!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Ντάξει τρολάρω , να το κάνεις αλλά σιγούρεψε το πρώτα, γιατί το δηλητήριο σφήκας είναι αρκετά επώδυνο.Μένα μου είχε κάνει τούμπανο την παλάμη για μερικά 24ωρα. Μήπως να περιμένεις 48 ώρες; Γνώμη μου.Arisvilla έγραψε: 17 Ιουν 2021, 11:31Αθεος είμαι αλλά η αλήθεια είναι οτι προβληματίστηκα λίγο σήμεραΣτύγιος έγραψε: 17 Ιουν 2021, 11:15Ήταν προειδοποίηση άνωθεν.Arisvilla έγραψε: 17 Ιουν 2021, 10:08 Αν είσαι γκαντέμης όλα μπορούν να συμβούν. Ειχα ραντεβού για τη β δόση σήμερα στις 10 και 20 και πριν μια ώρα με το που βγαίνω από το αυτοκίνητο σφηνώνεται στο αυτί μου μια σφήκα και με τσιμπάει. Πρήστηκε λίγο και πονάει ακόμα. Πήρα τηλ στο κέντρο υγείας και μου είπαν καλύτερα να το κάνω το απόγευμα ή αύριο και επέλεξα αύριο το πρωί. Πήγα μετά στο φαρμακείο και μου έβαλε μια αλοιφή. Τι να πω μάλλον οι αντιεμβολιαστές μου έκαναν βουντού, ή αυτοί που έκαναν άστρα ζένεκα![]()
![]()
Και πώς γίνεται να πιστεύει κανείς τους αρνητές που έχουν 0 αξιοπιστία ξεκινώντας από τσιπάκια, δαίμονες, σατανάδες και καταλήγοντας σε ανοησίες περί εξελικτικής πίεσης;EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Ιουν 2021, 11:12Άμα χάσεις την αξιοπιστία σου ό,τι κ να λες δε σε πιστεύουνstavmanr έγραψε: 17 Ιουν 2021, 08:41
Το αντίθετο λένε. Όσοι έκαναν πρώτη δόση άστρα μπορούν άφοβα να κάνουν τη δεύτερη.
Προφανώς λοιπόν και δεν ισχύει αυτή η πρόταση.
* Δυστυχώς, άλλος ένας σήμερα μου γνωστοποίησε το θάνατο της γυναίκας του.
Γίνονται 7 οι γνωστοί μου που θρηνούν θύματα του Covid.
https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/12 ... xorigithei
Εκατοντάδες γιατροί και εργαζόμενοι στον κλάδο υγείας της Ινδονησίας νόσησαν από κορονοϊό, παρά το γεγονός ότι είχαν εμβολιαστεί, γεγονός που αυξάνει την ανησυχία για την αποτελεσματικότητα ορισμένων εμβολίων την ώρα που εξαπλώνονται οι μεταλλάξεις.
Περισσότεροι από 350 γιατροί κόλλησαν κορονοϊό, ενώ είχαν λάβει το εμβόλιο κατά της Covid-19 της κινεζικής εταιρείας Sinovac.
Εκατοντάδες γιατροί και εργαζόμενοι στον κλάδο υγείας της Ινδονησίας νόσησαν από κορονοϊό, παρά το γεγονός ότι είχαν εμβολιαστεί, γεγονός που αυξάνει την ανησυχία για την αποτελεσματικότητα ορισμένων εμβολίων την ώρα που εξαπλώνονται οι μεταλλάξεις.
Περισσότεροι από 350 γιατροί κόλλησαν κορονοϊό, ενώ είχαν λάβει το εμβόλιο κατά της Covid-19 της κινεζικής εταιρείας Sinovac.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
stavmanr έγραψε: 17 Ιουν 2021, 12:08Και πώς γίνεται να πιστεύει κανείς τους αρνητές που έχουν 0 αξιοπιστία ξεκινώντας από τσιπάκια, δαίμονες, σατανάδες και καταλήγοντας σε ανοησίες περί εξελικτικής πίεσης;EKPLIKTIKOS έγραψε: 17 Ιουν 2021, 11:12Άμα χάσεις την αξιοπιστία σου ό,τι κ να λες δε σε πιστεύουνstavmanr έγραψε: 17 Ιουν 2021, 08:41
Το αντίθετο λένε. Όσοι έκαναν πρώτη δόση άστρα μπορούν άφοβα να κάνουν τη δεύτερη.
Προφανώς λοιπόν και δεν ισχύει αυτή η πρόταση.
* Δυστυχώς, άλλος ένας σήμερα μου γνωστοποίησε το θάνατο της γυναίκας του.
Γίνονται 7 οι γνωστοί μου που θρηνούν θύματα του Covid.
