!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
Παρα λιγο να τον τραμπουκισουν κιολας, τον φυγαδευσε η φρουρα του.
.
Τσιπαρίστηκα κι εγώ σήμερα (1η δόση).
Έχω να δηλώσω ότι η οργάνωση του εμβολιαστικού κέντρου "Προμηθέας 2" είναι καθ' όλα υποδειγματική.
Να λέμε και τα καλά.
Έχω να δηλώσω ότι η οργάνωση του εμβολιαστικού κέντρου "Προμηθέας 2" είναι καθ' όλα υποδειγματική.
Να λέμε και τα καλά.
Τον δουλεύουν και τα μικρά και δεν καταλαβαίνει. Ρωτάει τον πιτσιρικά αν έκανε το σελφ τεστ και του απαντά ναι οταν κοιμόμουν. Και το Κούλι απαντά α σημασία έχει πως το έκανεςΑρίστος έγραψε: 19 Μάιος 2021, 21:12
Παρα λιγο να τον τραμπουκισουν κιολας, τον φυγαδευσε η φρουρα του.
.
Ακριβώς αυτό λέω. Αυτό που υπογράμμισα. Και για να το πω ακόμη πιο απλά, θα επικαλεστώ την προσωπική μου εμπειρία:alekhine έγραψε: 19 Μάιος 2021, 13:39AlienWay έγραψε: 19 Μάιος 2021, 11:50 Είμαι υπέρ των εμβολίων, αλλά είμαι υπέρ και της κοινής λογικής. Είναι αναμενόμενη μια τέτοια αντίδραση από τους πλήρως εμβολιασμένους, τη στιγμή που υποτίθεται ότι στην χειρότερη περίπτωση θα νοσήσουν, αλλά δεν θα διασωληνωθούν.
Διαφορετικά τα εμβόλια είναι... αέρας κοπανιστός.
Στην πραγματικότητα το τέταρτο κύμα θα χαρακτηρίζεται από μεγάλο αριθμό κρουσμάτων, αλλά και αισθητά μειωμένο αριθμό θανάτων. Το οποίο είναι λογικό διότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί.
Διαφορετικά ας μη μπούμε στον κόπο να κάνουμε το εμβόλιο.
εγω νομιζω οτι μετα απο την ολη συζητηση αν ερθει τεταρτο κυμα θα ανοιξει συζητηση για λοκνταουν σε αλλη βαση
δλδ μπορει να μεινουν ανοιχτες οι επιχειρησεις αλλα να μπορεις να μπεις μονο με πιστοποιητικο εμβολιασμου
αν δεν γινει κατι τετοιο τοτε εκτος απο τα προβληματα στην οικονομια θα υπαρξει και δυσαρεσκεια απο οσους εχουν πειθαρχησει περισσοτερο στα μετρα(κοινως νεο λοκνταουν θα ριξει νερο στο μυλο των ψεκ)
για να δουμε
Εχω δύο ηλικιωμένους γονείς. Μέχρι στιγμής πειθάρχησαν στα μέτρα με σπαρτιατική πειθαρχία. Επί 14 μήνες ήταν κλεισμένοι στο σπίτι και βγαίνανε μόνο για να πάνε στο σούπερ μάρκετ. Επιπλέον, έχουν κάνει και τις 2 δόσεις εμβολίου. Ακόμη προσέχουν και πειθαρχούν το ίδιο με πριν.
Ε, δεν θα ανεχτώ σε περίπτωση που νοσήσουν και διασωληνωθούν να βγει κάποιος να πει ότι δεν πρόσεχαν. Αυτό υποδηλώνει έλλειψη σεβασμού και εξυπηρέτηση μιας συγκεκριμένης ατζέντας. Δεν γίνεται να μου "προετοιμάζεις" 4ο κύμα και την ΙΔΙΑ στιγμή να καλείς τον κόσμο να πάει να εμβολιαστεί. Σου λέει ο άλλος "και να εμβολιαστώ, κακαλί μαλλία θα πάρω".
