!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι αγαπημένοι μας μετανάστες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Re: Οι αγαπημένοι μας μετανάστες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

ξέρει αυτός, μορνινγκ σουιτ και τέτοια
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

The Rebel έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 19:59 01.07.2018
Το Ισραήλ δεν θα δεχτεί Σύρους πρόσφυγες διαμηνύει ο Νετανιάχου.
Οι εβραιοι θελουν ανοιχτα συνορα αλλα για τους αλλους.

Εικόνα
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Μαυροβασίλης έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 10:38 κι εμάς θρησκεία είναι, ψαλιδόκωλε
:003:

:smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Yochanan έγραψε: 11 Ιούλ 2018, 10:29 Στους Σικχ δεν ειναι παραδοση, ειναι επιταγη της θρησκειας τους μικρε καραμπαμπα. Αυτο παει μουσειο σουμπιτο μαζι με το ποστ σου.
Βρε αει Σικχτίρ. Οι χατζάρες είναι μέρος της θρησκείας τους. Να τις έχουν στις χώρες τους, οχι εδώ. Αλλά μάθαν οτι πηδιόμαστε...
ψαλιδόκωλε
http://www.topontiki.gr/article/45030/t ... alidokolos

https://www.slang.gr/lemma/3144-psalidokolos

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Ιούλιος 14, 2018
Κουτσούμπας πήγε στην Σάμο ΟΧΙ για να δει τα προβλήματα των Ελλήνων αλλά των Λαθρομεταναστών!

Εικόνα

Τα ατελείωτα καθημερινά προβλήματα των Ελλήνων πολιτών και φορολογούμενων που βιώνουν τα αποτελέσματα μιας κρίσης που δεν τους ανήκει, αλλά στην κλεψιά της πολιτικής μαφίας των ιδεολόγων. Καλείται όμως ο Ελληνικός Λαός να ξαναπληρώσει τις ευαισθησίες των κομμουνιστών απατεώνων βολεμένων στο δημόσιο με παχυλούς μισθούς, ή αριστερό-κομμουνιστών επιχειρηματιών που κάνουν business με το δημόσιο. Διότι αριστερός πετυχημένος με ιδιωτική πρωτοβουλία χωρίς επαγγελματική σχέση με το δημόσιο απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

Ένας από αυτούς είναι η γνωστή πολιτική συμμορία του ΚΚΕ η οποία δηλώνει κατά των Ιμπεριαλιστών αλλά σε όλα τα θέματα εκτελεί τις επιταγές τους, και απολαμβάνει τις παροχές των 22.000 ευρώ βουλευτικών παροχών μηνιαίως σε, μισθούς, γραφεία, επιδόματα, επιστημονικό προσωπικό, έξοδα διαμονής, ταξιδίων, διατροφής, τηλεφώνων, ρεύματος, νερού, φαγητού κ.λπ

Δηλώνει κατά της Ευρώπης αλλά οι Ευρωβουλευτές του είναι εκεί στην Ευρωβουλή απολαμβάνουν τα οφέλη ! Τι οξύμωρο ; Πώς είναι δυνατόν να δηλώνεις κατά κάποιου ενώ εσύ να είσαι πρώτη γραμμή στον οίκο εκείνων που κατηγορείς ;

Έτσι λοιπόν η συμμορία του ΚΚΕ είπε να κάνει μια επίσκεψη στο νησί της Σάμου με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, ΔΩΡΕΑΝ όλα φαγητό διαμονή κ.λπ τα είπαμε εξ’ άλλου, για να διαπιστώσει από κοντά τα εκεί προβλήματα …. ΟΧΙ των ΕΛΛΗΝΩΝ αλλά των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, οι οποίοι έχουν εισβάλει στην χώρα παρά την θέληση των κατοίκων, παράνομα, αρνούνται θρασύτατα να δηλώσουν την χώρα καταγωγής τους, δηλώνοντας ψευδή στοιχεία, πολλοί εκ των οποίων κατέφυγαν λόγω δίωξης στις χώρες τους για εγκλήματα πολέμου, βιασμούς, κλοπές κ.λπ

Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους κομμουνιστές, ξέχασαν ότι στις κομμουνιστικές χώρες εκτελούσαν με συνοπτικές διαδικασίες των λαθοεισβολείς, τους βασάνιζαν τους θεωρούσαν πράκτορες αυτά όμως τα έχουν ξεχάσει στο ΚΚΕ.

