Άντε πάλι με τον πόλεμο. Η προσέγγιση "κάντε παιδιά να γίνουν τροφή για τα κανόνια" είναι εξτρεμιστική και θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα σε όποιον την ακούει.ST48410 έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:38Κάποιες φορές μια μέτρια λύση είναι προτιμότερη από τη διαιώνιση ενός προβλήματος. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει σε 10-15 χρόνια αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση; Σε τι ελπίζεις ώστε να αποφύγουμε ένα χαμένο πόλεμο;foscilis έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:31 Βασικα τωρα που το σκεφτομαι δεν υπαρχει λογος για στειρωση, αρκει να μη δωσεις λεφτα, ειναι το ιδιο ακριβως πρακτικο αποτελεσμα χωρις ασχημιες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
- Dwarven Blacksmith
Re: Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Το θέμα είναι όταν είσαι πολιτικός, κάνεις ότι μπορείς για να δημιουργήσεις τις συνθηκες για να μπορεί κάποιος να κάνει οικογενεια, και δεν πας σε διάφορα τελειωμένα συνέδρια να λες αντιδραστικες ιδεαλιστικες ηλιθιότητες, πιστεύοντας πως κάνεις κάτι χρήσιμο.. Εδώ φόρουμ είναι, λέει ο καθενας την παπαρα του. Στην πολιτική, έχεις και κάποιες ευθύνες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Καλά. Μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες ανάλογες αυτών που λέγονται στην Κίνα. Μεταξύ μας ας είμαστε ειλικρινείς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:42Άντε πάλι με τον πόλεμο. Η προσέγγιση "κάντε παιδιά να γίνουν τροφή για τα κανόνια" είναι εξτρεμιστική και θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα σε όποιον την ακούει.ST48410 έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:38Κάποιες φορές μια μέτρια λύση είναι προτιμότερη από τη διαιώνιση ενός προβλήματος. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει σε 10-15 χρόνια αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση; Σε τι ελπίζεις ώστε να αποφύγουμε ένα χαμένο πόλεμο;foscilis έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:31 Βασικα τωρα που το σκεφτομαι δεν υπαρχει λογος για στειρωση, αρκει να μη δωσεις λεφτα, ειναι το ιδιο ακριβως πρακτικο αποτελεσμα χωρις ασχημιες.
Σε αυτό δεν μπορεί να διαφωνεί κάποιος. Αν επίσης το πρόβλημα σας (όπως και του Dwarven από πάνω) βρίσκεται στο θέμα του πως επικοινωνείς κάτι τέτοιο στα ζευγάρια, δεν θα τα χαλάσουμε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:42 Το θέμα είναι όταν είσαι πολιτικός, κάνεις ότι μπορείς για να δημιουργήσεις τις συνθηκες για να μπορεί κάποιος να κάνει οικογενεια,
- nik_killthemall
Θα βασιστούμε στη πατριωτική συνείδηση του μεσου ελ πολίτη, στην όρεξη να παράγονται νέοι άνεργοι και κυρίως στο ελ φιλότιμο και όλα θα λυθούν μαν απο μονα τουςST48410 έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:38Κάποιες φορές μια μέτρια λύση είναι προτιμότερη από τη διαιώνιση ενός προβλήματος. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει σε 10-15 χρόνια αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση; Σε τι ελπίζεις ώστε να αποφύγουμε ένα χαμένο πόλεμο;foscilis έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:31 Βασικα τωρα που το σκεφτομαι δεν υπαρχει λογος για στειρωση, αρκει να μη δωσεις λεφτα, ειναι το ιδιο ακριβως πρακτικο αποτελεσμα χωρις ασχημιες.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Εγώ πάντως δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Το ότι η πληθυσμιακή ανισορροπία μας βάζει σε κίνδυνο δεν σημαίνει ότι αν αντιστραφεί λύνονται όλα τα άλλα προβλήματά μας.nik_killthemall έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:47 Θα βασιστούμε στη πατριωτική συνείδηση του μεσου ελ πολίτη, στην όρεξη να παράγονται νέοι άνεργοι και κυρίως στο ελ φιλότιμο και όλα θα λυθούν μαν απο μονα τους![]()
- nik_killthemall
ούτε κι εγώ μαν, ειρωνικά το έγραψα ... το αντίθετο, αν πρώτα δεν λύσεις συγκεκριμένα απο εκείνα τα άλλα μας προβλήματα, τοτε όσα σποτ, συνέδρια, φουμπου αρθρα και λοιπους "αγώνες" κι αν κάνεις η πληθυσμιακή ανισορροπία δεν πρόκειται να αντίστραφει. Και ίσως αυτό και να είναι το ζητούμενο κιόλας ...ST48410 έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:49Εγώ πάντως δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο. Το ότι η πληθυσμιακή ανισορροπία μας βάζει σε κίνδυνο δεν σημαίνει ότι αν αντιστραφεί λύνονται όλα τα άλλα προβλήματά μας.nik_killthemall έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:47 Θα βασιστούμε στη πατριωτική συνείδηση του μεσου ελ πολίτη, στην όρεξη να παράγονται νέοι άνεργοι και κυρίως στο ελ φιλότιμο και όλα θα λυθούν μαν απο μονα τους![]()
