!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέχρι και ο Παπάς (Σύριζα) τους ξεβράκωσε.
Μέχρι και ο Παπάς (Σύριζα) τους ξεβράκωσε.
Λύνεται, καθώς φαίνεται, η πολιορκία γύρω απ' το μπούνκερ του Τσίπρα, με τους πολιορκητές να τρέχουν χωρίς σώβρακα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Μέχρι και ο Παπάς (Σύριζα) τους ξεβράκωσε.
Τί έγινε ρε μάγκες, δε θα πάει τελικά φυλακή ο Παππάς?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
με συριζα στην εξουσια η ελλαδα θα ειχε ακολουθησει μοντελο σουηδιας με αλωβητη οικονομια και ελαχιστους θανατους
φατε κουλη τωρα

φατε κουλη τωρα
Μπορείς να κάνεις το κόπο μία σύνοψη του τι είπε ο Παππάς;Kauldron έγραψε: 04 Ιουν 2021, 16:49
Λύνεται, καθώς φαίνεται, η πολιορκία γύρω απ' το μπούνκερ του Τσίπρα, με τους πολιορκητές να τρέχουν χωρίς σώβρακα.
Γιατί δύσκολα ιδίως τώρα θα έβαζα βίντεο πολιτικού, παίζουν Doors στη λίστα. Ευχαριστώ.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Κατέπεσαν οι κατηγορίες, τους έστειλε ένα υπόμνημα, τους έγραψε στα τέτοια του, η πεοψηφία έκρινε οτι δεν υπήρχε τίποτα, κινήθηκε νομικά εναντίον του Προέδρου της Επιτροπής, διαψεύστηκαν οι ισχυρισμοί Πουστογρίτσα και νουδού, με βάση τις αποφάσεις ελβετικού δικαστηρίου και τους Συμβουλίου της Επικρατείας, εισέπραξε χρήματα για τις άδειες το Δημόσιο. Φυσικά τα νοδούκικα μέσα, όπως τα Νέα τον διέσυραν, αλλά τους έστειλε επιστολή και περιμένει τη "διόρθωση".
Κάπου εκεί, ούτε εγώ το άκουσα ολόκληρο.
Κάπου εκεί, ούτε εγώ το άκουσα ολόκληρο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Βρε, θέλατε να τον βάλετε φυλακή? ΘΕΛΑΤΕ.
Θα μπεί φυλακή? ΟΧΙ.
Από 'κει και πέρα ό,τι και να λέει ο Πρωκτεντέρης είναι δεξιά κλαψομουνισάσματα.
Παραδεχτείτε οτι διαχρονικά προσπαθείτε να βάλετε φυλακή όποιον διαφωνεί μαζί σας (νομίζω οτι εσύ είχες πεί οτι όποιος δεν ψηφίζει νουδού θα 'πρεπε να φυλακίζεται, ή κάποιος άλλος απ' το δεξιό συρφερτό ήταν), να τελειώνουμε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Eθνικοκοινωνιστης
και το ειδικο δικαστηριο για τον βαρουφακη κυλιε?Kauldron έγραψε: 05 Ιουν 2021, 01:01Βρε, θέλατε να τον βάλετε φυλακή? ΘΕΛΑΤΕ.
Θα μπεί φυλακή? ΟΧΙ.
Από 'κει και πέρα ό,τι και να λέει ο Πρωκτεντέρης είναι δεξιά κλαψομουνισάσματα.
Παραδεχτείτε οτι διαχρονικά προσπαθείτε να βάλετε φυλακή όποιον διαφωνεί μαζί σας (νομίζω οτι εσύ είχες πεί οτι όποιος δεν ψηφίζει νουδού θα 'πρεπε να φυλακίζεται, ή κάποιος άλλος απ' το δεξιό συρφερτό ήταν), να τελειώνουμε.
δεν λαικιζουμε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 05 Ιουν 2021, 01:10και το ειδικο δικαστηριο για τον βαρουφακη κυλιε?Kauldron έγραψε: 05 Ιουν 2021, 01:01Βρε, θέλατε να τον βάλετε φυλακή? ΘΕΛΑΤΕ.
Θα μπεί φυλακή? ΟΧΙ.
Παραδεχτείτε οτι διαχρονικά προσπαθείτε να βάλετε φυλακή όποιον διαφωνεί μαζί σας (νομίζω οτι εσύ είχες πεί οτι όποιος δεν ψηφίζει νουδού θα 'πρεπε να φυλακίζεται, ή κάποιος άλλος απ' το δεξιό συρφερτό ήταν), να τελειώνουμε.![]()
δεν λαικιζουμε![]()
![]()
Α, ναι, είναι κι αυτό.
Αλλά δε νομίζω να θέλανε να βάλουν τον Βαρουφάκερ φυλακή, γιατί κόβει ψηφαλάκια απ' τον σύριζα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε Χελώνε ΕΛΕΟΣ!
Δε μπορω τους δεξιούς, μου χαλανε την αισθητική μου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
πατησιωτης
Τα δικαστήρια θα αποφασίσουν.Kauldron έγραψε: 05 Ιουν 2021, 01:01Βρε, θέλατε να τον βάλετε φυλακή? ΘΕΛΑΤΕ.
Θα μπεί φυλακή? ΟΧΙ.
- Frappezitis
Μεγαλυτερο φιασκο προανακριτικης δεν πρεπει να εχει υπαρξει στα χρονικα της βουλης.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
-
πατησιωτης
Οποιοδήποτε αδίκημα και να έκανε ο Βαρουφάκης έχει παραγραφεί μετά από δύο εκλογές από την ημέρα της παραίτησής του.Kauldron έγραψε: 05 Ιουν 2021, 01:34 Α, ναι, είναι κι αυτό.
Αλλά δε νομίζω να θέλανε να βάλουν τον Βαρουφάκερ φυλακή, γιατί κόβει ψηφαλάκια απ' τον σύριζα.
φίξντ.πατησιωτης έγραψε: 05 Ιουν 2021, 08:17Τα δικαστήρια μας θα αποφασίσουν.Kauldron έγραψε: 05 Ιουν 2021, 01:01Βρε, θέλατε να τον βάλετε φυλακή? ΘΕΛΑΤΕ.
Θα μπεί φυλακή? ΟΧΙ.
Βρε ίδιοι σε όλα με τους Σημιτικούς πασόκους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 392 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-