Φυσικά ο Κουτσούμπας χαρακτήρισε απαράδεκτα τα Hot Spot και τις συνθήκες διαβίωσης των Λαθρομεταναστών, αλλά αυτός ο ευαίσθητος κομμουνιστής δεν έβαλε το χέρι στην Τσέπη του να βγάλει μερικά ευρώπουλα και να δώσει στους λάθρο, ζήτησε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης τους φυσικά με τα χρήματα δικά μας των φορολογουμένων … την ώρα που Έλληνες πολίτες χάνουν τα σπίτια τους από τις τράπεζες και μένουν άστεγοι, αλλά αυτό σαφώς δεν ενδιαφέρει έναν τύπο που ανοιχτά δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρετε για τους Έλληνες, τους ενδιαφέρουν μόνοι οι ξένοι αρκεί να μην είναι Έλληνες !

Και για αυτό αποδεικνύεται η άμεση σχέση του Κομμουνισμού με τον Φυλετισμό, οι κομμουνιστές στην πραγματικότητα είναι κρυφό ΝΑΖΙ φυλετιστές διότι μισούν την φυλή των Ελλήνων και ενώ κόπτονται υπερ πάντων δείχνουν επιδεικτική αδιαφορία για τους Έλληνες !

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους !
https://mknews.eu/2018/07/14/koytsoympa ... etanaston/
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018
Λαθρομετανάστες έκλεισαν την παλιά Ε.O. Αθηνών-Κορίνθου με τα κρεβάτια τους!
ΠΟΥ είναι το κράτος; Μα, ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!

Εικόνα

Οι λαθρομετανάστες έκλεισαν την παλιά Εθνική Οδό στην διασταύρωση μετά τα διυλιστήρια και λίγο πριν τις στροφές του Ευταξία.

Εικόνα

Βγήκαν από τις παλιές εγκαταστάσεις τις Σχολής Εμποροπλοιάρχων όπου φιλοξενούνται μαζί με τα κρεβάτια τους που τα μετέφεραν 200 μέτρα παραπάνω μέσα στην ανηφόρα...
Η παλιά Εθνική Οδός Αθηνών Κορίνθου που έκλεισαν, αποτελεί στην ουσία την Μοναδική Λεωφόρο σύνδεσης στον Άξονα Ελευσίνας – Μεγάλου Πεύκου – Μεγάρων κι ενός πληθυσμού σχεδόν 100.000 κατοίκων και εργαζομένων, αλλά αυτό καθόλου δεν τους νοιάζει.

Εικόνα

Ούτε φυσικά τις αρχές που το επέτρεψαν. Γιατί αν ήταν Έλληνες η επέμβαση θα ήταν άμεση και καταλυτική για να ανοίξει ο δρόμος. Αλλά λαθρομετανάστες είναι… Κυβέρνηση δική τους έχουν, ότι θέλουν κάνουν…

https://www.diadrastika.com/2018/08/gia ... hivas.html#
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Κουτσούμπας πήγε στην Σάμο ΟΧΙ για να δει τα προβλήματα των Ελλήνων αλλά των Λαθρομεταναστών!
Στο Μάτι τουλάχιστον πάτησε το πόδι του?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
The Rebel

10/08/2018
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΗΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕΙ! ΠΕΡΙΕΡΓΟ; :smt017 :smt018

Εικόνα

Μια 34χρονη Ελληνίδα, ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος στην Θήβα, είχε πάρει στη δούλεψή της ένα 35χρονο «προσφυγάκι» εξ’ Αιγύπτου, κι όπως κατήγγειλε, το μεσημέρι της Τρίτης, σε ώρα που βρίσκονταν μόνο οι δυο τους στο κατάστημα, ο δράστης της επιτέθηκε και προσπάθησε να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή παρά την θέλησή της.