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Συγγνώμη εσυ δεν ψήφισες και στηριξες και συνεχίζεις να στηρίζεις αυτήν την κυβέρνηση παΝΔημίας;Juno έγραψε: 19 Μάιος 2021, 19:25Ξεκίνησαν από την ΕΜΑΚ επειδή ούτως ή άλλως κάνουν όλα τα εμβόλια που υπάρχουν, άρα δεν θα έφερναν αντίρρηση και τυχόν μετακίνησή τους θα τους τσούξει γιατί θα χάσουν σεβαστά επιδόματα.kameron έγραψε: 19 Μάιος 2021, 17:51 Αντισυνταγματική θα ήταν μόνον μία απόφαση που θα υποχρέωνε ολόκληρο τον πληθυσμό, χωρίς εξαιρέσεις, να εμβολιαστεί», τόνισε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και πρώην υπουργός - Νόμιμες και οι κυρώσεις στους αρνητές, «δεν μπορεί ωστόσο να απολυθεί ένας εργαζόμενος, αν αρνηθεί τον εμβολιασμό»
Η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των στελεχών της ΕΜΑΚ είναι «απολύτως σύμφωνη με τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας» διαβεβαίωσε ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και πρώην υπουργός, Αντώνης Μανιτάκης, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.
Ωστόσο, διευκρίνισε ότι οι όποιες κυρώσεις για τους αρνητές, δεν μπορούν να φτάσουν έως την απόλυση. «Δεν μπορεί να έχει τέτοια δυσμενή συνέπεια ο πολίτης. Δεν μπορούν οι κυρώσεις να είναι δυσανάλογες σε σχέση με αυτό που θες να πετύχεις, αλλά μπορείς να πεις σε έναν δάσκαλο, για παράδειγμα, ότι “από τη στιγμή που δεν έχεις εμβολιαστεί, για ένα διάστημα δεν θα διδάσκεις”», είπε χαρακτηριστικά.
Εξήγησε ότι «τυχόν άρνηση του πολίτη, δεν μπορεί να έχει κυρώσεις πολύ αρνητικές για τη σχέση εργασίας που έχει. Και στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα».
«Δεν μπορείς να απολύσεις κάποιον επειδή αρνήθηκε να εμβολιασθεί. Εάν κάποιος προβάλλει βάσιμους λόγους υγείας, ή λόγους συνειδησιακούς, όπως συμβαίνει με τους αντιρρησίες συνείδησης, τότε οφείλει ο αρμόδιος φορέας, το Δημόσιο, να τους σεβαστεί. Αλλά ο πολίτης πρέπει να αιτιολογεί την άρνησή του, να την τεκμηριώνει», υπογράμμισε ο κ. Μανιτάκης.
Σύμφωνα με τον καθηγητή, η εν λόγω απόφαση (για την ΕΜΑΚ) είναι απολύτως σύμφωνη με τη νομοθετική πρόβλεψη που υπάρχει ήδη από τον Απρίλιο του 2020, η οποία επιτρέπει σε διάφορες υπηρεσίες, να επιβάλουν ορισμένες υποχρεώσεις -μεταξύ των οποίων και ο εμβολιασμός- προκειμένου να προστατεύσουν τη ζωή των ανθρώπων και την υγεία τους από την επιδημία.
Όπως τόνισε ο κ. Μανιτάκης, μια γενική, νομοθετική ή υπουργική απόφαση που θα υποχρέωνε όλο τον πληθυσμό χωρίς εξαίρεση να εμβολιαστεί, θα ήταν αντισυνταγματική. «Άλλωστε δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, ούτε το διανοούνται οι κυβερνήσεις της Ευρώπης».
Πρόσθεσε, δε, ότι «για ορισμένες κατηγορίες προσώπων, όπως είναι το υγειονομικό προσωπικό ή οι δάσκαλοι, είναι δυνατόν να προβλεφθεί ο εξαναγκαστικός ή ο πειθαναγκαστικός εμβολιασμό, για προφανείς λόγους, δηλαδή όταν πρόκειται για πανδημία».
Αυτή η «υποχρεωτικότητα» του εμβολιασμού, επισήμανε, έχει συνταγματικά ερείσματα για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.
Αυτό όμως δεν ισχύει για τους υγειονομικούς.
Η μετακίνηση τους σε διοικητικές υπηρεσίες θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Ήδη πριν την επιδημία, στην Αθήνα υπήρχαν νοσηλευτές σε δημόσια νοσοκομεία με οφειλόμενη άδεια και οφειλόμενα ρεπό που αθροιστικά μπορεί να ήταν και δίμηνο. Αυτό σημαίνει πως εργάζονταν 6 ή 7 ημέρες την εβδομάδα και "τα ρεπό ΘΑ τα πάρεις".
Φανταστείτε τι έγινε με την επιδημία!
