!!! DEVELOPMENT MODE !!!
On Two Wheels
Re: On Two Wheels
Προσωπικά το βλέπω και φοβάμαι, μη με παρεξηγήσεις. Αν αναλογιστείς πως ντουκάτι και πενφέ που είναι τόσα χρόνια στον χώρο έχουν υπερβολικές αστοχίες στα μονόμπρατσα, οι Κινέζοι τι θα βγάλουν;
Θα σου πρότεινα να κοιτάς Κινέζικα με συμβατικά ψαλίδια.
Και μια ερώτηση... κλειδί, διακόπτη που τον έχει;
the end
Δεν ξερω για τους ιταλους . και περαν αυτων το μονομπρατσο δεν ειναι κατι τρελο στην μηχανικη . τα τζαπανια ( honda ) το ειχαν σε σχετικα εντρυ μοντελο εδω και σχεδον 35 χρονια .
ειναι keyless λεει ( ο νηλ αρμστρονγκ πατησε το φεγγαρι . θα παιζουμε τις κουμπαρες με κλειδια ?Και μια ερώτηση... κλειδί, διακόπτη που τον έχει;
https://www.daytonamotors.gr/model/310t1/Προηγμένο Keyless σύστημα
Με προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης, το επαγωγικό κλειδί είναι εξαιρετικό.
Μικρό σε μέγεθος και μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε λουράκι ενός smart watch
(όπως το Mi Smart Band 3 ή άλλα ίδιου μεγέθους).
Αναγνωρίζει το ειδικό κλειδί όταν βρεθεί σε απόσταση 1,5 μέτρου.
Διαθέτει ενσωματωμένο σένσορα, που λειτουργεί ακόμα κι αν η στάθμη μπαταρίας είναι χαμηλή.
Παιζει και με ψαλιδι και ακτινικες ζαντες χωρις σαμπρελα ( οι ακτινες στην ακρη του στεφανιου. )
https://www.daytonamotors.gr/model/310t2/

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όλα αυτά τα έχω δει να τα βγάζουν με τα πόδια από βενζινάδικα γιατί δεν δουλεύει το keyless λόγω παρεμβολών 
Κατά τα άλλα , cfmoto και ζογκσεν , τα βλέπω να τα σκίζουν και να αντέχουν μια χαρά
Κατά τα άλλα , cfmoto και ζογκσεν , τα βλέπω να τα σκίζουν και να αντέχουν μια χαρά
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Και πως κλειδώνει το τιμόνι;Νon4me έγραψε: 08 Ιουν 2021, 23:41 ειναι keyless λεει ( ο νηλ αρμστρονγκ πατησε το φεγγαρι . θα παιζουμε τις κουμπαρες με κλειδια ?) .
the end
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ελα λολα να ενα μηλο θα παει η δουλεια τωρα ???
Ηλεκτρικό κλείδωμα του τιμονιού
Εντάξει, το 'χω... κόβεις τα καλώδια δίνεις ρεύμα και το παίρνεις και φεύγεις.Νon4me έγραψε: 10 Ιουν 2021, 23:28
Ελα λολα να ενα μηλο θα παει η δουλεια τωρα ???. το γραφει στο λινκ που εβαλα ( 2-3 φορες . )
Ηλεκτρικό κλείδωμα του τιμονιού
the end
- EKPLIKTIKOS
Ποιος θα κλέψει την κινεζια μωρε; κ αντε την έκλεψες, μέχρι που θα φτασεις; αυτα μετά από λίγα μέτρα θέλουν ρεκτιφιέ
Σκοτώνεις το δράκο , ελευθερώνεις και την πριγκίπισσαΠάνας έγραψε: 11 Ιουν 2021, 01:28Εντάξει, το 'χω... κόβεις τα καλώδια δίνεις ρεύμα και το παίρνεις και φεύγεις.
Εντάξει αλλά να κοιτάς αυτό με το συμβατικό ψαλίδι. Είναι και χαρακτήρα ον-οφ και θα πας σε καμιά παραλία που θα έχει χωματόδρομο.
the end
- EKPLIKTIKOS
Όλα πάνε σε χωματόδρομο μην τσιμπάτε με το μάρκετινγκ. Δηλαδή όταν ήμασταν έφηβοι με τις πάπιες δεν πηγαίναμε σε χωματόδρομους για να πάμε παραλία;Πάνας έγραψε: 11 Ιουν 2021, 01:36 Εντάξει αλλά να κοιτάς αυτό με το συμβατικό ψαλίδι. Είναι και χαρακτήρα ον-οφ και θα πας σε καμιά παραλία που θα έχει χωματόδρομο.
Δεν είχαν μονόμπρατσο και μάλιστα Κινέζικο... τα παπιά είναι εργάτες, καμία σχέση.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιουν 2021, 01:38Όλα πάνε σε χωματόδρομο μην τσιμπάτε με το μάρκετινγκ. Δηλαδή όταν ήμασταν έφηβοι με τις πάπιες δεν πηγαίναμε σε χωματόδρομους για να πάμε παραλία;Πάνας έγραψε: 11 Ιουν 2021, 01:36 Εντάξει αλλά να κοιτάς αυτό με το συμβατικό ψαλίδι. Είναι και χαρακτήρα ον-οφ και θα πας σε καμιά παραλία που θα έχει χωματόδρομο.
the end