Όπως είπε, όμως, η σθεναρή αντίσταση που προέβαλε ανάγκασε το «προσφυγάκι» να τραπεί σε φυγή.
Ο δράστης συνελήφθη κι όπως είναι φυσικό αρνείται τις κατηγορίες, αλλά δεν μπόρεσε να εξηγήσει επαρκώς γιατί έγινε η εις βάρος του καταγγελία.
Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!
https://ethnikismos.net/2018/08/10/%ce% ... %85%ce%bb/

10 Αυγούστου 2018
Εδω κυρ εισαγγελεα μας θα κανεις το παγωνι;

Λοιπον εγω δεχομαι να μην τους λεω λαθρομεταναστες για να μην δημιουργω προβλημα και ρητορικη μισους ..!

Αυτος γιατι δημιουργει ρητορικη εικονας; ..Παρακατω ειναι η γυναικα μου με το στριγκακι της και τα ζουμερα στηθακια της να τα κραταει ενα κορδονι…εγω νοιωθω σαν κοκορακι περηφανος για την ομορφια της …και σκαει ο τυπακος και μου το παιζει τι; …Ηθικος ; … Θεοσεβουμενος ; …Οτι εγω ειμαι ανηθικος και αυτος ο καλος συζυγος;

Κυρ εισαγγελεα μισο να τα κανονισουμε σωστα …! Δεν ειναι μονο η ενοιολογικη τοποθεσια ..αλλα ως γνωστον μια εικονα χιλιες λεξεις ..!

Τωρα ποιος ειναι ο μαλακας; Εγω που την θελω ελευθερη , μη καταπιεσμενη και να δειχνει την ομορφια που της χαρισε ο θεος ..η αυτος που την καταπιεζει και την εχει να κανει μπανιο με τα ρουχα ; ..

Αν αμολυσω τον «παπαδακο¨μου … το ροντβαιλερ μου τωρα μεσα στην θαλασσα… αυτος θα θυμωσει;Γιατι δεν συμπαθει τα σκυλια; …

Στην γυναικα του γιατι συμπεριφερεται σαν κατοικιδιο τοτε;

Εικόνα

Κυρ εισαγγελεα αληθινα προβληματιζομαι…η εικονα με τρομαζει ..ειμαι ανηθικος εγω η αυτος ; …Με συγκρινει εμενα η εικονα που αυτος παρουσιαζει; .. με κανει εμενα να φαινομαι για καποιους σαν συζυγος ελευθερων ηθων ;…

Η συγκριση πρεπει να το παραδεχτειτε ειναι ολοφανερη ..ο ανθρωπος χρησιμοποιωντας την εικονα και οχι την διαλεκτικη με προσβαλει … με βαζει σε συγκριση ..εμενα , την φιλοσοφια μου , της ιδεες μου για την ελευθερια , την ιδεα μου για την ομορφια και την γυναικα … και ποσα ακομα θεμελιωδη στοιχεια της κουλτουρας μου ..!

Αμα δεν μπορω να τον πω οπως η ελληνικη γλωσσα οριζει .. και μαθηματικα ακομα .. αυτος γιατι μπορει πανω στην ιερη γεωμετρια της εικονας να λεει τοσα εναντιων μου …;; Γιατι να μην του γ@μησω οτι εχει και δεν εχει που μπροστα στα ματια μου καταπιεζει το ανθρωπινο ειδος και ταυτοχρονα κοιταζει εμας τους υπολοιπους σαν ειμαστε πορνες επι της γης ;

Αν νομιζεις οτι υπερβαλω τοτε κυρ εισαγγελεα εισαι στημενος , τα παιρνεις , εχεις εντολες , ανηκεις σε αλλες δυναμεις και ενα καρο ακομα της γλωσσας που πας να μας την γ@μησεις !!…Τωρα αν ειχα εικονα θα σου εδειχνα μια ομορφη κινηση 1000 λεξεων για την σταση σου …αν κανω λαθος αποδειξε το …!!

Εμενα αυτος ο πιθηκος με προσβαλει και με προκαλει με το που δημιουργει αυτη την εικονα …θες να συνεχιζω να γραφω πως και τι ακομα;

Εικόνα

Ααααα περιμενε πριν με πεις φασσιστα …αν εβλεπα εναν Ελληνα στην παραλια να το κανει αυτο .. μα την παναγια ηδη θα τον ειχα κανει τοπι στο ξυλο …αλλα στην περιπτωση αυτη πρεπει να κανω τον μαλακα …!

Το θεμα εδω λοιπον δεν εχει να κανει με ξενο η με φασισμο η με οτι αλλο εχετε εφευρει ..εχει να κανει με ανισοτητα … να στο δρομο δω εναν Ελληνα να χτυπαει την γυναικα του θα τον χτυπησω και εγω ,..αλλα αν δω εναν ξενο μεσα στην πατριδα μου να κανει το ιδιο εγκλημα πρεπει να κανω την παπια ….εχετε καταλαβει ρε μαλακες τι εχετε κανει στην κοινωνια μας; ..Ποσο πολυ ολοι εσεις των γραμματων γινατε πιονια και ηλιθιοι ιδεων ; ..Γιατι πρεπει να εχω επιλογη κατα εθνοτητας για να σταματησω ενα εγκλημα κυριε εισαγγελεα ; ..Σαν ρατσιστη σε κοβω και σενα …!

Η φωτο ειναι δανεισμενη απο το φεις που την σηκωσε ενας φιλος ..δεν βρισκομαι στην παραλια αυτη απλα εγραψα ετσι το αρθρο ωστε να γινει κατανοητο … και καλυτερα που δεν ειμαι εκει .. δεν ξερω παντα αν η λογικη μου νικα το συναισθημα μου !
Stranger…
https://katohika.gr/stranger-voice/edo- ... to-pagoni/
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Πόση μαλακία και κόμπλεξ μαζεμένα σε ένα πόστ...
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

The Rebel έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 20:06 Ιούλιος 14, 2018

Δηλώνει κατά της Ευρώπης αλλά οι Ευρωβουλευτές του είναι εκεί στην Ευρωβουλή απολαμβάνουν τα οφέλη ! Τι οξύμωρο ; Πώς είναι δυνατόν να δηλώνεις κατά κάποιου ενώ εσύ να είσαι πρώτη γραμμή στον οίκο εκείνων που κατηγορείς ;

Αυτη την απορια την εχω κι εγω,πως γινεται να εισαι κατα της ΕΕ και ταυτοχρονα να συμμετεχεις στην Ευρωβουλη?

Πως το δικαιολογουν τα μικρα Κουτσουμπακια?
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Nameless Ghoul έγραψε: 11 Αύγ 2018, 22:01 Πόση μαλακία και κόμπλεξ μαζεμένα σε ένα πόστ...
https://ia800805.us.archive.org/10/item ... ct-Sir.mp3 :smt005: :smt005:
https://ia800805.us.archive.org/10/item ... re-Gay.mp3 :g030: :g030:
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Α, έχεις κι άλλα, εντάξει.
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Nameless Ghoul έγραψε: 11 Αύγ 2018, 23:19 Α, έχεις κι άλλα,
https://ia800805.us.archive.org/10/item ... o-Bill.mp3
Nameless Ghoul έγραψε: 11 Αύγ 2018, 23:19εντάξει.
https://ia800805.us.archive.org/10/item ... u-Sure.mp3
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Nameless Ghoul έγραψε: 11 Αύγ 2018, 22:01 Πόση μαλακία και κόμπλεξ μαζεμένα σε ένα πόστ...
Η μαλακία και το κόμπλεξ είναι εδώ:

Εικόνα

Ν' απαγορεύσουμε και το "λαθρεπιβάτης", και το "λαθροθήρας", και το "λαθρέμπορος", κλπ?
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”