Εγώ αν δούλευα έτσι (με τίποτα όμως), ήθελα να εμβολιαστώ και με απειλούσαν πως θα με πάνε σε γραφείο αν δεν εμβολιαστώ, θα το ξανασκεφτόμουν αφού δεν ανήκω σε ευπαθή ομάδα.
Άρα εκεί πρέπει να γίνουν αντισυνταγματικοί και να τους απειλήσουν με απόλυση, αλλιώς τους δίνουν επιπλέον επιχείρημα για να μην εμβολιαστούν.
Και ξεκίνησαν από την ΕΜΑΚ που είναι σιγουράκι.
Αν κανα-δυο δεν εμβολιαστούν, θα μετακινηθούν χωρίς διαμαρτυρίες (ενώ αν προσπαθούσαν να τους απομακρύνουν με πρόωρη συνταξιοδότηση ξέρω γω, θα βλέπαμε κανονική παράσταση). Έτσι κερδίζουν, φαίνεται πως επιβάλλονται και οι επόμενοι πχ υγειονομικοί, εκπαιδευτικοί κτλ, είναι αγχωμένοι αν αρνηθούν και ήδη υποψιάζονται άσχημες συνέπειες.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δρακονιανοι;Zelda έγραψε: 19 Μάιος 2021, 21:18 Ήρθε το τέλος
Οι Δρακονιανοι νίκησαν
https://mobile.twitter.com/TrotskyTheRe ... 3379040266
Παρατηρητής...
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι άνθρωπέ μου, δεν θα παραποιήσεις έτσι την πραγματικότητα. Ποιά μονοκλωνικά αντισώματα που έχει κολλήσει η βελόνα, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ! Δεν ήξερα ότι τα χορηγούν προληπτικάWho is The 4th man έγραψε: 19 Μάιος 2021, 06:07 οί επιτυχίες στο
Ισραήλ οφείλονται καί στη Α βαθ/μια υγεία καί στα μονοκλωνικα αντισώματα
- Green Dragon
AlienWay έγραψε: 19 Μάιος 2021, 11:50Είμαι υπέρ των εμβολίων, αλλά είμαι υπέρ και της κοινής λογικής. Είναι αναμενόμενη μια τέτοια αντίδραση από τους πλήρως εμβολιασμένους, τη στιγμή που υποτίθεται ότι στην χειρότερη περίπτωση θα νοσήσουν, αλλά δεν θα διασωληνωθούν.Arisvilla έγραψε: 19 Μάιος 2021, 11:31 Εδώ έχει περάσει το λάθος μήνυμα σε κάποιους οτι εμβολιάστηκες και όλα καλά σταμάτησε η πανδημία μπορεί να κυκλοφορείς χωρίς μάσκα κτλ. Το βλέπω γύρω μου. Στο γραφείο έρχονται πολλοί χωρις μάσκα και μου λένε είμαι εμβολιασμένος δεν χρειάζεται. Στα καφέ έξω βλέπω 80αρηδες χωρίς μάσκα να είναι ο ένας δίπλα στον άλλο και να μην φοβούνται γιατί ειναι εμβολιασμένοι. Αυτή είναι εικόνα που αργά ή γρήγορα θα φέρει και τέταρτο κύμα.
Διαφορετικά τα εμβόλια είναι... αέρας κοπανιστός.
Στην πραγματικότητα το τέταρτο κύμα θα χαρακτηρίζεται από μεγάλο αριθμό κρουσμάτων, αλλά και αισθητά μειωμένο αριθμό θανάτων. Το οποίο είναι λογικό διότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα έχει εμβολιαστεί.
Διαφορετικά ας μη μπούμε στον κόπο να κάνουμε το εμβόλιο.
- Green Dragon
Θα το περάσουμε πολύ άνετα.Leporello έγραψε: 19 Μάιος 2021, 13:41 Δυστυχώς, δύσκολα θα φθάσουμε το 50% εμβολιασμένων στον γενικό πληθυσμό. Υπάρχουν πολλοί ψεκασμένοι.
