!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι Σολωμού, Δούκα, Φουρέιρα, Συνατσάκη κ.α. .....ξέσπασαν....

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Οι Σολωμού, Δούκα, Φουρέιρα, Συνατσάκη κ.α. .....ξέσπασαν....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 03 Ιουν 2021, 11:29
vantono έγραψε: 03 Ιουν 2021, 11:09
foscilis έγραψε: 03 Ιουν 2021, 10:37 Φρικτή είναι η Λατινοπούλου, πραγματικά μας χωρίζει άβυσσος από τις αδερφάρες που την κοιτάνε.
Στα περί τριχών έχει δίκιο, αλλά για τα ραγαδοκυτταριτιδορέστα, εγώ διακρινω απλά τεράστιο φθόνο. Κατά πάσα πιθανότητα να της εχει μεινει καποιο ψυχολογικό τραύμα επειδη ενα σωρό φίλες της με κυτταρίτιδα θα εχουν γαμήσει μακράν καλύτερους γκόμενους απο την ίδια.
Δεν έχει δίκιο γιατί τι τη νοιάζει εκείνη; Ας μην τις γαμήσει αυτές που έχουν τρίχες. Αν δεν της αρέσει να τις βλέπει στ' αρχίδια μας, κι εμένα δε μου αρέσει να βλέπω πολλά πράγματα.

Παρεμπιπτόντως δεν είναι και τρομερά θηλυκό να λες ότι σε αηδιάζουν οι τρίχες. Από τραβέλι θα το περιμέναμε πιο πολύ. Όπως και τη συνολική συσκευασία, εγώ για να είμαι ειλικρινής αν δεν είχα ακούσει τη φωνή της να αραδιάζει όλες αυτές τις μαλακίες ήμουν σίγουρος ότι είναι τραβέλι.
Και ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου με τα τραβέλια;

Ου ου, τραμποκατσίβελε*.

*Βαντόνειος χαρακτηρισμός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Scouser έγραψε: 03 Ιουν 2021, 11:38 Αυτό το πράγμα είναι ο μεταμοντερνισμός και ο δικαιωματισμός (εν γένει ο πολιτισμικός μαρξισμός).
Ο όρος πολιτισμικός μαρξισμός είναι κωμικός. Το ξέρεις, φαντάζομαι, αλλά συνεχίζεις να τον χρησιμοποιείς.

Ο μεταμοντερνισμός είναι παιδί του ύστερου καπιταλισμού. Ο τόπος όπου όλα χωράνε, αρκεί να μπορούν να καταναλωθούν.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Νομίζω αυτή η απλή συμβουλή του βαντονο τα λύνει όλα: "Μην είστε μούσχαροι".
Δεν μπαίνατε; Στα παπαρια μας, άχρηστη πληροφορία. Δεν οφείλει ο άλλος να διαμορφώσει τον εαυτό του ως μπάσιμο σε εσένα προσωπικά, μικρό μου snowflake.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 10:47
Sid Vicious έγραψε: 03 Ιουν 2021, 10:31
vantono έγραψε: 03 Ιουν 2021, 10:29
Εντάξει εσύ εισαι ναζουλοσκινάς, το ξέρουμε. Επομενη γραμμή.
Θα πιεις και δεύτερη γραμμή τόσο νωρις;
Προσωρινή κρίση συνανθρωπισμού :D είναι. Κάθε φορά που μπαίνουν σε αντιναζιστικό μαχητικό μουντ ενθουσιάζονται.

Σε κάποιες ώρες, στην καλή περίπτωση, θα τους περάσει και θα αρχίσουν πάλι τα σχόλια για το πνευματικό περιεχόμενο των αρσενικών, θηλυκών και περίπου συνανθρώπων και συμπχορουμιτών.

:lol:
Πρόσεξες την τρομερή ανάλυση που κάνει υπέρ της κυτταρίτιδας αλλά ενάντια στις τριχες; :lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

vantono έγραψε: 03 Ιουν 2021, 10:57
Οι χοντροί θα μπορουσαν να λέγονται χοντροί μόνο αν αναφέρεσαι σε τρίτο προσωπο για αυτούς σε καποιον φιλο σου, υπό την απουσία τους,
Α πίσω από την πλάτη σε τρίτους είναι οκ; :lol:
Τρομερή ευγένεια!
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Beria έγραψε: 03 Ιουν 2021, 11:35
Scouser έγραψε: 03 Ιουν 2021, 11:30 Παιδγιά, κόρη Γκαμάλας μπαίνατε;
Εικόνα

Και να μην ξεχνιόμαστε:
Εικόνα
Αποφεύγω τις πολιτικές αναλύσεις, αλλά αυτό το πράγμα είναι ο ύστερος καπιταλισμός. Αυτό ακριβώς.