Τους αρνητές οχι. Δεν τους πιστεύει κανεις. Αλλά άμα μου πουν να κάνω 2η δόση με άλλο εμβόλιο διαφορετικής τεχνολογιας, ε δεν παω να το κάνω.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
και θρομβωση και μυοκαρδίτιδα;
-
talaipwros
μιλαμε για τελειως αχρηστο το Κινεζικο εμβολιοThor έγραψε: 17 Ιουν 2021, 13:11 https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/12 ... xorigithei
- Dwarven Blacksmith
Αποκρύπτεται βέβαια το υπόλοιπο άρθρο που λέει ότι οι πιο πολλοί είναι ασυμπτωματικοί και ότι υπάρχει μεγάλη εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα.talaipwros έγραψε: 17 Ιουν 2021, 14:48μιλαμε για τελειως αχρηστο το Κινεζικο εμβολιοThor έγραψε: 17 Ιουν 2021, 13:11 https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/12 ... xorigithei
https://www.researchgate.net/publicatio ... _An_UpdateArisvilla έγραψε: 17 Ιουν 2021, 10:08 Αν είσαι γκαντέμης όλα μπορούν να συμβούν. Ειχα ραντεβού για τη β δόση σήμερα στις 10 και 20 και πριν μια ώρα με το που βγαίνω από το αυτοκίνητο σφηνώνεται στο αυτί μου μια σφήκα και με τσιμπάει. Πρήστηκε λίγο και πονάει ακόμα. Πήρα τηλ στο κέντρο υγείας και μου είπαν καλύτερα να το κάνω το απόγευμα ή αύριο και επέλεξα αύριο το πρωί. Πήγα μετά στο φαρμακείο και μου έβαλε μια αλοιφή. Τι να πω μάλλον οι αντιεμβολιαστές μου έκαναν βουντού, ή αυτοί που έκαναν άστρα ζένεκα![]()

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν αποκρυπτεται τιποτα,εκει ειναι,οποιος θελει,το διαβαζει ολοκληρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιουν 2021, 14:58Αποκρύπτεται βέβαια το υπόλοιπο άρθρο που λέει ότι οι πιο πολλοί είναι ασυμπτωματικοί και ότι υπάρχει μεγάλη εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα.talaipwros έγραψε: 17 Ιουν 2021, 14:48μιλαμε για τελειως αχρηστο το Κινεζικο εμβολιοThor έγραψε: 17 Ιουν 2021, 13:11 https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/12 ... xorigithei
Και το επιχειρημα σου δεν βοηθαει,το αντιθετο.
Δειχνει οτι το συγκεκριμενο εμβολιο εχει μικρη επιδραση.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
δε καταλαβαινει απ αυτα ο ψευτογιατροςDwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιουν 2021, 14:58Αποκρύπτεται βέβαια το υπόλοιπο άρθρο που λέει ότι οι πιο πολλοί είναι ασυμπτωματικοί και ότι υπάρχει μεγάλη εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα.talaipwros έγραψε: 17 Ιουν 2021, 14:48μιλαμε για τελειως αχρηστο το Κινεζικο εμβολιοThor έγραψε: 17 Ιουν 2021, 13:11 https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/12 ... xorigithei
μια χαρα ειναι το κινεζικο,ασφαλες και αποτελεσματικο,οχι σαν τα δηλητηρια που δινει στους κακομοιρους ασθενεις του στο ΗΒ
- Dwarven Blacksmith
Η λέξη επίδραση δεν σημαίνει κάτι συγκεκριμένο. Το κατά πόσο προστατεύει από νόσηση/βαριά νόσηση/θάνατο/μετάδοση αντίστοιχα, σημαίνει. Συγκεκριμένα εκεί που πάσχει φαίνεται να είναι η μετάδοση, και πιθανόν να έχει τη Δέλτα ως αδύναμο σημείο όπως το Άστρα.Thor έγραψε: 17 Ιουν 2021, 15:21Δεν αποκρυπτεται τιποτα,εκει ειναι,οποιος θελει,το διαβαζει ολοκληρο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιουν 2021, 14:58Αποκρύπτεται βέβαια το υπόλοιπο άρθρο που λέει ότι οι πιο πολλοί είναι ασυμπτωματικοί και ότι υπάρχει μεγάλη εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα.
Και το επιχειρημα σου δεν βοηθαει,το αντιθετο.
Δειχνει οτι το συγκεκριμενο εμβολιο εχει μικρη επιδραση.
-
talaipwros
Αποκρυπτεις βεβαια οτι παρα το οτι οι Ινδονησιοι εχουν εμβολιαστεί με sinomouf , σε 12,624 νεα κρούσματα ειχαν ακόμα 277 νεκρους σε μια μερα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιουν 2021, 14:58Αποκρύπτεται βέβαια το υπόλοιπο άρθρο που λέει ότι οι πιο πολλοί είναι ασυμπτωματικοί και ότι υπάρχει μεγάλη εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα.talaipwros έγραψε: 17 Ιουν 2021, 14:48μιλαμε για τελειως αχρηστο το Κινεζικο εμβολιοThor έγραψε: 17 Ιουν 2021, 13:11 https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/12 ... xorigithei
https://www.theguardian.com/world/live/ ... 594f2ed015
- Dwarven Blacksmith
Ναι έχουν εμβολιαστεί. Το 4.4% αυτών συγκεκριμένα. Why covid not gon, question mark!talaipwros έγραψε: 17 Ιουν 2021, 16:06Αποκρυπτεις βεβαια οτι παρα το οτι οι Ινδονησιοι εχουν εμβολιαστεί με sinomouf , σε 12,624 νεα κρούσματα ειχαν ακόμα 277 νεκρους σε μια μερα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Ιουν 2021, 14:58Αποκρύπτεται βέβαια το υπόλοιπο άρθρο που λέει ότι οι πιο πολλοί είναι ασυμπτωματικοί και ότι υπάρχει μεγάλη εξάπλωση της μετάλλαξης Δέλτα.
https://www.theguardian.com/world/live/ ... 594f2ed015
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-