Εμένα πάλι το Μέγα Εμβολιαστικό Κέντρο Περιστερίου μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις. Μέσα υπήρχε οργάνωση αλλά στην ουρά μέχρι την είσοδο εγκληματικά αδικαιολόγητη αταξία. Θα αρκούσε μία μεγάλη οθόνη που να παρέχει πληροφορίες από απόσταση παρά να συνωστίζονται όλοι να ρωτάνε πότε θα περάσουν. Φυσικά τα προσόντα της φυλής έκαναν την εμφάνισή τους κι εκεί με τον κάθε εξυπνάκια να ψάχνει τρόπους να παρακάμψει τη σειρά.Ναύτης έγραψε: 19 Μάιος 2021, 21:15 Τσιπαρίστηκα κι εγώ σήμερα (1η δόση).![]()
Να λέμε και τα καλά.
Ποτέ δεν εκτέθηκα εδώ και 14 μήνες σε τόση πολυκοσμία. Θα θεωρήσω πολύ πιθανό αν εμφανίσω κορωνοϊό τις επόμενες μέρες, να το άρπαξα εκεί. Από ό,τι πληροφορήθηκα τις πρωινές ώρες η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς τα ραντεβού είναι λιγότερα.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
έξοχα!!Γαληνός έγραψε: 19 Μάιος 2021, 13:25
Από την γυναίκα μου.
Ένα μήνα μετά τις δυο δόσεις. Pfizer
Ξυπνηστεεεε!!!
άκουσε τωρα και τα δικά μου απ'τον αδελφό μου στο Μοναχο,περιττο να σου πω ότι ή Α βα/θμια περιθαλψη
εκει δεν έχει καμια σχεση με την ανυπαρκτη δικιά μας.
εμφάνισε κοβιντ-19 καί τού εφάρμοσαν ένα κοκτέιλ αντιβιοτικων όπως Ογκμεντιν(ενδοφλεβια),κλαριπέν καί
αντιικό ρεμντεσιβίρη,επανηλθε σε 20ημερες,όλα αυτα όχι σε κεντρικο νοσοκομείο αλλά σε περιφεριακη μονάδα.
οι γιατροί δεν τον εμβολίασαν διότι έχει αναπτυξει αντισώματα μάλιστα όπως τού είπε γιατρός-μικροβιολογος
φιλος του,να αποφύγει τον εμβολιασμό γιατι υπάρχει μια πολυ μικρη δυνητικα πιθανότητα για μεγαλη αναπτυξη
κυταροκινών με άγνωστες παρενεργειες.
τώρα για τη φωτό πού έδωσες,κοίτα καλά πρωτα αυτά
https://www.nature.com/articles/s41586-020-2798-3
καί συγκεκριμένα
RNA vaccines
Finally, RNA vaccines (Fig. 3l) are a relatively recent development. Similar to DNA vaccines, the genetic information for the antigen is delivered instead of the antigen itself, and the antigen is then expressed in the cells of the vaccinated individual. Either mRNA (with modifications) or a self-replicating RNA can be used. Higher doses are required for mRNA than for self-replicating RNA, which amplifies itself55, and the RNA is usually delivered via lipid nanoparticles (LNPs). RNA vaccines have shown great promise in recent years and many of them are in development, for example for Zika virus or cytomegalovirus. As potential vaccines against SARS-CoV-2, promising preclinical results have been published for a number of RNA vaccine candidates43,56,57,58: Pfizer and Moderna currently have candidates in phase III trials (Fig. 4, Tables 1, 2), CureVac and Arcturus have candidates in phase I/II trials, and a vaccine candidate from Imperial College London and the Chinese Liberation Army is in phase I trials32,59,60. Advantages of this technology are that the vaccine can be produced completely in vitro. However, the technology is new, and it is unclear what issues will be encountered in terms of large-scale production and long-term storage stability, because frozen storage is required. In addition, these vaccines are administered by injection and are therefore unlikely to induce strong mucosal immunity (Fig. 2).