Όταν ψάχνει να πουλήσει κάτι νέο για να συνεχίσει να πουλάει, δεν έχει πρόβλημα να πακετάρει σκατα σε γυαλιστερές κορδέλες.
Σωστά, με την άπλετη στήριξη του και προώθηση του από το αριστερό ιδεολογικό καρκίνωμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sid Vicious την 03 Ιουν 2021, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Ιουν 2021, 11:44Δεν οφείλει ο άλλος να διαμορφώσει τον εαυτό του ως μπάσιμο σε εσένα προσωπικά, μικρό μου snowflake.
Φυσικά και δεν το οφείλει. Ούτε εγώ οφείλω να απέχω από το να διατυπώσω τη γνώμη μου για την μποχλάδω που μου μοστράρει την αξύριστη μασχάλη της νομίζοντας πως κάνει κάποιου είδους αγώνα ή για την πατσόχοντρη με πρότυπο τον Σέρμαν Κλαμπ που νιώθει ''υγιής όπως είναι''.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

όλοι όμως οφείλουμε να ακούμε τις μαλακίες που ξεστομίζει η χαζοβιόλα πολιτεύτρια χωρίς να σχολιάζουμε.παράξενο
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

nowhere έγραψε: 03 Ιουν 2021, 12:12 όλοι όμως οφείλουμε να ακούμε τις μαλακίες που ξεστομίζει η χαζοβιόλα πολιτεύτρια χωρίς να σχολιάζουμε.παράξενο
Ε ναι. Αν απαντάς στις μαλακίες της, ειναι "καταπίεση ελευθερης εκφρασης". Αυτη ειναι ελευθερη να λεει τις μαλακιες της, αλλά οι αλλοι δεν πρεπει να ειναι ελευθεροι στο να της πουνε οτι λεει μαλακιες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nowhere έγραψε: 03 Ιουν 2021, 12:12 όλοι όμως οφείλουμε να ακούμε τις μαλακίες που ξεστομίζει η χαζοβιόλα πολιτεύτρια χωρίς να σχολιάζουμε.παράξενο
Αν δεν ήταν νδ η πολιτεύτρια, θα έλεγες το ίδιο;

Και τι ακριβώς σημαίνει το "να ακούμε";

Σε υποχρέωσε κάποιος "να ακούσεις" κάτι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 03 Ιουν 2021, 12:15
Ε ναι. Αν απαντάς στις μαλακίες της, ειναι "καταπίεση ελευθερης εκφρασης". Αυτη ειναι ελευθερη να λεει τις μαλακιες της, αλλά οι αλλοι δεν πρεπει να ειναι ελευθεροι στο να της πουνε οτι λεει μαλακιες.
Ποιος σας φίμωσε βρε γκρινιάρικα; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 12:25 Αν δεν ήταν νδ η πολιτεύτρια, θα έλεγες το ίδιο;

σοβαρά τώρα? :lol:

όσο υποχρέωσαν και σένα να διαβάσεις
nowhere

vantono έγραψε: 03 Ιουν 2021, 10:22 Δεν ειναι πυρηνική φυσική, στοιχειώδης ευγένεια είναι
απότι φαίνεται το ίδιο είναι για ορισμένους
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

nowhere έγραψε: 03 Ιουν 2021, 12:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Ιουν 2021, 12:25 Αν δεν ήταν νδ η πολιτεύτρια, θα έλεγες το ίδιο;

σοβαρά τώρα? :lol:

όσο υποχρέωσαν και σένα να διαβάσεις
Σοβαρά τώρα.

Εγώ ήθελα και τα διάβασα.

Εσύ; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Sid Vicious έγραψε: 03 Ιουν 2021, 11:48
vantono έγραψε: 03 Ιουν 2021, 10:57
Οι χοντροί θα μπορουσαν να λέγονται χοντροί μόνο αν αναφέρεσαι σε τρίτο προσωπο για αυτούς σε καποιον φιλο σου, υπό την απουσία τους,
Α πίσω από την πλάτη σε τρίτους είναι οκ; :lol:
Τρομερή ευγένεια!
Εξαρτάται. Αν ειναι άτομο που ειναι συμφιλιωμένο με την όποια ατέλεια πανω στο σωμα του και την εχει αποδεχθεί και την παίρνει στο καλαμπούρι,είτε μπροστά του το πεις ειτε σε τρίτους, δεν τον αγγίζει καν. Η μεγιστη καφρίλα ομως, ειναι να τονιζεις συνεχως αυτή την ατέλειά του μπροστά σε τρίτους υπο την παρουσια του, να τον φέρνεις σε αμηχανία και να τον κανεις ρεζίλι. Αυτο ειναι κατσιβελισμός, και αυτό ουσιαστικά υπερασπίζεστε τα απανταχου τραμπόφωνα ως "ελευθερια εκφρασης".
Με χοντρό δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο και μάλλον ποτέ δεν θα μου τύχει γιατί δεν μου βγαίνει να το κανω με χοντρούς, αλλα τον αδερφό μου πχ τον εχω αποκαλεσει πολλες φορές καράφλα και σε τρίτους και μπροστά του. Στα αρχίδια του βέβαια, γιατι παιζει να ειναι ο πιο όμορφος καράφλας του πλανήτη, και σιγουρα της Ελλαδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 03 Ιουν 2021, 12:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”