!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Κοντοσούβλια , στην κοντοσουβλιέρα με μηχανισμό αλυσίδας Μανίνου.
κοοολαααασσηηηηηη
κοοολαααασσηηηηηη
-
stergiosbik
Με το καζο που έπαθα χθες,για πολλοστή φορά μιας και δεν βάζω μυαλό λόγω φιλότιμου,θα κάνω να ψήσω κάνα δίμηνο με τα νεύρα που έχω.Paris έγραψε: 30 Μάιος 2021, 13:54 Κοντοσούβλια , στην κοντοσουβλιέρα με μηχανισμό αλυσίδας Μανίνου.
κοοολαααασσηηηηηη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 30 Μάιος 2021, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γράψε τα να ξαλαφρώσειςstergiosbik έγραψε: 30 Μάιος 2021, 14:03Με το καζο που έπαθα χθες,για πολλοστή φορά μιας και δεν βάζω μυαλό λόγω φιλότιμου,θα κάνω να ψήσω κάναν δίμηνο με τα νεύρα που έχω.Paris έγραψε: 30 Μάιος 2021, 13:54 Κοντοσούβλια , στην κοντοσουβλιέρα με μηχανισμό αλυσίδας Μανίνου.
κοοολαααασσηηηηηη
-
stergiosbik
Τι να γράψω μωρέ με την μαλακια που κουβαλάω;Paris έγραψε: 30 Μάιος 2021, 14:05Γράψε τα να ξαλαφρώσειςstergiosbik έγραψε: 30 Μάιος 2021, 14:03Με το καζο που έπαθα χθες,για πολλοστή φορά μιας και δεν βάζω μυαλό λόγω φιλότιμου,θα κάνω να ψήσω κάναν δίμηνο με τα νεύρα που έχω.Paris έγραψε: 30 Μάιος 2021, 13:54 Κοντοσούβλια , στην κοντοσουβλιέρα με μηχανισμό αλυσίδας Μανίνου.
κοοολαααασσηηηηηη
Την έχω πατήσει πολλές φορές με τον ίδιο τσιγγούνη φίλο αλλά λόγω φιλότιμου δεν βάζω μυαλό.
Αυτός που λες,ΠΑΝΤΑ,άμα έρθει στο σπίτι μου και έχουμε κανονίσει να ψησουμε,αράζει στην καρεκλα μαζί με την γυναίκα του και περιμένει να τα κάνουμε όλα εμείς.
Εστιατόριο φάση δηλαδή!
Τέλος πάντων,χθες κανονίσαμε να ψήσουμε γνωρίζοντας φυσικά ότι πάλι θα περάσουν όλα από τα χεράκια μας αλλά δεν γαμιεται,φίλοι είναι.
Τον παίρνω τηλ. να συνεννοηθούμε για τα κρέατα.
-Ελα ρε.Τι θα κάνουμε για το βράδυ;Εγώ να ξέρεις ότι αφού θα βάλω φωτιά,θα ψήσω παραπάνω κρέας για μας,να μην μαγειρεύει αύριο η κυρά.
-Οκ.
-Θελεις να πάρω και για σένα κρέας και τα βρίσκουμε;
-Οχι μωρέ.Θα φέρω εγώ κρέατα για μας.
-Καλα.Για τα υπόλοιπα μην κάνεις καμμία μαλακια και κουβαλήσεις τίποτα.Εχουμε απ' όλα.
-Ενταξει.
Έρχεται που λες ο κύριος με μια τσαντουλα και μου λέει η γυναίκα του ότι είναι παγωτό για την κατάψυξη.
-Τα κρέατα που είναι ρε παιδιά;
-Ξερεις,δεν θα φάμε εμείς.
-Καλα,δεν συνεννοηθήκαμε να ψήσουμε;Τι θα γίνει;Εμείς θα τρώμε κι εσείς θα κοιτάτε;
-Δεν πειραζει.Εμεις κρατιόμαστε γιατί πήραμε βάρος και προσεχουμε!
Αποτέλεσμα;
Έπεσαν σαν τα ζώα στο φαγητό και δεν περίσσεψε τίποτα.
Δεν με πειράζει που δεν έμεινε κάτι.Δε γαμιεται,σιγά το τεράστιο ποσό.
Η συμπεριφορά τους μου την κάρφωσε και τα έχω πάρει κρανίο.
Η πουστια,η πονηριά με τρελαίνουν.
Υ.Γ.
Τελειώνοντας το φαγητό,και αφού φάγαμε το παγωτακι μας και ετοιμάζονταν να φύγουν,ο άλλος ο διάολος η γυναίκα μου θέλησε να τους τρολαρει λέγοντας τους αν θέλουν να πάρουν το παγωτό που περισσεψε.
Ε,το πήραν οι αθεοφοβοι στο σπίτι τους!!!
Βγάζεις το δίκανο ρε ή δεν το βγάζεις;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
stergiosbik
Κι όμως μπορεί.
Από χθες πρέπει να έχω σπάσει το ρεκόρ του Στυγιου στην πίεση!
Εύχομαι τουλάχιστον να κάνω πολύ καιρό να την ξανακάνω την μαλακια γιατί είναι δεδομένο ότι θα την ξανακάνω!
Αν θες να διατηρήσεις την ψυχική σου υγεία (και την φιλία σας,αν και δεν ξέρω γιατί να θες μιά τέτοια φιλία),μην ξανακάνεις παρόμοια συνεννόηση.