το εικονιδιο κατω δεξιά τι γραφει "RNA vaccines consist of RNA encoding the spike protein.....includes spike gene"
καί επίσης απ'εδω
https://pssjournal.biomedcentral.com/ar ... TXJKQtuqs8
"The mRNA vaccine platform
The concept of mRNA vaccines has been scientifically relevant since the early 21st century, however, the development of the Pfizer/BioNTech and Moderna COVID-19 vaccines presents the initial, large scale, application of this type of inoculation [16]. Previous platforms have utilized similar mechanisms of vaccination by exposing a subject to a pathogen, or a specific aspect of a pathogen, such as a sugar or capsid. However, mRNA vaccines provide a novel and alternative approach to providing pathogen immunity [17]. Messenger RNA vaccines provide the genetic code of the pathogen’s relevant antigen. This messenger RNA is then translated by the host to form the relevant protein from the pathogen being studied. In other words, the vaccine provides the cells with a blueprint to construct the protein [18]. This process allows the host to mount an immune response against the constructed foreign protein [18]. The cells then destroy the blueprint, the injected mRNA, following the development of the protein [18]. The half-life of the mRNA is short and remains in human tissues for just a few days [19]. The immune response elicits the production of antibodies, which allows the body to develop a certain degree of immunity against the specific pathogen [20]. A similar immune response would be generated through natural contraction of COVID-19, but with the mRNA vaccine, the body will not be required to endure the actual exposure to the pathogen, while still mounting an immune response [21]. A common misconception is that mRNA vaccines represent a new vaccine platform developed to combat COVID-19. Whereas, mRNA vaccines have been designed and developed for years against other pathogens, such as ebola, zika, rabies, influenza, and cytomegalovirus [22, 23].
When specifically applying the mRNA vaccine platform to SARS-CoV-2 (Fig. 1), it is crucial to understand the specific mRNA vaccine mechanism [24, 25]. In the case of SARS-CoV-2, the mRNA provides the genetic blueprint for the spike protein of COVID-19 [26]. Specifically, the vaccine is a lipid nanoparticle-encapsulated mRNA vaccine that encodes the perfusion stabilized full-length spike protein [2]. Lipid nanoparticles – which are the most commonly utilized vectors for in vivo RNA delivery – shelter mRNA from degradation, and mediate endocytosis and endosomal escape [27]. Positively charged lipid nanoparticles help bring mRNA to the negatively charged cell membranes, facilitating subsequent cytoplasmic endocytosis. For the mRNA to be transcribed, it must escape both the lipid nanoparticle as well as the endosome [28]. The immune cells then display the spike protein on their surface and break down the instructions to build the spike protein that was provided by the mRNA vaccine (Fig. 2). The immune system recognizes that this protein is foreign and instructs the immune system to develop antibodies against COVID-19 [24]. This mechanism provides the immune system with protection against subsequent infection and bypasses risks associated with injecting the actual pathogen into the body, whether alive or attenuated [5, 7]."
και ερωτώ,ή φωτό πού έδωσες εκτός απο τα αντισώματα περιλαμβάνει καί τον αριθμό(προσεγγιστικα)
του παραγόμενου ιικου φορτίου τοξικης πρωτείνης-ς δηλ gene spike ;
κραταμε λοιπον μικρό καλάθι γιατι ακομα ειναι πολλα που δεν ξερουμε,κι'αυτα τα έβαλα γιατι
θα ορμηξει όλο το καλτ των πχωρουμοphdαδων στο παρακατω βιντ
και βεβαια μην ξεχνιόμαστε
https://scitechdaily.com/covid-19-is-a- ... lar-level/
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
ρε φιλε δεν αμφιβαλω για την επιτυχία του Ιαραήλ και χαίρομαι γιατι δεν είμαι κακεντρεχής,αλλά έχουνεGreen Dragon έγραψε: 19 Μάιος 2021, 23:52Όχι άνθρωπέ μου, δεν θα παραποιήσεις έτσι την πραγματικότητα. Ποιά μονοκλωνικά αντισώματα που έχει κολλήσει η βελόνα, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ! Δεν ήξερα ότι τα χορηγούν προληπτικάWho is The 4th man έγραψε: 19 Μάιος 2021, 06:07 οί επιτυχίες στο
![]()
πολυ καλη Α Βα/θμια υγεία ενω εμείς διαλυμένη,κοιτα τι λεμε εδω και μη βιαζεσαι
viewtopic.php?f=13&t=24248&start=6480
και σαν εμβολιασμενος κολας και μεταδίδεις,το λεει και ή πφάιζερ
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
σ'ευχαριστω αλλά εχω τελειωσει ΦΜΣ στο ΑΠΘ νταξ όχι και πολυ καλος,δεν είμαι βιολογοςΑρχέλαος έγραψε: 19 Μάιος 2021, 13:56Tα όσα λέει ο Κούβελας είναι σωστά αλλά οι συνθήκες είναι έκτακτες και τα εμβόλια ασφαλή. Ιδίως τα δύο με την νεότερη τεχνογνωσία.Who is The 4th man έγραψε: 19 Μάιος 2021, 06:07δηλ τοσο ψεκας είναι ό κούβελας πού είπε ότι υπάρχει μεγαλη απροσδιοριστία με τα εμβόλιαGreen Dragon έγραψε: 18 Μάιος 2021, 11:41
Ακόμα καλύτερα δηλάδη. Και αυτό να μην ίσχυε πάντως καλύτερα η πεπερασμένη ποσότητα ακίδας που θα παραχθεί με το εμβόλιο παρά η ανεξέλεγκτη με τον κορωνοϊό. Αυτό δεν καταλαβαίνει ο φίλος από πάνω καθώς και πολλά άλλα πράγματα, όπως ότι δεν μπορεί να περιμένουμε 3 χρόνια για να είμαστε 100% σίγουροι (για χίλιους δυο λόγους), δεν μπορώ να εξηγήσω πως γίνεται να μην το αντιλαμβάνεται αυτό.
