Ξέρω καλά τι του λέω Γαλή, ο σις είπε ότι ολοι οι αντιρατσιστές έχουν κάλο, όπως και όλοι οι ρατσιστές. Ενώ λοιπόν για τον ρατσισμό είναι δεδομένο ότι πρόκειται για κάτι κακό, για τον αντιρατσισμο δεν ίσχυει το ίδιο, το αν κάποιοι εκπροσωποι του έχουν κάλο δεν πρέπει να τους παίρνει η μπαλα όλους.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:02Όχι, δεν πάει έτσι. Όταν ο αντιρατσισμός καθίσταται ένα εμμονικό δόγμα, το πως τον αντιμετωπίζει ο καθένας είναι καθαρά προσωπικό θέμα.the_black_planet έγραψε: 15 Αύγ 2018, 16:58Όχι φίλε μου, όταν υπάρχει ρατσισμός σε μια κοινωνία η υγειής στάση είναι ο αντιρατσισμός, όχι η αδιαφορία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Re: Απαγορεύεται να ψηφίζεις χρυσή αυγή;
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
- metaxoskolikas
Ο Συριζα πρωτ απ ολα αποκλείει τη χρυσή αυγή από τις διαφορές ενημερώσεις αλλά και εκδηλώσεις που ισχύουν για το σύνολο των κομμάτων της βουλης... κάτι που δε νομίζω να επιτρέπεταιthe_black_planet έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:07Αυτό ακριβώς που λες εσύ εκφράζει και ο Τσίπρας, ότι ναι μεν είναι ρατσιστές τα αυγα αλλά στα πλαίσια της δημοκρατίας πρέπει να τους ανεχόμαστε. Αυτό φυσικά το κάνει γιατί σας χρειάζεται πολιτικά. Αλλιώς αν εφαρμοζόταν ο αντιρατσιστικος νόμος θα ήταν τώρα η ηγεσία σας στην μπουζου, αντ' αυτού συνεχίζεται αυτή η δική παρωδία και μας βγάζετε τη γλώσσα...metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 16:55Πως συναδουν με του τσιπρα δηλαδή;the_black_planet έγραψε: 15 Αύγ 2018, 16:52
Το ότι οι δικές σας συνάδουν με του Τσίπρα να δεις πόσο συγκινητικό είναι, αξία ανεκτίμητη που λέμε![]()
![]()
εσύ δηλαδή τι θα θελες να κάνει να βγάλει με το ζορι τους χρυσαυγιτες βουλευτές που εκλεχθηκαν από το λαό από τη βουλή και να εγκαταστήσει δικτατορία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 15 Αύγ 2018, 17:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Golden Age
Οι θεωρίες περι "ρατσισμού" δεν είναι παρα ένα παραμύθι για να καλλιεργείται το ιδεολόγημα τυο δήθεν "αντιρατσισμού", ενός κεκαλυμένου εθνομηδενισμού.the_black_planet έγραψε: 15 Αύγ 2018, 16:58Όχι φίλε μου, όταν υπάρχει ρατσισμός σε μια κοινωνία η υγειής στάση είναι ο αντιρατσισμός, όχι η αδιαφορία.sys3x έγραψε: 15 Αύγ 2018, 16:54Έχει όντως πλάκα αλλά δεν είναι καθόλου αστείο.the_black_planet έγραψε: 15 Αύγ 2018, 16:50
Άκυρο το αστειακι σου αδερφέ, δηλαδή αν είσαι αντιρατσιστης έχεις καλό στον εγκέφαλο;;;
-
the_black_planet
Είναι. Αλλά δεν περιμένω να το καταλάβεις όπως δεν περιμένω από τον σκύλο μου να καταλαβαίνει καθαρεύουσα.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:10Πρώτον δεν ειναι ρατσιστικη άποψη το να πεις ότι υπάρχουν πολλοι αφρικανοι μετανάστες στην Ελλάδαvatraxos έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:04Δεν κατάλαβα πώς ακριβώς συνδέεται ο τίτλος του νήματος σχετικά με το δικαίωμα ψήφου και το δικαίωμα εκπροσώπησης της Ελλάδας από αθλητές που διατυπώνουν ρατσιστικές απόψεις.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:02 είπα πολύ συγκεκριμένα τι είναι αντιδημοκρατικο
Πες μου τι δεν κατάλαβες να στο εξηγησω
- metaxoskolikas