Την επόμενη φορά απλά πες του "ψήνω,έλα να κεράσω" και μην περιμένεις τίποτα (αν καπνίζει κιόλας,έχε και κανένα πακέτο καβάτζα μη τυχών και σε στείλει και για τσιγάρα).
Την επόμενη φορά απλά πες του "ψήνω,έλα να κεράσω" και μην περιμένεις τίποτα (αν καπνίζει κιόλας,έχε και κανένα πακέτο καβάτζα μη τυχών και σε στείλει και για τσιγάρα).
Δεν φταίνε αυτοί, εσείς φταίτε. Και το ξέρεις.stergiosbik έγραψε: 30 Μάιος 2021, 15:14
Υ.Γ.
Τελειώνοντας το φαγητό,και αφού φάγαμε το παγωτακι μας και ετοιμάζονταν να φύγουν,ο άλλος ο διάολος η γυναίκα μου θέλησε να τους τρολαρει λέγοντας τους αν θέλουν να πάρουν το παγωτό που περισσεψε.
Βγάζεις το δίκανο ρε ή δεν το βγάζεις;
Και όντως το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά ο εκνευρισμός που προκαλούν αυτοί οι παπάρες.
Απλώς τσεκάρεις μία ή δύο φορές και μετά τους κόβεις μαχαίρι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
stergiosbik
Έχω αφήσει ρητή εντολή στην γυναίκα με το που θα με ακούσει να της προτείνω να τους καλέσουμε,να με κυνηγάει με την παντόφλα!waldorf έγραψε: 30 Μάιος 2021, 15:38 Αν θες να διατηρήσεις την ψυχική σου υγεία (και την φιλία σας,αν και δεν ξέρω γιατί να θες μιά τέτοια φιλία),μην ξανακάνεις παρόμοια συνεννόηση.
Αν εξαιρέσεις πάντως την τσιγουνια τους είναι καλά παιδιά.
Έχουμε βρει τρόπο επικοινωνίας και δεν υπάρχουν προβλήματα με εξαιρέσεις όπως το χθεσινό.
Όχι ρε πστηstergiosbik έγραψε: 30 Μάιος 2021, 15:27Κι όμως μπορεί.
Εύχομαι τουλάχιστον να κάνω πολύ καιρό να την ξανακάνω την μαλακια γιατί είναι δεδομένο ότι θα την ξανακάνω!
-
stergiosbik
Φυσικά και φταίω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μάιος 2021, 15:44Δεν φταίνε αυτοί, εσείς φταίτε. Και το ξέρεις.stergiosbik έγραψε: 30 Μάιος 2021, 15:14
Υ.Γ.
Βγάζεις το δίκανο ρε ή δεν το βγάζεις;![]()
Και όντως το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά ο εκνευρισμός που προκαλούν αυτοί οι παπάρες.
Απλώς τσεκάρεις μία ή δύο φορές και μετά τους κόβεις μαχαίρι.
Αυτοί είναι αυτοί που είναι και δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένεις κάτι διαφορετικό.
Απλα εγώ ξεχνάω γρήγορα και μπροστά στην παρέα δεν υπολογίζω τα προηγούμενα παθήματα.
- Cecily Anne
Εμείς ρε παιδιά οπότε πάμε για φαι πληρώνει αυτός που κάνει το φαι και ο καλεσμένος πάει γλυκά, κρασιά και τέτοια.
Μόνο σε κάτι παιδικά πάρτυ με φίλες κλπ. μπορεί να μου πουν να κάνω κάτι κι αυτό επειδή μπορεί να είναι κάτι που γουστάρει το παιδί τους από μένα κ το ζητάει.
Μόνο σε κάτι παιδικά πάρτυ με φίλες κλπ. μπορεί να μου πουν να κάνω κάτι κι αυτό επειδή μπορεί να είναι κάτι που γουστάρει το παιδί τους από μένα κ το ζητάει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Με τα πόδια ήρθανε ,με δικό τους όχημα ή τους πλήρωσες στο τέλος και κάνα ταξί;stergiosbik έγραψε: 30 Μάιος 2021, 15:49
Φυσικά και φταίω εγώ.
Αυτοί είναι αυτοί που είναι και δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένεις κάτι διαφορετικό.
Απλα εγώ ξεχνάω γρήγορα και μπροστά στην παρέα δεν υπολογίζω τα προηγούμενα παθήματα.
-
stergiosbik
Στύγιος έγραψε: 30 Μάιος 2021, 15:47Όχι ρε πστηstergiosbik έγραψε: 30 Μάιος 2021, 15:27Κι όμως μπορεί.
Εύχομαι τουλάχιστον να κάνω πολύ καιρό να την ξανακάνω την μαλακια γιατί είναι δεδομένο ότι θα την ξανακάνω!και το παγωτό ρε;
![]()
Ναι ρε!
Εγώ,μόλις άκουσα την γυναίκα μου να τους το προτείνει βαρεσα κόκκινο έτοιμος για καυγά μόλις έφευγαν γιατί υπολόγισα ότι θα προσβληθούν και δεν γουστάρω να πέφτω στο επίπεδο τους στο συγκεκριμένο θέμα.
Αμ δε.Υπολογισα χωρίς τον ξενοδόχο!
Μια χαρά το άρπαξαν κι εγώ έμεινα μλκς αδυνατώντας να πιστέψω αυτό που ζούσα!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις