OANNHSEA έγραψε: 24 Μάιος 2021, 18:58Η Custom F είναι πλέον στην καρδιά μας, μια και βρίσκεται πολύ μακριά για να παίρνει μέρος...
.
Φαντάζομαι πώς μπορεί να παρερμηνευτεί όπως το έγραψες....
OANNHSEA έγραψε: 24 Μάιος 2021, 18:58Η Custom F είναι πλέον στην καρδιά μας, μια και βρίσκεται πολύ μακριά για να παίρνει μέρος...
.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Εκτός συνόρων;OANNHSEA έγραψε: 24 Μάιος 2021, 18:58Η Custom F είναι πλέον στην καρδιά μας, μια και βρίσκεται πολύ μακριά για να παίρνει μέρος...
.
O yes...
Το παγκάκι μη δει, γιατί θα χρειαστεί υπογλώσσιο.waldorf έγραψε: 25 Μάιος 2021, 18:46 Θα υποδυθώ τον Άγι:
Ακόμα και στα ανεξερεύνητα μέρη που υπάρχουν ακόμη ζωντανοί Ινουίτ (ή έστω ανθρωποειδή που ομοιάζουν με ανθρώπους) να πήγε,τυχερή στάθηκε που δεν πληρώνει 30 και 40 ευρά για να τρώει στα χαμαιτυπεία που παένετε.Και ας τρώει παστή φάλαινα μαγειρεμένη σε λίπος φάλαινας όλο το χρόνο.
Κοίτα να δεις που ένα σωρό κόσμος πάει σε αυτό το "χαμαιτυπείο" εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον!!!waldorf έγραψε: 25 Μάιος 2021, 18:46 Θα υποδυθώ τον Άγι:
Ακόμα και στα ανεξερεύνητα μέρη που υπάρχουν ακόμη ζωντανοί Ινουίτ (ή έστω ανθρωποειδή που ομοιάζουν με ανθρώπους) να πήγε,τυχερή στάθηκε που δεν πληρώνει 30 και 40 ευρά για να τρώει στα χαμαιτυπεία που παένετε.Και ας τρώει παστή φάλαινα μαγειρεμένη σε λίπος φάλαινας όλο το χρόνο.
waldorf έγραψε: 25 Μάιος 2021, 18:46 Θα υποδυθώ τον Άγι:
Ιντερνετ δεν εχει εκει περα που πηγε;
Μην έχετε λυμένο το ζωνάρι ρε παιδιά.OANNHSEA έγραψε: 25 Μάιος 2021, 20:32Κοίτα να δεις που ένα σωρό κόσμος πάει σε αυτό το "χαμαιτυπείο" εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον!!!waldorf έγραψε: 25 Μάιος 2021, 18:46 Θα υποδυθώ τον Άγι:
Ω ορδές άμοιρων ανθρώπων... Δεν ρωτήσατε τον μέγα παπαρολόγο waldorf να σας πει ότι πηγαίνετε σε χαμαιτυπείο!!!
.
Δεν το ξέρω... Είναι πολύ μακριά και κρύα...
Eίσαι καλά; Εμένα με έχουν σώσει ΟΥΚ ολίγες φορές. Ενδεικτικά θυμάμαι μια πιτσαρία που έχει η περιοχή μου και πέρναγα απέξω και αναρωτιόμουν τί πίτσα να κάνει, διότι έβλεπα τον ξυλόφουρνο, αλλά σα μαγαζί φαινόταν ψιλοπροχειράντζα. Μετά μπαίνει ο ΟANNSHEA μια μέρα και γράφει ότι κάνει εξαιρετική πίτσα και κατάλαβα άμεσα ότι πρέπει να φάει Χ.waldorf έγραψε: 26 Μάιος 2021, 17:44Μην έχετε λυμένο το ζωνάρι ρε παιδιά.OANNHSEA έγραψε: 25 Μάιος 2021, 20:32Κοίτα να δεις που ένα σωρό κόσμος πάει σε αυτό το "χαμαιτυπείο" εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον!!!waldorf έγραψε: 25 Μάιος 2021, 18:46 Θα υποδυθώ τον Άγι:
Ω ορδές άμοιρων ανθρώπων... Δεν ρωτήσατε τον μέγα παπαρολόγο waldorf να σας πει ότι πηγαίνετε σε χαμαιτυπείο!!!