τους τουρίστες δηλαδή γιατί να μη τους θέλουμε; έρχονται, αφήνουν λεφτά και φεύγουνthe_black_planet έγραψε: 15 Αύγ 2018, 16:45Όπου υπάρχει δράση υπάρχει αντίδραση, εγώ πιστεύω ότι στην Ελλάδα τα πράγματα είναι μοιρασμενα, υπάρχουν αρκετοί ακραίοι ρατσιστές- ή απλά παρτακιδες που λόγω συμφέροντος δεν θέλουν τους φτωχούς ξενους-μεταναστες αλλά στους πλούσιους τουρίστες δίνουν και τη γυναίκα τους άμα λάχει- όπως και αρκετά σπουδαία παραδείγματα φιλοτιμίας και αλληλεγγύης!ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 15 Αύγ 2018, 16:31Οι Ελληνες δειξαν τεραστια αλληλεγγυη στους προσφυγες και στους μεταναστες.Ναι,λοιπον,θεωρω οτι δεν ειναι ρατσιστες.blackpaint έγραψε: 15 Αύγ 2018, 16:27
ο ρατσισμος ειναι ιδεολογια και μαλιστα διακριτος απο την ξενοφοβια η τον εθνοκεντρισμο. Ηταν πχ η ιδεολογια πανω στην οποια οργανωθηκαν οι δουλοκτητικες πολιτειες της αμερικης, η το ΝΑφρικανικο απαρτχαιντ.
Οσο για το οι ελληνες δεν ειναι ρατσιστες, επιτρεψε μου να εχω τις αμφιβολιες μου. Σε καμια περιπτωση δεν θα ρωταγα αυτο το πραγμα σε ελληνα. Θα ρωταγα καποιον μεταναστη. Κι επειδη εχω ρωτησει, εχω βασιμες αμφιβολιες. Ελεος με το λιβανισμα του αγνου λαου δηλαδη. Μανωλαδα, ξενιος διας, και χρυση αυγη με τα ταγματα εφοδου της δεν μεταφραζονται σε αντιρατσιστες ελληνες.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν Ελληνες ρατσιστες.Πχ.χρυσαυγιτες αλλα και αλλοι.Αλλα ειναι μια μικρη μειοψηφια.
- metaxoskolikas
εσυ θεωρείς δεδομένο ότι η πλύση εγκεφάλου και η διαστρεβλωση των εννοιων και των γεγονότων πιάνει παντού και πανταthe_black_planet έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:16Είναι. Αλλά δεν περιμένω να το καταλάβεις όπως δεν περιμένω από τον σκύλο μου να καταλαβαίνει καθαρεύουσα.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:10Πρώτον δεν ειναι ρατσιστικη άποψη το να πεις ότι υπάρχουν πολλοι αφρικανοι μετανάστες στην Ελλάδαvatraxos έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:04
Δεν κατάλαβα πώς ακριβώς συνδέεται ο τίτλος του νήματος σχετικά με το δικαίωμα ψήφου και το δικαίωμα εκπροσώπησης της Ελλάδας από αθλητές που διατυπώνουν ρατσιστικές απόψεις.
Ε όχι δεν πιάνει γι αυτό τα χουν πάρει χοντρά οι Ευρωπαίοι με τους σοσιαλδημοκρατες και τους μερκελιστες και θα τους μαυρισουν στις εκλογές
-
the_black_planet
Οπότε το θυμάται την αποκλείει, άλλες φορές μια χαρά και στεφάνια έχουν καταθέσει μαζί και όλα ωραία. Γι'αυτό την θέλει την χα, για να τον παίζει αυτος στα λόγια υπερασπιστής της αριστεράς και της νομιμότητας. Εγώ αυτό που θέλω στην προκειμένη περίπτωση είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι...metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:15Ο Συριζα πρωτ απ ολα αποκλείει τη χρυσή αυγή από τις διαφορές ενημερώσεις αλλά και εκδηλώσεις που ισχύουν για το σύνολο των κομμάτων της βουλης... κάτι που δε νομίζω να επιτρέπεταιthe_black_planet έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:07Αυτό ακριβώς που λες εσύ εκφράζει και ο Τσίπρας, ότι ναι μεν είναι ρατσιστές τα αυγα αλλά στα πλαίσια της δημοκρατίας πρέπει να τους ανεχόμαστε. Αυτό φυσικά το κάνει γιατί σας χρειάζεται πολιτικά. Αλλιώς αν εφαρμοζόταν ο αντιρατσιστικος νόμος θα ήταν τώρα η ηγεσία σας στην μπουζου, αντ' αυτού συνεχίζεται αυτή η δική παρωδία και μας βγάζετε τη γλώσσα...
