stergiosbik έγραψε: 30 Μάιος 2021, 15:14
Paris έγραψε: 30 Μάιος 2021, 14:05
stergiosbik έγραψε: 30 Μάιος 2021, 14:03
Με το καζο που έπαθα χθες,για πολλοστή φορά μιας και δεν βάζω μυαλό λόγω φιλότιμου,θα κάνω να ψήσω κάναν δίμηνο με τα νεύρα που έχω.
Γράψε τα να ξαλαφρώσεις
Τι να γράψω μωρέ με την μαλακια που κουβαλάω;
Την έχω πατήσει πολλές φορές με τον ίδιο τσιγγούνη φίλο αλλά λόγω φιλότιμου δεν βάζω μυαλό.
Αυτός που λες,ΠΑΝΤΑ,άμα έρθει στο σπίτι μου και έχουμε κανονίσει να ψησουμε,αράζει στην καρεκλα μαζί με την γυναίκα του και περιμένει να τα κάνουμε όλα εμείς.
Εστιατόριο φάση δηλαδή!
Τέλος πάντων,χθες κανονίσαμε να ψήσουμε γνωρίζοντας φυσικά ότι πάλι θα περάσουν όλα από τα χεράκια μας αλλά δεν γαμιεται,φίλοι είναι.
Τον παίρνω τηλ. να συνεννοηθούμε για τα κρέατα.
-Ελα ρε.Τι θα κάνουμε για το βράδυ;Εγώ να ξέρεις ότι αφού θα βάλω φωτιά,θα ψήσω παραπάνω κρέας για μας,να μην μαγειρεύει αύριο η κυρά.
-Οκ.
-Θελεις να πάρω και για σένα κρέας και τα βρίσκουμε;
-Οχι μωρέ.Θα φέρω εγώ κρέατα για μας.
-Καλα.Για τα υπόλοιπα μην κάνεις καμμία μαλακια και κουβαλήσεις τίποτα.Εχουμε απ' όλα.
-Ενταξει.
Έρχεται που λες ο κύριος με μια τσαντουλα και μου λέει η γυναίκα του ότι είναι παγωτό για την κατάψυξη.
-Τα κρέατα που είναι ρε παιδιά;
-Ξερεις,δεν θα φάμε εμείς.
-Καλα,δεν συνεννοηθήκαμε να ψήσουμε;Τι θα γίνει;Εμείς θα τρώμε κι εσείς θα κοιτάτε;
-Δεν πειραζει.Εμεις κρατιόμαστε γιατί πήραμε βάρος και προσεχουμε!
Αποτέλεσμα;
Έπεσαν σαν τα ζώα στο φαγητό και δεν περίσσεψε τίποτα.
Δεν με πειράζει που δεν έμεινε κάτι.Δε γαμιεται,σιγά το τεράστιο ποσό.
Η συμπεριφορά τους μου την κάρφωσε και τα έχω πάρει κρανίο.
Η πουστια,η πονηριά με τρελαίνουν.
Υ.Γ.
Τελειώνοντας το φαγητό,και αφού φάγαμε το παγωτακι μας και ετοιμάζονταν να φύγουν,ο άλλος ο διάολος η γυναίκα μου θέλησε να τους τρολαρει λέγοντας τους αν θέλουν να πάρουν το παγωτό που περισσεψε.
Ε,το πήραν οι αθεοφοβοι στο σπίτι τους!!!
Βγάζεις το δίκανο ρε ή δεν το βγάζεις;