά τα λέει, ποιο είναι το ψέμα στις 3 προτάσεις?Συριζαίος έγραψε: 16 Αύγ 2018, 10:09Λες μαλακιες όπως πάνταΜηχανικός έγραψε: 16 Αύγ 2018, 09:56 1) Ο Νταουλιέρης όταν πάει διακοπές με την οικογένεια, χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και σκάφη του λιμενικού.
2) Τα πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι.
3) Τέτοιος γύφτος δεν έχει ξανακυβερνήσει την Ελλάδα.
Νήφε και μέμνησο απιστείν
-
Συριζαίος
Θέλω απόδειξη με αληθινά στοιχειαargouen έγραψε: 16 Αύγ 2018, 10:43Μια χαρά τα λέει, ποιο είναι το ψέμα στις 3 προτάσεις?Συριζαίος έγραψε: 16 Αύγ 2018, 10:09Λες μαλακιες όπως πάνταΜηχανικός έγραψε: 16 Αύγ 2018, 09:56 1) Ο Νταουλιέρης όταν πάει διακοπές με την οικογένεια, χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και σκάφη του λιμενικού.
2) Τα πληρώνουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι.
3) Τέτοιος γύφτος δεν έχει ξανακυβερνήσει την Ελλάδα.![]()
-
Συριζαίος
Βενιζέλος: Ναι, πήρα το Eμπραέρ για να γλιτώσω τις διακοπές μου
https://www.protothema.gr/politics/arti ... kopes-mou/
https://www.protothema.gr/politics/arti ... kopes-mou/
-
Συριζαίος
Πολάκης για τις ελικοπτεράτες πτήσεις Κυριάκου - Μαρέβας: Πόσο υποκριτές, και λαμόγια είστε τελικά!
http://www.documentonews.gr/article/pol ... ste-telika
http://www.documentonews.gr/article/pol ... ste-telika
- ΜπλεΜπουμπυς
Πρέπει να είναι η πρώτη περίοδος στην πολιτική ιστορία της νεώτερης Ελλάδας που, αντί να γίνεται πιο σίγουρη η νίκη της αντιπολίτευσης όσο η κυβέρνηση μένει στην εξουσία, γίνεται πιο σίγουρη η επανεκλογή της κυβέρνησης όσο η αντιπολίτευση παραμένει αντιπολίτευση.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο ποκοπίκος σε ποιανού εφοπλιστή τη βίλα διακοπάριζε είπαμε, και έκανε την πέτσινη σύσκεψη για την εκατόμβη κοντά να μην τραβιέται;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Eθνικοκοινωνιστης
κλεισιμο βιαιο των βοθροκαναλων τωρα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 168 Απαντήσεις
- 3838 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam