!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Τι έχω κάνει λάθος;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

gassim έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:41 Κάπως σαν να διαφημίζεις ένα συνέδριο για τον HIV και τελικά να μιλάνε παπάδες για τις προγαμιαίες σχέσεις.
Gaminenoi malakes, e malakes.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

dna replication έγραψε: 14 Ιουν 2021, 10:51
Scouser έγραψε: 13 Ιουν 2021, 23:49 Εγώ το βλέπω ως εξής: πρέπει να υπάρχει πλήρης ενημέρωση, χωρίς συναισθηματισμους, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα που θέλει να τεκνοποιήσει μετά τα 35, καθώς και για το γεγονός πως αυτές αυξάνονται εκθετικά όσο περνάνε τα χρόνια. Εφόσον κάποια τα γνωρίζει αυτά και είναι συνειδητοποιημένη για τις επιθυμίες ή τις προτεραιότητές της, στους υπόλοιπους δεν πέφτει λόγος.
καμία στοιχειωδώς ενημερωμένη και λειτουργική γυναίκα σήμερα δεν τα αγνοεί αυτά
άλλος ήταν ο σκοπός
Τα αρχιδια μου τα δύο δεν αγνοούν. Η νέα παπατζα της εποχής μας είναι κάνε τη ζωαρα σου έως τα 45 και αν μετά σου έρθει όρεξη για παιδιά σιγά το πραγμα μωρέ, κάνεις εκεί μια εξωσωματική. Οτι δηλαδή είναι κάτι απλό η εξωσωματική και η εγκυμοσύνη μετά τα 40-45 ή ακόμα και η ανατροφή ενός παιδιού σε τέτοιες ηλικίες. :roll:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

gassim έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:26 Πολυ σημαντικό είναι το γεγονός οτι η ΠτΔ και η κυβέρνηση της ΝΔ δεν κώλωσαν να αίρουν την αιγίδα στο συνέδριο μόλις έγινε αντιληπτό τι ακριβώς ήταν, δυσαρεστόντας ίσως μέρος των υποστηρικτών τους.
Κάτι τέτοια είναι που διαχωρίζουν τους λαικοδεξιούς απο τους φιλελεύθερους.
Θα τους πουμε μπραβο; δεν ειδαν απο μονοι τους τι ητανε;
Δεν τους κλωτσησε κατι; επρεπε να ξεσηκωθει θυελα αντιδρασεων για να ξυπνησουνε;
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Είναι οι γυναικες ,και μάλιστα αυτές που έχουν σπουδές και καριέρα, σε άγνοια και θα τις διαφωτίσουν σχετικά οι μητροπολίτες και ο Θάνος Πλεύρης.

Μάλιστα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Υδράργυρος έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:56
gassim έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:26 Πολυ σημαντικό είναι το γεγονός οτι η ΠτΔ και η κυβέρνηση της ΝΔ δεν κώλωσαν να αίρουν την αιγίδα στο συνέδριο μόλις έγινε αντιληπτό τι ακριβώς ήταν, δυσαρεστόντας ίσως μέρος των υποστηρικτών τους.
Κάτι τέτοια είναι που διαχωρίζουν τους λαικοδεξιούς απο τους φιλελεύθερους.
Θα τους πουμε μπραβο; δεν ειδαν απο μονοι τους τι ητανε;
Δεν τους κλωτσησε κατι; επρεπε να ξεσηκωθει θυελα αντιδρασεων για να ξυπνησουνε;
Φυσικά και θα πούμε μπράβο γιατί έπραξαν το σωστό.
Εσυ αν δεν θες μην λες, δεν σε πιέζει κανένας.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:57 Είναι οι γυναικες ,και μάλιστα αυτές που έχουν σπουδές και καριέρα, σε άγνοια και θα τις διαφωτίσουν σχετικά οι μητροπολίτες και ο Θάνος Πλεύρης.

Μάλιστα.
Οποία κρίνει πως δεν έχει ανάγκη διαφώτισης, δεν παρακολουθει το συνέδριο. Απλό νομίζω. Έχοντας πει αυτό, θεωρώ το επίμαχο βίντεο βλαχια βγαλμένη από τη "βαθιά" ελ επαρχία.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

τελικά έμαθε κανείς ποια είναι τα κρυφά μηνύματα που ήθελαν να περάσουν μέσω του συνεδρίου ;
ή άρες μάρες κουκουνάρες;
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:44
gassim έγραψε: 14 Ιουν 2021, 14:41 Κάπως σαν να διαφημίζεις ένα συνέδριο για τον HIV και τελικά να μιλάνε παπάδες για τις προγαμιαίες σχέσεις.
Gaminenoi malakes, e malakes.
:o :o

και μετά μου λέτε ότι δεν έχουν παρενέργειες τα εμβόλια
άγνωστος γνωστός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από άγνωστος γνωστός »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Ιουν 2021, 12:27 Μα ισχύει το "καλὸν ἀνθρώπῳ γυναικὸς μὴ ἅπτεσθαι·"

Αυτό κάνουν πράξη η μητροπολίτες.

Ναι επειδή αγγίζουν άντρες
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Δεν έχω καταλάβει γιατί θα έπρεπε να ακυρωθεί το συνέδριο. Το κράξιμο που φάγανε σωστό, αλλά από εκεί κ πέρα οκ, κράζεις, κ αν δε σου αρέσει, μην το παρακολουθήσεις :102:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:14 Δεν έχω καταλάβει γιατί θα έπρεπε να ακυρωθεί το συνέδριο. Το κράξιμο που φάγανε σωστό, αλλά από εκεί κ πέρα οκ, κράζεις, κ αν δε σου αρέσει, μην το παρακολουθήσεις :102:
Ναι κι εγώ θα ήθελα να ακούσω πρώτα τι ήθελαν να πουν και μετά να τους κραξω διπλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
άγνωστος γνωστός

Re: Ας μιλήσουν οι παπάδες για τις μήτρες σας

panos291 έγραψε: 14 Ιουν 2021, 09:52
Gherschaagk έγραψε: 14 Ιουν 2021, 09:48
panos291 έγραψε: 14 Ιουν 2021, 09:39

Οι παπαδες ειναι αυτο που ειναι. Η αλήθεια ειναι ομως οτι η χωρα εχει σοβαρο δημογραφικό προβλημα και χρειάζεται γυναικες και αντρες να κανουν κανα παιδί γιατι χαθηκαμε.
Ασε που οι περισσότερες απο αυτες τις επωνυμες καρακαξες που βγηκαν να κλαψουρισουν, εχουν κανει παρα πολλες φορες μαθηματα ηθικης στους υπόλοιπους. Το αναποδο ομως τους κακοπαει γιατι ειναι κακομαθημενες/οι.
Σε πήρε ο πόνος για το δημογραφικό εσένα τώρα.

Μας έπεισες.
Φυσικα. Εδω και πολλα χρόνια προσπαθώ να το λυσω. :sal7:
Έχεις παιδιά;
άγνωστος γνωστός

Re: Ας μιλήσουν οι παπάδες για τις μήτρες σας

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιουν 2021, 10:04 Όποια θέλει να της λύσω το δημογραφικό να στείλει πμ με πρόσφατη ολόσωμη φωτογραφία
Έχεις παιδιά;
άγνωστος γνωστός

Kolovrat έγραψε: 14 Ιουν 2021, 10:06 Εγώ πάντως με μια γρήγορη ματιά που έριξα στους ομιλητές, ο ένας από τους παπάδες που αναγνώρισα έχει περισσότερα πτυχία από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συν το 60% των ζαίων ψηφοφόρων σωρευτικά.
Έχεις παιδιά;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:14 Δεν έχω καταλάβει γιατί θα έπρεπε να ακυρωθεί το συνέδριο. Το κράξιμο που φάγανε σωστό, αλλά από εκεί κ πέρα οκ, κράζεις, κ αν δε σου αρέσει, μην το παρακολουθήσεις :102:
Γιατί δεν τους ενδιέφερε να κάνουν συνέδριο
Τους ενδιέφερε να εμφανιστούν ως θεσμικοί, έχοντας παγιδέψει το σούργελο που παριστάνει την ΠτΔ και την πολιτική ηγεσία.
Όταν τους πήραν είδηση λάκισαν
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”