.
Κι εγώ σε τέτοια "χαμαιτυπεία" μαζεύομαι.Οκ,κακό χιουμοράκι;Μέχρι εκεί όμως.
Αλλά το γαμημένο το ζωνάρι μαζέψτε`το,εσείς θα το πατήσετε όχι κανένας άλλος.
Καταλαβα,παγωνουν τα τηλεφωνικα καλωδια.
Για πες και μένα ποιά ήταν αυτή η πιτσαρία...Cecily Anne έγραψε: 26 Μάιος 2021, 19:22Eίσαι καλά; Εμένα με έχουν σώσει ΟΥΚ ολίγες φορές. Ενδεικτικά θυμάμαι μια πιτσαρία που έχει η περιοχή μου και πέρναγα απέξω και αναρωτιόμουν τί πίτσα να κάνει, διότι έβλεπα τον ξυλόφουρνο, αλλά σα μαγαζί φαινόταν ψιλοπροχειράντζα. Μετά μπαίνει ο ΟANNSHEA μια μέρα και γράφει ότι κάνει εξαιρετική πίτσα και κατάλαβα άμεσα ότι πρέπει να φάει Χ.waldorf έγραψε: 26 Μάιος 2021, 17:44Μην έχετε λυμένο το ζωνάρι ρε παιδιά.OANNHSEA έγραψε: 25 Μάιος 2021, 20:32
Κοίτα να δεις που ένα σωρό κόσμος πάει σε αυτό το "χαμαιτυπείο" εδώ και 10 χρόνια τουλάχιστον!!!
.
Και σκάει ο διάολος το πόδι του και σε σπίτι που βρίσκομαι έχουν παραγγείλει από'κει μακαρονάδες και ήταν ό,τι πιο αισχρό έχω δει στη ζωή μου, δεν τόλμησα να την αγγίξω. Την πίτσα που τη δοκίμασα ήταν από σκατοϋλικά, αλλά είχε ΟΚ ζυμάρι για ελληνικά δεδομένα, δηλαδή τουλ. αξιοποιούσαν το φούρνο. Τουτέστιν συνεχίστε να γράφετε, μας γλιτώνετε λεφτά και δηλητηριάσεις.
Di LorenzoOANNHSEA έγραψε: 27 Μάιος 2021, 19:11Για πες και μένα ποιά ήταν αυτή η πιτσαρία...Cecily Anne έγραψε: 26 Μάιος 2021, 19:22Eίσαι καλά; Εμένα με έχουν σώσει ΟΥΚ ολίγες φορές. Ενδεικτικά θυμάμαι μια πιτσαρία που έχει η περιοχή μου και πέρναγα απέξω και αναρωτιόμουν τί πίτσα να κάνει, διότι έβλεπα τον ξυλόφουρνο, αλλά σα μαγαζί φαινόταν ψιλοπροχειράντζα. Μετά μπαίνει ο ΟANNSHEA μια μέρα και γράφει ότι κάνει εξαιρετική πίτσα και κατάλαβα άμεσα ότι πρέπει να φάει Χ.waldorf έγραψε: 26 Μάιος 2021, 17:44
Μην έχετε λυμένο το ζωνάρι ρε παιδιά.
Και σκάει ο διάολος το πόδι του και σε σπίτι που βρίσκομαι έχουν παραγγείλει από'κει μακαρονάδες και ήταν ό,τι πιο αισχρό έχω δει στη ζωή μου, δεν τόλμησα να την αγγίξω. Την πίτσα που τη δοκίμασα ήταν από σκατοϋλικά, αλλά είχε ΟΚ ζυμάρι για ελληνικά δεδομένα, δηλαδή τουλ. αξιοποιούσαν το φούρνο. Τουτέστιν συνεχίστε να γράφετε, μας γλιτώνετε λεφτά και δηλητηριάσεις.
.