εσύ δηλαδή τι θα θελες να κάνει να βγάλει με το ζορι τους χρυσαυγιτες βουλευτές που εκλεχθηκαν από το λαό από τη βουλή και να εγκαταστήσει δικτατορία;
- wooded glade
Τα αβγά μιά φορά κι ένα καιρό θεωρούντο τμήμα της πολυκατοικίας.
Λοιπόν εγώ έχω παρευρεθεί σε φυρερική συνάθροιση το 2010 στο δημαρχείο της Νίκαιας.
Ομιλητής ο Άρης Σπίνος φυρερικός υποψήφιος, φιλοδοξούσε να περάσει τον Γιώργο Ανατολάκη που ήταν ο τσάμπιον φυρερικός υποψήφιος του φύρερ.
Εμένα βασικά με είχαν πάρει κάποιοι παρέα και δεν έδινα σημασία, ούτε είπα τίποτα το ουσιαστικό.
Εκεί λοιπόν όλοι έλεγαν για "πολυκατοικία" και ότι το πήγαιναν για επιστροφή στη νουδού.
Ήταν και ένας απριλιάκιας ο οποίος είπε "να τιμήσουμε και τους αξιωματικούς, παραβλέποντας έστω το ατόπημα της δικτατορικής διακυβερνήσεως που έκαναν". Κάπως έτσι το είπε εν πάσει περιπτώσει.
Είπαν όμως και για τη Χρυσή Αυγή ότι είχε συγκέντρωση κι αυτή παρακάτω στη Νίκαια και ότι τους την έσπαγε αλλά προσέθεσαν "άστους αυτούς τους χαζούς".
Ήταν τα πρώτα signs of distress αυτά ο δε Ανατολάκης τον νίκησε βέβαια τον Σπίνο και αργότερα ο Σπίνος έγινε αβγό κι αυτός.
Στη νεώτερη κατάσταση πραγμάτων τα αβγά δεν θεωρούνται τμήμα καμιάς πολυκατοικίας νδ, αποτελούν όμως την συριζο-πολυκατοικία.
Λοιπόν εγώ έχω παρευρεθεί σε φυρερική συνάθροιση το 2010 στο δημαρχείο της Νίκαιας.
Ομιλητής ο Άρης Σπίνος φυρερικός υποψήφιος, φιλοδοξούσε να περάσει τον Γιώργο Ανατολάκη που ήταν ο τσάμπιον φυρερικός υποψήφιος του φύρερ.
Εμένα βασικά με είχαν πάρει κάποιοι παρέα και δεν έδινα σημασία, ούτε είπα τίποτα το ουσιαστικό.
Εκεί λοιπόν όλοι έλεγαν για "πολυκατοικία" και ότι το πήγαιναν για επιστροφή στη νουδού.
Ήταν και ένας απριλιάκιας ο οποίος είπε "να τιμήσουμε και τους αξιωματικούς, παραβλέποντας έστω το ατόπημα της δικτατορικής διακυβερνήσεως που έκαναν". Κάπως έτσι το είπε εν πάσει περιπτώσει.
Είπαν όμως και για τη Χρυσή Αυγή ότι είχε συγκέντρωση κι αυτή παρακάτω στη Νίκαια και ότι τους την έσπαγε αλλά προσέθεσαν "άστους αυτούς τους χαζούς".
Ήταν τα πρώτα signs of distress αυτά ο δε Ανατολάκης τον νίκησε βέβαια τον Σπίνο και αργότερα ο Σπίνος έγινε αβγό κι αυτός.
Στη νεώτερη κατάσταση πραγμάτων τα αβγά δεν θεωρούνται τμήμα καμιάς πολυκατοικίας νδ, αποτελούν όμως την συριζο-πολυκατοικία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 15 Αύγ 2018, 17:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Μα έγραψα ήδη ότι είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Από εκεί και πέρα, όταν παίζουν ισοπεδώσεις το ότι η μπάλα θα πάρει πολλούς, είναι δεδομένο.the_black_planet έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:13Ξέρω καλά τι του λέω Γαλή, ο σις είπε ότι ολοι οι αντιρατσιστές έχουν κάλο, όπως και όλοι οι ρατσιστές. Ενώ λοιπόν για τον ρατσισμό είναι δεδομένο ότι πρόκειται για κάτι κακό, για τον αντιρατσισμο δεν ίσχυει το ίδιο, το αν κάποιοι εκπροσωποι του έχουν κάλο δεν πρέπει να τους παίρνει η μπαλα όλους.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:02Όχι, δεν πάει έτσι. Όταν ο αντιρατσισμός καθίσταται ένα εμμονικό δόγμα, το πως τον αντιμετωπίζει ο καθένας είναι καθαρά προσωπικό θέμα.the_black_planet έγραψε: 15 Αύγ 2018, 16:58
Όχι φίλε μου, όταν υπάρχει ρατσισμός σε μια κοινωνία η υγειής στάση είναι ο αντιρατσισμός, όχι η αδιαφορία.
