Καρύδια με μέλι.Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:18 Δηλαδή οι τύπισσες και οι τύποι που δουλεύουν εκεί, παίζουν σε τσόντες και στα διαλείμματα από τα γυρίσματα, αυνανίζονται;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τους έφτιαξα δωμάτιο αυνανισμού...... ώστε να είναι πιο αποτελεσματικοί οι υπάλληλοι μου.
Re: Τους έφτιαξα δωμάτιο αυνανισμού...... ώστε να είναι πιο αποτελεσματικοί οι υπάλληλοι μου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
the comet the course the tail
Re: Τους έφτιαξα δωμάτιο αυνανισμού...... ώστε να είναι πιο αποτελεσματικοί οι υπάλληλοι μου.
είναι το τεχνικό τιμ, το τμήμα μάρκετινγκ που βλέπουν τα γυρίσματα και ερεθίζονταιFeindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:18 Δηλαδή οι τύπισσες και οι τύποι που δουλεύουν εκεί, παίζουν σε τσόντες και στα διαλείμματα από τα γυρίσματα, αυνανίζονται;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ;
Οχι ρεFeindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:18 Δηλαδή οι τύπισσες και οι τύποι που δουλεύουν εκεί, παίζουν σε τσόντες και στα διαλείμματα από τα γυρίσματα, αυνανίζονται;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ;
για καμεραμέν, ηχολήπτες και μοντέρ θα ειναι το δωμάτιο ....που όλη ήμερα βλέπουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 21 Μάιος 2021, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Δεν το είχα σκεφτεί, τύπε.the comet the course the tail έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:20είναι το τεχνικό τιμ, το τμήμα μάρκετινγκ που βλέπουν τα γυρίσματα και ερεθίζονταιFeindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:18 Δηλαδή οι τύπισσες και οι τύποι που δουλεύουν εκεί, παίζουν σε τσόντες και στα διαλείμματα από τα γυρίσματα, αυνανίζονται;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ;![]()
Όντως, φαντάσου να έχεις να κάνεις μοντάζ σε τέτοιες ταινίες, με αυστηρές διορίες και στάνταρ. Πώς να μην θέλεις να την παίξεις στο διάλειμμά σου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
the comet the course the tail
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. έτσι είναι φίλε....Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:24Δεν το είχα σκεφτεί, τύπε.the comet the course the tail έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:20είναι το τεχνικό τιμ, το τμήμα μάρκετινγκ που βλέπουν τα γυρίσματα και ερεθίζονταιFeindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:18 Δηλαδή οι τύπισσες και οι τύποι που δουλεύουν εκεί, παίζουν σε τσόντες και στα διαλείμματα από τα γυρίσματα, αυνανίζονται;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ;![]()
Όντως, φαντάσου να έχεις να κάνεις μοντάζ σε τέτοιες ταινίες, με αυστηρές διορίες και στάνταρ. Πώς να μην θέλεις να την παίξεις στο διάλειμμά σου;
αν θες απάντησέ μου και στο άλλο quote, στην μουσική. θενξ.
Κάποτε, τύπε, εργαζόμουν σε ένα εργοστάσιο ζυθοποιίας και μας δίναν που και που τελάρα με μπύρες.georgebi έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:24Οχι ρεFeindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:18 Δηλαδή οι τύπισσες και οι τύποι που δουλεύουν εκεί, παίζουν σε τσόντες και στα διαλείμματα από τα γυρίσματα, αυνανίζονται;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ;
για καμεραμέν, ηχολήπτες και μοντέρ θα ειναι το δωμάτιο ....που ούλη ήμερα βλέπουντσόντες...
στο στεγνό.....
![]()
Δεν παίζει τίποτα τέτοιο εκεί λες;
Dein Herz, meine Gier
Και την CEO βλέπουν...georgebi έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:24Οχι ρεFeindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:18 Δηλαδή οι τύπισσες και οι τύποι που δουλεύουν εκεί, παίζουν σε τσόντες και στα διαλείμματα από τα γυρίσματα, αυνανίζονται;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ;
για καμεραμέν, ηχολήπτες και μοντέρ θα ειναι το δωμάτιο ....που όλη ήμερα βλέπουντσόντες...
στο στεγνό.....
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Feindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:25Κάποτε, τύπε, εργαζόμουν σε ένα εργοστάσιο ζυθοποιίας και μας δίναν που και που τελάρα με μπύρες.georgebi έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:24Οχι ρεFeindflug έγραψε: 21 Μάιος 2021, 20:18 Δηλαδή οι τύπισσες και οι τύποι που δουλεύουν εκεί, παίζουν σε τσόντες και στα διαλείμματα από τα γυρίσματα, αυνανίζονται;
ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ;
για καμεραμέν, ηχολήπτες και μοντέρ θα ειναι το δωμάτιο ....που ούλη ήμερα βλέπουντσόντες...
στο στεγνό.....
![]()
Δεν παίζει τίποτα τέτοιο εκεί λες;
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εεε
θα με ενδιέφερε για πρώτη ίσως φορά στη ζωή μου
και η θέση του memberlist.php?mode=viewprofile&u=370
....και κατ επέκταση του ΚΚΕ....για το.......... θέμα ...
θα με ενδιέφερε για πρώτη ίσως φορά στη ζωή μου
....και κατ επέκταση του ΚΚΕ....για το.......... θέμα ...
Spoiler