Επίσης, επιμένει να παραγνωρίζει τα δεδομένα από το Ισραήλ όπου πλέον τα καθημερινά κρούσματα είναι χαμηλά διψήφια. Σε λίγο θα μηδενίσουν και θα έχουν σχεδόν αποκλειστικά εισαγόμενα.
καί θ'πρεπε να ελεγχθούν κι'αλλο......
https://scitechdaily.com/covid-19-is-a- ... lar-level/
καί για ποια ανοσια αγελης μιλάμε όταν μας λέγανε ότι φτιαχνεις αντισώματα σε 14 μερες καί πολλοί
φτιαχνουν σε 2 μηνες ενω καί με αντισώματα παλι κολας και μεταδίδεις,έχουμε αναγαγει την "ανοσία αγελης"
σε δόγμα.....μπορείς να εμπιστευθείς το τσίρκο των υπευθύνων που φασκουν και αντιφάσκουν(όταν ρώτησαν
την γνωστη και μη εξεραιτεα,τί είναι μετάλαξη,απάντησε με τετοια βλακεία να γελάνε τα τσιμεντα)...
ωραία να μαζευτούμε όλοι να δωσουμε λεφτα στούς αντμιν του πχωρουμ για να αγοράσουν αρκετα στρεματα
σε κάποια περιοχη να τη περιφραξουμε καί να μπούμε όλοι μεσα να εφαρμόσουμε την ανοσια αγελης![]()
εδω ξερανε απ'το φεβρουάριο ότι ή νιγηριανη μεταλαξη εξαπλώνεται στην Αθήνα....οί επιτυχίες στο
Για να το πω απλά, αν τα κρούσματα ήταν τύπου Ταϊβάν ή έστω Νοτίου Κορέας θα οφείλαμε να ακολουθήσουμε πολιτική Κούβελα για το βέλτιστο αποτέλεσμα αφού η διασπορά θα ήταν πάρα πολύ μικρή και ελεγχόμενη.
Γιατί επειδή είσαι και πολύ καλός επιστήμονας, έχω δει ασκήσεις σου σε θετικές επιστήμες παλαιότερα, η συνάρτηση ωφέλους-κόστους έχει να κάνει και με τον βαθμό διασποράς.
Π.χ. στην Ταϊβάν δεν θα ήταν ανάγκη να πάρουν το εμβόλιο της ΑΖ.
Επίσης οι Δανοί το άφησαν για παρόμοιο λόγο, στη λογική ότι με το ρυθμό μετάδοσης που έχουν μπορούν να πετύχουν το στόχο για δημόσια υγεία και δίχως αυτό.
Από την άλλη και με έλλειψη άλλου, στην Ινδία ή την Βραζιλία θα ήταν απαραίτητο.
ΥΓ. Θα δω όταν μπορέσω και το βίντεο αλλά από όσο ξέρω στο Ισραήλ δεν είχαν μονοκλωνικά αντισώματα.
αλλά προσπαθω να ενημερώνομαι,
κοίτα αναφορικα με τη Δανια τι λεει ή δικια τους επιτροπή
https://www.sst.dk/en/English/news/2021 ... straZeneca
ναί ισχύει αυτο πού λές αλλά βεβαια σημειώνουν ότι υπήρξαν και καποιες σοβαρες παρενεργειες,
εδώ να μη τα ξαναλεω
viewtopic.php?f=13&t=24248&start=6480
δηλ μετραμε τον αριθμο των αντισωμάτων αλλά θα έπρεπε να μετραγαμε και τον αριθμο των
παραγόμενων τοξικων πρωτεινων-ς δηλ spike gene
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3034 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7