Σε κάθε περίπτωση, βλέπω το θέμα θετικά και είναι πραγματικά μια έκπληξη για μένα, να βλέπω ότι οι αντιρατσιστές υποστηρίζουν το ολυμπιακόν πνεύμα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού.
Τους είχα για αντιαθλητικούς τύπους, που δεν γουστάρουν πρωταθλητισμό, άμιλλα κλπ
Τελικώς, τους είχα παρεξηγήσει. Λάθος μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- metaxoskolikas
Μα δεν είναι νόμιμο να την αποκλείειthe_black_planet έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:22Οπότε το θυμάται την αποκλείει, άλλες φορές μια χαρά και στεφάνια έχουν καταθέσει μαζί και όλα ωραία. Γι'αυτό την θέλει την χα, για να τον παίζει αυτος στα λόγια υπερασπιστής της αριστεράς και της νομιμότητας. Εγώ αυτό που θέλω στην προκειμένη περίπτωση είναι να εφαρμοστούν οι νόμοι...metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:15Ο Συριζα πρωτ απ ολα αποκλείει τη χρυσή αυγή από τις διαφορές ενημερώσεις αλλά και εκδηλώσεις που ισχύουν για το σύνολο των κομμάτων της βουλης... κάτι που δε νομίζω να επιτρέπεταιthe_black_planet έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:07
Αυτό ακριβώς που λες εσύ εκφράζει και ο Τσίπρας, ότι ναι μεν είναι ρατσιστές τα αυγα αλλά στα πλαίσια της δημοκρατίας πρέπει να τους ανεχόμαστε. Αυτό φυσικά το κάνει γιατί σας χρειάζεται πολιτικά. Αλλιώς αν εφαρμοζόταν ο αντιρατσιστικος νόμος θα ήταν τώρα η ηγεσία σας στην μπουζου, αντ' αυτού συνεχίζεται αυτή η δική παρωδία και μας βγάζετε τη γλώσσα...
αυτό φαίνεται είναι που δεν έχεις καταλαβει
δεν υπάρχουν νόμοι που να πετάνε έξω από τη βουλή ψηφισμενο από τον λαό κόμμα επειδή δε σας αρεσει
υπάρχει δική που γινεται
Και το αποτέλεσμα θα κρίνει τη συμμετοχή η μη της χρυσής αυγης στις εκλογές
να έχεις υπόψη σου πάντως ότι αν απαγορευτεί μετά την τελική δικαστική απόφαση θα ξεπηδησει νέο κόμμα με πολύ μεγαλυτερη εκλογική δυναμη
δε το σταματατε το ρεύμα της λογικής ότι και να κανετε
Σωστό είναι ότι μία εταιρεία δεν πρέπει να κάνει διακρίσεις φυλής, φύλου, θρησκεύματος ή πολιτικών πεποιθήσεων. Ωστόσο, δεν μπορεί παρά να υπόκειται σε υπόκειται σε πρακτικούς περιορισμούς, ακόμη και γιά θέματα πολύ μικρότερης σημασίας. Π.χ.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:10τρίτον έχουμε και άλλα παρόμοια περιστατικά κατά τα οποία η ψήφος στην ΧΑ επηρεάζει απροκαλυπτα την επαγγελματική καριέρα κάποιου. αναφέρω τη χαρακτηριστικη και πρόσφατη περίπτωση γιατζογλου του οποίου η πρόσληψη ακυρώθηκε επειδή ψηφίζει χρυσή αυγη
- Ενα καμπαρέ ζητάει στριπτιζέζ. Μπορεί να ζητήσει να προσληφθεί ένας άνδρας;
- Θεολόγος μπορεί να διορισθεί ένας άθεος;
- Παπάς μπορεί να είναι ράστα;
- Αστυνόμος μπορεί να είναι ένας αναρχικός;
