!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μαζί τα φάγαμε vol. 899999

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Μαζί τα φάγαμε vol. 899999

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Ψίχουλα είναι τα 300 ΜΥΡΙΑ μπροστα στα 400 τόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ που φάγανε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι Συνταξιούχοι.....

Αυτά τα πουστολαμόγια γάμησαν τη χώρα καί τα παιδιά τους.....η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ.....

ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ.....

ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ.....ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.....ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ + ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.....

ΑΝΤΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ.....

.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Leporello έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:05
Green Dragon έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:03
Leporello έγραψε: 08 Ιουν 2021, 17:25 Ποιός να τον βάλει φυλακή; Αφού ο Καραμανλής τους όρισε πολλούς από αυτούς. Αλλωστε αν με το "τραπεζίτης" εννοείς τον μεγαλομέτοχο, όλοι αυτοί έχουν χασει τις τράπεζές τους. Πολλοί μάλιστα εκβιάζονταν. Π.χ. παράδειγμα από την άλλη: οι τράπεζες εκβιάσθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ να πράξουν αντίθετα προς τα συμφέροντά τους στην περίπτωση του Mega. Απαίτησαν εκποίηση τής περιουσίας του, με αποτέλεσμα να χάσουν πολλά λεφτά. Αν άφηναν το Mega να λειτουργεί, θα μπορούσαν να εισπράξουν κάτι παραπάνω, γιατί έστω και οι κονσέρβες του είχαν θεαματικότητα. Αλλά αυτό δεν βόλευε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και εν πάσει περιπτώσει, όλα αυτά είναι λεπτομέρειες. Ο πρώτος που έπρεπε να είναι στην φυλακή είναι ο ίδιος ο Καραμανλής.
Άσε μας ρε Leporello που θα λυπηθούμε και για το Μέγκα, να πάει να γαμηθεί! Με χαρά να πληρώσω μερίδιο ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών προκειμένου να κλείσει, πέραν του τι είναι το σωστό ακόμα και τεχνικά να το δεις αν συνέχιζε να λειτουργεί απλά θα έπαιρνε και άλλα δάνεια και τελικά η ζημιά θα ήταν μεγαλύτερη. Που κάθεσαι και μας πουλάς τρέλα ότι 'κάτι θα εισέπρατταν οι τράπεζες αν δεν έκλεινε'. Από τον Άρη νομίζεις ότι ήρθαμε;

:shrike:
Στο τέλος τής λειτουργίας του έπαιρνε ακόμη δάνεια; Το ξέρεις σίγουρα;

Όχι. Στο τέλος λειτουργείας του το δούλευαν κάτι μαλακές δωρεάν που νόμιζαν ότι θα πάρουν τα δεδουλευμενα τους. Δεν υπολόγιζαν τι ζόρια τραβάνε οι βασικοί μέτοχοι του καναλιού.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

.

Επικοινωνία: Επικοινωνία ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Α : Πάγκαλος....Διόρθωση τού Μαζί τά φάγαμε....
Δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 13 Ιούλ 2019, 15:55

.

.
Νά μή ξεχνιόμαστε.....

Μετά από μία εβδομάδα από τό ....ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ....

πού τό σάπιο σύστημα τό έκρυψε αμέσως αφήνοντας τό (ολοι).....ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

Ο Πάγκαλος λέει έκανα λάθος..... ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΜΕ.....είναι τό σωστό.....

Γιατί οι παράνομοι καί αντισυνταγματικοι μισθοι καί συντάξεις κ εφάπαξ πού πληρώνονται μέ Δάνεια

συνεχίζουν νά είναι Υβρις γιά τον απλό λαο....καί τά εγγονια καί τά τετρασέγγονα....

Ισως θά πρέπει καί νά γραφτεί στό Γκίννες σάν την μεγαλύτερη ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ....

Της αλλαγής της νοοτροπίας ότι ....αν νομιζουμε ότι δέν ζούμε καλά μπορούμε νά κλέψουμε τά λεφτά.....

από ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ...καί ας ζήσουν αυτά καλά και ΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

Τί θα γράψουν στό μέλλον γιά αυτή τήν επιδειξιομανή γενιά πού χωρίς νά υπάρχει Πόλεμος πρίν....

Δανείστηκε καί εφαγε τά λεφτά τών επόμενων 4 γενεών δέν ξερω.....

Νομίζω ότι θάμαστε ο Εφιάλτης και η Υβρη τής Ιστορίας του Ντουνιά.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:25
Leporello έγραψε: 08 Ιουν 2021, 17:51
Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 17:43Καλή η προσπάθεια για να λυπηθούμε τους τραπεζίτες που έχασαν τις τράπεζές τους αλλά δεν πιανει.
Τι εννοείς; Οτι δεν είναι αλήθεια, ή ότι είναι αλήθεια αλλά "καλά να πάθουν";
Έννοω ότι δεν έπαθαν τιποτα. Έχω στηρίξει το τραπεζικό σύστημα και μέσω φορολογίας και μέσω συμφωνιών κυβερνήσεων ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ που μου κουνούσαν το δάκτυλο και μου έλεγαν πήραμε τόσα λεφτά για σένα Ελληνικέ λαέ (άσχετα αν πήγαν όλα για να στηριχθεί το τραπεζικό σύστημα, που έπεσε μεν έξω, αλλά δεν κατέληξε κανένας στην στενή).
Σχετικό είναι αυτό. Π.χ. βλέπεις στο Forbes, ότι η περιουσία του Λάτση έπεσε από τα 8 δις στα 3 δις. Επαθε μεγάλη ζημιά, αφού και τα 3 δις είναι επίσης τρελή περιουσία;

Οι ενισχύσεις των τραπεζών πάντως πήγαν στις τράπεζες, όχι στους τραπεζίτες. Με τις ενισχύσεις το Κράτος πήρε τις τράπεζες.
Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:25Υ.Γ fun fact μιας και ανέφερες το εκβιαζομενο Μέγκα. Ισχύει ότι μια εκ των 3 οικογενειών που λόγικα υπέφεραν μέσα στην κρίση όπως όλοι μας, έχει κάνει άνοιγμα στον τραπεζικό τομέα;
Δεν ξέρω, ποιά οικογένεια;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Gewponos90

Leporello έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:41
Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:25
Leporello έγραψε: 08 Ιουν 2021, 17:51 Τι εννοείς; Οτι δεν είναι αλήθεια, ή ότι είναι αλήθεια αλλά "καλά να πάθουν";
Έννοω ότι δεν έπαθαν τιποτα. Έχω στηρίξει το τραπεζικό σύστημα και μέσω φορολογίας και μέσω συμφωνιών κυβερνήσεων ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ που μου κουνούσαν το δάκτυλο και μου έλεγαν πήραμε τόσα λεφτά για σένα Ελληνικέ λαέ (άσχετα αν πήγαν όλα για να στηριχθεί το τραπεζικό σύστημα, που έπεσε μεν έξω, αλλά δεν κατέληξε κανένας στην στενή).
Σχετικό είναι αυτό. Π.χ. βλέπεις στο Forbes, ότι η περιουσία του Λάτση έπεσε από τα 8 δις στα 3 δις. Επαθε μεγάλη ζημιά, αφού και τα 3 δις είναι επίσης τρελή περιουσία;

Οι ενισχύσεις των τραπεζών πάντως πήγαν στις τράπεζες, όχι στους τραπεζίτες. Με τις ενισχύσεις το Κράτος πήρε τις τράπεζες.
Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:25Υ.Γ fun fact μιας και ανέφερες το εκβιαζομενο Μέγκα. Ισχύει ότι μια εκ των 3 οικογενειών που λόγικα υπέφεραν μέσα στην κρίση όπως όλοι μας, έχει κάνει άνοιγμα στον τραπεζικό τομέα;

Έπαθε μεγάλη ζημιά ναι. Είχε τράπεζα και την έχασε; Που πήγαν τόσα λεφτά; Ελπίζω να μην ζητήσει δανεικά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδη έρχεται νέα κρίση φοβάμαι ότι η περιουσία του θα εξανεμιστεί.

Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη αναφερομουν. Optima η τράπεζα. Μικρός μέτοχος στο Μέγκα αλλα ελπίζω να μην επαναληφθεί η ιστορια
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:33 .

Ψίχουλα είναι τα 300 ΜΥΡΙΑ μπροστα στα 400 τόσα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ που φάγανε οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και οι Συνταξιούχοι.....

Αυτά τα πουστολαμόγια γάμησαν τη χώρα καί τα παιδιά τους.....η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΙΑ.....

ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ.....ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.....ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙ + ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.....

ΑΝΤΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ.....

.

.
Ανοιξε καινουργιο νημα. Εδω συζηταμε για τα λεφτα που μασουλαει το κομμα σου.
Άβαταρ μέλους
Leporello

Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:50
Leporello έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:41
Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:25Έννοω ότι δεν έπαθαν τιποτα. Έχω στηρίξει το τραπεζικό σύστημα και μέσω φορολογίας και μέσω συμφωνιών κυβερνήσεων ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ που μου κουνούσαν το δάκτυλο και μου έλεγαν πήραμε τόσα λεφτά για σένα Ελληνικέ λαέ (άσχετα αν πήγαν όλα για να στηριχθεί το τραπεζικό σύστημα, που έπεσε μεν έξω, αλλά δεν κατέληξε κανένας στην στενή).

Έπαθε μεγάλη ζημιά ναι. Είχε τράπεζα και την έχασε; Που πήγαν τόσα λεφτά; Ελπίζω να μην ζητήσει δανεικά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά επειδη έρχεται νέα κρίση φοβάμαι ότι η περιουσία του θα εξανεμιστεί.
Τα λεφτά εξαερώθηκαν. Δεν ήταν μετρητά όπως του Σκρουτζ Μακ Ντακ, αλλά η αποτίμηση τής περιουσίας. Ο Λάτσης είχε την Eurobank. Δεν την έχει πλέον. Κρατικοποιήθηκε το 2012 και πουλήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2016 γιά μιά φέτα ψωμί. Τώρα ο μεγαλύτερος μέτοχος είναι ο Prem Watsa μέσω ενός fund τού οποίου το όνομα δεν θυμάμαι τώρα. Εν τω μεταξύ, τα ΜΜΕ ποτέ δεν αποκάλυψαν ευρέως ότι οι παλιοί τραπεζίτες έχασαν τις τράπεζές τους. Εκτίμησή μου είναι ότι αυτό το έκαναν γιατί τα έπιασαν από τους νέους ιδιοκτήτες, εκείνους που τις πήραν το 2016. Ποιοί είναι αυτοί δεν γνωρίζουμε, γιατί εμφανίζονται διάφορα fund. Θα μπορούσαν κάλιστα να είναι οι ίδιοι με τους παλιούς.
Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:50Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη αναφερομουν
Η οικογένεια Βαρδινογιάννη ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος τής Τράπεζας Πειραιώς πριν το 2012. Τώρα τι ανοίγματα έχουν κάνει, δεν ξέρω.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:57
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:33 .

ΑΝΤΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΕΣ.....

.

.
Ανοιξε καινουργιο νημα. Εδω συζηταμε για τα λεφτα που μασουλαει το κομμα σου.

.

Μαζι τα φάγαμε είναι ο τίτλος..... :102:

Και ποιό κώμα μου.....:102:

Εγω είμαι της Αμεσης Δημοκρατίας..... :102:

Ολα τ άλλα είναι ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ..... :102:

.

Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής »

Highlander έγραψε: 08 Ιουν 2021, 12:31
Υδράργυρος έγραψε: 08 Ιουν 2021, 12:25 Που να δεις με το χρέος της χώρας τι γίνεται
ΣΥΡΙΖΑ θα λένε και θα κλαίνε όταν έρθει η λυπητερή
:lol: :lol: :lol:
-_-
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Μικρό και ευέλικτο κρατος
Gewponos90

Leporello έγραψε: 08 Ιουν 2021, 19:00
Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:50
Leporello έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:41 Σχετικό είναι αυτό. Π.χ. βλέπεις στο Forbes, ότι η περιουσία του Λάτση έπεσε από τα 8 δις στα 3 δις. Επαθε μεγάλη ζημιά, αφού και τα 3 δις είναι επίσης τρελή περιουσία;

Τα λεφτά εξαερώθηκαν. Δεν ήταν μετρητά όπως του Σκρουτζ Μακ Ντακ, αλλά η αποτίμηση τής περιουσίας. Ο Λάτσης είχε την Eurobank. Δεν την έχει πλέον. Κρατικοποιήθηκε το 2012 και πουλήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2016 γιά μιά φέτα ψωμί. Τώρα ο μεγαλύτερος μέτοχος είναι ο Prem Watsa μέσω ενός fund τού οποίου το όνομα δεν θυμάμαι τώρα. Εν τω μεταξύ, τα ΜΜΕ ποτέ δεν αποκάλυψαν ευρέως ότι οι παλιοί τραπεζίτες έχασαν τις τράπεζές τους. Εκτίμησή μου είναι ότι αυτό το έκαναν γιατί τα έπιασαν από τους νέους ιδιοκτήτες, εκείνους που τις πήραν το 2016. Ποιοί είναι αυτοί δεν γνωρίζουμε, γιατί εμφανίζονται διάφορα fund. Θα μπορούσαν κάλιστα να είναι οι ίδιοι με τους παλιούς.
Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 18:50Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη αναφερομουν
Η οικογένεια Βαρδινογιάννη ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος τής Τράπεζας Πειραιώς πριν το 2012. Τώρα τι ανοίγματα έχουν κάνει, δεν ξέρω.

Α συγγνωμη η eurobank που γαμηθηκαμε να την πληρώνουμε άμεσα και έμμεσα ήταν τα 5 δις; Και αυτός ήταν ο τραπεζίτης που έχασε τη τράπεζα του; Δεν το είχα καταλάβει..

Όπως και να έχει επειδή πολύ το κουρασαμε, οποιοδηποτε κόμμα χρωστάει μην εξυπηρετούμενα πόσα, να πάει να πληρώσει. Συμφωνείς με αυτό;
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Leporello

Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 19:26Όπως και να έχει επειδή πολύ το κουρασαμε, οποιοδηποτε κόμμα χρωστάει μην εξυπηρετούμενα πόσα, να πάει να πληρώσει. Συμφωνείς με αυτό;
Μακάρι να γινόταν, αλλά δεν γίνεται γιατί δεν έχουν λεφτά. Το σωστό θα ήταν να γίνει κάποιου είδους κούρεμα περί το 2010-2012, αυτό όμως δεν έγινε γιά πολιτικούς λόγους. Τώρα τι μπορεί να γίνει, δεν ξέρω.
1.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Gewponos90 έγραψε: 08 Ιουν 2021, 16:57
πατησιωτης έγραψε: 08 Ιουν 2021, 13:17 Tόκοι είναι.

https://dexiextrem.blogspot.com/2021/06 ... t_668.html

Το λέτε λες και είναι κάποια δικαιολογία.

Δεν είναι δικαιολογία γενικώς αλλά είναι δικαιολογία ειδικώς εάν θέλεις να εξατομικεύσεις το θέμα.Εσένα και πολλούς άλλους μπορεί να μην σε ενδιαφέρει αλλά το γεγονός είναι όπως έγραψα ότι αυτοί που κάνουν τις "αποκαλύψεις" είναι αυτοί που στηρίζουν όσους πήραν τα δάνεια. :D
Η εφημερίδα "Δημοκρατία" είναι όργανο των καραμανλικών.Αυτοί λοιπόν που πήραν τα δάνεια καταγγέλλουν τους επόμενους ότι δεν πληρώνουν τους τόκους.
Είναι ακριβώς αυτό που συνέβη με τη φαρμακευτική δαπάνη.Αυτοί που την είχαν φθάσει τα 6 δις ετησίως κατασκεύασαν όλες τις κατηγορίες για εκείνους που την κατέβασαν στα 2 δις.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”