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Dwarven Blacksmith
Όσον αφορά εμένα ειλικρινής είμαι. Το δημογραφικό είναι πρόβλημα επειδή λιγότεροι νέοι θα πρέπει να υποστηρίζουν με την εργασία τους περισσότερους γέρους. Τα περί πολέμου ουδόλως με απασχολούν.ST48410 έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:43Καλά. Μπορούμε να βρούμε δικαιολογίες ανάλογες αυτών που λέγονται στην Κίνα. Μεταξύ μας ας είμαστε ειλικρινείς.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:42Άντε πάλι με τον πόλεμο. Η προσέγγιση "κάντε παιδιά να γίνουν τροφή για τα κανόνια" είναι εξτρεμιστική και θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα σε όποιον την ακούει.ST48410 έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:38
Κάποιες φορές μια μέτρια λύση είναι προτιμότερη από τη διαιώνιση ενός προβλήματος. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει σε 10-15 χρόνια αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση; Σε τι ελπίζεις ώστε να αποφύγουμε ένα χαμένο πόλεμο;
Δεν πήγαινε για σένα αυτό που έγραψα. Γενικά το είπα
Υπό την έννοια ότι δεν πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας ή ότι ακόμα κι αν γίνει σου είναι αδιάφορο και δεν θα σε επηρεάσει με κανένα τρόπο;
- Dwarven Blacksmith
Με την έννοια ότι ούτε πιστεύω ότι θα γίνει, ούτε θα προγραμματίσω τη ζωή μου με βάση αυτό. Αδιάφορο δεν μου είναι.ST48410 έγραψε: 14 Ιουν 2021, 01:24Δεν πήγαινε για σένα αυτό που έγραψα. Γενικά το είπα
Υπό την έννοια ότι δεν πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας ή ότι ακόμα κι αν γίνει σου είναι αδιάφορο και δεν θα σε επηρεάσει με κανένα τρόπο;
Το «έθνος» αφανίζεται γιατί δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτό το τόπο. Γιατί η αξιοκρατία, η δικαιοσύνη, η δημόσια υγεία/παιδεία θεωρούνται ανέκδοτο.
Η χώρα είναι στείρα όχι οι γυναίκες της.
Η χώρα είναι στείρα όχι οι γυναίκες της.
the end
Εσένα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα δεκάχρονα-δεκαπενταχρονα του τότε θα παίξουν τον οποιονδήποτε ρόλο, αν γίνει πόλεμος;ST48410 έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:38Κάποιες φορές μια μέτρια λύση είναι προτιμότερη από τη διαιώνιση ενός προβλήματος. Τι πιστεύεις ότι θα γίνει σε 10-15 χρόνια αν συνεχιστεί η σημερινή κατάσταση; Σε τι ελπίζεις ώστε να αποφύγουμε ένα χαμένο πόλεμο;foscilis έγραψε: 14 Ιουν 2021, 00:31 Βασικα τωρα που το σκεφτομαι δεν υπαρχει λογος για στειρωση, αρκει να μη δωσεις λεφτα, ειναι το ιδιο ακριβως πρακτικο αποτελεσμα χωρις ασχημιες.
Το πρόβλημα ασφαλείας της χώρας λύνεται με έναν αξιόμαχο (=καλά εκπαιδευμένο, εξοπλισμένο και εν μέρει εμπειροπόλεμο) επαγγελματικό στρατό που θα είναι έτοιμος να πολεμήσει και να νικήσει απόψε αν χρειαστεί, όχι σε 10-15 χρόνια αν και εφόσον γεννηθούν και καταταγούν περισσότεροι γιωταδες κληρωτοί που θα εκπαιδευτούν για να είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων κατάλληλοι μόνο για στατική άμυνα λίγων ωρών. Το δημογραφικο από την άλλη συνδέεται με ένα σωρό άλλα πραγματικά προβλήματα που θα τα βρούμε μπροστά μας σύντομα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Τι έχω κάνει λάθος;
Τίποτα.
Απλά δεν κατάλαβες ότι το εν λόγω συνέδριο, Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας, ήταν να γίνει στην Τεχεράνη.
Αλλιώς τι δουλειά είχαν σ' ένα, επιστημονικό υποτίθεται, συνέδριο να μιλούν ένα σωρό παπάδες και διοικητές μοναστηριακών κοινοτήτων;
Ένα συνέδριο που απευθυνόταν ουσιαστικά στις γυναίκες, αλλά χωρίς τις γυναίκες. Ελάχιστες οι γυναικείες παρουσίες στον κατάλογο των ομιλητών.
Ένα συνέδριο της "δεξιάς του Κυρίου".
Υπομονή, σε καμιά 200αριά χρόνια μπορεί να καταφέρουμε κι εμείς να γίνουμε ένα δυτικό, εκκοσμικευμένο κράτος.

Re: Τι έχω κάνει λάθος;
Ήθελαν δηλαδή να μιλήσουν επιστήμονες και γυναίκες, αλλά φάγανε πόρτα από την οργανωτική επιτροπή;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 2077 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 35 Απαντήσεις