Ομοίως, δεν μπορεί να είναι προπονητής μιάς ομάδας κάποιος που τον βρίζουν οι οπαδοί της. Να ληφθεί υπ'όψη δε ότι οι οπαδοί δεν θα είχαν καμμία ιδέα γιά τις πολιτικές πεποιθήσεις του Γιαντζόγλου, αν αυτός δεν τις είχε κοινοποιήσει. Ο ίδιος λοιπόν θα έπρεπε να έχει την κοινή λογική να επιλέξει το μείζον μεταξύ τής έκφρασης των πολιτικών πεποιθήσεών του και τής καριέρας του.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μα ακριβώς γι' αυτό δεν πρόκειται να απαγορευτεί.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:29 δεν υπάρχουν νόμοι που να πετάνε έξω από τη βουλή ψηφισμενο από τον λαό κόμμα επειδή δε σας αρεσει
υπάρχει δική που γινεται
να έχεις υπόψη σου πάντως ότι αν απαγορευτεί μετά την τελική δικαστική απόφαση θα ξεπηδησει νέο κόμμα με πολύ μεγαλυτερη εκλογική δυναμη
Οι αντιρατσιστές, αντιφά και αντικάτι γενικώς, χρειάζονται ένα αντίπαλο δέος για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους. Έναν μπαμπούλα για να φοβίζουν τα μεγάλα παιδιά.
Άνευ μπαμπούλα δεν υφίστανται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Ε ναι, αυτό εξαρτάται και από τι είδους απαγόρευση θα γίνει.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:29 να έχεις υπόψη σου πάντως ότι αν απαγορευτεί μετά την τελική δικαστική απόφαση θα ξεπηδησει νέο κόμμα με πολύ μεγαλυτερη εκλογική δυναμη
Αν πουν "αχ αυτό το σήμα απαγορεύεται, βάλτε άλλο" τότε βέβαια κοροϊδεύουμε.
Απαγόρευσις σημαίνει πάγος-ρετσινόλαδα στα υπόγεια της γκε-μπε-ου. Μπορεί να μην είναι εύηχο, αλλά αυτό νοείται ως απαγόρευσις.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- metaxoskolikas
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κοινοποιει τις πολιτικές του πεποιθήσεις και να μη δέχεται συνέπειες για αυτές στην επαγγελματικη του καριέραLeporello έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:34 Ομοίως, δεν μπορεί να είναι προπονητής μιάς ομάδας κάποιος που τον βρίζουν οι οπαδοί της. Να ληφθεί υπ'όψη δε ότι οι οπαδοί δεν θα είχαν καμμία ιδέα γιά τις πολιτικές πεποιθήσεις του Γιαντζόγλου, αν αυτός δεν τις είχε κοινοποιήσει. Ο ίδιος λοιπόν θα έπρεπε να έχει την κοινή λογική να επιλέξει το μείζον μεταξύ τής έκφρασης των πολιτικών πεποιθήσεών του και τής καριέρας του.
το τι λενε ορισμένοι οργανωμενοι οπαδοί δε δικαιολογεί απόρριψη προσλήψης λόγω πολιτικών πεποιθησεων
αυτό είναι ξεκάθαρη παραβίαση των δικαιωμάτων του ατόμου
- metaxoskolikas
ο μπαμπουλας πάντα βρίσκεταιΓΑΛΗ έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:37Μα ακριβώς γι' αυτό δεν πρόκειται να απαγορευτεί.metaxoskolikas έγραψε: 15 Αύγ 2018, 17:29 δεν υπάρχουν νόμοι που να πετάνε έξω από τη βουλή ψηφισμενο από τον λαό κόμμα επειδή δε σας αρεσει
υπάρχει δική που γινεται
Οι αντιρατσιστές, αντιφά και αντικάτι γενικώς, χρειάζονται ένα αντίπαλο δέος για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους. Έναν μπαμπούλα για να φοβίζουν τα μεγάλα παιδιά.
Άνευ μπαμπούλα δεν υφίστανται.
παλιά ήταν ο... "καρατζαφυρερ" και αν δεν υπήρχε αυτός θα λέγαν ότι είναι ρατσιστικό και πατριδοκαπηλο το μπλε του σήματος της νδ
εκεί θα κολλούσαν;
Εδώ ισχυρίζονται ότι η δήλωση "υπάρχουν πολλοί αφρικανοι μετανάστες στην Ελλάδα" είναι σοβαροτατα ρατσιστικη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 18 Απαντήσεις